VILEDA Premium 2in1 ruhaszárító 18 m
10 990 Ft

A tökéletesen átgondolt Vileda Premium 2in1 ruhaszárító két ruhaszárítási módot kínál. Használhatod egészben, vagy használhatod csak a lecsatolható szárnyat, melyet felfüggeszthetsz a radiátorra vagy az erkélyre . Kis mennyiségű ruhát gyorsan száríthatsz anélkül, hogy sok helyet foglalnál.

VILEDA Windomatic Power 153230 extra szívóteljesítménnyel
16 990 Ft 14 990 Ft

Vileda Windomatic Power elektromos porszívó segít szárazra porszívózni a megmosott ablakokat, csíkok és cseppek nélkül. A víz a beépített 100 ml tartályba kerül. Egy feltöltéssel 40 percüzemeltetést bír ki, ami körülbelül 120 m2.

VILEDA King ruhaszárító 20 m
9 690 Ft

Vileda King ruhaszárító praktikus és gyors megoldás a ruhanemű gondozásához. A 20 m hosszú szárítási felület elegendő helyet biztosít két mosógépnyi ruha szárításához. A szárító tartozéka a tartó a kis ruhadarabokhoz, mint a zsebkendő vagy zokni, a kerekek a kényelmes áthelyezés érdekében és biztonsági zár, amely bebiztosítja, hogy a szárító magától ne csukódjon össze.

VILEDA Mixer 4 ruhaszárító 40 m-25%
12 490 Ft 9 290 Ft

Akció

A rugalmas négy szintű ** Vileda Mixer ruhaszárító 4 mosógépnyi ruha szárítására alkalmas helyet kínál. A rugalmas csuklónak köszönhetően használhatod a szárítófelület egészét vagy csak annak a felét, a tartó a kisebb ruhákhoz pedig segítségül szolgál a zoknik és zsebkendők szárításánál, csipesz használata nélkül. **A forgatható kerekek megkönnyítik az áthelyezést.

VILEDA Easy Wring & Clean Pedálos vödrös felmosó szett-25%
12 490 Ft 9 290 Ft

Akció

A Vileda Easy Wring & Clean egy elsőrangú minőségű felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A háromszög alakú felmosófej valamint a lábbal hajtható kicsavarókosár mind tovább fokozzák praktikusságát.

VILEDA Ultramax felmosó szett-16%

VILEDA Ultramax felmosó szett

Értékelés: 4,5
8 990 Ft 7 490 Ft

Akció

kiváló minőségű Vileda Ultramax felmosó segítségével megkönnyíthetjük a takarítás folyamatát, hiszen a mikroszálas felmosó egyedülálló hatékonyságot biztosít. Kialakításának köszönhetően a nehezen elérhető helyeken is makulátlan felületet hagy maga után. Összecsukható nyele fokozza praktikusságát.

VILEDA Easy Wring Ultramat Felmosó szett
13 490 Ft 12 990 Ft

Kiváló minőségű Vileda felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A speciális felmosófej valamint a egyedi kicsavarókosár mind fokozzák praktikusságát.

VILEDA Turbo Felmosó szett-21%

VILEDA Turbo Felmosó szett

Értékelés: 4,7
13 990 Ft 10 990 Ft

Akció

A Vileda Turbo egy elsőrangú minőségű felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A vödör egy erős szerkezetű pedállal járul hozzá a felmosórongy optimálisabb kicsavarásához, míg elülső nyílásán keresztül higiénikusan kiönthető a használt víz. Lábbal hajtható csavarókosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad!

VILEDA Viva Dry Style

VILEDA Viva Dry Style

Értékelés: 4,6
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vileda Viva Dry Style ruhaszárító, maximális szárító felület 16 m, védőburkolattal ellátott sarkok és élek, rozsdamentes acél kivitel speciális bevonattal

VILEDA 100°C Steam utántöltő
3 690 Ft 3 190 Ft

Vileda 100°C Steam cserélhető rongykorong praktikus, háromszög alakú. A rongykorong mikroszálas anyagból készült. A csomag 2 db korongot tartalmaz.

VILEDA Virobi Slim takarító robot-17%
13 990 Ft 11 490 Ft

Akció

Vileda Virobi Slim takarító robot, mely kiválóan alkalmas a kemény padlók tisztítására. SLIM kivitelének köszönhetően már az alacsonyabb bútorok alatt is ki tud takarítani. Egyszerű kezelhetőségének köszönhetően praktikus használatot biztosít. Speciális kialakítása miatt könnyedén tisztít a falak mentén, a bútorok alatt és a sarkoknál is. Az alján található elektrosztatikus törlőkendőnek köszönhetően magához gyűjti a port, koszt, hajat és szőrt is. Porzsák nélküli kivitel, mely nagyon hatékony társ lehet a háztartásban.

