Vanish Legjobb a szennyeződésekre
6 848 Ft

3 790 Ft

Vanish mosópor csomag nagyban megkönnyíti a mosás folyamatát. A csomag 4 mosószert tartalmaz: Color Protect színfogó kendő, mely megvédi a ruhákat a kifakulástól, Vanish Power folteltávolító, Oxi Action folteltávolító fehérítő összetevővel, illetve Vanish Oxi Action (1 L), ami alacsony hőmérsékleten aktiválódik.


Vanish Oxi Action 4 l-48%

Vanish Oxi Action 4 l

Értékelés: 5
4 798 Ft

2 490 Ft

Akció

A folyékony Vanish Oxi Action segít foltok eltávolításában. Makacs foltok esetében közvetlenül a foltra kell alkalmazni, kisebb foltok esetén a mosószerhez lehet hozzáadni. Mindkét esetben kellemesen meg fog lepődni.


Vanish Oxi Action Folttisztító, 1 kg
4 612 Ft

2 990 Ft

A foltok többé nem jelentenek gondot kedvenc ruháin, a Vanish Oxi Action könnyedén veszi ki a legmakacsabb foltokat is. Színes és fehér ruhákhoz egyaránt használható, sokoldalú folteltávolító szer. Mosógépben vagy áztatva, bármelyik technikát is választja, az adagolókanállal könnyedén adhatja a vízhez a megfelelő mennyiséget.


Vanish Oxi Action Folttisztító, 3l
3 990 Ft

3 090 Ft

Vanish Oxi Action hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is. Kiváló formulája miatt fehér és színes ruhákhoz egyaránt használható.


Vanish Oxi Action Folttisztító, 3 l
2 890 Ft

Vanish Oxi Action hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is. Kiváló formulája miatt fehér és színes ruhákhoz egyaránt használható.


Vanish Oxi Action 2 l

Vanish Oxi Action 2 l

Értékelés: 4,5
2 490 Ft

Vanish Oxi Action 2l egy nagyon hatékony folteltávolító. A nagy, jól látható és a a nehezen észrevehető kis foltokon is kifejtei a hatását. Alacsony hőmérsékleten aktiválódik és a csomagolás20 adagot tartalmaz.


Vanish Oxi Action Crystal White Folttisztító, 1 kg
2 990 Ft

Vanish Oxi Action White folttisztító fehér ruhák mosására ajánljuk. Könnyedén eltávolítja a makacs, zsíros foltokat. Alalcsony hőmérsékleten is kiválóan tisztít. Fehérítőt tartalmaz, így ruhái még fehérebbek lesznek. Tökéletes frissességet biztosít ruháinak.


Vanish Oxi Action Spray 500 ml
1 490 Ft

Ha azonnali hatékonyságot szeretnél a foltok elleni harcban, válaszd a Vanish Oxi Action sprayt és máris nyoma veszik a foltoknak. A folttisztítószer hatóanyagai a szálak mélyére hatolnak és feloldják a legmagasabb foltokat is, mint például a beszáradt vagy a zsíros foltokat a galléron vagy a mandzsettán.


Vanish Szappan 250 g
990 Ft

A Vanish szappan hatékony univerzális folttisztító, ami eltávolítja a foltokat szinte minden fajta anyagról. A Vanish nem tartalmaz fehérítőt és más abrazív anyagokat sem. Színes és fehér ruhákkal is használható.


Vanish Gold Oxi Action Sprej na čištění koberců 500 ml
3 645 Ft

1 990 Ft

Problémái vannak a szennyeződésekkel a szőnyegen? A Gold Oxi Action Szőnyegtisztító Spray első használatkor eltünteti a foltokat! A szőnyegen és a különböző kárpitokon képes teljesen eltávolítani a legmakacsabb foltokat is.


Vanish Color Protect 20 db, 40 mosásra
1 490 Ft

Vanish Color Protect színvédő kendő, ami megakadályozza a ruhák elszíneződését és védi a ruhák színét mosás közben. Hogyha ezt színfogó kendőt használod, nem kell szétválogatnod a ruhákat. – A csomagolás 20 kendőt tartalmaz.


Vanish Oxi Action Gold 625 g
2 390 Ft

A Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por hatékony összetételű, amely akár 30 másodpercen belül elbánik a tea vagy gyümölcstől származó foltokkal is! Előnye, hogy színes ruhákhoz is használható.


Vanish Szőnyegtisztító sampon gépi tisztításhoz 500 ml
1 490 Ft

Vanish szőnyegtisztító sampon 3in1 aktív oxigén összetevővel tisztít. Vanish mélyen a szőnyeg szálai közé hatol. Felszabadítja és eltünteti a beszáradt és makacs foltokat is. Semlegesíti a kellemetlen szagokat.


