Uriage Az emulzió simítása a seborrhees dermatitis DS (Regulating Care ) 40 ml
5 170 Ft

Nyugtató emulzió seborrheás dermatitis jelzi a DS Uriage, egy olyan készítmény, amely R eguluje élesztő szaporítására okozva bőrirritáció és hámlás, csökkenti a viszketés és tisztán tartható és tisztítja a bőrt. Az emulzió a test és az arc számára, nem zsíros összetételű és nem terheli a bőrt.


Uriage ( Cleansing Cream)
5 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szappanmentes, krémes szappan gél élettani pH-val finoman eltávolítja az összes szennyeződést a bőrfelületről.


Uriage Dermo- (Dermo-Cleasing Fluid) 250ml-20%
6 640 Ft

5 310 Ft

Akció

Dermo-tisztító folyadék az érzékeny bőrre, hajlamos a vörösesítő Roselyan tisztítására és finoman eltávolítja a sminket és más sminkeket. Javítja a bőr mikrocirkulációját és megnyugtatja a bőrt a vörösesedéssel. Meglágyítja és frissíti a bõrt, öblítõmentes.


Uriage (Extra-Rich Dermatological Gel)
5 280 Ft

Frissítő és extra gyengéd gél az egész család számára finoman eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről és a bőr egész testéről, anélkül, hogy megzavarná a védőréteget. A bőr tökéletesen tiszta, nyugtató és megnyugtató a használat után. Nem tartalmaz szappant, és nem irritálja az érzékeny bőrt.


Uriage Hyséac (Exfoliating Mask) Peeling (Exfoliating Mask) 100 ml
5 160 Ft

Békés maszk vegyes és zsíros bőrre Hyséac a márkából Uriage tartja a mikro gyöngyöket, amelyek pelyhesítő maszkként is használhatók! Ez a maszk gyengéden tisztítja és simítja a bőrt, és világosítja fel. Javítja a bőr állapotát, és nem comedogén – nem párolja el a pórusokat.


Uriage Light Eau Thermale ( Light Water Cream) 40 ml
6 870 Ft

Könnyű hidratáló krém a normál és vegyes bőr számára Az Eau Thermale a Uriage márkától hidratálja a bőrt és segít kiegyensúlyozni. Táplálja és revitalizálja a bőrt, frissíti és puhítja. Az eredmény egy egészséges, élettel teli bőr lesz.


Uriage (Multi-Action Fluid) 40 ml
9 690 Ft

8 720 Ft

Akció

A Age Protect MultiActive Rejuvenating Fluid védi a bőrt a nemkívánatos külső hatásoktól, hatékonyan simítja a ráncokat és lelassítja az öregedési folyamatot.


Uriage (Multi-Action Intensive Serum) 30 ml
10 970 Ft

Az Age Protect Multi-Active intenzív szérum lelassítja az öregedési folyamatot, amely egyidejűleg védi a külső agresszív hatásokat. A rendszeres használat eredménye egy megújult és erősödő bőr, fiatalos csillogással.


Uriage Peeling (Exfoliating Scrub) 200 ml
5 820 Ft

A hámlasztó tisztító gél az Uriage által érzékeny bőrre eltávolítja a szelíd bőrt, az elhalt hámsejteket és a sminkeket. Összességében megnyugtatja és felfrissíti az érzékeny bőrt feszültség és szárítás nélkül. Regenerálja és alaposan hidratálja.


Uriage Termální voda (Thermal Water)
1 580 Ft

Termální voda Uriage közvetlenül a forrásból gyökerezik, mentes a tartósítószerektől, szagtalan és teljesen megőrzi természetes gazdagságát és eredeti tisztaságát.