Victorinox Climber

Victorinox Climber

Értékelés: 5
8 490 Ft

Victorinox Climber egy praktikus kés ollóval, konzervnyitóval és egyéb eszközökkel, 91 mm nagyságú. Ezért turisztikára és utazásra is alkalmas. Összesen 14 funkcióval rendelkezik.

Victorinox Climber Zsebkés

Victorinox Climber Zsebkés

Értékelés: 4,9
8 990 Ft 8 890 Ft

Victorinox Climber minden túrázó/hegymászó számára elengedhetetlen segítséget nyújthat. 14 kitűnő minőségű eszköz található benne, így minden szituációban használható. Kompakt méretének köszönhetően kényelmesen elfér a nadrág zsebekben is.

Victorinox Huntsman Zsebkés

Victorinox Huntsman Zsebkés

Értékelés: 4,9
11 390 Ft 10 190 Ft

Victorinox Huntsman ollós-fűrészes svájci bicska. A kiváló minőségű multifunkciós zsebkés a kemping- és túrafelszerelések elengedhetetlen kelléke.

Victorinox Nomad

Victorinox Nomad

Értékelés: 4,9
13 790 Ft

Victorinox Nomad a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja speciálisan rendőröknek, tűzoltóknak, illetve egyéb veszélyes foglalkozást üzőknek tervezve. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox Spartan Zsebkés

Victorinox Spartan Zsebkés

Értékelés: 4,9
5 590 Ft

A Victorinox Spartan zsebkés kirándulások alkalmával, de a mindenapokon is hasznos eszköz. 12 funkcióval segíti munkánkat, többek között konzervnyitóval és csavarhúzóval is rendelkezik. Pengéje rozsdamentes acélból készült, praktikus füle pedig lehetővé teszi, hogy kulcscsomóra rögzítsük.

Victorinox Ranger 1.3763 Zsebkés
21 885 Ft 14 890 Ft

2 év garancia

Ranger 1.3763 zsebkés ideális társ utazáshoz és kempingezéshez. 21 különböző funkcióval, többek között ollóval és kis fűrésszel.

Victorinox Classic SD

Victorinox Classic SD

Értékelés: 4,8
5 990 Ft 4 490 Ft

Victorinox Classic SD a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox Brousek duo Élező

Victorinox Brousek duo Élező

Értékelés: 4,8
4 485 Ft 3 790 Ft

Victorinox Brousek duo Élező nélkülözhetetlen kiegészítő minden háztartásban. A apró, töltőtoll méretű élező, főként zsebkések és vésők köszörülésére alkalmas. A készülék segítségével igazán egyszerűen érhető el a kívánt élesség.

Victorinox RangerGrip 68 Zsebkés
15 290 Ft

2 év garancia

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonimái. A RangerGrip 68 11 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a konzervnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, fekete-piros designja pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

Victorinox Tourist Bicska

Victorinox Tourist Bicska

Értékelés: 4,8
7 190 Ft

Victorinox Tourist a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox Forester Zsebkés

Victorinox Forester Zsebkés

Értékelés: 4,9
13 890 Ft

Victorinox Forester a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja speciálisan rendőröknek, tűzoltóknak, illetve egyéb veszélyes foglalkozást üzőknek tervezve. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox RangerGrip 61 Bicska
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Victorinox RangerGrip 61 egy kiváló bicska 11 funkcióval. Utazásnál nagyon hasznos, hiszen minden benne van amire csak szükség lehet. Kulcstartóra akasztható, így bárhol, bármikor rendelkezésére áll.

Victorinox RangerGrip 79 Zsebkés
21 990 Ft 19 190 Ft

2 év garancia

Victorinox RangerGrip 79 egy kiváló minőségű, megbízható és praktikus zsebkés, mely nagy segítségünkre lehet a mindennapok során, emellett utazásokhoz is ideális. Alkalmas többek között sörnyitásra, konzervnyitásra, fogpiszkálásra, valamint használható dugóhúzóként, csavarhúzóként és vezetékcsupaszítóként is. Kompakt kialakítása révén helytakarékos, könnyen hordozható.

Victorinox Recruit 0.2503 Bicska
6 190 Ft 4 990 Ft

Victorinox Recruit 0.2503 bicska minőségi anyagokból készült, multifunkciós zsebkés. Hatalmas segítség akár egy kempingezés, akár a hétköznapok során is.

Victorinox Soldier Knife Zsebkés
16 990 Ft

2 év garancia

Victorinox zöldsas katonai svájci bicska. Speciális, erős és robosztus modell, mely kifejezetten a rendőrségi egységeknek illetve a tűzoltóságoknak és a hadsereg részére kifejlesztve. A zsebkés összesen 10 funkcióval rendelkezik.

