Vango Contour 60:70 Thunder
3x

Vango Contour 60:70

36 590 Ft
Ingyen szállítás

Expedíciós hátizsák egyedülálló Quick Adjust háttámla rendszerrel és tökéletes felszereléssel. Vango Contour 60:70 kiemelkedik az első osztályú szerkezetével, amely ideális a nagy rakomány hordozására. Rendelkezik ergonomikus derék övvel, levehető esőkabáttal vagy fényvisszaverő elemekkel. Természetesen kompatibilis a legtöbb vízzsákkal és la jégcsákány és trekking botok csatolhatóságával.

Forgalmazó: MALL
-26%
Vango Spey 400 Treetops sátor

Vango Spey 400 sátor

54 090 Ft
39 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Vango Spey 400 csősátor gótikus feszítőszerkezettel egy ellenálló és szilárd, könnyen felállítható magasított mennyezetű sátor. Ablakokos előtérrel és ügyesen összetekerhető padlóval, kiváló hely a felszerelés tarolására.

Forgalmazó: MALL
Vango Scafell 200+ Pamir Green
1x

Vango Scafell 200+ Pamir Green

52 930 Ft
Ingyen szállítás

Alagutas túra sátor oldalsó bejárattal és nagy méretű előtérrel. A Vango Scafell 200+ Pamir Green TBSII technológiát használ, amelynek hála ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A varrott és aláragasztott varratok vízállóságot biztosítanak.

Forgalmazó: MALL
Trek 3 Standard, 183, piros
6x

Vango Trek 3 Standard

17 280 Ft

Három, kettő egy, máris kész az alvóhely – a Vango Trek 3 Standard kényelmes kempingmatrac önfelfújó funkcióval ellátott, így időt takarít meg. A szigetelést a gyémánt kivágásos 3cm hab réteg biztosítja A csúszásgátló kezelés véd a hálózsák lecsúszásával szemben alvás közben.

Forgalmazó: MALL
-20%
Vango 1lb Strike Hammer

Vango 1lb Strike Hammer

3 890 Ft
3 090 Ft

A kalapács homokkitöltéssel rendelkezik, amelynek köszönhetően a súly a kalapácsfejre kerül, és erősebb ütést biztosít. Egységes felépítés a szilárdság és a tartósság érdekében. A Vango 1lb Strike Hammer felhasználható például csapok kalapálásához egy sátor összeállításánál.

Forgalmazó: MALL
Vango Atlas Junior Bondi Blue

Vango Atlas Junior

7 390 Ft

Hálózsák szintetikus kitöltéssel és Auto-lock rendszerrel, amely éjszaka megakadályozza a cipzár akaratlan lehúzódását. Saját öltéssel rendelkezik, amely megakadályozza a szigetelés elmozdulását és egyenletes hőt biztosít. A Vango Atlas Junior kihúzható kapcnival rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Borealis Single Heathered, Grey Print

Vango Borealis Single Heathered

57 990 Ft
Ingyen szállítás

hálózsák meleg ThermoLock Pro szigeteléssel és automatikus zárral rendelkezik, amely megakadályozza annak véletlenszerű szétnyílását az éjszaka során. Beépített fejtámla fej körüli meleget biztosításának érdekében. A Vango Borealis Single Heathered felfüggesztő hurkokkal a hálózsák egyszerű szárításához.

Forgalmazó: MALL
Vango Cargo 80 Carbide Grey

Vango Cargo 80 Carbide Grey

16 990 Ft

Az utazó hátizsák Protex 4:2 anyagból készül, ennek köszönhetően rendkívül erős és robusztus. A Vango Cargo 80 Carbide Grey hordó alakú, vállpántokkal és két fogantyúval a kényelmes hordozás érdekében. Cipzárral rögzített, amelyet lezárhatsz.

Forgalmazó: MALL
Contour 50:60 Thunder hátizsák
1x

Vango Contour 50:60 hátizsák

36 590 Ft
Ingyen szállítás

Ez a 60 l űrtartalmú túra hátizsák szellőző QA – Quick Adjust hátrendszerrel rendelkezik. Egy mellkasi pánt is a része praktikus vészsíppal. A Vango Contour 50:60 hátizsák biztonsági fényvisszaverő elemekkel és a kézben való hordást lehetővé tevő füllel van ellátva.

Forgalmazó: MALL
Vango Dreamer 5 Double
1x

Vango Dreamer 5 Double

38 490 Ft
37 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

5 cm vastagságú önfelfújódó matrac nyitott szerkezetű szigetelő habbal rendelkezik, amely könnyen kezelhető forgószelepet, tárolócsomagot és javítókészletet tartalmaz. A Vango Dreamer 5 Double tetején és alján csúszásmentes anyag található.

Forgalmazó: MALL
-9%
Vango Dry Bag 60 Green

Vango Dry Bag 60 Green

6 490 Ft
5 890 Ft

Vízhatlan zsák, ami a folyón való utazáshoz elengedhetetlen. Ez a Vango márkájú Dry Bag zöld színben 60 l űrtartalommal, így nem csak az elektronikai eszközök és az élelem fér bele, de a váltóruha és a törölköző is. A feltekerős lezárásának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem jut be a víz a tartalmához.

Forgalmazó: MALL
-22%
Vango előtér Adventure Tarp Wild Dove

Vango előtér Adventure Tarp Wild Dove

19 290 Ft
14 990 Ft
Akció

Az előtér tartós poliészterből készült, 3000 mm vízállóságú. Egyszerűen rögzíthető a sátorhoz acélrudakkal, amelyek a csomagolás részeit képezik. A Vango előtér Adventure Tarp Wild Dove ragasztott varratokkal ellátott.

Forgalmazó: MALL