Victoria´s Secret Coconut Passion - testpermet
4 300 Ft 4 030 Ft

A Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától egy olyan illat amelyben a vanília és gyöngyvirág illatjegyei bontakoznak ki. A szívillatban kókuszdió rejtőzik és végül kamilla és aloé vera kéri a szót.

Victoria´s Secret Temptation - testpermet-17%
5 020 Ft 4 120 Ft

A Temptation testpermet a Victoria`s Secret márkától egy virágos-gyümölcsös illat olyan nőknek, akik szeretik kombinálni a virágos illatokat. almával és kaktusszal kiegészítve. .

Victoria´s Secret testápoló tej
4 300 Ft 4 180 Ft

A Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától egy olyan illat amelyet kezdetben a vanília és gyöngyvirág alkot. A szívillatban kókuszdió rejtőzik és végül kamilla és aloe vera kéri a szót.

Victoria´s Secret Love Spell - testpermet
4 300 Ft 4 030 Ft

A Love Spell illat a Victoria´s Secret márkától a gyümölcsök és virágok gazdag friss kombinációja, amely minden nap örömöt okoz.

Victoria´s Secret Amber Romance - testpermet-22%
5 020 Ft 3 880 Ft

Amber Romance testpermet a fekete cseresznye, szantálfa, vanília, édes tónusok kellemes és csábító keveréke.   A szívillat összetevői közé tartozik tej tónusai,  cukor és az ámbra. Az illatot kiegászíti az aloevera sokszínűsége.

Victoria´s Secret Love Addict - testpermet
4 480 Ft

A Love Addict illat a Victoria´s Secret márkától egy keleti-vaníliás és édesebb illat. A fejillatban kibontakozik az eper keveréke, ezután érezhető a mandula aromája, amelyet a tej dúsítja. Élvezzen minden napot a Victoria Secret Love Addict női illattal. 2010-ben került a piacra.

Victoria´s Secret Pure Seduction - testpermet
4 300 Ft 4 030 Ft

A tiszta, friss Pure Seduction  női illat a Victoria´s Secret márkától csábító és ellenállhatatlan. Legyen kiváló és fedezze fel magát a Pure Seduciton könnyű illatában.

Victoria´s Secret tusfürdőhab
4 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Victoria´s Secret tusfürdő egy pillanat alatt átváltozik egy gazdag Coconut Passion virágos-édes illatú habbá. .

Victoria´s Secret Velvet Petals - testpermet
4 480 Ft

A Velvet Petals egy virágos illat a nők számára. A fejillata karambola csillaggyümölcsből és édes mandulából készül. A szívillatban  a kókusztej, kék lótusz és a sárgabarack virág illatai rejtőznek. A kompozíciót szantálfa, pézsma és madagaszkári vanília kombinációja zárja.

Victoria´s Secret Amber Romance - testápoló
4 270 Ft

Az Amber Romance test spray kellemes és csábító keveréke a fekete cseresznyének, szantálfának, vaníliának és az édes tónusoknak. A szívillatban rejtőzik a tej, a cukor és az ámbra illatjegyei. A kompozíciót az aloé vera egészíti ki.

Victoria´s Secret - hab tusfürdő
4 030 Ft

A tusfürdő a Victoria´s Secret márkától egy pillanat alatt átváltozik egy gazdag virágos-gyümölcsös Pure Seduction illatú habbá. .

Victoria´s Secret Pure Seduction - testápoló-24%
5 740 Ft 4 360 Ft

A Victoria´s Secret Pure Seduction tiszta, friss illata csábítóságot és ellenállhatatlanságot sugároz.  Legyen egyedülálló és fedezze fel magát a Pure Seduciton illat könnyű fátyolában.

Victoria´s Secret Rush - testápoló
4 300 Ft 4 180 Ft

Victoria´s Secret Rush a keleti-virágos női illat. Fő összetevői közé tartoznak a fehér virágok és a borostyán. Az illat 2010-ben került a piacra.

Victoria´s Secret testpermet
4 180 Ft

Rush a Victoria Secret márkától keleties virágos női illat . A fő alkotórészei a fehér virágok és a borostyán. 2010-ben került a piacra.

Victoria´s Secret Velvet Petals - testápoló
3 880 Ft

A Velvet Petals egy virágos illat a nők számára. A fejillata karambola csillaggyümölcsből és édes mandulából készül. A szívillatban  a kókusztej, kék lótusz és a sárgabarack virág illatai rejtőznek. A kompozíciót szantálfa, pézsma és madagaszkári vanília kombinációja zárja.

Victoria´s Secret Velvet Petals - tusfürdő hab
4 030 Ft

A Velvet Petals egy virágos illat a nők számára. A fejillata karambola csillaggyümölcsből és édes mandulából készül. A szívillatban  a kókusztej, kék lótusz és a sárgabarack virág illatai rejtőznek. A kompozíciót szantálfa, pézsma és madagaszkári vanília kombinációja zárja. .