Victorinox RangerGrip 57 Hunter Zsebkés
28 990 Ft 23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonimái. A RangerGrip 57 Hunter 13 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, fekete-piros designja pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

Victorinox Rescue Tool Multifunkciós zsebkés
30 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox Rescue Tool a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja speciálisan rendőröknek, tűzoltóknak, illetve egyéb veszélyes foglalkozást üzőknek tervezve. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox Evolution 10 Zsebkés
10 690 Ft

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonímái. Az Evolution 10 13 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, piros színe pedig vidám külsőt kölcsönöz neki.

Victorinox Evolution 14 Zsebkés
11 990 Ft 11 190 Ft

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonímái. Az Evolution 14 14 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, piros színe pedig vidám külsőt kölcsönöz neki.

Victorinox RangerGrip 179 Zsebkés
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonimái. A RangerGrip 179 12 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, fekete-zöld designja pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

Victorinox SwissChamp Zsebkés
24 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Victorinox SwissChamp a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox Angler

Victorinox Angler

Értékelés: 4,8
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Victorinox Angler a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja speciálisan halászoknak tervezve. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox Military Zsebkés

Victorinox Military Zsebkés

Értékelés: 4,8
16 190 Ft
+ ingyen szállítás

Victorinox Military a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox Mountaineer

Victorinox Mountaineer

Értékelés: 5
13 990 Ft

Victorinox Mountaineer a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox RangerGrip 61 Bicska
17 190 Ft

2 év garancia

Victorinox RangerGrip 61 egy kiváló bicska 11 funkcióval. Utazásnál nagyon hasznos, hiszen minden benne van amire csak szükség lehet. Kulcstartóra akasztható, így bárhol, bármikor rendelkezésére áll.

Victorinox Sportsman

Victorinox Sportsman

Értékelés: 4,8
5 890 Ft

Victorinox Sportsman a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!

Victorinox SwissTool CS Plus Készlet
61 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox SwissTool CS Plus-szal soha nem érheti kellemetlen meglepetés ha elromlik valami otthonában, hiszen ezzel a készlettel szinte bármit megjavíthat. Kiváló útitárs, mert többek között fafűrész, olló és konzervnyitó is található benne. A zsebében is könnyedén elfér, így mindig magával hordhatja.

Victorinox Classic LE 2018 zsebkés
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kicsi és könnyű 7 funkciós zsebkés. A 2018-as év limitált kiadása. A Victorinox egymás után már a hetedik design versenyt indította el – Helyek szerte a világon! témával. Mi már örülhetünk az eredménynek.

Victorinox 1963.5.5. faragási kés, Fibrox
11 627 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szakács kés fekete fibrox fogantyúval. A Fibrox műanyag fogantyú találmánya valódi áttörést jelentett a Victorinox számára. Ez a legmodernebb ergonómiai ismereteken alapszik, és optimális védelmet nyújt a felhasználó számára. Az összes fibrox fogantyú 150 ° C-ig sterilizálható és megfelel az 1935/2

Victorinox 5.0101 Burgonyahámozó
2 092 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Burgonya hámozó a jobb oldali fogadalmak számára. Minőségi pengével ellátott modell. Piros fogantyú.

Victorinox 5.0203.S Burgonya hámozó
2 447 Ft

Burgonya hámozó nagy peeling vagy gyümölcs vagy zöldség. Az éles pengének, valamint a penge és a vezetőléc közötti kicsi hézagnak köszönhetően a hámozott szeletek nagyon vékonyak lesznek. Kétoldalas.

Victorinox 5.0601 levágó kés
1 384 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Növényi kés piros polipropilén fogantyúval és 8 cm hosszú pengével. Mosogatógéphez is alkalmas.

Victorinox 5.1111.6 levágókéskészlet, 6 darab
13 131 Ft 11 522 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

6 darabos növényi kés készlet polipropilén fogantyúval. A készlet egy kaparót, 2 darab sima pengével rendelkező növényi kést, 2 darab fogazott pengével rendelkező növényi kést és egy paradicsomos késet tartalmaz. Piros színű. A készlet tartalmazza:

burgonya hámozó 5.0101 növényi kés fogazott pe

Victorinox 5.1163.5 5 db. Konyhakészlet, fekete
30 982 Ft

Késkészlet 5 darabos fekete polipropilén fogantyúkkal. A készlet konyhai késből, kenyérkésből és 3 darab zöldségkésből áll. A készlet tartalmazza: 1. főző kés 5.1903.19 2. kenyér kés 5.1633.21 3. Növényi kés 5.0603 4. Növényi kés fogazott pengével 5.0433 5. paradicsom kés 5.0833

Victorinox 5.1193.9 evőeszköz-blokk, 9 darab
68 561 Ft 55 922 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Késkészlet faállványban 9 darabos polipropilén fogantyúval. A készlet egy nagy konyhai késből, egy kis konyhai késből, kenyérkésből, konyhai villából, acélkést, 3 zöldségkést és konyhai ollóból áll. A készlet tartalmazza: főző kés 5.1903.22 főző kés 5.1803.15 kenyér kés 5.1633.21 konyhai villa