Vettori Tradizionale szemes kávé, 1 kg
5 090 Ft

Speciális Vettori Tradizionale szemes kávé 100% Robusta különlegesség, az erős kávé kedvelőinek. Ez a keverék kiváló példa arra, hogy a Robusta kávéban is megtalálható a tökéletesen tiszta, és ízletes aroma varázsa. Praktikus, 1 kg-os kiszerelésben kapható.

Vettori Effe 80/20 szemes kávé, 1 kg
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vettori Effe szemes kávé tökéletes harmóniája az Arabica és Robusta kávéfajtáknak. A gondosan kiválogatott szemektől és a mérsékelt pörköléstől lesz ízletes és friss aromájú ez az alacsony koffeintartalmú kávé. Akár családdal, akár barátokkal együtt fogyasztjuk, tökéletes alapot ad egy kellemes délutáni beszélgetéshez.

Vettori Aromatica 100% Arabica 1kg
8 490 Ft

Az Aromatica 100% Arabica szemes kávé exkluzív terméke a Vettori márkának. Az Aromatica egy kiegyensúlyozott és egyedülálló kávé, amely Közép-Amerikából származik. A lassú pörkölésnek köszönhetően megmaradnak az arabika keverékekben az egyes fajtáinak a kivételes egyedi tulajdonságai.

Vettori Aromatica szemes kávé 500 g
4 590 Ft

Vettori Aromatica a legfényűzőbb kávé a Vettori pörkölési tartományából. Az íze bársonyosan puha, finoman édes és tipikusan savas Arabika. A csomag tartalma: 500 gramm szemes kávé.

Vettori Italiana őrölt kávé, 1 kg
6 890 Ft

Valódi olasz minőség és intenzív íz jellemzi a Vettori Italiana őrölt kávét. Erős koffeintartalmának köszönhetően a mindennapi lendület és frissesség garantált. Kissé savas, mégis egy csipetnyi keserű csokoládé ízélménnyel gazdagít fogyasztása közben. Praktikus, 1 kg-os kiszerelésben kapható.

Vettori Italiana szemes kávé 500 g
3 790 Ft

Vettori Italiana szemeskávé a kávé jellegzetes ízével és a bársonyos tónusú étcsokoládé jellemzi, amely szétterjed a nyelven, minden egyes korty után. A kávé Arabica és Robusta keveréke, 50:50 arányban.