VALCO Babakocsi tálca Snap 3 / Snap 4 / Snap Ultra babakocsikhoz
5 732 Ft 5 500 Ft

Valco babakocsi tálca könnyedén rögzíthető a babakocsihoz. A Snap 3, Snap 4, Snap Ultra babakocsikhoz tervezték. A tálca megkönnyíti az ital és egyéb dolgok tárolását. Tartós műanyagból készült, ezért könnyen tisztítható.

VALCO Baby mózeskosár Snap Duo Ultra
49 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Mózeskosár a Valco Snap Duo Ultra babakocsihoz, kompatibilis a Snap Duo Ultrával. Maximális kényelmet biztosít a gyermekek számára a puha matracnak, nagy térnek, cipzárnak és légáramlásnak köszönhetően.

VALCO Baby mózeskosár Snap Ultra Trend
49 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mózeskosár a Valco Snap Ultra Trend babakocsihoz, ideális választás a kisbabád számára biztonsága és védelme érdekében. A mózeskosáron nem hiányozhat az állítható tető, a speciális tépőzáras biztonsági öv és a légáramlást biztosító nyílás.

VALCO Esővédő

VALCO Esővédő

Értékelés: 4,6
6 431 Ft 5 490 Ft

Valco Esővédő tökéletesen illeszkedik az ikerbabakocsikhoz, és védi a gyermekeket az esőtől, a széltől és a hótól. Szárazon tartja belülről a babakocsit, és könnyen tisztítható. Maximum 30° C-os szappanos vízzel kézzel mosható.

VALCO SNAP 4 Black Babakocsi

VALCO SNAP 4 Black Babakocsi

Értékelés: 4,9
68 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

VValco SNAP 4 Black 2017 babakocsi már újszülött kortól használható. Dönthető háttámlája és lábtartója, valamint extra széles ülése maximális kényelmet biztosít babája számára. A nagyméretű kupola kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyszerűen összecsukható és szállítható.

VALCO SNAP 4 pótkupola - piros
11 990 Ft

Póttető/kupola a Valco Snap 4 babakocsihoz. Az eredeti szín vár Önre? Változtassa meg babakocsija külsejét, elég kicserélni a kupolát, s máris új babakocsija van.

VALCO Snap 4 TAILOR MADE 2017 Babakocsi
91 990 Ft

Valco Snap 4 TAILOR MADE 2017 babakocsi már újszülött kortól használható. Dönthető háttámlája és lábtartója, valamint extra széles ülése maximális kényelmet biztosít babája számára. A nagyméretű kupola kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyszerűen összecsukható és szállítható.

VALCO Snap 4 Trend SPORT babakocsi
144 290 Ft 115 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű babakocsi Valco baby Snap 4 A Trend SPORT praktikus és elegáns társ. Az ökológiai bőr borításával ellátott fogantyúnak köszönhetően fényűző megjelenésű.

VALCO Snap Duo Ultra A adapter univerzális autósülésekhez
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Valco Snap Duo Ultra A adapter autósülésekhez, univerzális fő adapter, amely a váz alsó részére rögzíthető. Ez a váz lehetővé teszi egyszerre két autósülés rögzítését. Két autósülés elhelyezéséhez a Valco Ultra Duo babakocsira két adapter szükséges – A adapter + B adapter!

VALCO Snap Duo Ultra B adapter univerzális autósülésekhez
16 990 Ft

Valco Snap Duo Ultra B adapter autósülésekhez, univerzális fő adapter, amely a váz alsó részére rögzíthető. Ez a váz lehetővé teszi egyszerre két autósülés rögzítését. Két autósülés elhelyezéséhez a Valco Ultra Duo babakocsira két adapter szükséges – A adapter + B adapter!

VALCO SNAP 4 Esővédő

VALCO SNAP 4 Esővédő

Értékelés: 4,6
3 500 Ft

Valco SNAP4 babakocsi esővédője a kocsi minden részét tökéletesen lefedi, így nyújtva maximális védelmet a gyermekeknek. Óvja a kicsiket az esőtől, hótól, széltől és hidegtől, de átlátszó anyagának köszönhetően nem zavarja őket a szabas kilátásban. Tisztán tartása egyszerű, 30°C-os szappanos vízzel mosható.

VALCO Sport babakocsi Snap Duo Tailor Made
139 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Valco Snap Duo Tailor Made Grey Marle sport babakocsi egy nagyon könnyű babakocsi ikrek számára. A stílusos denim dizájnú ** babakocsi, amely könnyen összecsukható és minden ülése külön-külön állítható, ezért maximális **kényelmet biztosít mindkét gyermek számára.

VALCO Sport babakocsi Snap Ultra Trend
152 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Sport babakocsi Valco Snap Ultra Trend egy nagyon könnyű, remekül vezérelhető babakocsi. Forgó kerék arretációval, tehát minden tereppel elbánik. A hátrész teljes beállíthatóságának köszönhetően a babakocsi születéstől használható. Gyermeked a menetiránynak megfelelő vagy a menetiránnyal ellentétes üléshelyzet közül választhat.

VALCO Sportkocsi Snap Ultra Duo Tailor Made
183 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sportkocsi Valco Snap Ultra Duo Tailor Made Grey Marle könnyű és könnyen vezérelhető babakocsi denim felületkezelésben. Maximális kényelem mindkét gyermeked számára, minden ülés külön beállíthatóságának, valamint az ülés menetirányban vagy menetiránnyal szembeni beszerelhetőségének köszönhetően.

VALCO Szervezőtáska babakocsira
7 590 Ft

Valco szervezőtáska hőszigetelt zsebekkel rendelkezik, így ideális minden évszakban. Télen melegen, nyáron hidegen tartja az ételeket illetve italokat. 2 db nagy szigetelt zsebbel rendelkezik.

VALCO Valco Snap Ultra Trend adapter a Maxi Cosi autósüléshez
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Valco Snap Ultra Trend adapter a Maxi Cosi autósüléshez. Lehetővé teszi, hogy az autósülést a Snap Ultra Trend babakocsi vázához rögzíthesd. Kompatibilis az autósülések többségével a következő márkáktól: Maxi-Cosi, Nuna, Cybex.

VALCO SNAP 4 Sport Black 2017 Babakocsi
100 990 Ft 86 490 Ft

A VALCO SNAP 4 Sport Babakocsi könnyű vázának és egyszerű irányíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas utazások, nyaralások alkalmával. Az ötpontos biztonsági öv és dönthető háttámlája gondoskodik a babák biztonságos és kényelmes utazásáról. Az ülés alatt lévő nagyméretű kosárban a babaholmik és kiegészítők kényelmesen tárolhatóak. Újszülött kortól 20 kg-ig használható, széles ülése maximális kényelemet biztosít.

VALCO SNAP 4 TAILOR MADE SPORT Babakocsi
114 990 Ft
+ ingyen szállítás

Valco SNAP 4 TAILOR MADE SPORT babakocsi már újszülött kortól használható. Dönthető háttámlája és lábtartója, valamint extra széles ülése maximális kényelmet biztosít babája számára. A nagyméretű kupola kiváló védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Egyszerűen összecsukható és szállítható.