Vicks Légfrissítő gyermekeknek, rozmaring és levendula
6 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Légfrissítő VICKS – mentol. Az illóolajok elterjesztésével pihentető hangulatot teremt, ugyanakkor segíti gyermekeit olyan egészségügyi problémákkal, mint például a rhinitis és a köhögés. Egy patron akár 8 órán keresztül is tart. A Vicks frissítő hordozható, és bármilyen helyiségben használható,

Vicks Légfrissítő, mentol
7 750 Ft

Légfrissítő VICKS – mentol. Az illóolajok elterjesztésével pihentető hangulatot teremt, ugyanakkor segíti gyermekeit olyan egészségügyi problémákkal, mint például a rhinitis és a köhögés. Egy patron akár 8 órán keresztül is tart. A Vicks frissítő hordozható, és bármilyen helyiségben használható,

Vicks MINI COOLMIST Ultrahangos párásító VUL520
19 070 Ft

A VICKS MINI COOLMIST ultrahangos párásító segít megtartani a páratartalmat 40 és 60% között. Egy patronnal akár 20 órán keresztül is használható. Ideális 15 m2-es helyiségekhez.

Vicks 2in1 nedvességmérő és hőmérő
4 840 Ft

A Vicks® 2 in 1 nedvességmérő és hőmérő lehetővé teszi a páratartalom figyelését és a szobahőmérséklet kijelzését. Hordozható, amely lehetővé teszi, hogy megtudja az aktuális páratartalmat és a hőmérsékletet bármely helyiségben. Az előnye egy nagy és könnyen olvasható kijelző is.

Vicks STREAM V1300EU02 gőzölőkészülék
3 270 Ft

A VICKS STREAM gőzölőkészülék enyhíti az influenza és a megfázás tüneteit. Tisztítja a légutakat és enyhíti a torok irritációját. Hordozható, könnyen kezelhető és tárolható. VICKS VAPOPADS illatanyagokkal is használható.

Vicks SWEETDREAMS COOL MIST Ultrahangos párásító kivetítővel
18 350 Ft

Ultrahangos párásító VICKS SWEETDREAMS gyerekeknek megfelelő kivetítővel. 3 évre kiterjesztett garancia. Arompárnákkal is használható. A projektornak köszönhetően a gyerekszobát mesevilává alakítja. INGYENES! Aromás betét, amely megkönnyíti a légzést. VICKS VapoPads Menthol (1db).

Vicks V-5200S Ultrahangos párásító
14 930 Ft

Ultrahangos párásító VICKS V-5200S. Gyermekek közelében biztonságosan használható, égési sérülés veszélye nélkül. Az egyszerű működésnek köszönhetően könnyű elérni a helyiség megfelelő páratartalmát. Az irányított kimenet lehetővé teszi a kibocsátott gőz irányát. INGYENES! Aromás betét, amely me

Vicks V-9075E légtisztító
11 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

VICKS V-9075E légtisztító allergiások számára. Távolítsa el az atkákat, a port, az állati szőröket, a szagokat és a pollent otthonából. A csendes teljesítménynek köszönhetően a tisztítószer éjjel is használható. Három szintű tisztítás. Ionizátorral a jobb levegőért. 3 év garancia.

Vicks VAPOPADS Menthol párnák párásítókhoz
2 990 Ft

Mentohol párnák VICKS VAPOPADS 7 darab csomagban. Minden illattakaró akár 8 órán át működik. A VapoPadsban található természetes olajok megfázás és köhögés esetén segítenek. Alkalmas Vicks párásítókhoz. Alkalmas gyermekek számára.

Vicks VH200 Szinuszos gőzölőkészülék
14 400 Ft

VICKS szinuszos gőz-inhalátor, amely enyhíti a megfázás, a rhinitis és az influenza tüneteit. Könnyű kezelhetőség egyetlen gombbal. Kompakt méret. Fiók 2 VapoPad illatos patronhoz illóolajokkal. INGYEN: 2× mentol-utántöltő a könnyű légzésért.

Vicks VH7V1 VapoPads ÚJ Mentol illatú párnák, 7 db
2 990 Ft

Az innovatív illatpárnák a VICKS inhalátorokhoz 3 éteri illat keverékét tartalmazzák. Az eukaliptusz, a cédrus és a menta illatos esszenciájának összetétele segít javítani Ön és gyermekei egészségét megfázás és influenza idején.

Vicks VNT200 Érintés nélküli hőmérő Fever InSight technológiával
14 110 Ft

A Vicks elülső hőmérő innovatív, klinikailag bevált technológiát kínál, amely megkönnyíti a hőmérséklet mérését mind a szülők, mind a gyermekek számára. A homlok ideális nem invazív hőmérsékleti mérések végrehajtására. Csúsztassa egyszerűen a készüléket a homlokára az azonnali, pontos méréshez.

Vicks VUL 505 Ultrahangos személyi párásító
10 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ultrahangos személyi párásító VICKS VUL. Enyhíti az influenza tüneteit, segít a száraz orrnyálkahártyán, az irritált szemnél. A helyiség páratartalma az optimális 40–60% -ra növelhető. Hordozható. A 0,5 literes tartály lehetővé teszi a párásító folyamatos működését 4 órán keresztül. INGYENES: me