Valentino Valentina - EDP 80 ml

Valentino Valentina - EDP

32 160 Ft
Ingyen szállítás

A Valentina illatot a Valentino márkától Olaszország és mindenekelőtt Róma íze ihlette. Valentina friss, virágos, keleti, ellentmondásokkal teli, ugyanakkor finom, erős, elegáns, érzéki, lázadó és vidám.  ​Az illat 2001-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Valentino Valentina Blush - EDP 80 ml
1x

Valentino Valentina Blush - EDP

22 350 Ft

A Valentina Blush a Valentina kollekcióból egy ínyenc, virágos-gyümölcsös illat nőknek. Rózsaszín bors és meggy tónusokkal nyílik meg, majd a narancsvirág virágos szívillatába kerül át. Az illat alapját édes vanília és praliné egészíti ki.  Az illat 2017-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Valentino Donna Rossa Verde - EDT 125 ml

Valentino Donna Rossa Verde - EDT

28 200 Ft
Ingyen szállítás

A Valentino Donna kollekcióból származó Donna Rossa Verde virágos-zöld illat nők számára. A fej gyömbért, bergamottot és keserű narancs esszenciát (petitgrain) tartalmaz. A szívben a magnólia, a rózsa és az illat (osmanthus) virágos kombinációját fogja érezni.

Partnerünktől: Vivantis
Valentino Noir Absolu Musc Essence - EDP 100 ml

Valentino Noir Absolu Musc Essence - EDP

23 970 Ft

A Valentino Noir Absolu Musc Essence Noir Absolu virágos fás aromája nőknek és férfiaknak. A fej aldehideket és virágos heliotropot tartalmaz. Rózsa és narancssárga virágot fog érezni a szívedben. Végül kibontakoznak a fás hangok és a tonkabab. 2018-ban indították.

Partnerünktől: Vivantis
Valentino Valentina Poudre - EDP 50 ml

Valentino Valentina Poudre - EDP

23 500 Ft

Valentina Poudre a Valentina kollekcióból keleti-virágos illat nők számára. Poros hangokkal és pézsma hibiszkuszmal (ambrette) nyílik. Ezután egy tisztán virágos szívbe jut, amely tuberózból és íriszből áll. Végül kibomlik az édes vanília, a meleg szantálfa és a tonkabab. 2016-ban indították.

Partnerünktől: Vivantis
Valentino Noir Absolu Oud Essence - EDP 100 ml

Valentino Noir Absolu Oud Essence - EDP

34 690 Ft
Ingyen szállítás

A Noir Absolu Oud Essence keleti fás aromája férfiaknak és nőknek egyaránt. Agarfát, bőrt, szantálfa, cédrus, sáfrány és mirtusz elemeit tartalmazza. 2018-ban indították.

Partnerünktől: Vivantis
Valentino Uomo Acqua - EDT 75 ml

Valentino Uomo Acqua - EDT

16 230 Ft

A Valentino Uomo Uomo Acqua bőraromája férfiaknak. Ez a 2014-es klasszikus Uomo illat nyári és friss változata.

Partnerünktől: Vivantis
Valentino Valentina Oud Assoluto - EDP 80 ml

Valentino Valentina Oud Assoluto - EDP

28 760 Ft
Ingyen szállítás

A Valentina kollekcióból származó Valentina Oud Assoluto bőr illat nők számára. Az elején a narancsvirágot és a kardamomot fogja érezni, majd a fókusz a bolgár rózsa, agarfa és bőr tónusaira irányul. Végül a sáfrány, a vanília és a fás akkordok kombinációja bontakozik ki. 2013-ban indították.

Partnerünktől: Vivantis