Vichy Pleť szérum Idéalia szérum 30 ml
11 000 Ft

Az élet ideális mérési szérum hatékonyan működik minden szempontból a bőr által hátrányosan érintett életmód. Célja a nők számára való tekintet nélkül életkor, vagy a bőr tónusát. Az első szérum teszt az élet, soha nem látott átalakulás a minősége a bőrt után 8 nappal!.


Vichy 125 ml (Deodorant Mineral )
3 650 Ft

Újdonság

Az alumínium-sómentes dezodor hatékonyan leküzdi a kellemetlen szagokat, és hosszú távon komfortérzetet és frissességet nyújt.


Vichy A revitalizáló bőr olaj NEOVADIOL Magistral Elixir 30 ml
10 290 Ft

Ultra-könnyű olaj száraz és selymes befejezni, mert vypnutější bőr ragyogását és az azonnali komfortérzetet. Ideális az érett bőr érzékennyé a menopauza után, ami miatt a bőr vysušenější, törékeny és elveszti sűrűsége.


Vichy Aqualia Thermal hidratáló szérum (Serum) 30 ml
8 880 Ft

A szérum háromszor nagyobb Aquabioryl koncentrációt tartalmaz, mint a krém. 48 órán át hidratálja a bőrt. A szérum segíti a dehidratáltság okozta ráncok kisimítását, a bőrnek friss megjelenését kölcsönöz és növeli annak komfortérzetét.


Vichy Capital Soleil Stick SPF 50+ napvédő stift 9 g
4 770 Ft

4 290 Ft

Akció

Az érzékeny területek maximális védelmét biztosító napvédő készítmény. SPF 50+ és UVA Ultra (szűrőrendszer XL mexorral) szűrőrendszerrel rendelkezik, amelyek gátolják a bőr kiszáradását.


Vichy Idéal Soleil napvédő arckrém SPF 50+ 50 ml
5 830 Ft

5 420 Ft

Akció

Idéal Soleil napvédő arckrém – védi a bőrt az UVA és az UVB sugarak káros hatása ellen, valamint a pigmentfoltok megjelenése és a napfény okozta korai bőröregedés ellen.


Vichy Kozmetikai emulzió 3 az 1-ben Purete Thermale
5 110 Ft

Make-up eltávolító Purete Thermale 3 az 1-ben egyesíti arcápoló tonik és a szem smink eltávolítására. Nem zsíros, selymes emulzió teljesíti még a legérzékenyebb bőrt, tiszta és friss, sima és puha.


Vichy Make-up eltávolító érzékeny szem Purete Thermale 150 ml
4 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A make-up eltávolító lett kifejlesztve eltávolítására hogy nagyon érzékeny a szemét, és azok, akik kontaktlencsét hord. Megnyugtatja és ellazítja érzés nélkül kiszáradását és irritációját. Hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciók).