Vichy Pleť szérum Idéalia szérum 30 ml
11 770 Ft

Az élet ideális mérési szérum hatékonyan működik minden szempontból a bőr által hátrányosan érintett életmód. Célja a nők számára való tekintet nélkül életkor, vagy a bőr tónusát. Az első szérum teszt az élet, soha nem látott átalakulás a minősége a bőrt után 8 nappal!.

Vichy Aqualia Thermal hidratáló szérum (Serum) 30 ml
9 500 Ft

A szérum háromszor nagyobb Aquabioryl koncentrációt tartalmaz, mint a krém. 48 órán át hidratálja a bőrt. A szérum segíti a dehidratáltság okozta ráncok kisimítását, a bőrnek friss megjelenését kölcsönöz és növeli annak komfortérzetét.

Vichy Átalakítás nap krém a száraz bőrre 50 ml NEOVADIOL Gf
10 640 Ft

Progresszív átalakítás ellátás érett, száraz bőr – a kínálat fiatalos megjelenését a bőr! Nappali krém nőknek, akik szeretnék, hogy leküzdjék a menopauza tüneteit a bőrön: veszteség sűrűség, térfogat, a frissesség és a fényerőt. .

Vichy Capital Soleil Stick SPF 50+ napvédő stift 9 g
5 100 Ft 3 310 Ft

Az érzékeny területek maximális védelmét biztosító napvédő készítmény. SPF 50+ és UVA Ultra (szűrőrendszer XL mexorral) szűrőrendszerrel rendelkezik, amelyek gátolják a bőr kiszáradását.

Vichy Dercos ( Advanced Action Shampoo) 200 ml
4 390 Ft

A Dercos zsír sampon férfiak és nők számára készült. A hajat hatékonyan mossa és megtisztítja a fejbőrt. A felesleges faggyú szabályozására, parabénektől és szulfátoktól mentes, és bőrgyógyászatilag tesztelték. Az eredmény tiszta haj, faggyúmentes.

Vichy Dercos Vitamin ACE (Shine Conditioner) 200 ml
5 240 Ft

Dercos Vitamin ACE fáradt és unalmas hajra alkalmas. Ez biztosítja a haj számára a szükséges táplálkozást és hidratációt az egészséges, sima és ragyogó megjelenés biztosítása érdekében. Megkönnyíti a haj fésülését, hipoallergén és dermatológiailag tesztelt.

Vichy Dezodor-roll a 48 órás férfiaknak Homme 50 ml
3 820 Ft

A férfiak 48 órás anti-foltja a Homme érzékeny bőrre készült, mert nem tartalmaz alkoholt. Nagyon szelíd és szelíd, de ugyanakkor hatékony. Akár 48 órát is biztosít az izzadság és a hozzá kapcsolódó szag nélkül. Friss és tiszta érzést ad minden nap, és nem hagy foltot a ruháira.