Viktor & Rolf Flowerbomb - EDP
27 270 Ft 25 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Igazi virágbomba – ez a Viktor és Rolf virágbombája. A friss virágárnyalatok teljesen bekerítik a szárnyaid alá. Az illat elején bergamott, tea és jázmin keveréke, a szívében orchidea és frézia található. Az alap elrejti a rózsa és a frézia. Az illatot 2005-ben indították el. .

Viktor & Rolf Bonbon - EDP
26 870 Ft

A Bonbon parfüm kiváltja az édesség illatát, a pihenés és a szórakozás pillanatait. Az illat minden olyan nő számára készült, akik mindennapi életüket szeretnék tenni. Azoknak a nőknek, akik édesíteni akarják mindennapi életüket, és valami újat akarnak megtapasztalni. .

Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom - EDT
34 330 Ft

A Flowerbomb Bloom virágillat nők számára. A fej mandarint és gránátalmát tartalmaz. A Damaszkusz rózsa, a frézia, a jázmin és a friss hegyi levegő kombinációját fogja érezni a szívedben. A fás hangok kerekítik a kompozíciót. Az illat 2017-ben indult. .

Viktor & Rolf Spicebomb - EDT
37 320 Ft

A Viktor & Rolf bemutatja a híres Flowerbom és Antidote illatok férfi megfelelőjét, a Spicebomb-ot. Egy fás és fűszeres illatról van szó, amelyet Olivier Polge kevert ki. Az illatot 2012-ben mutatták be.