Vigan Elektromos ablaktisztító VNO1
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vigan elektromos ablaktisztító felszívja a szennyeződéseket az ablaküvegről, ki is fényesíti azt és más sima fületeket is, sőt mi több, nem hagy csíkokat. A tökéletes szívásnak köszönhetően a tisztítócső teljes hosszán megakadályozza a piszkos víz lecsöpögését. Teljesen feltöltött állapotban 35 percig üzemel és 90 m2 összterületnyi ablakot tisztíthatsz meg vele.

Vigan Mammoth ZH27 DGB digital

Vigan Mammoth ZH27 DGB digital

Értékelés: 4,8
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Univerzális fazék digitális vezérléssel, 27 l-es űrtartalommal és 1800 W-os bemenettel. A Vigan Mammoth ZH27 DGB digital kiválóan alkalmas gyümölcsök befőzésére, zöldségek,gombák és húsok készítésére, valamint italok, gulyás vagy levesek hőmérsékletének melegítésére és fenntartására. Fehér zománcköpennyel, állítható termosztáttal és hőszigetelt szigeteléssel rendelkezik.

Vigan Mammoth ZH27 DGX digital

Vigan Mammoth ZH27 DGX digital

Értékelés: 4,9
38 490 Ft

2 év garancia

Univerzális befőző edény 27 ltérfogattal digitális vezérléssel és 1800 W energia felvétellel egy luxus rozsdamentes acél kivitelben. Vigan Mammoth ZH27 DGB digital kiváló a gyümölcsök befőzésére, zöldségek, gombák és húsok vagy az italok, gulyások, levesek melegítésére és hőmérséklet fenntartására. Kitűnik a rozsdamentes acél burkolattal, állítható termosztáttal, és hőszigetelt fogantyúval.

Vigan SMT2X Smoothie mixer
9 790 Ft

2 év garancia

Smoothie mixer magas teljesítményű 350W-os motorral segít elkészíteni a finom koktélokat és fagylaltot. A Vigan SMT2X v rozsdamentes acél kivitelben alkalmas mindenféle üdítőital elkészítésére, elkészíthetsz vele gyümölcs vagy zöldség pürét és gyümölcskását. Alkalmas bébiételek elkészítésére is. A csomagolásban található 2 darab hordozható palack 600 ml térfogattal füstszínű kivitelben.

Vigan Mammoth T45L2P

Vigan Mammoth T45L2P

Értékelés: 3,7
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elektromos mini sütő grillel, két felső sütőlappal és kétórás időzítővel felszerelt. A Trouba Vigan Mammoth T45L 45 literes térfogattal garantálja a biztonságot a dupla biztonsági üvegű ajtónak és a praktikus kiegészítőknek, például a tepsi és nyársak kivételére szolgáló fogantyúnak köszönhetően.

Vigan Vákuumos bőrtisztító mikrodermális radírozással Lady TWO
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts otthoni arckezelést. Bőrtisztításra és frissítésre szolgáló Vigan Mammoth Lady TWO készülék, mely masszírozza és ápolja az arcbőrt. Hihetetlenül hatékony a mitesszerek eltávolításában. A csomagban 5 féle fej található, mindegyik más célra. Fájdalommentes használat mellékhatás nélkül.

Vigan SMT1

Vigan SMT1

Értékelés: 5
8 490 Ft

Smoothie mixer 350W teljesítményű motorral remekül elkészíti gyümölcsből és zöldségből koktéljaid, alkalmas bébiétel készítésére is. Vigan SMT1 remek stabilitással rendelkezik, 4 nemesacél késsel, impulzus kapcsolóval és fogantyúval a könnyű mozgatáshoz. A csomagolásban 2 drb hordozható üveg.

Vigan Mammoth S3V1

Vigan Mammoth S3V1

Értékelés: 4,2
8 490 Ft 8 290 Ft

2 év garancia

Elektromos habverő 3in1 nagyteljesítményű 350 W motorral és csendes járással pótolhatatlan társa válik a konyhádban. Vigan Mammoth S3V1 habot ver, dagaszt és mixel és rendelkezik 3 fém kiterjesztéssel. Figyelemre méltó ugyanúgy a gombja, mely a turbó funkcióra szolgál és az ergonomikus külsője. Választhatsz egészen 5 gyorsaság közt.

