Vango Spey 300 sátor

Vango Spey 300 sátor

Értékelés: 5
37 990 Ft 25 490 Ft

Vango Spey 300 csősátor gótikus feszítőszerkezettel egy ellenálló és szilárd, könnyen felállítható magasított mennyezetű sátor. Ablakokos előtérrel és ügyesen összetekerhető padlóval, kiváló hely a felszerelés tarolására.

Vango Lantern Spectrum 250 Herbal lámpa-31%
14 490 Ft 9 990 Ft

Akció

Vango Spectrum 250 Lantern egy sokoldalú kemping lámpa. Nichia LED csúcsminőségű diódákkal, akár 250 lumen fényerősséggel, 4 különbőző típusú világítással.

Vango Non Stick Cook Kit Főzőszett, 8 személyes
17 490 Ft 12 990 Ft

A tapadásmentes, rozsdamentes acélból készült Vango Non Stick Cook Kit főzőszett tökéletes választás kempingezéshez, kültéri étkezéshez. A csomag 3 edényt, 1 serpenyőt, illetve 8 műanyag poharat tartalmaz.

Vango Skye Air 500 Treetops
124 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kemping alagút sátor gótikus rudakkal, melyet könnyű felépíteni és magasabb mennyezeti helyet, tartósságot és stabilitást biztosít. Vango Skye Air 500 Treetops TBS II technológiával, amely lehetővé teszi a sátorszerkezet stabil rögzítését belülről az intelligens csatrendszernek köszönhetően.

Vango Trek 3 Long Thunder

Vango Trek 3 Long Thunder

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

Önfelfújós kempingmatrac habszigeteléssel biztosítja a nyugodt alvást és biztosítja a szükséges kényelmet. Rendelkezik szeleppel a gyors felfújásra és leeresztésre. Vango Trek 3 Long Thunder csúszásmentes felülettel van ellátva.

Vango Trek 3 Standard
13 490 Ft

Három, kettő egy, máris kész az alvóhely – a Vango Trek 3 Standard kényelmes kempingmatrac önfelfújó funkcióval ellátott, így időt takarít meg. A szigetelést a gyémánt kivágásos 3cm hab réteg biztosítja A csúszásgátló kezelés véd a hálózsák lecsúszásával szemben alvás közben.

Vango Zeta 300+ Alloy Cactus
69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Turista sátor 2 bejárattal ideális 3 fő részére. Nagy szellőzőnyílások biztosítják az optimális szellőzést. Belső zsebeket tartalmaz a kis tárgyak tárolására, és kis pontokat lámpa felakasztására. A ango Zeta 300+ Alloy Cactus könnyen összeszerelhető és kibontható

Vango Lantern Spectrum 380 Herbal
17 940 Ft 14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vango Spectrum 380 Lantern egy sokoldalú kemping lámpa. A Nichia LED diódák csúcsminőségűek, fényáramuk akár 380 lumen és négy típusú megvilágítást kínálnak.

Vango Flux Grey/Red homloklámpa
10 990 Ft 9 190 Ft

A Vango Flux egy kompakt homloklámpa, ami akár 120 lumen-es fényerőre is képes. A fő LED dióda és a kollimátor kombinációjával erősen világít távolra és lágy fénnyel oldalra. A homloklámpa megfelel minden igénynek a természetben való tartózkodás alatt.

Vango Volt Grey/Blue homloklámpa
9 390 Ft

A Vango Volt egy kompakt homloklámpa, ami akár 100 lumen-es fényerőre is képes. A fő LED dióda és a kollimátor kombinációjával erősen világít távolra és lágy fénnyel oldalra. A homloklámpa megfelel minden igénynek a természetben való tartózkodás alatt.

Vango Ascott 500 Treetops
92 990 Ft
+ ingyen szállítás

Három rudas sátor 5 személyes egy nagyszerű társ a kempingezéshez a családoddal, vagy a barátaiddal. Vango Ascott 500 Treetops kiemelkedik a fedett bejáratával, és az erős és stabil horgonyozásával, amely ellenáll az erős szélnek. Nem hiányoznak a praktikus zsebek a hálószobában, hurok a lámpásnak és a bejárati szúnyogháló.

