VALCO SNAP 4 TAILOR MADE SPORT Babakocsi
114 990 Ft
+ ingyen szállítás

Valco SNAP 4 TAILOR MADE SPORT babakocsi már újszülött kortól használható. Dönthető háttámlája és lábtartója, valamint extra széles ülése maximális kényelmet biztosít babája számára. A nagyméretű kupola kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyszerűen összecsukható és szállítható.

VALCO Babakocsi tálca Snap 3 / Snap 4 / Snap Ultra babakocsikhoz
5 690 Ft

Valco babakocsi tálca könnyedén rögzíthető a babakocsihoz. A Snap 3, Snap 4, Snap Ultra babakocsikhoz tervezték. A tálca megkönnyíti az ital és egyéb dolgok tárolását. Tartós műanyagból készült, ezért könnyen tisztítható.

VALCO Snap 4 TAILOR MADE 2017 Babakocsi
91 990 Ft
+ ingyen szállítás

Valco Snap 4 TAILOR MADE 2017 babakocsi már újszülött kortól használható. Dönthető háttámlája és lábtartója, valamint extra széles ülése maximális kényelmet biztosít babája számára. A nagyméretű kupola kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyszerűen összecsukható és szállítható.

VALCO SNAP 4 Esővédő

VALCO SNAP 4 Esővédő

Értékelés: 4,6
3 490 Ft

Valco SNAP4 babakocsi esővédője a kocsi minden részét tökéletesen lefedi, így nyújtva maximális védelmet a gyermekeknek. Óvja a kicsiket az esőtől, hótól, széltől és hidegtől, de átlátszó anyagának köszönhetően nem zavarja őket a szabas kilátásban. Tisztán tartása egyszerű, 30°C-os szappanos vízzel mosható.

VALCO Sport babakocsi Snap Ultra Trend
151 990 Ft

2 év garancia

Sport babakocsi Valco Snap Ultra Trend egy nagyon könnyű, remekül vezérelhető babakocsi. Forgó kerék arretációval, tehát minden tereppel elbánik. A hátrész teljes beállíthatóságának köszönhetően a babakocsi születéstől használható. Gyermeked a menetiránynak megfelelő vagy a menetiránnyal ellentétes üléshelyzet közül választhat.

VALCO Sportkocsi Snap Ultra Duo Tailor Made
183 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Sportkocsi Valco Snap Ultra Duo Tailor Made Grey Marle könnyű és könnyen vezérelhető babakocsi denim felületkezelésben. Maximális kényelem mindkét gyermeked számára, minden ülés külön beállíthatóságának, valamint az ülés menetirányban vagy menetiránnyal szembeni beszerelhetőségének köszönhetően.

VALCO Baby mózeskosár Snap Ultra Trend
49 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Mózeskosár a Valco Snap Ultra Trend babakocsihoz, ideális választás a kisbabád számára biztonsága és védelme érdekében. A mózeskosáron nem hiányozhat az állítható tető, a speciális tépőzáras biztonsági öv és a légáramlást biztosító nyílás.

VALCO Esővédő

VALCO Esővédő

Értékelés: 4
5 490 Ft

Valco Esővédő tökéletesen illeszkedik az ikerbabakocsikhoz, és védi a gyermekeket az esőtől, a széltől és a hótól. Szárazon tartja belülről a babakocsit, és könnyen tisztítható. Maximum 30° C-os szappanos vízzel kézzel mosható.

VALCO SNAP 4 pótkupola - piros
12 490 Ft

Póttető/kupola a Valco Snap 4 babakocsihoz. Az eredeti szín vár Önre? Változtassa meg babakocsija külsejét, elég kicserélni a kupolát, s máris új babakocsija van.

VALCO Snap Duo Ultra A adapter univerzális autósülésekhez
16 990 Ft

Valco Snap Duo Ultra A adapter autósülésekhez, univerzális fő adapter, amely a váz alsó részére rögzíthető. Ez a váz lehetővé teszi egyszerre két autósülés rögzítését. Két autósülés elhelyezéséhez a Valco Ultra Duo babakocsira két adapter szükséges – A adapter + B adapter!

VALCO Snap Duo Ultra B adapter univerzális autósülésekhez
16 990 Ft

Valco Snap Duo Ultra B adapter autósülésekhez, univerzális fő adapter, amely a váz alsó részére rögzíthető. Ez a váz lehetővé teszi egyszerre két autósülés rögzítését. Két autósülés elhelyezéséhez a Valco Ultra Duo babakocsira két adapter szükséges – A adapter + B adapter!

VALCO Szervezőtáska babakocsira
7 590 Ft

Valco szervezőtáska hőszigetelt zsebekkel rendelkezik, így ideális minden évszakban. Télen melegen, nyáron hidegen tartja az ételeket illetve italokat. 2 db nagy szigetelt zsebbel rendelkezik.