Viga Fa mágneses öltöztető - lány
6 290 Ft 4 830 Ft

Fa mágneses öltöztető lánnyal. Egy lányt tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.

Viga Fából készült puzzle - Közlekedés
5 890 Ft 3 350 Ft

Fából készült puzzle a legkisebbeknek, ami javítja a motoros képességek fejlesztését a tapintás érzést, hogy színérzékelést. Megtanulják felismerni az összes állatot a képek alapján és a megfelelő nevüket.

Viga 3az1-ben fapiramis

Viga 3az1-ben fapiramis

Értékelés: 5
6 990 Ft

Összerakós 3az1-ben fapiramis, amely biztosan minden gyermeket lenyűgöz A rudakat zsinór köti össze az alappal a gyermekek fokozott biztonsága érdekében abban az esetben, ha ráesnének a játékra. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 490 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft 3 190 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fa húzható tyúk

Viga Fa húzható tyúk

Értékelés: 5
5 890 Ft 2 990 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fa mágneses öltöztető - fiú
6 290 Ft 3 760 Ft

Fa mágnese öltöztető fiúval. Egy fiút tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.

Viga Fa pénztárgép

Viga Fa pénztárgép

Értékelés: 3,8
10 190 Ft 5 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa pénztárgép, ami nem hiányozhat a szobából. Vegyél ki pénzt, és fizess a kasszánál készpénzzel vagy kártyával! Gyakorold az egyszerű számolást, de el ne felejts közben számlát adni minden vásárlónak.

Viga Fa szerszámkészlet

Viga Fa szerszámkészlet

Értékelés: 5
8 390 Ft 5 510 Ft

Fa szerszámkészlet hordozóban. Ébreszd fel magadban a szerelőt és csavarozd össze a részeket, melyeket szükséges. Csavarokat és anyacsavarokat, mind megtalálhatod ebben az eredeti fából készült készletben! Tökéletes a motorika, formák és színek észlelésének fejlesztésére.

Viga Fából készült labirintus - farmer
4 290 Ft 3 790 Ft

fa labirintus vidám, színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók két színes pályán. A labirintus egy része egy mágneses farmer figura. Az alakzatok mozgatásakor érezhetik a kezükben és fejlesztik a motoros készségeiket

Viga Fából készült vonat
9 590 Ft 5 090 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Viga Fakockák 9 db - farm

Viga Fakockák 9 db - farm

Értékelés: 5
3 990 Ft 3 620 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a farmon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga Fali játék Krokodil fából 91 cm.
18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Fali játék krokodil motívummal fából. A játék kockákat és különböző fajtájú útvesztőket tartalmaz. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fali játékrepülő fából elefánt
24 190 Ft
+ ingyen szállítás

Fali játék elefánt motívummal fából. Játszhatsz a xilofonnal, a pálcákkal ütögetheted a falapokat,vagy forgathatod a kereket, amelyben gyöngyök vannak. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fali játékrepülő fából medve
19 290 Ft 15 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Húzható fa xilofon krokodil
5 490 Ft 4 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A húzható fa xilofon krokodil motívumú. Zene már pici kortól segít a megfelelő fejlődésben. Természetes módja az érzelmek kifejezésére. Fejleszti a beszéd megfelelő fejlődését.

Viga Fa építőjáték 50 kocka - állatkert
6 690 Ft 3 760 Ft

Fa építőjáték vödörben. Építsd fel a saját eredeti állatkertedet és gondoskodj az állatokról. Az 50 darab kockával rengeteg lehetőséged van, vagy követheted a mellékelt utasítást! Élvezd a remek szórakozást építés közben.

Viga fa farm

Viga fa farm

Értékelés: 4,2
8 614 Ft 4 830 Ft

Fa farm tartalmazza a fa puzzlet a fa tábla összerakásához, fa darabok a ház összetételéhez, ólak, kerítések, fák, farmer, traktor és az állatok. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent, a saját elképzelésed szerint.

Viga Fa gyöngyök - Farm

Viga Fa gyöngyök - Farm

Értékelés: 5
5 890 Ft 3 690 Ft

Fa gyöngyök Farm Fűzd fel a húrra az összes formát! Tanuld meg helyesen azonosítani, és ne csak az eltérő színeket vedd észre. A húr elég hosszú, hogy az összes 12 blokk felférjen.

