Victoria´s Secret Temptation - testpermet
4 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Temptation testpermet a Victoria`s Secret márkától egy virágos-gyümölcsös illat olyan nőknek, akik szeretik kombinálni a virágos illatokat. almával és kaktusszal kiegészítve. .

Victoria´s Secret testpermet
4 200 Ft

Rush a Victoria Secret márkától keleties virágos női illat . A fő alkotórészei a fehér virágok és a borostyán. 2010-ben került a piacra.

Victoria´s Secret Pure Seduction - testpermet
4 200 Ft

A tiszta, friss Pure Seduction  női illat a Victoria´s Secret márkától csábító és ellenállhatatlan. Legyen kiváló és fedezze fel magát a Pure Seduciton könnyű illatában.

Victoria´s Secret Love Addict - testpermet
4 200 Ft

A Love Addict illat a Victoria´s Secret márkától egy keleti-vaníliás és édesebb illat. A fejillatban kibontakozik az eper keveréke, ezután érezhető a mandula aromája, amelyet a tej dúsítja. Élvezzen minden napot a Victoria Secret Love Addict női illattal. 2010-ben került a piacra.

Victoria´s Secret Aqua Kiss - testpermet
5 600 Ft

A Aqua Kiss illat a Victroria´s Secret márkától érzéki virágillatot kínál nők számára. Édes és tengeri hangok, százszorszép, kamilla, frézia, szilvavirág és aloé vera kombinációjából áll. Borítsa be magát egy titokzatos fátyolba, tele érzékenységgel.

Victoria´s Secret Amber Romance - testpermet
4 900 Ft

Amber Romance testpermet a fekete cseresznye, szantálfa, vanília, édes tónusok kellemes és csábító keveréke.   A szívillat összetevői közé tartozik tej tónusai,  cukor és az ámbra. Az illatot kiegászíti az aloevera sokszínűsége.

Victoria´s Secret Coconut Passion - testpermet
4 200 Ft

A Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától egy olyan illat amelyben a vanília és gyöngyvirág illatjegyei bontakoznak ki. A szívillatban kókuszdió rejtőzik és végül kamilla és aloé vera kéri a szót.

Victoria´s Secret Rush - testápoló
4 200 Ft 3 920 Ft

Victoria´s Secret Rush a keleti-virágos női illat. Fő összetevői közé tartoznak a fehér virágok és a borostyán. Az illat 2010-ben került a piacra.

Victoria´s Secret Secret Escape - testápoló
4 200 Ft 3 780 Ft

A Secret Escape a Victoria´s Secret márkától egy virágos, friss illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a felfrissülést. Engedje magát elkábítani az aloé vera és a kamilla tónusaival, valamint a frézia és a guajava virág illatjegyeivel.

Victoria´s Secret testápoló tej
4 200 Ft

A Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától egy olyan illat amelyet kezdetben a vanília és gyöngyvirág alkot. A szívillatban kókuszdió rejtőzik és végül kamilla és aloe vera kéri a szót.

Victoria´s Secret testápoló tej
4 200 Ft

A Night Angel egy korlátozott kiadású női virágos-borostyános illatú testpermet a Victoria´s Secret márkától. Királyi borostyánt és sötét virágokat tartalmaz.

Victoria´s Secret Velvet Petals - testápoló
3 640 Ft

A Velvet Petals egy virágos illat a nők számára. A fejillata karambola csillaggyümölcsből és édes mandulából készül. A szívillatban  a kókusztej, kék lótusz és a sárgabarack virág illatai rejtőznek. A kompozíciót szantálfa, pézsma és madagaszkári vanília kombinációja zárja.