Vango Spey 300 sátor

Vango Spey 300 sátor

Értékelés: 4
41 990 Ft

Vango Spey 300 csősátor gótikus feszítőszerkezettel egy ellenálló és szilárd, könnyen felállítható magasított mennyezetű sátor. Ablakokos előtérrel és ügyesen összetekerhető padlóval, kiváló hely a felszerelés tarolására.

Vango Trek 3 Standard

Vango Trek 3 Standard

Értékelés: 3,3
14 990 Ft

Három, kettő egy, máris kész az alvóhely – a Vango Trek 3 Standard kényelmes kempingmatrac önfelfújó funkcióval ellátott, így időt takarít meg. A szigetelést a gyémánt kivágásos 3cm hab réteg biztosítja A csúszásgátló kezelés véd a hálózsák lecsúszásával szemben alvás közben.

Vango Skye Air 500 Treetops

Vango Skye Air 500 Treetops

Értékelés: 4,5
109 990 Ft 104 990 Ft

Kemping alagút sátor gótikus rudakkal, melyet könnyű felépíteni és magasabb mennyezeti helyet, tartósságot és stabilitást biztosít. Vango Skye Air 500 Treetops TBS II technológiával, amely lehetővé teszi a sátorszerkezet stabil rögzítését belülről az intelligens csatrendszernek köszönhetően.

Vango Trek 3 Long Thunder

Vango Trek 3 Long Thunder

Értékelés: 4,7
12 990 Ft

Önfelfújós kempingmatrac habszigeteléssel biztosítja a nyugodt alvást és biztosítja a szükséges kényelmet. Rendelkezik szeleppel a gyors felfújásra és leeresztésre. Vango Trek 3 Long Thunder csúszásmentes felülettel van ellátva.

Vango hálózsák Latitude 200
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák szintetikus töltettel Auto-lock rendszerrel, amely megakadályozza az akaratlan kinyitódást az éjszaka folyamán. A Thermal Embrace fokozott hőszigetelést biztosít. Vango hálózsák Latutide 200 akasztóhurokkal, amely megkönnyíti a szárítást.

Vango Lámpa Star Power Herbl Lantern
9 390 Ft 9 290 Ft

lámpa beépített akkumulátorral rendelkezik, aminek köszönhetően akár 50 órán át is képes világítani. A teljes feltöltése a mellékelt USB kábellel 3 órát vesz igénybe. 3 beállítható fényerővel rendelkezik. A Vango lámpa Star Power Herbl Lantern horoggal van felszerelve a felakasztáshoz.

Vango Pico x1 Túrabot

Vango Pico x1 Túrabot

Értékelés: 3,9
3 690 Ft

Vango Pico x1 egy kényelmes fogású markolattal rendelkező túrabot, kifejezetten hegyi túrázáshoz. Hossza gyorsan beállítható, 65–135 cm tartományban. Az ár egy botra vonatkozik.

Vango Walking Poles Inca x1 Rred turista bot
5 090 Ft 4 790 Ft

Akció

Vango Walking Poles Inca x1 RRed kényelmes, tartós turista bot meghosszabbított habból készült fogantyúval és volfrám heggyel ellátott.

Vango Granite 90 Bench Set Excalibur
42 990 Ft 36 990 Ft

Akció

Granite Bench szék készlet gránit utánzatú tartós felső lemezzel és alumínium kerettel rendelkezik, amely alacsony súlytés tartós szerkezetet biztosít. A lábak magassága állítható, ennek köszönhetően könnyedén a környezeti feltételekhez igazítható. A kompakt méret kényelmes szállítást tesz lehetővé. A kempingben történő összes családi étkezésekhez tökéletes.

Vango Tay 200

Vango Tay 200

Értékelés: 5
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

kemping sátor gótikus boltív alakú, ami jobban elvezeti az esőt a sátorról. Nagy ablakokkal rendelkezik, hogy beengedje a nagyfényt, és sötétített hálószobákkal a nyugodt éjszakai alváshoz. Vango Tay Treetops 200 nem gyúlékony kezeléssel rendelkező anyagból készült.