Vango Coronado 2 Excalibur
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kempingezéshez, horgászathoz, vagy a kertben való ücsörgéshez alkalmas praktikus összecsukható szék. A Vango Coronado 2 Excalibur acél szerkezetű, optimális teherbírása legfeljebb 80 kilogramm. Nagyon könnyen összecsukható, szállításnál nem igényel sok helyet.

Vango Dormir Excalibur kemping nyugágy
16 990 Ft

Dormir kollekció friss fuvallatot jelent a kempingnyugágyak designjában. Megbízható és erős acélváz, könnyített szerkezet az egyszerű szállítás érdekében. A beépített fogantyú egyszerű hordozást tesz lehetővé, a nyugágy felső része speciális DuoWeave szövetből készült, a fekvőrész mindkét oldalán pedig elasztikus pántok vannak, amelyek a felfújható matrac bebiztosítására szolgál. Minőségi kidolgozás és texturált felületű váz, tárolóhely a nyugágy alatt.

Vango Dry Bag 60 Green
7 485 Ft 6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vízhatlan zsák, ami a folyón való utazáshoz elengedhetetlen. Ez a Vango márkájú Dry Bag zöld színben 60 l űrtartalommal, így nem csak az elektronikai eszközök és az élelem fér bele, de a váltóruha és a törölköző is. A feltekerős lezárásának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem jut be a víz a tartalmához.

Vango Escape Black/Grey 40L
38 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gond nélküli, tökéletes útitárs. Ez a luxus kerekes kézi poggyász befogad mindent, amire szüksége lehet utazás közben hétvégén vagy szolgálati úton.

Vango Granite 90 Bench Set Excalibur
30 990 Ft

Granite Bench szék készlet gránit utánzatú tartós felső lemezzel és alumínium kerettel rendelkezik, amely alacsony súlytés tartós szerkezetet biztosít. A lábak magassága állítható, ennek köszönhetően könnyedén a környezeti feltételekhez igazítható. A kompakt méret kényelmes szállítást tesz lehetővé. A kempingben történő összes családi étkezésekhez tökéletes.

Vango Helvellyn 300 Pamir Green
47 990 Ft

Turista sátor egyedi semi-geodéziai szerkezettel. A Vango Helvellyn 300 Pamir Green tökéletes egyensúlyt teremt a súly és a stabilitás közt, a vadonban való vándorlásra alkalmas. A varrott és aláragasztott varratok vízállóságot biztosítanak.

Vango Jerrycan Víztartály, 10L
3 790 Ft

Vango Jerrycan egy ellenálló műanyagból készült víztartály, 10 literes űrtartalommal. Kiváló választás kempingezéshez.

Vango Laze XL Reclining Campbed Granite Grey
23 990 Ft

Laze XL nyugágy 5-féle helyzetbe állítható. Erős acélváz 120 kg teherbírással, könnyített konstrukció, strapabíró 600 Denier Polyester szövet, a nyitott váznak köszönhetően a nyugágy alatti tér tárhelyként használható, az XL változat magasabb színvonalon történő kempingezéshez lett tervezve, valamint több helyet kínál a délutáni lustálkodáshoz is.

Vango Planet 150 Anthracite

Vango Planet 150 Anthracite

Értékelés: 5
16 490 Ft

Hálózsák szintetikus kitöltéssel és Auto-lock rendszerrel, amely éjszaka megakadályozza a cipzár akaratlan lehúzódását. Antibakteriális kezeléssel ellátott szúnyoghálóval rendelkezik, amely elűzi a nem kívánt rovarokat. A Vango Planet 150 Anthracite legfeljebb 190 cm magas személyeknek ajánlott.

Vango Scafell 200+ Pamir Green
43 490 Ft

Alagutas túra sátor oldalsó bejárattal és nagy méretű előtérrel. A Vango Scafell 200+ Pamir Green TBSII technológiát használ, amelynek hála ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A varrott és aláragasztott varratok vízállóságot biztosítanak.

Vango Scafell 300 Pamir Green
58 490 Ft
+ ingyen szállítás

Turisztikai alagút sátor oldalsó bejárattal, kompakt kivitelezésben és minimális súllyal. A Vango Scafell 300 Pamir Green TBS®II technológiát használ, amelynek hála ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A poliészter réteg légáteresztő kezelése megakadályozza a kondenzációt az éjszaka folyamán.

