Viga Fa mágneses öltöztető - lány
4 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa mágneses öltöztető lánnyal. Egy lányt tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.

Viga Játék dobás gyűrűk

Viga Játék dobás gyűrűk

Értékelés: 4,3
6 880 Ft

Fa játék dobás gyűrűk. Szórakozz a szép nyári napon, és gyakorold a célradobást. A játék célja, hogy elérje a maximális számú gyűrűt a célon, melyet olyan távolra állítasz, amennyire csak akarsz! Kezd közel, és minél jobban távolodj.

Viga Fa garázs

Viga Fa garázs

Értékelés: 3,6
8 950 Ft 8 670 Ft

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.

Viga Fa autódaru

Viga Fa autódaru

Értékelés: 4,8
5 590 Ft

Fadaru rakománnyal és mágneses emelőkarral. Egészítsd ki fa kotrógépeid és daruid gyűjteményét egy újabb darabbal. Szerezd be ezt a gépet, hogy a dolgok áthelyezése még egyszerűbb legyen.

Viga Fa kiskonyha fehér

Viga Fa kiskonyha fehér

Értékelés: 4,3
26 020 Ft 22 030 Ft

Ebben a gyönyörű fakonyhában tűzhely, szekrény és mosogató található. Egy kis szakács sem hagyhatja ki ezt a fából készült kiskonyhát, és ez ideális kiegészítő lesz a gyermekszoba számára is.

Viga Mini fa konyha
18 080 Ft 13 790 Ft

Ez a mini fa konyha tartalmaz egy főzőlapot, sütőt, mosogatót és órát. Az óra mutatói mozgathatók. A csomagolás része egy fakanál, kanál, edény fedéllel, serpenyő fedéllel és 2 fűszer. Kiváló kiegészítő a gyerekszobába.

Viga Fali játék Krokodil fából 91 cm.
15 970 Ft

Fali játék krokodil motívummal fából. A játék kockákat és különböző fajtájú útvesztőket tartalmaz. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fából készült garázs és benzinkút
20 820 Ft 17 210 Ft

Most már leparkoltathatod az összes autót ebben a gyönyörű garázsban egy benzinkút mellett. A csomag része 3 fa kisautó és egy fahelikopter. A garázsban lift is található.

Viga Fa pénztárgép

Viga Fa pénztárgép

Értékelés: 3,8
5 880 Ft 5 360 Ft

Fa pénztárgép, ami nem hiányozhat a szobából. Vegyél ki pénzt, és fizess a kasszánál készpénzzel vagy kártyával! Gyakorold az egyszerű számolást, de el ne felejts közben számlát adni minden vásárlónak.

Viga fa farm

Viga fa farm

Értékelés: 4,3
6 190 Ft

Fa farm tartalmazza a fa puzzlet a fa tábla összerakásához, fa darabok a ház összetételéhez, ólak, kerítések, fák, farmer, traktor és az állatok. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent, a saját elképzelésed szerint.

Viga Fa húzható, készségfejlesztő süni
5 640 Ft

A húzható süni négy kerékkel rendelkezik, és egy lukakkal ellátott dobot hordoz a hátán, ahová különböző formák illeszthetők be. Az egyes alakzatot csak a megfelelő lukakba illeszthetők. Minden színes alakzaton más-más állat található.

Viga Fa logikai játék - Noé bárkája
3 430 Ft

Noé bárkája fajáték gyermekek számára. Amikor egy gyerek eltalál egy állatot, az állat kiugrik. Gyerekekben javul a finom motoros készség és a mozgások koordinációja.

Viga Fa építőjáték 50 kocka - állatkert
4 120 Ft

Fa építőjáték vödörben. Építsd fel a saját eredeti állatkertedet és gondoskodj az állatokról. Az 50 darab kockával rengeteg lehetőséged van, vagy követheted a mellékelt utasítást! Élvezd a remek szórakozást építés közben.

Viga Fakockák 9 db - farm

Viga Fakockák 9 db - farm

Értékelés: 4,8
3 840 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a farmon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga 3az1-ben fapiramis

Viga 3az1-ben fapiramis

Értékelés: 5
6 200 Ft 5 770 Ft

Összerakós 3az1-ben fapiramis, amely biztosan minden gyermeket lenyűgöz A rudakat zsinór köti össze az alappal a gyermekek fokozott biztonsága érdekében abban az esetben, ha ráesnének a játékra. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Viga Húzható fa xilofon krokodil
6 600 Ft

A húzható fa xilofon krokodil motívumú. Zene már pici kortól segít a megfelelő fejlődésben. Természetes módja az érzelmek kifejezésére. Fejleszti a beszéd megfelelő fejlődését.

