Valentino Donna Acqua - EDT
9 250 Ft

A Valentino Donna kollekcióból származó Donna Acqua parfüm a keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a körte és a lágy mandula tónusok, a szívillatban a jázmin és az egzotikus frangipani kombinációját fogja érezni.

Valentino Donna - EDP

Valentino Donna - EDP

Értékelés: 5
23 830 Ft 21 030 Ft

A Valentino Donna illata egy finom, finom nőt szimbolizál, aki ugyanakkor kiszámíthatatlan és ő maga. Nagyon csábító, kifinomult és időtlen illat a modern nők számára. Varázsolja az Ön stílusát hangsúlyozó hangok tökéletes kombinációjával.

Valentino Uomo - EDT
13 400 Ft 12 610 Ft

Az Uomo a Valentino Uomo gyűjteményéből származó bőr tónusait tartalmazó férfi illat. A szívillatban kibontakozik a pörkölt kávé, csokoládé és a mogyoró illatjegyei. A kompozíciót a bőr illatú alapillat zárja cédrusfával kiegészítve. Az illat 2014-ben került a piacra.

Valentino Valentina Blush - EDP
19 480 Ft 18 080 Ft

A Valentina Blush a Valentina kollekcióból egy ínyenc, virágos-gyümölcsös illat nőknek. Rózsaszín bors és meggy tónusokkal nyílik meg, majd a narancsvirág virágos szívillatába kerül át. Az illat alapját édes vanília és praliné egészíti ki.  Az illat 2017-ben került a piacra.

Valentino Valentina - EDP
11 450 Ft

A Valentina illatot a Valentino márkától Olaszország és mindenekelőtt Róma íze ihlette. Valentina friss, virágos, keleti, ellentmondásokkal teli, ugyanakkor finom, erős, elegáns, érzéki, lázadó és vidám.  ​Az illat 2001-ben került a piacra.