Vango Scafell 300+ Pamir Green
51 490 Ft
+ ingyen szállítás

Alagutas túra sátor oldalsó bejárattal és nagy méretű előtérrel. A Vango Scafell 300+ Pamir Green TBSII technológiát használ, amelynek hála ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. A varrott és aláragasztott varratok vízállóságot biztosítanak.

Vango Skye 300 Treetops
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kemping alagút sátor gótikus rudakkal, melyet könnyű felépíteni és magasabb mennyezeti helyet, tartósságot és stabilitást biztosít. Vango Skye 300 Treetops TBS II technológiával, amely lehetővé teszi a sátorszerkezet stabil rögzítését belülről az intelligens csatrendszernek köszönhetően.

Vango Skye Air 400 Treetops
84 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kemping alagút sátor gótikus rudakkal, melyet könnyű felépíteni és magasabb mennyezeti helyet, tartósságot és stabilitást biztosít. Vango Skye Air 400 Treetops TBS II technológiával, amely lehetővé teszi a sátorszerkezet stabil rögzítését belülről az intelligens csatrendszernek köszönhetően.

Vango Soul 200 Treetops

Vango Soul 200 Treetops

Értékelés: 3
17 490 Ft

Turisztikai alagút sátor, kompakt, könnyű kivitelben kettő személy számára. Vango Soul 200 Treetops lehetővé teszi a gyors felépítést – már kevesebb, mint hét perc alatt. A sátor erős polietilén padlóval van ellátva. Fényvisszaverő részletek a rögzítő pántokon, jól látható rögzítő zsinórok.

Vango Spey 200 Treetops
21 490 Ft

Kemping alagút sátor gótikus rudakkal, melyet könnyű felépíteni és magasabb mennyezeti helyet, tartósságot és stabilitást biztosít. A Vango Spey 200 Treetops ablakos előcsarnokkal van ellátvaés könnyű, összegöngyölíthető padlóval, amely ideális hely a berendezések tárolására.

Vango ThermoCore Rocket Red
26 490 Ft

Önfelfújós kempingmatrac habszigeteléssel biztosítja a nyugodt alvást és biztosítja a szükséges kényelmet. Rendelkezik szeleppel a gyors felfújásra és leeresztésre. Vango ThermoCore Rocket Red csúszásmentes felülettel van ellátva és továbbfejlesztett 3D struktúrával.

Vango Winslow Air 500 Treetops
113 990 Ft
+ ingyen szállítás

Három rudas sátor 5 személyes egy nagyszerű társ a kempingezéshez a családoddal, vagy a barátaiddal. Vango Winslow 500 Treetrops rendelkezik egy teljesen besötétített hálószobával és egy nagy ablakokkal ellátott nappalival a maximális láthatóság érdekében. A sötétedésnél is jól látható rögzítő zsinórok.

Vango Delta Alloy 200 Cactus alagút sátor
57 319 Ft 38 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alagút sátor elülső és oldalsó bejárattal és előrebeállított tetővel. A Vango Delta Alloy 200 Cactus teljes mértékben ragasztott varratokat tartalmaz, lógó tartót lámpához, szúnyoghálót és nagyobb cipzárat a jobb szabályozáshoz. Biztosan értékelni fogod a kiterjesztett csomagot a kényelmesebb csomagoláshoz.

Vango Tango Apple Green 200 sátor
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vango Tango Apple Green 200 egy stabil alagút sátor, 2 személy részére. Alagút formájú kialakítása maximális tér kihasználhatóságot biztosít. Bejárata tetővé kihajtható ezáltal növelve a sátor praktikusságát és biztosítja még esős időben is a száraz hálórészt.

Vango Galaxy 150 Kempinglámpa, Zöld
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vango Galaxy 150 egy klasszikus kialakítású, zöld színű kempinglámpa. Elemmel működik, így bárhová magunkkal vihető hordfogantyúja segítségével. Akár 15 órán át is megfelelő fényforrást biztosít a kempingezés, túrázás során 18 db erősen világító LED égőjével.