Versele Laga Nature Cuni - nyulaknak 700 g
1 490 Ft 1 190 Ft

Prémium táp törpenyulaknak biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni – nyulaknak 700 g préselt pellet nélkül.

Versele Laga Nature Cuni - nyulaknak 2,3 g
4 590 Ft

Prémium táp törpenyulaknak biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni – nyulaknak 2,3 g préselt pellet nélkül.

Versele Laga Nature Cuni - nyulaknak 9 kg
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prémium táp törpenyulaknak biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni – nyulaknak 9 kg préselt pellet nélkül.

Versele Laga Nature Cuni - nyulaknak 700 g
1 590 Ft

Prémium táp törpenyulaknak 6 hónapos kortól biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni Junior – nyulaknak 700 g préselt pellet nélkül.

Versele Laga Prestige Australian Parakeet Loro Parque Mix madáreledel, 2,5kg
3 990 Ft

Versele Laga Prestige Loro Mix Australian egy teljes értékű madáreledel, tartalmazza az összes szükséges vitamint, aminosavakat és ásványi anyagokat. Válogatott minőségű összetevők kiválóan helyettesíthetik a papagáj természetes élöhelyének táplálékait.

Versele Laga Nature Timothy Hay 1 kg
1 890 Ft

Pormentes minőségi napon szárított széna, amely alapvető eledelként szolgál nyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk számára. A rágcsálók számára nélkülözhetetlen magas rosttartalommal rendelkezik. A Versele Laga Nature Timothy Hay 1 kg támogatja a jó emésztést és egészséges fogakat biztosít.

Versele Laga Nature Snack Fibres 2 kg
4 190 Ft

Ez a prémium minőségű, zöldség- és gyógynövény-keverék biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature Snack Fibres 2 kg csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 2,75 kg
6 490 Ft 5 390 Ft

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 2,75 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Versele Laga Nature Chinchilla - csincsilláknak 2,3 kg
4 590 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. A Versele Laga Nature Chinchilla – csincsillák számára 2,3 g nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelleteket.

Versele Laga Nature Chip - szibériai csíkosmókusok számára 700 g
2 190 Ft 1 890 Ft

Prémium táp szibériai csíkosmókusok számára, támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Chip – szibériai csíkosmókusok számára 700 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 1 kg
2 690 Ft 2 290 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat biztosít. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke hörcsögök számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 1 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Cavia - hörcsögöknek 700 g
1 490 Ft 1 190 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat. A keverék alkalmas túlsúlyos hörcsögök számára, idősebb és kevésbé aktív hörcsögök számára. Versele Laga Nature Cavia – hörcsögöknek 700 g nem tartalmaz préselt pelletet és gabonaféléket.

Versele Laga Nature Gerbil - futóegerek számára 700 g
1 890 Ft 1 590 Ft

Prémium táp futóegereknek, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Extra adag gabonaféléket tartalmaz az energiaszint és a vitalitás megnöveléséért. Nature Gerbil – futóegerek számára 700 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 8 kg
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 9 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Versele Laga Nature Snack Fibres 500 g
1 290 Ft

Ez a prémium minőségű, zöldség- és gyógynövény-keverék biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. Versele Laga Nature Snack Fibres 500 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Complete Cuni Sensitive 1,75 kg
4 790 Ft 4 290 Ft

100%-ban extrudált egykomponensű táplálék alacsony energiatartalommal érzékeny, kevésbé aktív vagy idősebb nyulaknak. Könnyíti az emésztést és segíti a húgyszervek megfelelő működését.

Versele Laga Nature snack Bits Beetroot 100 g
1 490 Ft 1 290 Ft

Prémium minőségű keverék almával, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Beetroot 100 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Prestige Kanári eleség, 4 kg-17%
3 990 Ft 3 290 Ft

Akció

Versele Laga Prestige Kanári eleség egy teljes értékű madáreledel, tartalmazza az összes szükséges vitamint, aminosavakat és ásványi anyagokat. Válogatott minőségű összetevők kiválóan helyettesíthetik a kanári természetes élőhelyén megszokott táplálékait.

Versele Laga Crispy Muesli Hamsters 20 kg
11 990 Ft

Komplett táplálék hörcsögöknek és hasonló állatoknak magas fehérjetartalommal, amely tartalmaz minden tápanyagot, amire az ön állatkájának az egészséges és aktív élethez szüksége van.

Versele Laga Orlux Eggfood Kanári Lágyeleség, 5 kg
7 590 Ft

A Versele Laga Orlux Eggfood Kanári Lágyeleség leginkább a fiókanevelés és a vedlés ideje alatt nélkülözhetetlen szín-alak és énekes kanáriknál, de akár egész éven át a madarak előtt lehet. A hozzáadott lysin és methionin optimális növekedést és tollképződést garantál, a jód pedig a pajzsmirigy működését serkenti. A csomag gazdaságos, 5 kg-os kiszerelésű.

Versele Laga Exotic Fruit, Papagájeleség 600g
2 890 Ft

Versele Laga Egzotikus gyümölcs papagájeleség igazán kiváló táplálékkiegészítő, mely tartalmazza kedvence számára a megfelelő szárított gyümölcsöket és magvakat. Adja jutalomfalatként, vagy a napi táplálék mellé, papagája meghálálja a finomságokat.

Versele Laga Exotic Nuts Papagájeleség 750g-44%
2 890 Ft 1 590 Ft

Akció

A Verselelaga Egzotikus magkeverék kiegészítő eledel nagy papagájoknak. Tartalmaz diót, gabonát és különböző vetőmagokat, melyek kiváló étrend kiegészítők szeretett papagája számára. Adja jutalomfalatként, vagy a napi táplálék mellé.

