Uvex I-Vo Bukósisak, Metál Piros (2017)
17 060 Ft

13 090 Ft

Az UVEX I-VO Kerékpáros sisak egy nagyszerű kialakítású kerékpáros sisak, mely minden helyzetben alkalmas, akár a hegyek között hajt, akár csak az utcán. Ütésálló polikarbonát váza, melynek a belseje EPS habbal bélelt létrehoz egy könnyű és stabil kialakítást. IAS rendszere lehetővé teszi, hogy a legtöbb fejformához illeszkedjen. A sisak pántja anatómiailag jó rögzítést biztosít, továbbá könnyen, akár fél kézzel is ki- és bekapcsolható.


Uvex Active CC kerékpáros sisak
30 890 Ft

Active CC od kerékpáros sisak az UVEX márkától. Véd az úttesten, a kerékpáros utakon és a túrákon is. Double inmould könnyű szerkezete és a kiváló szellőző rendszer biztosítják, hogy tökéletesen fog illeszkedni a fejedre, így kerékpározás közben észre sem fogod venni, hogy a fejeden van.


Uvex Quatro
34 690 Ft

17 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Quatro antibakteriális béléssel rendelkezik, amely gyorsan szárad és mosható.


Uvex Active kerékpáros sisak
22 290 Ft

19 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Active antibakteriális béléssel ellátott, amely elvezeti a verejtéket és mosható.


Uvex Finale Junior LED kerékpáros sisak
17 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

11 szellőzőnyílással ellátott gyermek kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, amelynek hála a sisak nagyon biztonságos és tartós az ütésekkel szemben. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Finale Junior LED rovarok elleni hálót és beépített hátsó lámpát tartalmaz.


Uvex I-Vo CC Gold/Rose Mat kerékpáros sisak
24 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

24 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex I-Vo CC antibakteriális béléssel rendelkezik, amely gyorsan szárad és mosható.


Uvex I-VO Kerékpáros sisak, Fekete
12 990 Ft

Az Uvex I-VO Kerékpáros sisakot rendkívül kis súly és klasszikus design jellemzi. A sisak még igen intenzív mozgás esetén is tökéletesen szellőzik, köszönhetően légcsatornájának, ami a fej körül vezeti a friss és hűvös levegőt használat közben. Szerkezete rendkívül stabil. Beállítása nagyon egyszerű, egy kézzel könnyedén végrehajtható.


Uvex Kid 1
17 390 Ft

17 szellőzőnyílással ellátott gyermek kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, amelynek hála a sisak nagyon biztonságos és tartós az ütésekkel szemben. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Uvex Kid 1 szúnyoghálóval és antibakteriális, mosható béléssel.


Uvex Kid 2 Strawberry Uni sisak
11 190 Ft

Kid 2 Strawberry Uni gyerek sisak az Uvex márkától. Kialakításának hála kényelmes, ezen felül biztonságos játszadozást biztosít. Nagyon könnyű kiváló **védelmet* nyújt, tökéletesen illik a fejre az IAS és a Monomatic rendszereknek hála.


Uvex Onyx kerékpáros sisak
21 090 Ft

17 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Onyx antibakteriális béléssel ellátott, amely elvezeti a verejtéket és mosható.


Uvex Finale Junior
14 890 Ft

11 szellőzőnyílással ellátott gyermek kerékpáros sisak. In Mould szerkezetű, amelynek hála a sisak nagyon biztonságos és tartós az ütésekkel szemben. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Finale Junior bogarak elleni hálóval rendelkezik,


Uvex Race 7
40 890 Ft

kerékpár sisak 24 szellőzőnyílással és Roll Over Bar technológiával rendelkezik, amely ütközés esetén a nyomást szétoszlatja a sisak egész felületén Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Uvex Race 7 antibakteriális bélést tartalmaz, amely gyorsan szárad és mosható.


Uvex Supersonic CC Kerékpáros sisak
31 975 Ft

23 590 Ft

Sisak Uvex Supersonic CC alkalmas hegyi kerékpározásra és túrázásra. Élvezd a kényelmet köszönhetően a kiváló szellőzésnek. A 3D IAS rendszer biztosítja, hogy a sisak rögzítője a fejhez igazodik.


