Vax 6131 Multifunkciós takarítógép
79 990 Ft 72 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A VAX mindig élen járt az innovációk kifejlesztésében és tömegszerű alkalmazásában, hogy fogyasztóit a legkorszerűbb, legbiztonságosabb és legkényelmesebb készülékekkel tudja kiszolgálni. Ez a 6131 multifunkciós takarítógép esetében sincs másképp. Teljes körűen kiszolgálja takarítási igényeit, a szőnyeg-,matrac- és kárpittisztítás is egyszerűen, gyorsan elvégezhető. Széles tartozék és kiegészítő felszereltségével kényes felületeken és a legnehezebben hozzáférhető helyeken is hatékonyan dolgozhat.

Vax Pre Treatment Spray szőnyeghez, 500 ml
4 990 Ft

Vax Pre Treatment Spray szőnyeghez ideális választás mindenféle szőnyegtípushoz. Használja a szőnyegtisztítás előtt, ezzel segítve a makacs foltok eltávolítását. Erőteljes formulája fellazítja a szennyeződéseket és a foltokat, így gyorsabbá és hatékonyabbá téve a tisztítást.

Vax 7151 Multifunkciós takarítógép
99 990 Ft 95 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A VAX mindig élen járt az innovációk kifejlesztésében és tömegszerű alkalmazásában, hogy fogyasztóit a legkorszerűbb, legbiztonságosabb és legkényelmesebb készülékekkel tudja kiszolgálni. Ez a 7151 multifunkciós takarítógép esetében sincs másképp. A világ legcsendesebb porszívói közé tartozik, az elképesztő flexibilitása mellett. Teljes körűen kiszolgálja takarítási igényeit, száraz vagy nedves porszívózás, kárpittisztítás és a felmosás is egyszerűen, gyorsan elvégezhető. Széles tartozék és kiegészítő felszereltségével kényes felületeken és a legnehezebben hozzáférhető helyeken is hatékonyan dolgozhat.

Vax Floormate Deluxe HF85-FM-D-E Padlótisztító
79 990 Ft 66 990 Ft

2 év garancia

Vax Floormate Deluxe HF85-FM-D-E a padló és egyéb kemény felületek tisztítására alkalmas. A SpinScrub technológia segítségével a forgó kefék fellazítják még a legmakacsabb szennyeződéseket is, így alaposabb tisztítást végezve. A padlótisztító két külön tartállyal rendelkezik, a koszos és a tiszta víz számára, valamint a szárító funkciónak köszönhetően vissza tudja szívni a felesleges vizet, így gyorsítva a száradási folyamatot.