VILEDA Spray Max mop box 1.2

VILEDA Spray Max mop box 1.2

Értékelés: 4,6
12 490 Ft 11 490 Ft

Lapos mop Spray a Vileda márka spray kétoldalas szórófejjel rendelkezik ** a gyors törléshez. A nagy víztartály biztosítja a gyors és hatékony tisztítást. A kétoldalas hüvelynek köszönhetően a kétszer akkora területet mos fel mint egy átlagos mop Spray. Alkalmas minden típusú padlóhoz.

VILEDA Windomatic Elektromos ablakporszívó
13 990 Ft

Vileda Windomatic Elektromos ablaktisztító univerzális segítség minden háztartásba. 20 perc töltés után akár akkumulátorról is használható. A rugalmas fejnek köszönhetően bármely felülethez kiválóan alkalmazkodik, legyen szó tükörről, ablakról vagy egyéb felületről. A Windomatic a gyors ablakmosásra lett kialakítva. A Windomatic kezelése nagyon egyszerű, könnyű, csak 640 g, az akkumulátor 120 m2 takarítást bír ki.

VILEDA Mixer 3 ruhaszárító 30 m
8 690 Ft 8 490 Ft

Vileda Mixer 3 flexibilis ruhaszárító három szintű szárítási felülettel ellátott, 3 mosógépnyi ruha szárítására elegendő helyet biztosít. A rugalmas csuklónak köszönhetően használhatod a szárítófelület egészét vagy csak annak a felét, a tartó a kisebb ruhákhoz pedig segítségül szolgál a zoknik és zsebkendők szárításánál, csipesz használata nélkül. A forgatható kerekek megkönnyítik az áthelyezést.

VILEDA Windomatic Complete Set 153231 extra szívóteljesítménnyel-29%
19 990 Ft 14 190 Ft

Akció

Az új készlet ablaktisztításhoz a Vileda márkától tartalmazza az elektromos ablakporszívót feljavított MAX gombbal, ami +50%-os teljesítményt nyújt és sprayes ablaktörlő ronggyal. A ronggyal távolítsd el a makacs szennyeződést, a porszívóval pedig a koszos vizet csíkoktól és cseppektől mentesen.

VILEDA Viva Express Compact (120969) Vasalódeszka
13 990 Ft

VILEDA Viva Express Compact Vasalódeszka modern, nagy stalibitású termék, megkönnyíti a vasalást. Extra széles lábak, dupla réteg a gyors és kényelmes vasaláshoz. A fix polc megkönnyíti a vasaló elhelyezését, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy esetleg eldől, megégetjük vele magunkat vagy a ruhát.

VILEDA Ultramax felmosófej Microfibre 2az 1-ben-15%
3 190 Ft 2 690 Ft

Akció

A felmosófej ** Vileda Ultramax és Easy Wring Ultramat** **2 féle rosttal*, amellyel jobban fel lehet mosni a padlót, mint valaha. ** A mikroszálak ** felszívják és feltörlik a zsírt és a maszatos foltokat, ** a súroló szálak ** jobban eltávolítják a szennyeződéseket.

VILEDA Virobi utántöltő kendő-18%
1 590 Ft 1 290 Ft

Akció

20 darabos kiszerelésű utántöltő kendő a Vileda Virobi takarítórobothoz. Egyszerűen, tépőzárral csatlakoztatható a robothoz. Elektrosztatikus törlőkendők, amelyek eldobhatóak, így nem csak a takarítással, de a kendők tisztításával sem kell bajlódnia.

VILEDA Extra ruhaszárító 20 m
10 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vileda Extra ruhaszárító erős alumínium drótokkal ellátott, amelyek megakadályozzák a ruha gyűrődését és rövidítik a vasalás idejét. A ruhaszárító kis méretű ruhákra alkalmas tartóval ellátott, mint például zoknik, amelyeket ruhacsipeszek nélkül rögzíthetsz. A kerekek és a biztonsági zár segítenek a könnyű kezelésben még akkor is, ha a ruhaszárító tele van.

VILEDA Infinity ruhaszárító 27 m
14 990 Ft 13 990 Ft

Az acélból készült Vileda Infinity széthúzható ruhaszárító maximálisan 27 m szárítási felületet kínál. Ideális a mindennapi ruhák vagy a nagy méretű tárgyak szárítására, mint a terítők és az ágyneműk. Az oldalsó szárnyakkal maximálisan 257 cm méretet ér el, amely segít az igényeidnek megfelelően optimalizálni a szárításra szánt helyet.

VILEDA Easy Wring Turbo Felmosófej
2 290 Ft

Vileda Easy Wring Turbo felmosófej könnyen cserélhető és mosógépben mosható. Kétféle anyaga tökéletesen tisztítja a padlót: a fehér mikroszálas szövet hatékonyan szedi össze a port, míg a speciális piros részek a legmakacsabb kosszal is megbirkóznak. Erős nedvszívó képességű, így nem csöpög és nem hagy foltot maga után.