Uvex Finale 2.0
37 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

20 szellőzőnyílással ellátott kerékpáros sisak. 2 rétegű, így nagyon biztonságos és ellenáll az ütéseknek. Rögzítése egyszerűen a gomb megnyomásával kezelhető. Az Finale 2.0 antibakteriális bélést tartalmaz, amely gyorsan szárad és mosható.


Uvex Stivo C
24 609 Ft

20 990 Ft

Kerékpáros sisak UVEX Stivo C eltávolítható címkével és antibakteriális szalaggal. Megfelel a biztonsági követelményeknek. Uvex Stivo C nagy teljesítményű hegyi kerékpározáshoz. Németországban készült.


Uvex Sportstyle 706 Black (2216) Szemüveg
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sport napszemüveg Uvex Sportstyle 706 egy nagyon tartós kerettel a durvább körülményekhez, mint például a Trail. Magas UV és fényvédő védelem és szellőzőnyílások a nemkívánatos izzadás és a párásodás ellen.


Uvex Race 1 Black Mat/Shiny (50-55 cm)
31 890 Ft

Az Uvex Race 1 egy nagyon könnyű kerékpáros sisak az igényes kerékpárosoknak. Ez a Németországban gyártott profi sisak kiváló szellőzést és védelmet nyújt a maximális teljesítmény érdekében.


Uvex Sportstyle 115 Black
18 690 Ft
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzális sportszemüveg. Az Uvex Sportstyle 115 Black 100% UV elleni védelmet nyújt. A szemüveg lencséje cserélhető, a keret belsején elhelyezkedő gomb megnyomásával. A kényelmet az állítható puha orrhám, és a puha szárvégek biztosítják.


Uvex Sportstyle 219 Orange
11 190 Ft
10 990 Ft

Stílusos sportszemüveg. Az Uvex Sportstyle 219 Orange 100% védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. A kényelmet a puha orrnyereg és a puha szárvégek biztosítják.


Uvex Sportstyle 215 Black/Silver (2216)
8 290 Ft

Uvex Sportstyle 215 egy sportszemüveg, amely 100% UV és torzítás elleni védelmet nyújt. Ez a szemüveg puha oldalakkal és tartóval rendelkezik, amelynek köszönhetően szinte mindenkire illenek.


Uvex Sunsation Black Mat/Smoke (2210) szemüveg
9 090 Ft

Sportszemüveg Uvex Sunsation védőfelülettel rendelkezik, amely 100% -os UV-védelmet és kitűnő látást eredményez torzítás nélkül. A puha oldalaknak és tartóknak köszönhetően a szemüveg tökéletesen illeszkedik minden sporthoz.


Uvex Sportstyle 117 Black Mat White (2816)
17 890 Ft
+ ingyen szállítás

A sportos kinézet és a cserélhető üvegek az UVEX Sportstyle 117 Black Mat White (2816) szemüveget kiváló társsá alakítják. Az UVEX LITEMIRROR technológiának köszönhetően a sportos szemüveg a legjobb kontraszt látást biztosítja


Uvex Sportstyle 114 White Black Mat (8216) Szemüveg
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű napszemüveg a nehezebb körülmények közé Uvex Sportstyle 114. A rugalmas oldalak és a tartók nagyon kényelmesek viseléskor. Köszönhetően a három cserélhető lencsének, tökéletesek minden sportolási tevékenységhez.


Uvex Blaze III Black Mat (2210)
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Uvex Blaze III sportszemüvegnek 3 cserélhető lencséje van, amelyek 100% UV védelmet nyújtanak és nem torzítanak. Ez a szemüveg puha oldalakkal és tartóval rendelkezik, amelynek köszönhetően szinte mindenkire illenek.


Uvex Sportstyle 802 Small Vario Napsz. (2201)
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Uvex Sportstyle 802 Small Vario Napszemüveg egy kompakt, stílusos napszemüveg, mely tökéletesen alkalmas kerékpározáshoz vagy egyéb sportokhoz. Fotokromatikus lencséi napfény hatására besötétednek, így bármely napszakban ideális viselet. 100%-os védelmet biztosít UV-sugárzás ellen. Puha orrnyergének és kompakt kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes viselet.