Viga Fa teherautó autókkal
5 360 Ft

Fa teherautó négy játékautóval. Egészítsd ki a fa autó és teherautó készletet újabb darabokkal. Készítsd el a rakományt a szállításra és utazd át a szobádat. Vigyázz, ne hogy kifordítsd!

Viga Fa húzható hernyó

Viga Fa húzható hernyó

Értékelés: 5
3 980 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,7
4 120 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fa mágneses betűk és számok
4 810 Ft 4 400 Ft

Fa mágneses betűk és számok halmaza. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan. A játék sokáig lefoglalja a gyerekeket, és tanulni is fognak vele.

Viga Fa formaillesztő és húzható játék - kamion
5 210 Ft 4 120 Ft

2 év garancia

Ez a csodás színes játék négy keréken gurul, egy maci irányítja. A kamion különböző formájú nyílásokkal ellátott, amelyekbe beleilleszthetőek az elemek. Azok különböző színűek és számúak. Az adott formát, csak az arra szolgáló nyíláson lehet átjuttatni.

Viga Fa készlet orvos

Viga Fa készlet orvos

Értékelés: 4,4
4 410 Ft 4 120 Ft

Fa orvos a bőröndben. Végre egy tökéletes szett az elsősegélynyújtáshoz. Találsz itt mindent, amire szükség van a kezelés során a különböző sérüléseknél és tüneteknél. Kérem a következőt. Az emberek már ülnek a váróban. Ne várj, a recept kiírására.

Viga Fa gyöngyök - szafari

Viga Fa gyöngyök - szafari

Értékelés: 4,9
3 710 Ft

Fa gyöngyök szafari. Fűzd fel a húrra az összes formát! Tanuld meg helyesen azonosítani, és ne csak az eltérő színeket vedd észre. A húr elég hosszú, hogy az összes 12 blokk felférjen.

Viga Fa mágneses tábla
10 890 Ft

Ennek a mágneses fából készült táblának két oldala van. A tábla egyik oldala fekete, amelyre krétával írhatsz, a másik oldala fehér, amelyre speciális jelölővel írhatsz, majd törölheted a ráírt szöveget. A mágneses tábla kiegészítőkkel egy ideális kiegészítő a gyermekszoba számára.

Viga Fából készült vonat

Viga Fából készült vonat

Értékelés: 4,2
6 190 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Viga Gyöngyöket tartalmazó fa szett, csokor
4 670 Ft

Gyöngyöket tartalmazó fa szett dobozban. Színes fűzőket is tartalmaz, amelyre a gyöngyök felfűzhetőek. A gyöngyök praktikus fa dobozba vannak csomagolva.

Viga Fa ékszerdoboz tartozékokkal
3 350 Ft 3 290 Ft

Minden kis hölgynek magáénak kéne tudnia egy ékszerdobozt. Ez a kiegészítőkkel ellátott ékszerdoboz körülbelül 13 × 14 cm méretű. Az ékszerdoboz rózsaszín kivitelezésű, a lányok gyerekszobájának csodás kiegészítőjévé válik.

Viga Vágható fa születésnapi torta
5 120 Ft 4 530 Ft

Rendezz szülinapi bulit ezzel a szép tortával. Akár minden nap szülinapod lehet. Ez a kiegészítő megfelelő lesz minden konyhába a kis szakácsnők számára.

Viga Fa mérleg

Viga Fa mérleg

Értékelés: 5
4 890 Ft

Fa mérleg, amely nem hiányozhat egyetlen konyhából vagy üzletből sem. Gyümölcs, zöldség, fűszerek vagy tea, az összes hozzávalót most lemérheted, így megtudhatod az áru pontos árát, hogy aztán eladhasd vagy főzz belőle egy jót.

Viga Fakockák 9 db - vadon

Viga Fakockák 9 db - vadon

Értékelés: 4,6
3 710 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a vadon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga Fa gyöngyök - Farm

Viga Fa gyöngyök - Farm

Értékelés: 5
3 920 Ft 3 790 Ft

Fa gyöngyök Farm Fűzd fel a húrra az összes formát! Tanuld meg helyesen azonosítani, és ne csak az eltérő színeket vedd észre. A húr elég hosszú, hogy az összes 12 blokk felférjen.

Viga Fa szerszámkészlet

Viga Fa szerszámkészlet

Értékelés: 4,5
4 670 Ft

Fa szerszámkészlet hordozóban. Ébreszd fel magadban a szerelőt és csavarozd össze a részeket, melyeket szükséges. Csavarokat és anyacsavarokat, mind megtalálhatod ebben az eredeti fából készült készletben! Tökéletes a motorika, formák és színek észlelésének fejlesztésére.