Vango Trail 20 hátizsák
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

A 20 l űrtartalmú hátizsák minden nap ideális társad lesz munkahelyeden, iskolában vagy a kirándulásokon. Szellőző AirForce hátrendszerrel rendelkezik. Párnázott és anatómiai kialakítású vállpántjai vannak. A Vango Trail 20 hátizsák kézben való hordozást lehetővé tevő füllel van ellátva.

Vango Planet 150 Anthracite

Vango Planet 150 Anthracite

Értékelés: 4,9
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák szintetikus kitöltéssel és Auto-lock rendszerrel, amely éjszaka megakadályozza a cipzár akaratlan lehúzódását. Antibakteriális kezeléssel ellátott szúnyoghálóval rendelkezik, amely elűzi a nem kívánt rovarokat. A Vango Planet 150 Anthracite legfeljebb 190 cm magas személyeknek ajánlott.

Vango Skye 300 Treetops
37 990 Ft

Kemping alagút sátor gótikus rudakkal, melyet könnyű felépíteni és magasabb mennyezeti helyet, tartósságot és stabilitást biztosít. Vango Skye 300 Treetops TBS II technológiával, amely lehetővé teszi a sátorszerkezet stabil rögzítését belülről az intelligens csatrendszernek köszönhetően.

Vango Ascott 500 Treetops

Vango Ascott 500 Treetops

Értékelés: 1
87 990 Ft 81 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Három rudas sátor 5 személyes egy nagyszerű társ a kempingezéshez a családoddal, vagy a barátaiddal. Vango Ascott 500 Treetops kiemelkedik a fedett bejáratával, és az erős és stabil horgonyozásával, amely ellenáll az erős szélnek. Nem hiányoznak a praktikus zsebek a hálószobában, hurok a lámpásnak és a bejárati szúnyogháló.

Vango Cargo 100 Carbide Grey

Vango Cargo 100 Carbide Grey

Értékelés: 4,7
14 490 Ft

Az utazó hátizsák Protex 4:2 anyagból készül, ami nagyon erős és robusztus. A Vango Cargo 100 Carbide Grey hordó alakú, vállpántokkal és két fogantyúval a kényelmes hordozás érdekében. Cipzárral rögzített, amelyet lezárhatsz.

Vango hálózsák Planet 100
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák szintetikus töltettel Auto-lock rendszerrel, amely megakadályozza az akaratlan kinyitódást az éjszaka folyamán. Antibakteriális felületkezelt szúnyoghálóval rendelkezik, amely visszatartja a nem kívánt rovarokat. Vango hálózsák Planet 100 max. 190 cm magas személyek számára.

Vango önfelfújó camping matrac Comfort 10 Grande Shadow Grey
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Önfelfújó kempingmatrac open-cell habszigeteléssel, gondoskodik a nyugodt alvásodról, valamint szükséges kényelmet biztosít. Szeleppel van ellátva a gyors felfújás és leeresztés érdekében. A Vango Comfort 10 Grande Shadow Grey önfelfújó camping matrac csúszásmentes felülettel rendelkezik.

Vango Skye Air 400 Treetops
123 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kemping alagút sátor gótikus rudakkal, melyet könnyű felépíteni és magasabb mennyezeti helyet, tartósságot és stabilitást biztosít. Vango Skye Air 400 Treetops TBS II technológiával, amely lehetővé teszi a sátorszerkezet stabil rögzítését belülről az intelligens csatrendszernek köszönhetően.

Vango Spey 200 Treetops
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kemping alagút sátor gótikus rudakkal, melyet könnyű felépíteni és magasabb mennyezeti helyet, tartósságot és stabilitást biztosít. A Vango Spey 200 Treetops ablakos előcsarnokkal van ellátvaés könnyű, összegöngyölíthető padlóval, amely ideális hely a berendezések tárolására.