Uvex Sportstyle 211 Black Red/Mir Red (2213)
7 290 Ft

Uvex Sportstyle 211 egy sportszemüveg, amelynek lencséi 100% UV védelmet és torzítás elleni védelmet nyújtanak. Ez a szemüveg puha oldalakkal és tartóval rendelkezik, amelynek köszönhetően szinte mindenkire illenek.


Uvex Sunsation Black Orange/Orange (2212)
9 090 Ft

Uvex Sunsation sportszemüveg, amely 100% UV védelmet és tökéletes torzítás mentes látást biztosít. A puha oldalaknak és a tartóknak köszönhetően a szemüveg tökéletesen illeszkedik sportoláskor.


Uvex Sportstyle 802 Small Vario Napsz. (8801)
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Uvex Sportstyle 802 Small Vario Napszemüveg egy kompakt, stílusos napszemüveg, mely tökéletesen alkalmas kerékpározáshoz vagy egyéb sportokhoz. Fotokromatikus lencséi napfény hatására besötétednek, így bármely napszakban ideális viselet. 100%-os védelmet biztosít UV-sugárzás ellen. Puha orrnyergének és kompakt kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes viselet.


Uvex Sportstyle 509 Black (2216)
6 390 Ft

Az UVEX Sportstyle 509 Black rendkivül könnyű és mégis nagyon hatékony sportszemüveg gyerekeknek. A LITEMIRROR divatos lencséknek köszönhetően kiváló védelmet nyújt az UV- sugarak ellen. Az UVEX Sportstyle 509 Blacktökéletesen alkalmas kültéri sportokhoz. Az Uvex Sportstyle 509 Black elengedhetetlen mindentudó sport szemüveg az úticél egyszerű és gyors eléréséhez.


Uvex Race 5 Kerékpár sisak (2017), Fekete
45 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Uvex Race 5 Kerékpár sisak (2017), Fekete egy profi versenyzők által tesztelt sisak, mely kiváló szellőzést és védelmet biztosít. Könnyen igazítható a fej méretéhez a pántok segítségével. Aerodinamikailag kiegyensúlyozott, dinamikus forma jellemzi.


Uvex Ultra Snc sisak
27 490 Ft

UVEX Ultra Snc egy szuperfényes sisak nagy szellőzéssel. Felépítése Double Inmold héj garantálja a biztonságot. Kiváló minőség Németországban készült


Uvex Onyx CC Lady Kerékpáros sisak
23 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális sisak Uvex Onyx alkalmas minden típusú kerékpározáshoz. Kiváló minőségű matt felület. Alacsony súly a legnagyobb kényelemért. Kiválóan illeszkedik. Kiváló nők és ifjúság számára.


Uvex (4416) Sportstyle 509 Napszemüveg, Kék
5 802 Ft

5 190 Ft

Az UVEX Sportstyle 509 Blue rendkivül könnyű és mégis nagyon hatékony sportszemüveg gyerekeknek. A LITEMIRROR divatos lencséknek köszönhetően kiváló védelmet nyújt az UV- sugarak ellen. Az UVEX Sportstyle 509 Bluetökéletesen alkalmas kültéri sportokhoz. Az Uvex Sportstyle 509 Blue elengedhetetlen mindentudó sport szemüveg az úticél egyszerű és gyors eléréséhez.


Uvex Blaze III Black Blue (2416) Szemüveg
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Sport szemüveg Uvex Blaze III 3 cserélhető lencse biztosítja a 100% -os UV-védelmet, és nem zavarja a látómezőt. Ez a szemüveg puhított oldallal és tartóval rendelkezik, így gyakorlatilag mindenkinek illeszkedik.


Uvex Blaze III Black Red (2316)
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Uvex Blaze III sportszemüvegnek 3 cserélhető lencséje van, amelyek 100% UV védelmet nyújtanak és nem torzítanak. Ez a szemüveg puha oldalakkal és tartóval rendelkezik, amelynek köszönhetően szinte mindenkire illenek.


Uvex Sportstyle 115 Black Mat (2216) Szemüveg
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

A sportos napszemüveggel Uvex Sportstyle 115 az időjárási változások nem fognak meglepni. Egyszerűen cserélheted az üvegeket a kereten belül lévő gomb megnyomásával. A lencsék gyors cseréje időt takarít meg.