Viga Fa húzható hernyó

Viga Fa húzható hernyó

Értékelés: 5
6 290 Ft 3 490 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fa kirakós pillangó

Viga Fa kirakós pillangó

Értékelés: 5
7 090 Ft 3 890 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.

Viga Fakockák 9 db - vadon

Viga Fakockák 9 db - vadon

Értékelés: 5
3 990 Ft 3 620 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a vadon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga Természetes fa konyha
106 290 Ft 33 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa konyha tűzhellyel, sütővel, mikrohullámú sütővel és mosogatóval, ami nem hiányozhat egyetlen kis szakácsnak sem. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy te egy igazi mesterszakács vagy.

Viga Zsákdobás céltáblára

Viga Zsákdobás céltáblára

Értékelés: 4,5
8 790 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szórakoztató dobós játék minden gyermek számára örömet okoz, akik szeretnek versenyezni, és szerit kihívni a barátaikat vagy a szüleiket! A játék lényege, hogy a színes homokzsákokat egyes kivágásokba kell dobni. Mindegyik pontszámokkal van ellátva.

Viga Fa építőjáték, város
5 890 Ft 4 970 Ft

Fa építőkészlet – város. Hosszú időre lefoglalja a gyerekeket. A csomag 8 rudat, 4 mintát és 14 különböző kockát tartalmaz. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Viga Fa menet

Viga Fa menet

Értékelés: 4,7
6 690 Ft 4 990 Ft

Fa menet, amely színes fa formákat és színes húrokat tartalmaz. Dobozban csomagolt, melyet tárolóként is használhatsz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fa építőjáték

Viga Fa építőjáték

Értékelés: 4
8 690 Ft 4 700 Ft

Fa építőjáték vödörben. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent a saját elképzelésed szerint a sok darabnak köszönhetően. Csatold össze és csavard be. Minden egyes darab eredeti.

Viga Fa grill ételekkel
19 990 Ft 9 690 Ft

Fa grill tartozékokkal és élelmiszerrel. Magában foglalja a fa csipeszt, nyársakat, melyre felhúzható az élelmiszer, ételízesítők és még sok más. Grill forgatható gombokkal, ami elfordításkor kattogó hangot ad ki. Minden gyerek konyha tökéletes segítsége.

Viga Fa hengeres formaillesztő
6 890 Ft 3 590 Ft

Henger alakú fa formaillesztő. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű beszúrós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formát a megfelelő nyílásba, és szabadulj meg minden kockától.

Viga Fa mágnesek 20 db - közlekedési eszköz
5 490 Ft 4 700 Ft

Fa mágnesek közlekedési eszköz. Díszítsd a hűtőt, vagy az autót, motrodat, rakd össze az a mágneses táblán, és szükséges hozzá feljegyezni, melyiket hogyan hívják.. Ez rajtad múlik, hogy hogyan játszol a mágnesekkel. A lehetőségek tárháza.

Viga Fa mérleg
7 290 Ft 4 230 Ft

Fa mérleg, mely nem hiányozhat egyetlen konyhából vagy üzletből sem. Gyümölcs, zöldség, fűszerek vagy tea, az összes hozzávalót most lemérheted, és tudhatod az áru pontos árát, hogy jól eladhasd. Vagy csak olvasd el a receptet, és főzz a megfelelő mennyiséggel.

Viga Fa ügyességi játék közlekedés - hang
8 290 Ft 4 560 Ft

Fa ügyességi játék közlekedési eszközökkel, amely javítja a motoros képességeket és fejleszti a tapintást érzést, hogy színérzékelést. Tanuld meg felismerni az autóktól egészen a hajókig. A megfelelő alakzat behelyezése után, megszólal az adott eszköz hangja

Viga VIGA Fakészlet, étel
2 890 Ft 2 810 Ft

Ételimitáció, amely úgy néz ki, mint a valódi! Szolgáld fel azt, amire étvágyad van. A fa ételkészletben található dzsúsz, dobozos hasábburgonya, nuggets tálban és ketchup.

Viga Fa autódaru

Viga Fa autódaru

Értékelés: 4,5
8 890 Ft 4 830 Ft

Fadaru rakománnyal és mágneses emelőkarral. Egészítsd ki fa kotrógépeid és daruid gyűjteményét egy újabb darabbal. Szerezd be ezt a gépet, hogy a dolgok áthelyezése még egyszerűbb legyen.