Vigan Mammoth SO1

Vigan Mammoth SO1

Értékelés: 4,1
17 490 Ft

Függőleges alacsony fordulatszámú csiga gyümölcsfacsaró. Vigan Mammoth SO1 a lassú gyümölcsfacsarás rendszert használja, melynek köszönhetően a felhasznált nyersanyagokból a legnagyobb tápértéket, vitamint és a ízt szerez. Lé lassan oxidálódik és megtartja a tápanyagokat hosszú ideig. A gyümölcsfacsaró használható kemény és puha gyümölcs és zöldség termések feldolgozására.

Vigan SMT500WX
12 490 Ft

2 év garancia

Luxus smoothie mixer magas teljesítményű 500W motorral alkalmas finom koktélok vagy fagylalt elkészítésére is. A Vigan SMT500 WX rozsdamentes acél kivitelben elkészít mindenféle üdítőt, gyümölcs vagy zöldség pürét és gyümölcs kását. Alkalmas csecsemők étele elkészítésére is. A csomagolásban található 2 darab 570 ml- es hordozható palack.

Vigan VBF150

Vigan VBF150

Értékelés: 4,4
5 990 Ft

Személymérleg multifunkciós kijelzővel és nagyon pontos tenzometrikus érzékelővel, mely a zsír-, víz-, izom- és csont tartalmat méri a testben. 100 kg- os pontossággal mér akár 150 kg- ig. Memóriával 12 felhasználó számára és automatikus kikapcsolással rendelkezik.

Vigan Mamooth ESP1N rozsdamentes acél
16 990 Ft 11 490 Ft

Élelmiszer szárító a gyümölcsök és zöldségek természetes tartósításához a magas vitamin és ásványi anyagtartalom megőrzéséért. A Vigan Mamooth ESP1N rozsdamentes acél kivitelben szabályozóval rendelkezik a 35 – 70 °C hőmérséklet folyamatos beállítása érdekében és 32 × 24,5 cm méretű 5 darab magasságra állítható emelettel, amely lehetővé teszi a nagyobb méretű élelmiszerek szárítását.

Vigan Mammoth RV1LX

Vigan Mammoth RV1LX

Értékelés: 4,5
8 990 Ft 7 790 Ft

2 év garancia

Praktikus rizsfőző edény 1 l térfogattal 700 g száraz rizshez. A Vigan Mammoth RV1LX kiválóan elkészít mindenféle rizst leégés vagy túlfőzés nélkül s mi több diszponál hőmérséklet megőrzési funkcióval. Természetes az üvegfedő nyílása a páraelvezetésre, rozsdamentes acél tál a hal egészséges elkészítéséhez, és minőségi kivitel ujjlenyomatmentes felülettel.

Vigan Mamooth ESP2B bronz

Vigan Mamooth ESP2B bronz

Értékelés: 5
13 990 Ft

Élelmiszer szárító a gyümölcsök és zöldségek természetes tartósításához a magas vitamin és ásványi anyagtartalom megőrzéséért. A Vigan Mamooth ESP2B bronz kivitelben szabályozóval rendelkezik a 35 – 70 °C hőmérséklet folyamatos beállítása érdekében és 32 × 24,5 cm méretű 5 darab magasságra állítható emelettel, amely lehetővé teszi a nagyobb méretű élelmiszerek szárítását.

Vigan Mammoth KR1

Vigan Mammoth KR1

Értékelés: 4,5
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Multifunkcionális konyhai robot 7in1 erős 800 W motorral és planetáris keverőrendszerrel. Vigan Mammoth KR1 mixel, dagaszt, őröl, habot ver, metél és kiváló segítőtárs a füstölt húsok vagy tészták elkészítésénél. Rendelkezésre áll 6 gyorsasággal lüktetéssel és széles skálájú tartozékok kínálattal.

Vigan Mammoth TM4V1

Vigan Mammoth TM4V1

Értékelés: 4,5
11 990 Ft

4 in 1 multifunkcionális merülő mixer rendkívül csendes futással, öt sebességgel és ergonómikus formájú fogantyúkkal nélkülözhetetlen segítővé válik a konyhában. A Vigan Mammoth TM4V1 rozsdamentes acélból és kiváló minőségű PVC-ből készült, 150 cm hosszú kábellel a kényelmes használat érdekében.