Viga Fa daru

Viga Fa daru

Értékelés: 4
5 910 Ft

A mozgatható fa daru egy ideális segítőtárs a játékok mozgatására a szobádban. Rakodj fel, válaszd ki a megfelelő magasságot, és tedd le a terhet, ott ahol szükséged van rá! Egészítsd ki a gyűjteményed ezzel a nagyszerű játékkal.

Viga Fa építőkockák 6 db
5 220 Ft

Fa építőkockák állatokkal, számokkal, gyümölcsökkel, közlekedési eszközökkel – a kockák minden oldalán. Piramisként egymásra rakhatóak. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Viga Fa xilofon - kiskacsa

Viga Fa xilofon - kiskacsa

Értékelés: 5
4 610 Ft 3 890 Ft

Fa xilofon kiskacsa formájában. Zene már pici kortól segít a megfelelő fejlődésben. Természetes módja az érzelmek kifejezésére. Fejleszti a beszéd megfelelő fejlődését.

Viga VIGA Fakészlet, étel

Viga VIGA Fakészlet, étel

Értékelés: 5
3 020 Ft

Ételimitáció, amely úgy néz ki, mint a valódi! Szolgáld fel azt, amire étvágyad van. A fa ételkészletben található dzsúsz, dobozos hasábburgonya, nuggets tálban és ketchup.

Viga Fa formaillesztő

Viga Fa formaillesztő

Értékelés: 4,4
5 910 Ft

Fa formaillesztő színes formákkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik beilleszteni a megfelelő formát, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Viga Fa mérleg

Viga Fa mérleg

Értékelés: 5
4 890 Ft

Fa mérleg, mely nem hiányozhat egyetlen konyhából vagy üzletből sem. Gyümölcs, zöldség, fűszerek vagy tea, az összes hozzávalót most lemérheted, és tudhatod az áru pontos árát, hogy jól eladhasd. Vagy csak olvasd el a receptet, és főzz a megfelelő mennyiséggel.

Viga Fali játékrepülő fából
51 090 Ft 39 940 Ft

Fali játék repülő motívummal fából. A játék öt darabból készült. Tartalma huzalgyöngy, hengeres tárcsa hanggal, labirintus kirakó, mágneses nyom és pályajáték, óra mozgó mutatókkal és fordulatokkal.

Viga Fa húzható kutya
4 010 Ft 3 890 Ft

A fa húzható kutya kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a kutyus halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fali játékrepülő fából medve
16 290 Ft

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fa építőkocka - torony
5 770 Ft

Ennek az összerakható toronynak a segítségével a gyermekek az alakokat, színeket, számokat és az állatokat tanulhatják meg. Próbálja a tornyot minél stabilabbra építeni, hogy ne dőljön le. Kezdje a legnagyobb kockától és haladjon a legkisebbig. Tanuljanak és legyen részük megannyi szórakozásban.

Viga Fa húzható tyúk

Viga Fa húzható tyúk

Értékelés: 5
3 970 Ft 3 890 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fa ábécé és óra

Viga Fa ábécé és óra

Értékelés: 5
4 590 Ft

Ez a fa ábécé és óra megtanítja a gyermekeket a színek, betűk és számok felismerésére. A gyermek így általános képet kap az órákról. Mindegyik betűnek van egy oldala a jobb memorizálás érdekében.

Viga Fa fényképezőgép
3 290 Ft

Ezzel a fényképezőgéppel a gyermekek úgy fognak kinézni, mint a felnőttek, és bármit lefotózhatnak. A 10,5 × 7,5 × 4,5 cm méretű fényképezőgép a legkisebb kezekbe alkalmas.

Viga Fa húzható ló

Viga Fa húzható ló

Értékelés: 5
4 390 Ft 3 890 Ft

A fa húzható ló kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a paci halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fa játék sütemények tortaállvánnyal
8 190 Ft

Itt az ideje egy nagy színes ünnepségnek! Ez a kétszintes állvány rengetek süteménnyel és tortácskával van tele. Rendezz egy teadélutánt, és hívd meg az összes barátodat és szüleiket.

Viga Fa bolt és színház
27 160 Ft 23 490 Ft

Ez a kiváló minőségű játék egy színház és egy élelmiszerbolt kombinációja. Amikor egy gyermek színházasat játszik, a függöny behúzható és a történet témája egy fekete táblára írható. Amikor egy gyermek boltosat játszik, a fekete táblára az élelmiszer ára írható fel.