Viktor & Rolf Flowerbomb - EDP 50 ml

Viktor & Rolf Flowerbomb - EDP

30 900 Ft

Igazi virágbomba – ez a Viktor és Rolf virágbombája. A friss virágárnyalatok teljesen bekerítik a szárnyaid alá. Az illat elején bergamott, tea és jázmin keveréke, a szívében orchidea és frézia található. Az alap elrejti a rózsa és a frézia. Az illatot 2005-ben indították el. .

Partnerünktől: Vivantis
Viktor & Rolf Bonbon - EDP 50 ml

Viktor & Rolf Bonbon - EDP

33 590 Ft

A Bonbon parfüm kiváltja az édesség illatát, a pihenés és a szórakozás pillanatait. Az illat minden olyan nő számára készült, akik mindennapi életüket szeretnék tenni. Azoknak a nőknek, akik édesíteni akarják mindennapi életüket, és valami újat akarnak megtapasztalni. .

Partnerünktől: Vivantis
Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom - EDT 100 ml

Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom - EDT

41 060 Ft

A Flowerbomb Bloom virágillat nők számára. A fej mandarint és gránátalmát tartalmaz. A Damaszkusz rózsa, a frézia, a jázmin és a friss hegyi levegő kombinációját fogja érezni a szívedben. A fás hangok kerekítik a kompozíciót. Az illat 2017-ben indult. .

Partnerünktől: Vivantis
Viktor & Rolf Spicebomb - EDT 150 ml

Viktor & Rolf Spicebomb - EDT

38 180 Ft

A Viktor & Rolf bemutatja a híres Flowerbom és Antidote illatok férfi megfelelőjét, a Spicebomb-ot. Egy fás és fűszeres illatról van szó, amelyet Olivier Polge kevert ki. Az illatot 2012-ben mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
Viktor & Rolf Flowerbomb - EDT 50 ml

Viktor & Rolf Flowerbomb - EDT

27 840 Ft

A Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Toilette virágrobbanáshoz hasonlíthat, amely után egy nő különböző árnyalatú virágok illatát érezheti. Ez az illat pozitív hangulattal tölti fel, amely egész nap kitart.

Partnerünktől: Vivantis
Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision - EDT 90 ml

Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision - EDT

33 910 Ft

A Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision egy eau de toilette, amely tökéletesen kiemeli karakterét, és minden lépésnél segít újra felfedezni férfiasságát, erejét és bátorságát.

Partnerünktől: Vivantis