Victoria´s Secret

Victoria´s Secret Coconut Passion - testpermet 250 ml

Victoria´s Secret Coconut Passion - testpermet

4 990 Ft

A Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától egy olyan illat amelyben a vanília és gyöngyvirág illatjegyei bontakoznak ki. A szívillatban kókuszdió rejtőzik és végül kamilla és aloé vera kéri a szót.

Partnerünktől: Vivantis
Victoria´s Secret Pure Seduction - testápoló 236 ml

Victoria´s Secret Pure Seduction - testápoló

6 270 Ft

A Victoria´s Secret Pure Seduction tiszta, friss illata csábítóságot és ellenállhatatlanságot sugároz.  Legyen egyedülálló és fedezze fel magát a Pure Seduciton illat könnyű fátyolában.

Partnerünktől: Vivantis
Victoria´s Secret Temptation - testpermet 250 ml

Victoria´s Secret Temptation - testpermet

5 040 Ft

A Temptation testpermet a Victoria`s Secret márkától egy virágos-gyümölcsös illat olyan nőknek, akik szeretik kombinálni a virágos illatokat. almával és kaktusszal kiegészítve. .

Partnerünktől: Vivantis
Victoria´s Secret Rush - testápoló 236 ml

Victoria´s Secret Rush - testápoló

6 250 Ft

Victoria´s Secret Rush a keleti-virágos női illat. Fő összetevői közé tartoznak a fehér virágok és a borostyán. Az illat 2010-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Victoria´s Secret Love Addict - testpermet 250 ml
1x

Victoria´s Secret Love Addict - testpermet

4 700 Ft

A Love Addict illat a Victoria´s Secret márkától egy keleti-vaníliás és édesebb illat. A fejillatban kibontakozik az eper keveréke, ezután érezhető a mandula aromája, amelyet a tej dúsítja. Élvezzen minden napot a Victoria Secret Love Addict női illattal. 2010-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Victoria´s Secret Aqua Kiss - testpermet 250 ml

Victoria´s Secret Aqua Kiss - testpermet

4 900 Ft

A Aqua Kiss illat a Victroria´s Secret márkától érzéki virágillatot kínál nők számára. Édes és tengeri hangok, százszorszép, kamilla, frézia, szilvavirág és aloé vera kombinációjából áll. Borítsa be magát egy titokzatos fátyolba, tele érzékenységgel.

Partnerünktől: Vivantis
Victoria´s Secret testpermet 250 ml

Victoria´s Secret testpermet

5 110 Ft

Rush a Victoria Secret márkától keleties virágos női illat . A fő alkotórészei a fehér virágok és a borostyán. 2010-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Victoria´s Secret Amber Romance - testpermet 250 ml

Victoria´s Secret Amber Romance - testpermet

5 700 Ft

Amber Romance testpermet a fekete cseresznye, szantálfa, vanília, édes tónusok kellemes és csábító keveréke.   A szívillat összetevői közé tartozik tej tónusai,  cukor és az ámbra. Az illatot kiegászíti az aloevera sokszínűsége.

Partnerünktől: Vivantis
Victoria´s Secret Pure Seduction - testpermet 250 ml
1x

Victoria´s Secret Pure Seduction - testpermet

4 990 Ft

A tiszta, friss Pure Seduction  női illat a Victoria´s Secret márkától csábító és ellenállhatatlan. Legyen kiváló és fedezze fel magát a Pure Seduciton könnyű illatában.

Partnerünktől: Vivantis