Vango Stone 25 hátizsák

Vango Stone 25 hátizsák

Értékelés: 4,3
10 490 Ft

A 25 l űrtartalmú hátizsák minden nap ideális társad lesz munkahelyeden, iskolában vagy a kirándulásokon. Szellőző AirMesh hátrendszerrel rendelkezik. Párnázott és anatómiai kialakítású vállpántjai vannak. A Vango Stone 25 hátizsák kézben való hordozást lehetővé tevő füllel van ellátva.

Vango Contour 50:60 hátizsák
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a 60 l űrtartalmú túra hátizsák szellőző QA – Quick Adjust hátrendszerrel rendelkezik. Egy mellkasi pánt is a része praktikus vészsíppal. A Vango Contour 50:60 hátizsák biztonsági fényvisszaverő elemekkel és a kézben való hordást lehetővé tevő füllel van ellátva.

Vango Contour 60:70

Vango Contour 60:70

Értékelés: 4
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Expedíciós hátizsák egyedülálló Quick Adjust háttámla rendszerrel és tökéletes felszereléssel. Vango Contour 60:70 kiemelkedik az első osztályú szerkezetével, amely ideális a nagy rakomány hordozására. Rendelkezik ergonomikus derék övvel, levehető esőkabáttal vagy fényvisszaverő elemekkel. Természetesen kompatibilis a legtöbb vízzsákkal és la jégcsákány és trekking botok csatolhatóságával.

Vango előtér Adventure Tarp Wild Dove
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az előtér tartós poliészterből készült, 3000 mm vízállóságú. Egyszerűen rögzíthető a sátorhoz acélrudakkal, amelyek a csomagolás részeit képezik. A Vango előtér Adventure Tarp Wild Dove ragasztott varratokkal ellátott.

Vango előtető Trek Tarp Pamir Green
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az előtér tartós poliészterből készült, 3000 mm vízállóságú. Egyszerűen rögzíthető a sátorhoz acélrudakkal, amelyek a csomagolás részeit képezik. A Vango előtető Trek Tarp Pamir Green az elülső és oldalsó ajtóhoz rögzíthető.

Vango Escape Black/Grey 40L
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gond nélküli, tökéletes útitárs. Ez a luxus kerekes kézi poggyász befogad mindent, amire szüksége lehet utazás közben hétvégén vagy szolgálati úton.

Vango Freedom II 80+20

Vango Freedom II 80+20

Értékelés: 5
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ellenálló és univerzális hátizsák levehető kis táskával, melyet imádni fogsz például egynapos kirándulás alkalmával. A Vango Freedom II 80+20 kitűnik egyedi Quick Adjust hátrendszerével és ergonomikus övével. Értékelni fogod a zárható cipzárakat, mely nagyobb biztonságot nyújt utazáskor.

Vango Helvellyn 300 Pamir Green
70 490 Ft
+ ingyen szállítás

Turista sátor egyedi semi-geodéziai szerkezettel. A Vango Helvellyn 300 Pamir Green tökéletes egyensúlyt teremt a súly és a stabilitás közt, a vadonban való vándorlásra alkalmas. A varrott és aláragasztott varratok vízállóságot biztosítanak.

Vango kempingmatrac Dreamer 3 Single Bondi Blue
11 990 Ft

Önfelfújós kempingmatrac habszigeteléssel biztosítja a nyugodt alvást és biztosítja a szükséges kényelmet. Szeleppel ellátott, amely a gyors felfújásra és leeresztésra szolgál. A Vango Dreamer 3 Single Bondi Blue kempingmatrac csúszásbiztos felülettel van ellátva.