Versele Laga Nature Chinchilla - csincsillák számára 700 g
1 590 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Chinchilla – csincsilláknak 700 g nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelletet.

Versele Laga Nature Cuni Junior - nyulaknak 2,3 kg
4 590 Ft

Prémium táp törpenyulaknak 6 hónapos kortól biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni Junior – nyulaknak 2,3 kg préselt pellet nélkül.

Versele Laga Nature Degu - deguk számára 2,3 g
4 690 Ft 3 890 Ft

Prémium táp deguk számára, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. A Versele Laga Nature Degu – deguk számára 2,3 kg nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelleteket.

Versele Laga Nature Degu - deguk számára 700 g
1 590 Ft 1 290 Ft

Prémium táp deguk számára, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Degu – deguknak 700 g nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelleteket.

Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 1 kg
2 190 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke csincsillák számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 1 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 2,75 kg
6 090 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke csincsillák számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 2,75 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 1 kg-26%
2 690 Ft 1 990 Ft

Akció

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 1 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Versele Laga Nature Hamster - hörcsögök számára 2,3 kg
4 790 Ft 3 990 Ft

Prémium hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Hamster – hörcsögök számára 2,3 kg dióval, szárított gyümölcsökkel és magokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Hamster - hörcsögök számára 700 g-29%
1 690 Ft 1 190 Ft

Akció

Prémium hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Hamster – hörcsögök számára 700 g dióval, szárított gyümölcsökkel és magokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Mini Hamster - hörcsögök számára 400 g
1 190 Ft 990 Ft

Prémium táp hörcsögöknek támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. E vitamint tartalmaz, ami hozzájárul a fényes és egészségez szőrzet fenntartásához. Versele Laga Nature Mini Hamster – hörcsögök számára 400 g dióval, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Mouse - egerek számára 400 g
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prémium táp egereknek, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Extra adag gabonaféléket tartalmaz az energiaszint és a vitalitás megnöveléséért. Versele Laga Nature Mouse – egereknek 400 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Rat - patkányok számára 2,3 kg
4 990 Ft 4 290 Ft

Prémium táp patkányoknak E vitaminnal, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Rat – patkányok számára 2,3 kg magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Rat - patkányok számára 700 g
1 690 Ft 1 490 Ft

Prémium táp patkányoknak E vitaminnal, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Rat – patkányok számára 700 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature snack Bits Apple 100 g
1 990 Ft

Prémium minőségű keverék almával, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Apple 100 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature snack Bits Bale Cornflower 55 g
1 990 Ft

Prémium keverék búzavirággal, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Alkalmas nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Nature snack Bits Bale Cornflower 55 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature snack Bits Bale Dandelion 55 g
1 490 Ft

Gyermekláncfüvet tartalmazó prémium minőségű keverék, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Alkalmas nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Bale Dandelion 55 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Cereals 2 kg
4 190 Ft 3 490 Ft

Ez a prémium minőségű gyümölcs-, zöldség- és magkeverék biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature Snack Cereals 2 kg csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Cereals 500 g
1 090 Ft

Gyümölcsök, zöldségek és magok prémium minőségű keveréke, amely örömet szerez majd a házi kedvencednek. Megfelel mindenevő rágcsálóknak, ami kellemes változást hoz étrendjükben. Versele Laga Nature Snack Cereals 500 g jutalomfalatként adható kisállatod jó viselkedéséért.

Versele Laga Nature Timothy Hay Beetroot and Tomato 0,5 kg
1 990 Ft

Pormentes minőségi napon szárított széna céklával és paradicsommal, amely alapvető eledelként szolgál nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak. A rágcsálók számára nélkülözhetetlen magas rosttartalommal rendelkezik. A Versele Laga Nature Timothy Hay Beetroot and Tomato 0,5 kg támogatja a jó emésztést és egészséges fogakat biztosít.

Versele Laga Nature Timothy Hay Bell Pepper and Parnsnip 0,5 kg
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pormentes minőségi napon szárított széna paprikával és pasztinákkal, amely alapvető eledelként szolgál nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak. A rágcsálók számára nélkülözhetetlen magas rosttartalommal rendelkezik. A Versele Laga Nature Timothy Hay Bell Pepper and Parnsnip 0,5 kg támogatja a jó emésztést és egészséges fogakat biztosít.

Versele Laga Nature Timothy Hay Carrot and Pumpkin 0,5 kg
1 490 Ft

Pormentes minőségi napon szárított széna sárgarépával és tökkel, amely alapvető eledelként szolgál nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak. A rágcsálók számára nélkülözhetetlen magas rosttartalommal rendelkezik. A Versele Laga Nature Timothy Hay Carrot and Pumpkin 0,5 kg támogatja a jó emésztést és egészséges fogakat biztosít.

Versele Laga Orlux Papagáj lágyeleség, 5 kg
7 990 Ft

A Versele Laga Orlux papagájeledel leginkább a fiókanevelés és a vedlés ideje alatt nélkülözhetetlen hullámos papagájok, neophemák és törpepapagájoknál, de akár egész éven át a madarak előtt lehet. A hozzáadott lysin és methionin optimális növekedést és tollképződést garantál, a jód pedig a pajzsmirigy működését serkenti. A csomag gazdaságos, 5 kg-os kiszerelésű.

Versele Laga Prestige Premium Kristal Shell Sand 25 kg
4 390 Ft

Homok és grit keveréke ketrecben tartott madaraknak megfelelő. Öntsd hetente 1–2× a ketrec aljába. Ánizs illata van és nem csomósodik. A Versele Laga Prestige Premium Kristal Shell Sand 25 kg a használat után komposztálható. Szavatossági idő 2020/11.