Valentino Valentina - EDP
12 280 Ft 11 770 Ft

A Valentina illatot a Valentino márkától Olaszország és mindenekelőtt Róma íze ihlette. Valentina friss, virágos, keleti, ellentmondásokkal teli, ugyanakkor finom, erős, elegáns, érzéki, lázadó és vidám.  ​Az illat 2001-ben került a piacra.

Valentino Valentina Blush - EDP
20 820 Ft 20 510 Ft

A Valentina Blush a Valentina kollekcióból egy ínyenc, virágos-gyümölcsös illat nőknek. Rózsaszín bors és meggy tónusokkal nyílik meg, majd a narancsvirág virágos szívillatába kerül át. Az illat alapját édes vanília és praliné egészíti ki.  Az illat 2017-ben került a piacra.

Valentino Valentina Poudre - EDP
17 980 Ft

Valentina Poudre a Valentina kollekcióból keleti-virágos illat nők számára. Poros hangokkal és pézsma hibiszkuszmal (ambrette) nyílik. Ezután egy tisztán virágos szívbe jut, amely tuberózból és íriszből áll. Végül kibomlik az édes vanília, a meleg szantálfa és a tonkabab. 2016-ban indították.

Valentino Donna Acqua - EDT
10 480 Ft

A Valentino Donna kollekcióból származó Donna Acqua parfüm a keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a körte és a lágy mandula tónusok, a szívillatban a jázmin és az egzotikus frangipani kombinációját fogja érezni.

Valentino Donna - EDP

Valentino Donna - EDP

Értékelés: 5
590 Ft

A Valentino Donna illata egy finom, finom nőt szimbolizál, aki ugyanakkor kiszámíthatatlan és ő maga. Nagyon csábító, kifinomult és időtlen illat a modern nők számára. Varázsolja az Ön stílusát hangsúlyozó hangok tökéletes kombinációjával.

Valentino Noir Absolu Musc Essence - EDP
20 070 Ft

A Valentino Noir Absolu Musc Essence Noir Absolu virágos fás aromája nőknek és férfiaknak. A fej aldehideket és virágos heliotropot tartalmaz. Rózsa és narancssárga virágot fog érezni a szívedben. Végül kibontakoznak a fás hangok és a tonkabab. 2018-ban indították.

Valentino Noir Absolu Oud Essence - EDP
23 580 Ft

A Noir Absolu Oud Essence keleti fás aromája férfiaknak és nőknek egyaránt. Agarfát, bőrt, szantálfa, cédrus, sáfrány és mirtusz elemeit tartalmazza. 2018-ban indították.

Valentino Uomo Acqua - EDT
13 760 Ft

A Valentino Uomo Uomo Acqua bőraromája férfiaknak. Ez a 2014-es klasszikus Uomo illat nyári és friss változata.

Valentino Valentina Oud Assoluto - EDP
20 970 Ft

A Valentina kollekcióból származó Valentina Oud Assoluto bőr illat nők számára. Az elején a narancsvirágot és a kardamomot fogja érezni, majd a fókusz a bolgár rózsa, agarfa és bőr tónusaira irányul. Végül a sáfrány, a vanília és a fás akkordok kombinációja bontakozik ki. 2013-ban indították.