Vango Laze XL Reclining Campbed Granite Grey
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Laze XL nyugágy 5-féle helyzetbe állítható. Erős acélváz 120 kg teherbírással, könnyített konstrukció, strapabíró 600 Denier Polyester szövet, a nyitott váznak köszönhetően a nyugágy alatti tér tárhelyként használható, az XL változat magasabb színvonalon történő kempingezéshez lett tervezve, valamint több helyet kínál a délutáni lustálkodáshoz is.

Vango Nevis 300 Pamir Green
58 490 Ft
+ ingyen szállítás

Turisztikai alagút sátor oldalsó bejárattal, kompakt kivitelezésben és minimális súllyal. A Vango Nevis 300 Pamir Green TBS®II technológiát használ, amelynek hála ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A poliészter réteg légáteresztő kezelése megakadályozza a kondenzációt az éjszaka folyamán.

Vango Non Stick Cook Kit Főzőszett, 8 személyes
13 990 Ft

A tapadásmentes, rozsdamentes acélból készült Vango Non Stick Cook Kit főzőszett tökéletes választás kempingezéshez, kültéri étkezéshez. A csomag 3 edényt, 1 serpenyőt, illetve 8 műanyag poharat tartalmaz.

Vango Runway
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kézipoggyász rejtett zsebbel és párnázott laptop zsebbel. A Vango Runaway csendes kerekekkel rendelkezik, egy nagy, kompressziós pántokkal ellátott rekesz és egy központi fogantyú a kényelmes kezeléshez. A poggyász elegáns és mégis tartós utazó társ.

Vango sátor Athos Moroccan Blu 500
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

családi sátor PVC ablakokkal ellátott, amelyek elegendő nappali fényt biztosítanak. PowerFlex erős és könnyű üvegszál-rudakkal van felszerelve. Sötét hálótér a zavartalan alvás érdekében. A Vango sátor Athos Moroccan Blu 500 egyszerűen összerakható a hordtáskába.

Vango sátor Carron Moroccan Blu 400
80 990 Ft
+ ingyen szállítás

családi sátor PVC ablakokkal ellátott, amelyek elegendő nappali fényt biztosítanak. PowerFlex erős és könnyű üvegszál-rudakkal van felszerelve. Sötét hálótér a zavartalan alvás érdekében. A Vango sátor Carron Moroccan Blu 400 egyszerűen összerakható a hordtáskába.

Vango sátor Carron Moroccan Blu 500
87 490 Ft
+ ingyen szállítás

családi sátor PVC ablakokkal ellátott, amelyek elegendő nappali fényt biztosítanak. PowerFlex erős és könnyű üvegszál-rudakkal van felszerelve. Sötét hálótér a zavartalan alvás érdekében. A Vango sátor Carron Moroccan Blu 500 egyszerűen összerakható a hordtáskába.

Vango sátor Kibale Moroccan Blu 350
103 990 Ft
+ ingyen szállítás

Túrasátor nagy stabilitással erős szél esetében. PowerFlex üvegszál-rudakkal van felszerelve. Elsötétített hálószoba a jobb alvás érdekében. A Vango sátor Kibale Moroccan Blu 350 kiválóan szellőzik a szellőzőnyílásoknak és különféle nyitási lehetőségeknek köszönhetően.

Vango sátor Kruger Moroccan Blu 300
62 490 Ft
+ ingyen szállítás

Túrasátor szúnyoghálós bejáratokkal, amelyek megakadályozzák a bogarak bejutását. Hurok a láma felakasztására és eltérő színű rudok. Elsötétített hálószoba a jobb alvás érdekében. A Vango sátor Kruger Moroccan Blu 300 kiválóan szellőzik és ellenáll az esőnek.

Vango sátor Skye II Air 500 Treetops
151 990 Ft
+ ingyen szállítás

családi sátor PVC ablakokkal ellátott, amelyek elegendő nappali fényt biztosítanak. A sátor kétoldalas AirBeam pumpát tartalma az egyszerű felfújáshoz. A Vango sátor Skye II Air 500 Treetops lámpára alkalmas hurokkal és praktikus zsebbel ellátott a tárgyakra.