Vanish Oxi Action 665 g

Vanish Oxi Action 665 g

Értékelés: 5
2 190 Ft

A Vanish Oxi Action por Oxi Powerlift-et tartalmaz, ami eltávolítja az összes foltot, a kevésbé láthatótól egészen a makacsig, amelyet nem lehet a hagyományos módon eltávolítani. Színes és fehér ruhákhoz is használható.


Vanish Extra Hygiene folteltávolító folyadék, 2,82 l
3 790 Ft

Vanish Extra Hygiene folteltávolító folyadék, 2,82 l egyedülálló folteltávolító, amely kíméletes a színes és a fehér ruhákhoz is. A szennyeződést könnyedén eltávolítja. Többek között fertőtlenítő összetevőket tartalmaz, amely a baktériumok és vírusok 99,9%-át eltávolítja.


Vanish Oxi Action Crystal White 665 g
1 990 Ft

Ismeri azt, amikor a néhányszor kimosott gyönyörű színű fehér ruha megszürkül. Ezért ajánlott minden fehér ruha mosásakor Vanish Oxi Action Crystal White adagolni, amely segít a ruhát eredeti hófehér színében megtartani.


Vanish Függönytisztító 500 ml
1 690 Ft

A Vanish függönytisztítónak köszönhetően a függönyeid élénk színekben fognak ragyogni és az alakjukat is megtartják. Gyengéd, így minden típusú függönyhöz használható. Csomagolás térfogata 500 ml.


Vanish Oxi Action Gold Folyékony folttisztító, 940 ml
2 490 Ft

1 990 Ft

Vanish Oxi Action Gold Folyékony folttisztító, 940 ml színes és fehér ruhák tisztítására is alkalmas. Fertőtlenítő összetevőinek köszönhetően eltávolítja a baktériumok és a vírusok 99,9%-át. Tökéletesen eltávolítja a makacs foltokat, akár 30 másodperc alatt, emellett frissességet biztosít ruháinak.


Vanish Oxi Action 1 l
1 490 Ft

Vanish Oxi Action 1l egy nagyon hatékony folteltávolító. A nagy, jól látható és a a nehezen észrevehető kis foltokon is kifejtei a hatását. Alacsony hőmérsékleten aktiválódik és a csomagolás10 adagot tartalmaz.


Vanish Oxi Action Gold Fehér 625 g
2 390 Ft

A Vanish Gold Oxi Action Fehér nemcsak a makacs foltokhoz használható, hanem mosáskor hozzáadható a ragyogóan fehér ruhák megtartásához is.


Vanish Oxi Action Extra Hygiene 1,88 l
2 090 Ft

A Vanish Oxi Action Extra Hygiene folyékony mosószer eltávolítja a legmakacsabb foltokat. Továbbá fertőtlenítőszereket tartalmaz, melyek hatékonyan eltávolítják a baktériumok 99,9%-át. A ruháid higiénikusan tiszták lesznek! A csomag 18 adagot tartalmaz.


Vanish Oxi Action Gold Fehér 1,8 l
2 490 Ft

Ha szereti a világos ruhákat, akkor a folyékony Vanish Gold Oxi Action nagy csomagolást mindig kéznél kellene tartania. Elbánik a nagyon makacs foltokkal is és a megszokott mosáshoz való adagoláskor a ruhák ragyogóan fehérek maradnak.


Vanish Oxi Action Gold Fehér 940 l
1 990 Ft

Ha kedvenc fehér pólója vagy inge van, de nem akarja hordani,mivel néhány mosás után megszürkült, akkor próbálja ki a Vanish Gold Oxi Action Fehéret! A makacs foltok esetében már 30 másodpercen belül hat és akár 3 árnyalatot is fehéríthet!


Vanish Csomag kis kedvencednek
8 095 Ft

5 490 Ft

A Vanish folt tisztító csomag tökéletes a háziállatok okozta szennyeződésekre. A csomag tartalma egy Clean&Fresh szőnyegtisztító, egy Vanish Pet Expert spray kárpitozott bútorokhoz és egy Pet Expert tisztító hab, mely tökéletes hagyományos foltok eltávolítására is.


Vanish Pet Expert hab 600 ml
2 644 Ft

2 090 Ft

Habos tisztító Vanish Pet Expert hab 600 ml kárpitos bútorokra és szőnyegekre, elbánik nyállal, vizelettel és a kellemetlen szagokkal. Segít eltávolítani 3 több szőrt, összehasonlítva porszívóval. Alkalmas hagyományos szennyeződésekre, mint a kávé vagy a bor.


Vanish Pet Expert Spray 500 ml
2 644 Ft

2 090 Ft

Tisztító sprayban Vanish Pet Expert Sprej 500 ml kárpitos bútorokra és szőnyegekre, elbánik **nyállal, vizelettel és a kellemetlen szagokkal **. Alkalmas hagyományos szennyeződésekre, mint a kávé vagy a bor.