Viga Fa építőkocka - torony
9 190 Ft 4 990 Ft

Ennek az összerakható toronynak a segítségével a gyermekek az alakokat, színeket, számokat és az állatokat tanulhatják meg. Próbálja a tornyot minél stabilabbra építeni, hogy ne dőljön le. Kezdje a legnagyobb kockától és haladjon a legkisebbig. Tanuljanak és legyen részük megannyi szórakozásban.

Viga Fa teherautó autókkal
8 390 Ft 4 690 Ft

Fa teherautó négy játékautóval. Egészítsd ki a fa autó és teherautó készletet újabb darabokkal. Készítsd el a rakományt a szállításra és utazd át a szobádat. Vigyázz, ne hogy kifordítsd!

Viga Fa mágneses színház

Viga Fa mágneses színház

Értékelés: 2,5
6 690 Ft 6 310 Ft

Fa mágneses színház tartalma 2 fa állvány, amelyre a háttérben a színház rögzül. 4 varináns lehetséges. A padló kemény kartonból készült. Függöny és 4 drb kiegészítő deszka a háttérhez a történetnek megfelelően.

Viga Fa építőkockák 6 db
6 190 Ft 5 770 Ft

Fa építőkockák állatokkal, számokkal, gyümölcsökkel, közlekedési eszközökkel – a kockák minden oldalán. Piramisként egymásra rakhatóak. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Viga Fa óra

Viga Fa óra

Értékelés: 5
6 090 Ft 5 370 Ft

A játék a kivehető daraboknak köszönhetően javítja a kézügyességet és az ügyességet. A csomagolás 12 különböző formájú és színű, számokkal ellátott darabot tartalmaz, amelyek behelyezhetőek az órába.

Viga Fa mágneses betűk és számok
4 890 Ft 4 830 Ft

Fa mágneses betűk és számok halmaza. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan. A játék sokáig lefoglalja a gyerekeket, és tanulni is fognak vele.

Viga Játék dobás gyűrűk

Viga Játék dobás gyűrűk

Értékelés: 4,4
8 190 Ft 5 370 Ft

Fa játék dobás gyűrűk. Szórakozz a szép nyári napon, és gyakorold a célradobást. A játék célja, hogy elérje a maximális számú gyűrűt a célon, melyet olyan távolra állítasz, amennyire csak akarsz! Kezd közel, és minél jobban távolodj.

Viga Fa garázs

Viga Fa garázs

Értékelés: 3,5
17 490 Ft 9 410 Ft

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.

Viga Fa formaillesztő, kocka
5 490 Ft

Fa formaillesztő doboz különböző alakú és színű kockákhoz. Az adott forma csupán a megfelelő nyíláson nyomható át. Minden alakzat behelyezését követően a fedél egyszerűen felemelhető és újból kezdhető az illesztgetés.

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,9
4 290 Ft 3 790 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fa járóka

Viga Fa járóka

Értékelés: 4,8
17 390 Ft 14 790 Ft

Fa járóka játékelemekkel a gyermek járását és motorikáját fejleszti. Tartalma különböző átfűzős részek, útvesztők és forgatható játékok. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fa daru

Viga Fa daru

Értékelés: 3,8
10 690 Ft 5 980 Ft

A mozgatható fa daru egy ideális segítőtárs a játékok mozgatására a szobádban. Rakodj fel, válaszd ki a megfelelő magasságot, és tedd le a terhet, ott ahol szükséged van rá! Egészítsd ki a gyűjteményed ezzel a nagyszerű játékkal.

Viga Fa gyöngyök - szafari
5 890 Ft 3 080 Ft

Fa gyöngyök szafari. Fűzd fel a húrra az összes formát! Tanuld meg helyesen azonosítani, és ne csak az eltérő színeket vedd észre. A húr elég hosszú, hogy az összes 12 blokk felférjen.

Viga Fa rögzítőtábla - Farm
6 290 Ft 4 020 Ft

Fa rögzítőtábla tartalmaz 24 különböző darabot, parafa tábla egy kalapáccsal és szegekkel. Ennek a gyönyörű játékszettnek köszönhetően a gyermek motorikus képessége és a további képességi fejlődhetnek. Az ügyességi játék alkalmas fiúk és a lányok számára, ahol a fáradság nem tényező.