Vango sátor Tryfan Pamir Green 200
61 490 Ft

Túrasátor belső résszel, amely önállóan használható meleg időben. A bejáratok szúnyoghálóval ellátottak a bogarak ellen. A Vango sátor Tryfan Pamir Green 200 kiválóan szellőzik.

Vango Scafell 200+ Pamir Green
67 490 Ft
+ ingyen szállítás

Alagutas túra sátor oldalsó bejárattal és nagy méretű előtérrel. A Vango Scafell 200+ Pamir Green TBSII technológiát használ, amelynek hála ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A varrott és aláragasztott varratok vízállóságot biztosítanak.

Vango Scafell 300 Pamir Green
68 490 Ft
+ ingyen szállítás

Turisztikai alagút sátor oldalsó bejárattal, kompakt kivitelezésben és minimális súllyal. A Vango Scafell 300 Pamir Green TBS®II technológiát használ, amelynek hála ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A poliészter réteg légáteresztő kezelése megakadályozza a kondenzációt az éjszaka folyamán.

Vango Scafell 300+ Pamir Green
77 990 Ft
+ ingyen szállítás

Alagutas túra sátor oldalsó bejárattal és nagy méretű előtérrel. A Vango Scafell 300+ Pamir Green TBSII technológiát használ, amelynek hála ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A varrott és aláragasztott varratok vízállóságot biztosítanak.

Vango Stone 20 hátizsák
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 20 l űrtartalmú hátizsák minden nap ideális társad lesz munkahelyeden, iskolában vagy a kirándulásokon. Szellőző AirMesh hátrendszerrel rendelkezik. Párnázott és anatómiai kialakítású vállpántjai vannak. A Vango Stone 20 hátizsák kézben való hordozást lehetővé tevő füllel van ellátva.

Vango szekrény Granite Storage Granite Grey
23 990 Ft

szekrény 2 belső polccal és erős felső lappal rendelkezik különböző tárgyak tárolására. Acél kerettel és poliészter szövettel rendelkezik. A Vango szekrény Granite Storage Granite Grey alkalmas ruhák tárolására vagy szervezőként fontos dolgok számára.

Vango ThermoCore Rocket Red
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Önfelfújós kempingmatrac habszigeteléssel biztosítja a nyugodt alvást és biztosítja a szükséges kényelmet. Rendelkezik szeleppel a gyors felfújásra és leeresztésre. Vango ThermoCore Rocket Red csúszásmentes felülettel van ellátva és továbbfejlesztett 3D struktúrával.

Vango Trek 3 Short kempingmatrac
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes alvóhelyet biztosít utazások során, esetleg pihenésre alkalmas helyet hoz létre – a Vango Trek 3 Short önfelfújó kempingmatrac alacsony, 640 g-os súllyal és 51 × 122 × 3 cm méretekkel büszkélkedhet. A kempingmatrac csúszásgátló mintával ellátott, amely alvás közben megvédi a hálózsákot a lecsúszástól. A kényelmet a 3cm-es gyémántkivágásos hab garantálja.

Vango Trek 5 Standard Jam kempingmatrac
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Önfelfújós kempingmatrac habszigeteléssel biztosítja a nyugodt alvást és biztosítja a szükséges kényelmet. Szeleppel ellátott, amely a gyors felfújásra és leeresztésra szolgál. A Vango kempingmatrac Trek 5 Standard csúszásgátló kezelésű.

Vango Winslow Air 500 Treetops
165 990 Ft 157 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Három rudas sátor 5 személyes egy nagyszerű társ a kempingezéshez a családoddal, vagy a barátaiddal. Vango Winslow 500 Treetrops rendelkezik egy teljesen besötétített hálószobával és egy nagy ablakokkal ellátott nappalival a maximális láthatóság érdekében. A sötétedésnél is jól látható rögzítő zsinórok.