Victorinox Spartan Zsebkés

Victorinox Spartan Zsebkés

Értékelés: 5
6 990 Ft

5 590 Ft

A Victorinox Spartan zsebkés kirándulások alkalmával, de a mindenapokon is hasznos eszköz. 12 funkcióval segíti munkánkat, többek között konzervnyitóval és csavarhúzóval is rendelkezik. Pengéje rozsdamentes acélból készült, praktikus füle pedig lehetővé teszi, hogy kulcscsomóra rögzítsük.


Victorinox Ranger 1.3763 Zsebkés
14 990 Ft

Ranger 1.3763 zsebkés ideális társ utazáshoz és kempingezéshez. 21 különböző funkcióval, többek között ollóval és kis fűrésszel.


Victorinox Classic SD

Victorinox Classic SD

Értékelés: 4,5
5 990 Ft

4 890 Ft

Victorinox Classic SD a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox Camper Zsebkés

Victorinox Camper Zsebkés

Értékelés: 5
7 490 Ft

Victorinox Camper fűrészes svájci bicska. A zsebkés összesen 13 funkcióval rendelkelzik, ideális kempingezéshez, túrázáshoz.


Victorinox Brousek duo Élező
3 990 Ft

3 290 Ft

Victorinox Brousek duo Élező nélkülözhetetlen kiegészítő minden háztartásban. A apró, töltőtoll méretű élező, főként zsebkések és vésők köszörülésére alkalmas. A készülék segítségével igazán egyszerűen érhető el a kívánt élesség.


Victorinox Tourist Bicska

Victorinox Tourist Bicska

Értékelés: 5
6 990 Ft

5 990 Ft

Victorinox Tourist a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox Huntsman Zsebkés
11 990 Ft

11 390 Ft

Victorinox Huntsman ollós-fűrészes svájci bicska. A kiváló minőségű multifunkciós zsebkés a kemping- és túrafelszerelések elengedhetetlen kelléke.


Victorinox RangerGrip 68 Zsebkés
19 990 Ft

14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonimái. A RangerGrip 68 11 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a konzervnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, fekete-piros designja pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki.


Victorinox Nomad

Victorinox Nomad

Értékelés: 5
12 990 Ft

9 990 Ft

Victorinox Nomad a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja speciálisan rendőröknek, tűzoltóknak, illetve egyéb veszélyes foglalkozást üzőknek tervezve. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox RangerGrip 55 Zsebkés
16 990 Ft

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonimái. A RangerGrip 55 12 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, fekete-piros designja pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki.


Victorinox Forester Zsebkés
15 990 Ft

12 990 Ft

Victorinox Forester a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja speciálisan rendőröknek, tűzoltóknak, illetve egyéb veszélyes foglalkozást üzőknek tervezve. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox Recruit 0.2503 Bicska
5 990 Ft

4 990 Ft

Victorinox Recruit 0.2503 bicska minőségi anyagokból készült, multifunkciós zsebkés. Hatalmas segítség akár egy kempingezés, akár a hétköznapok során is.


Victorinox EvoWood 10 Zsebkés
15 990 Ft
15 390 Ft

2 év garancia

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonímái. Az EvoWood 10 11 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Fa borítása révén, nem csak a kezünkbe illik tökéletesen, hanem a természetet is a táskánkba csempészi.


Victorinox Soldier Knife Zsebkés
15 990 Ft

12 990 Ft

2 év garancia

Victorinox zöldsas katonai svájci bicska. Speciális, erős és robosztus modell, mely kifejezetten a rendőrségi egységeknek illetve a tűzoltóságoknak és a hadsereg részére kifejlesztve. A zsebkés összesen 10 funkcióval rendelkezik.


Victorinox RangerGrip 79 Zsebkés
21 990 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox RangerGrip 79 egy kiváló minőségű, megbízható és praktikus zsebkés, mely nagy segítségünkre lehet a mindennapok során, emellett utazásokhoz is ideális. Alkalmas többek között sörnyitásra, konzervnyitásra, fogpiszkálásra, valamint használható dugóhúzóként, csavarhúzóként és vezetékcsupaszítóként is. Kompakt kialakítása révén helytakarékos, könnyen hordozható.


Victorinox Rescue Tool Multifunkciós zsebkés
33 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox Rescue Tool a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja speciálisan rendőröknek, tűzoltóknak, illetve egyéb veszélyes foglalkozást üzőknek tervezve. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox RangerGrip 57 Hunter Zsebkés
28 990 Ft

21 990 Ft

2 év garancia

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonimái. A RangerGrip 57 Hunter 13 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, fekete-piros designja pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki.


Victorinox Evolution 14 Zsebkés
14 990 Ft

11 990 Ft

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonímái. Az Evolution 14 14 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, piros színe pedig vidám külsőt kölcsönöz neki.


Victorinox Evolution 10 Zsebkés
9 990 Ft

7 190 Ft

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonímái. Az Evolution 10 13 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, piros színe pedig vidám külsőt kölcsönöz neki.