Uvex Sportstyle 115 White (8816) Szemüveg
18 483 Ft
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

A sportos napszemüveggel Uvex Sportstyle 115 az időjárási változások nem fognak meglepni. Egyszerűen cserélheted az üvegeket a kereten belül lévő gomb megnyomásával. A lencsék gyors cseréje időt takarít meg.


Uvex Sportstyle 210 White Green/Green (8716) szemüveg
9 690 Ft

Az Uvex Sportstyle 210 sportos szemüveg, 100%-os UV-védő lencsével és nem torzítja a látómezőt, és a szellőzőnyílásoknak köszönhetően még az él-sportolói teljesítménynél sem fog bepárásodni. Ez a szemüveg állítható oldalakkal és puhább tartóval rendelkezik.


Uvex Sportstyle 215 White Mat Red/Red (8316)
7 390 Ft

Uvex Sportstyle 215 egy sportszemüveg, amely 100% UV és torzítás elleni védelmet nyújt. Ez a szemüveg puha oldalakkal és tartóval rendelkezik, amelynek köszönhetően szinte mindenkire illenek.


Uvex Sportstyle 507 Black Mat Green (2716)
6 890 Ft

Uvex Sportstyle 507 sportszemüveg, amelynek lencséi 100% UV védelmet és tökéletes torzítás mentes látást biztosítanak. Ezek a gyerek napszemüvegek tökéletesek mindennapi sportoláshoz.


Uvex Sportstyle 509 Pink (3316)
6 890 Ft

Az UVEX Sportstyle 509 Pink rendkivül könnyű és mégis nagyon hatékony sportszemüveg gyerekeknek. A LITEMIRROR divatos lencséknek köszönhetően kiváló védelmet nyújt az UV- sugarak ellen. Az UVEX Sportstyle 509 Pinktökéletesen alkalmas kültéri sportokhoz. Az Uvex Sportstyle 509 Pink elengedhetetlen mindentudó sport szemüveg az úticél egyszerű és gyors eléréséhez.


Uvex Sportstyle 802 Vario Napszemüveg, Fehér
30 221 Ft

26 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Uvex Sportstyle 802 Vario Napszemüveg egy kompakt, stílusos napszemüveg, mely tökéletesen alkalmas kerékpározáshoz vagy egyéb sportokhoz. Fotokromatikus lencséi napfény hatására besötétednek, így bármely napszakban ideális viselet. 100%-os védelmet biztosít UV-sugárzás ellen. Puha orrnyergének és kompakt kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes viselet.


Uvex Sunsation White Black/Silver (8816) Szemüveg
9 090 Ft

Sport szemüveg Uvex Sunsation 100% -os UV-védelmet és tökéletes látást biztosít torzítás nélkül. A puhított oldalaknak és tartóknak köszönhetően a szemüveg tökéletesen illeszkedik.


Uvex Stiva CC Lady Kerékpár sisak, Fekete-Kék
23 990 Ft

20 790 Ft

2 év garancia

Az Uvex Stiva CC Lady Kerékpár sisak egy kifejezetten hegyi kerékpárosoknak tervezett sisak, mely kiváló szellőzést és védelmet biztosít viselőjének. A szellőzőnyílásokat rovarhálóval látták el. Jól illeszkedik a fej formájához, kényelmes viselet. A sisak hátulján található nyílásnak köszönhetően lófarokkal is egyszerűen hordható. Állítható kialakítású, rögzítésére MONOMATIC csattal és pántokkal van lehetőség az áll alatt. Stílusos, modern formaterv és kompakt kialakítás jellemzi.


Uvex Airwing 2 Pro
22 666 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Uvex Airwing 2 Pro ** gyerek sísisak maximális védelmet, kényelmet és letisztult dizájn kombinációját kínálja. A sisak mérete könnyen állítható. A belső bélése **hipoallergén és kivehető.


Uvex Jimm Sísisak
26 090 Ft

Az Uvex Jimm sísisakot a technológia és a kellemes kialakítás jellemzi. A kis súly ellenére is a sisak megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A jó szellőzésnek köszönhetően a fejedet egész nap szárazon tartja.