VALCO SNAP 4 Esővédő

VALCO SNAP 4 Esővédő

Értékelés: 4,5
3 500 Ft

Valco SNAP4 babakocsi esővédője a kocsi minden részét tökéletesen lefedi, így nyújtva maximális védelmet a gyermekeknek. Óvja a kicsiket az esőtől, hótól, széltől és hidegtől, de átlátszó anyagának köszönhetően nem zavarja őket a szabas kilátásban. Tisztán tartása egyszerű, 30°C-os szappanos vízzel mosható.


VALCO SNAP 4 TAILOR MADE SPORT Babakocsi
115 390 Ft
+ ingyen szállítás

Valco SNAP 4 TAILOR MADE SPORT babakocsi már újszülött kortól használható. Dönthető háttámlája és lábtartója, valamint extra széles ülése maximális kényelmet biztosít babája számára. A nagyméretű kupola kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyszerűen összecsukható és szállítható.


VALCO Babakocsi tálca Snap 3 / Snap 4 / Snap Ultra babakocsikhoz
5 732 Ft
5 500 Ft

Valco babakocsi tálca könnyedén rögzíthető a babakocsihoz. A Snap 3, Snap 4, Snap Ultra babakocsikhoz tervezték. A tálca megkönnyíti az ital és egyéb dolgok tárolását. Tartós műanyagból készült, ezért könnyen tisztítható.


VALCO Baby mózeskosár Snap Ultra Trend
49 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mózeskosár a Valco Snap Ultra Trend babakocsihoz, ideális választás a kisbabád számára biztonsága és védelme érdekében. A mózeskosáron nem hiányozhat az állítható tető, a speciális tépőzáras biztonsági öv és a légáramlást biztosító nyílás.


VALCO SNAP 4 Black Babakocsi
68 990 Ft
+ ingyen szállítás

VValco SNAP 4 Black 2017 babakocsi már újszülött kortól használható. Dönthető háttámlája és lábtartója, valamint extra széles ülése maximális kényelmet biztosít babája számára. A nagyméretű kupola kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyszerűen összecsukható és szállítható.


VALCO SNAP 4 Sport Black 2017 Babakocsi
87 025 Ft
85 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Valco SNAP 4 Sport Black 2017 babakocsi könnyű vázának és egyszerű irányíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas utazások, nyaralások alkalmával. Az ötpontos biztonsági öv és dönthető háttámlája gondoskodik a babák biztonságos és kényelmes utazásáról. Az ülés alatt lévő nagyméretű kosárban a babaholmik és kiegészítők kényelmesen tárolhatóak. Újszülött kortól 20 kg-ig használható, széles ülése maximális kényelemet biztosít.


VALCO Snap 4 TAILOR MADE 2017 Babakocsi
91 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Valco Snap 4 TAILOR MADE 2017 babakocsi már újszülött kortól használható. Dönthető háttámlája és lábtartója, valamint extra széles ülése maximális kényelmet biztosít babája számára. A nagyméretű kupola kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyszerűen összecsukható és szállítható.


VALCO Sport babakocsi Snap Ultra Trend
152 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sport babakocsi Valco Snap Ultra Trend egy nagyon könnyű, remekül vezérelhető babakocsi. Forgó kerék arretációval, tehát minden tereppel elbánik. A hátrész teljes beállíthatóságának köszönhetően a babakocsi születéstől használható. Gyermeked a menetiránynak megfelelő vagy a menetiránnyal ellentétes üléshelyzet közül választhat.


VALCO Szervezőtáska babakocsira
7 600 Ft

Valco szervezőtáska hőszigetelt zsebekkel rendelkezik, így ideális minden évszakban. Télen melegen, nyáron hidegen tartja az ételeket illetve italokat. 2 db nagy szigetelt zsebbel rendelkezik.


VALCO SNAP 4 pótkupola - piros
9 399 Ft

Póttető/kupola a Valco Snap 4 babakocsihoz. Az eredeti szín vár Önre? Változtassa meg babakocsija külsejét, elég kicserélni a kupolát, s máris új babakocsija van.


VALCO Baby mózeskosár Snap Duo Ultra
49 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Mózeskosár a Valco Snap Duo Ultra babakocsihoz, kompatibilis a Snap Duo Ultrával. Maximális kényelmet biztosít a gyermekek számára a puha matracnak, nagy térnek, cipzárnak és légáramlásnak köszönhetően.


VALCO Esővédő

VALCO Esővédő

Értékelés: 5
6 431 Ft

5 490 Ft

Valco Esővédő tökéletesen illeszkedik az ikerbabakocsikhoz, és védi a gyermekeket az esőtől, a széltől és a hótól. Szárazon tartja belülről a babakocsit, és könnyen tisztítható. Maximum 30° C-os szappanos vízzel kézzel mosható.


VALCO Snap Duo Ultra A adapter univerzális autósülésekhez
16 990 Ft

Újdonság

Valco Snap Duo Ultra A adapter autósülésekhez, univerzális fő adapter, amely a váz alsó részére rögzíthető. Ez a váz lehetővé teszi egyszerre két autósülés rögzítését. Két autósülés elhelyezéséhez a Valco Ultra Duo babakocsira két adapter szükséges – A adapter + B adapter!


VALCO Snap Duo Ultra B adapter univerzális autósülésekhez
16 990 Ft

Újdonság

Valco Snap Duo Ultra B adapter autósülésekhez, univerzális fő adapter, amely a váz alsó részére rögzíthető. Ez a váz lehetővé teszi egyszerre két autósülés rögzítését. Két autósülés elhelyezéséhez a Valco Ultra Duo babakocsira két adapter szükséges – A adapter + B adapter!


VALCO Sport babakocsi Snap Duo Tailor Made
139 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Valco Snap Duo Tailor Made Grey Marle sport babakocsi egy nagyon könnyű babakocsi ikrek számára. A stílusos denim dizájnú ** babakocsi, amely könnyen összecsukható és minden ülése külön-külön állítható, ezért maximális **kényelmet biztosít mindkét gyermek számára.


VALCO Sportkocsi Snap Ultra Duo Tailor Made
183 690 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Sportkocsi Valco Snap Ultra Duo Tailor Made Grey Marle könnyű és könnyen vezérelhető babakocsi denim felületkezelésben. Maximális kényelem mindkét gyermeked számára, minden ülés külön beállíthatóságának, valamint az ülés menetirányban vagy menetiránnyal szembeni beszerelhetőségének köszönhetően.


VALCO Valco Snap Ultra Trend adapter a Maxi Cosi autósüléshez
7 190 Ft

Újdonság

Valco Snap Ultra Trend adapter a Maxi Cosi autósüléshez. Lehetővé teszi, hogy az autósülést a Snap Ultra Trend babakocsi vázához rögzíthesd. Kompatibilis az autósülések többségével a következő márkáktól: Maxi-Cosi, Nuna, Cybex.


VALCO Snap 4 Trend SPORT babakocsi
133 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gyönyörű babakocsi Valco baby Snap 4 A Trend SPORT praktikus és elegáns társ. Az ökológiai bőr borításával ellátott fogantyúnak köszönhetően fényűző megjelenésű.


VALCO Snap 4 Trend Tailor Made babakocsi
109 090 Ft
+ ingyen szállítás

Modell Valco baby Snap 4 A trend az elegancia és a praktikum nagyszerű kombinációja. Az ökológiai bőr borításával ellátott fogantyúnak köszönhetően fényűző megjelenésű.