Victorinox SwissChamp Zsebkés
30 990 Ft

23 990 Ft

2 év garancia

Victorinox SwissChamp a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox RangerGrip 179 Zsebkés
22 990 Ft

17 990 Ft

2 év garancia

A Victorinox, vagyis a svájci katonai zsebkés, a minőség, a megbizhatóság és praktikusság szinonimái. A RangerGrip 179 12 különböző funkcióval rendelkezik, melyek tartalmazzák a legáltalánosabban használt, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközöket, mint, a zsebkés és a sörnyitó. Műanyag borítása révén tökéletesen illik a kézbe, fekete-zöld designja pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki.


Victorinox Angler

Victorinox Angler

Értékelés: 5
15 990 Ft

12 990 Ft

Victorinox Angler a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja speciálisan halászoknak tervezve. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox Military Zsebkés
15 990 Ft

12 990 Ft

Victorinox Military a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox Mountaineer

Victorinox Mountaineer

Értékelés: 5
13 990 Ft

11 990 Ft

Victorinox Mountaineer a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox RangerGrip 61 Bicska
19 990 Ft

14 990 Ft

2 év garancia

Victorinox RangerGrip 61 egy kiváló bicska 11 funkcióval. Utazásnál nagyon hasznos, hiszen minden benne van amire csak szükség lehet. Kulcstartóra akasztható, így bárhol, bármikor rendelkezésére áll.


Victorinox Sportsman

Victorinox Sportsman

Értékelés: 5
6 990 Ft

5 790 Ft

Victorinox Sportsman a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox SwissTool CS Plus Készlet
67 990 Ft

58 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox SwissTool CS Plus-szal soha nem érheti kellemetlen meglepetés ha elromlik valami otthonában, hiszen ezzel a készlettel szinte bármit megjavíthat. Kiváló útitárs, mert többek között fafűrész, olló és konzervnyitó is található benne. A zsebében is könnyedén elfér, így mindig magával hordhatja.


Victorinox SwissTool Spirit + Bőrtok
74 990 Ft

54 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Victorinox SwissTool Spirit Plus 40 különböző funkciója bármilyen helyzetben megoldást nyújthat, minden szükséges eszközzel el van látva. Kiváló útitárs, mert többek között fafűrész, olló és konzervnyitó is található benne. A márkanevet kiemelkedő minőség, tartósság és tapasztalat jellemzi, nemhiána vállal a cég a gyártási és az anyaghibákra örök garanciát!


Victorinox (8.0987.19) Konyhai olló
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Victorinox Olló (8.0987.19) praktikus kiegészítője minden háztartásnak. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen és kényelmesen használható. A Victorinox márkanév garancia a tökéletes minőségre.


Victorinox Classic LE 2018 zsebkés
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kicsi és könnyű 7 funkciós zsebkés. A 2018-as év limitált kiadása. A Victorinox egymás után már a hetedik design versenyt indította el – Helyek szerte a világon! témával. Mi már örülhetünk az eredménynek.


Victorinox Késkészlet, 5 darabos (5.1163.5)
22 590 Ft

19 690 Ft

2 év garancia

Victorinox 5 darabos készlet ideális választás konyhájába. A kések kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, valamint ergonomikus kialakítású nyelüknek köszönhetően kényelmes és hatékony használatot biztosítanak. Praktikusságukat tovább fokozza, hogy a kések könnyen tisztíthatóak.


Victorinox Késélező

Victorinox Késélező

Értékelés: 5
6 890 Ft

Victorinox késélező praktikus kiegészítője lehet konyhájának! Kiváló minőségű kerámia kőből készült, így biztosítja a gyors használatot és a hosszú élettartamot. Az őrlés szöge körülbelül 20 fok, segítségével rendkívül könnyedén élezheti meg késeit.


Victorinox Climber Zsebkés

Victorinox Climber Zsebkés

Értékelés: 5
11 990 Ft

8 990 Ft

Victorinox Climber minden túrázó/hegymászó számára elengedhetetlen segítséget nyújthat. 14 kitűnő minőségű eszköz található benne, így minden szituációban használható. Kompakt méretének köszönhetően kényelmesen elfér a nadrág zsebekben is.


Victorinox Dual Pro Zsebkés
15 990 Ft

12 990 Ft

2 év garancia

Victorinox Dual Pro a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox Nomad Dual Density Zsebkés
12 990 Ft

10 990 Ft

Victorinox Nomad Dual Density a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox Workchamp

Victorinox Workchamp

Értékelés: 4,5
30 990 Ft

22 990 Ft

Victorinox Workchamp a Victorinox termékcsalád egyik méltán kedvelt tagja. A Victorinox márkanévhez hűen rendkívül jó minőségű anyagokból készült. A cégcsoport hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a zsebkések, bicskák gyártásában, és folyamatosan bizonyítja ügyfeleinek, hogy késeik a világ legjobbjai. Nemhiába vállal a cég a gyártási és anyaghibákra örök garanciát! Ez a kés soha nem hagyja cserben Önt!


Victorinox (8.0906.16) Konyhai olló, 16 cm
5 090 Ft

Victorinox konyhai olló tökéletes választás minden konyhába! A kiváló minőségű anyagai garantálják a hosszú élettartamot és a kopásmentes éleket, használatával pedig megkönnyítheti a konyhai munkálatokat. 16 cm hosszú, kényelmes kialakításának köszönhetően pedig gyors használatot biztosít.