Uriage Aktív (Water Eye Contour Cream) Eau Thermal 15 ml
7 870 Ft 6 930 Ft

Aktív hidratáló a szem körül Eau Thermale márka Uriage célja az érzékeny bőrt. Nagymértékben hidratálja a bőrt a szemkörnyékben, és visszaküldi az elveszett frissességét és vitalitását. Ez megjavítja a sérült bőr korlátot, és elősegíti a fáradtság, ráncok és körök jeleit a szem alatt.

Uriage Arcvédő SPF 50+ Bariésun (Very High Protection Cream) 50 ml
6 010 Ft 4 810 Ft

Arcvédő napvédő SPF 50+ Az Uriage ´s Bariésun érzékeny bőrre készült, mert tökéletesen illatos. Magas fokú napvédelmet nyújt, vízálló és nem szárítja a bőrt. Előnye a nem zsíros készítmény, mégis jól elterjedt és gyorsan felszívódik a bőrbe. Nem komédiás – nem pórus.

Uriage ( Cleansing Cream)
6 580 Ft

A szappanmentes, krémes szappan gél élettani pH-val finoman eltávolítja az összes szennyeződést a bőrfelületről.

Uriage Dermo- (Dermo-Cleasing Fluid) 250ml
7 160 Ft 6 080 Ft

Dermo-tisztító folyadék az érzékeny bőrre, hajlamos a vörösesítő Roselyan tisztítására és finoman eltávolítja a sminket és más sminkeket. Javítja a bőr mikrocirkulációját és megnyugtatja a bőrt a vörösesedéssel. Meglágyítja és frissíti a bõrt, öblítõmentes.

Uriage Hyséac (Exfoliating Mask) Peeling (Exfoliating Mask) 100 ml
5 580 Ft 4 470 Ft

Békés maszk vegyes és zsíros bőrre Hyséac a márkából Uriage tartja a mikro gyöngyöket, amelyek pelyhesítő maszkként is használhatók! Ez a maszk gyengéden tisztítja és simítja a bőrt, és világosítja fel. Javítja a bőr állapotát, és nem comedogén – nem párolja el a pórusokat.

Uriage Micelláris víz tisztítása az Eau (Thermal Micellar Water)
4 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A micelle-víz tisztító hatása az érzékeny bőrre, mely hajlamos arra, hogy a Uriage márkától Eau Thermale-t Uriage de még mindig alaposan megtisztítja a bőrt és a smink maradványait az arcról. Megakadályozza az irritált bőrt és megakadályozza a kiszáradást.

Uriage (Multi-Action Fluid) 40 ml
10 450 Ft 8 890 Ft

A Age Protect MultiActive Rejuvenating Fluid védi a bőrt a nemkívánatos külső hatásoktól, hatékonyan simítja a ráncokat és lelassítja az öregedési folyamatot.

Uriage (Multi-Action Intensive Serum) 30 ml
11 890 Ft 10 280 Ft

Az Age Protect Multi-Active intenzív szérum lelassítja az öregedési folyamatot, amely egyidejűleg védi a külső agresszív hatásokat. A rendszeres használat eredménye egy megújult és erősödő bőr, fiatalos csillogással.

Uriage Nyugtató zselé kócos (Soothing Gel) 100 ml
4 150 Ft 3 530 Ft

A nyugtató gél Pruriced egy gyógyító ágens, amely megnyugtatja a rovarok, viszketés és bizsergés hatásait. Azonnal megkönnyíti a fájdalmat, és nagyon finom összetétele van, amelyet a bőr nagyon jól tolerál. A gél hipoallergén, nem komedogén, illatos, és nem tartalmaz parabéneket.

Uriage Pleť OIC emulzió zsíros bőrre Hyséac K18 (Unclogging Skin Care ) 40 ml
5 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hyséac K18 Skin Emulsion az olajos bőr speciális igényeit szolgálja, mélyen hidratálja, tisztítja a pórusokat és így megakadályozza a fekete pontokat és pattanásokat. Szintén csökkenti a pórusokat, csökkenti a bőrfoltot és általánosságban javítja a bőr megjelenését.

Uriage SPF 50+ Bariensun (Spray Very High Protection) 200 ml
8 020 Ft

A Sunscreen SPF 50+ Uriage Bariésun érzékeny baba bőrre kiváló védelmet nyújt a káros napfény ellen. A permetezésnek köszönhetően könnyen alkalmazható és gyorsan felszívódik. Alkohol és olajmentes, hipoallergén és vízálló.

Uriage Tápláló tisztító krém  Créme Lavante ( Nourish ing and Clean sing Cream) 200 ml
3 000 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tápláló tisztító krém mélyen megtisztítja a bőrt, friss és hidratált bőrt eredményez. Fiziológiai pH-jának köszönhetően gyengéden eltávolítja az összes szennyeződést. A hidratáló tej 1/3 részének köszönhetően  védi a hidrolipid filmjét és csökkenti a kemény víz  hatását a bőrön.

Uriage Termální voda (Thermal Water)
1 710 Ft

Termální voda Uriage közvetlenül a forrásból gyökerezik, mentes a tartósítószerektől, szagtalan és teljesen megőrzi természetes gazdagságát és eredeti tisztaságát.

Uriage Tisztító gél arcra és testre (Extra-Rich Dermatological Gel)
5 720 Ft

Frissítő és extra gyengéd gél az egész család számára finoman eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről és a bőr egész testéről, anélkül, hogy megzavarná a védőréteget. A bőr tökéletesen tiszta, nyugtató és megnyugtató a használat után. Nem tartalmaz szappant, és nem irritálja az érzékeny bőrt.

Uriage Tisztító gél kevert és zsíros bőrre Hyséac (Cleasing Gel)
5 440 Ft

A Hyséac tisztító gélt összetett és zsíros bőrre tervezték, amely tökéletesen tisztítja és eltávolítja a piszkot és a smink maradványait. Hipoallergén összetételének köszönhetően alkalmas érzékeny bőrre is, amely védelmet nyújt a baktériumok okozta gyulladásos állapotok ellen.

Uriage Védő és regeneráló krém Bariéderm (Insulating Repair ing Cream) 75 ml
6 440 Ft

A Bariéderm vonalat kifejezetten bőrirritáció, súrlódás vagy vegyi anyagok kezelésére fejlesztették ki. A szabadalmaztatott Poly-2P komplexnek két hatása van: megelőző – a bőr felületét izolálja anélkül, hogy vízzáróvá és reprodukálódna – a bőrét a legmélyebb rétegeiben regenerálja.