Vergnano Lungo Intenso kávékapszula, 12 x 10 db
15 490 Ft

Vergnano Lungo Intenso kávékapszula segítségével könnyedén elegáns kávézót varázsolhatunk a nappalinkból. Intenzív, testes ízének, és csábító illatának köszönhetően már az első pillanattól fogva elvarázsol bennünket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Vergnano Arabica kávékapszula, 120 db
15 490 Ft

Vergnano Arabica kávékapszula kíváló választás azoknak, akik szeretik a selymes, lágy ízű kávékat. Ízleljük meg ezt a felejthetetlen ízvilágú prémium kávékeveréket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Vergnano 100% Arabica kávépárna, 72 db
7 990 Ft 110,97 Ft/darab

Vergnano 100% Arabica kávépárna készítői kezdetektõl fogva úgy vélték, hogy a sikerük kulcsa a termékek minõségében rejlik. Gyárilag megfelelő finomságúra darált és filterpapírba tömörített kávét takar a párna, melyet az otthoni, irodai használtban lévő speciális E.S.E. (Easy Serving Espresso) gépekhez ajánlunk. 72 db-os kiszerelésben kapható.

Vergnano Intenso kapszulák 10 db x 12 csomagolás
15 490 Ft

Sötét csokoládé ízű afrikai kávé őrölt mandulára emlékezetet, fűszeres tónusokkal kiegészített, Espresso 1882 kapcsulákba csomagolva. A kapszulák biológiailag lebomlanak és nem terhelik a környezetet.