VILEDA Easy Wring & Clean felmosófej-19%
2 090 Ft 1 690 Ft

Akció

Vileda Easy Wring & Clean felmosófej könnyen cserélhető és mosógépben mosható. 100% mikroszálas anyagának köszönhetően tökéletesen tisztítja a padlót. Erős nedvszívó képességű, így nem csöpög és nem hagy foltot maga után. A háromszög kialakítású hozzá tartozó felmosófejjel a sarkok is könnyen elérhetőek.

VILEDA Viva Express Rapid Vasalódeszka huzat-24%
3 290 Ft 2 490 Ft

Akció

A Vileda Viva Express Rapid Vasalódeszka huzat innovatív metál felülete a hőveszteség kiküszöbölésére alkalmas, így hatékonyab vasalást eredményez. Alkalmas minden típusú vasalóállványhoz, amelynek mérete 38–45 cm x 120–130 cm között van.

VILEDA Ultramat XL Turbo kit-21%

VILEDA Ultramat XL Turbo kit

Értékelés: 4,4
18 990 Ft 14 890 Ft

Akció

A Vileda Ultramax XL Turbo mop standard feletti méretű tisztítófeje nagyobb fogásszélességet biztosít a szennyeződés eltávolításához. Lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

VILEDA Genius 70 ruhaszárító kihúzható 5 m
8 690 Ft 7 490 Ft

A teleszkópos Vileda genius 70 ruhaszárító ideális segítő kis lakásokba vagy fürdőszobákba. A szárító könnyen rögzíthető a falhoz és amikor szükséged van rá, elég csak kihúzni a huzalokat és kiakasztani a ruhát. Az összecsukott szárító praktikus polcként szolgál. 5 m szárító felületet kínál.

VILEDA TURBO 2in1 utántöltő 2db-16%
4 990 Ft 4 190 Ft

Akció

Az utántöltő fej Easy Wring and Clean és Easy Wring and Clean TURBO szettekhez egyaránt alkalmas. A Vileda TURBO 2in1 utántöltő fej 2db kétféle anyaga a legmakacsabb szennyeződéseket is egyetlen mozdulattal eltávolítja. A háromszög alakú felmosófejnek köszönhetően a sarkok is könnyen tisztíthatók. Mosógépben mosható. A csomagolás 2 darab felmosó utántöltő fejet tartalmaz a műanyag fej nélkül.

VILEDA Surprise 20 m ruhaszárító
12 990 Ft

Surprise ruhaszárító a Vileda márkától. 20 m szárítási felületet kínál. Azacél szerkezet kihúzható szárnyakkal rendelkezik, melyeket a ruha mennyiségének megfelelően tetszés szerint felhasználhatsz. A ruhaszárító kerekekkel,biztonsági zárral és tartóval ellátott, mely a kisebb ruhadarabokra alkalmas.

VILEDA Solar ruhaszárító 20 m
9 990 Ft

Vileda Solar szétnyitható ruhaszárító a házban történőés a kültéri használatra egyaránt ideális. A 100% gyantából készült szerkezet nagyon tartós és stabil, ellenáll a rozsdának, hosszú élettartammal büszkélkedhet. A 20 m suárítási felület elegendő helyez biztosít a ruháidnak.

VILEDA Spin & Clean mop-23%

VILEDA Spin & Clean mop

Értékelés: 4,3
10 990 Ft 8 390 Ft

Akció

Forgó mop Vileda kerek felmosófejjel és kompakt vödörrel az egyedülálló padlómosó rendszerért, kézi csavarás nélkül. A felmosófej egy része a padlóhoz derékszögben hozzáhajlítható, hogy a lépcsőket is könnyebben felmoshasd. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

VILEDA Viva Express Park&Go huzat-22%
3 490 Ft 2 690 Ft

Akció

A vasalódeszkára alkalmas Vileda univerzális huzat tárolófelülettel ellátott, minden típusú vasalódeszkára alkalmas. Az ideiglenes tárolófelület megakadályozza az égetett lenyomatok keletkezését a huzaton, így az tovább újnak tűnik.

VILEDA Sunset szárító 10 m-20%

VILEDA Sunset szárító 10 m

Értékelés: 4,6
5 890 Ft 4 690 Ft

Akció

Vileda Sunset egy praktikus szárító 10 m szárító felülettel, melyet akár az erkélyre is felfüggeszthetsz, így szabad helyet spórolsz meg a lakásban. A szárító apró méretű ruhákra alkalmas tartóval ellátott, amelynek köszönhetően például a zoknik vagy a zsebkendők könnyen felakaszthatóak, ruhacsipesz használata nélkül.

VILEDA Ultramax XL complete box Universal
11 990 Ft

Vödör és mop szett lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. A Vileda Ultramax XL mop standard feletti méretű tisztítófeje nagyobb fogásszélességet biztosít a szennyeződés eltávolításához. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

VILEDA Doble ruhaszárító 22 m
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vileda Dobleaz egyetlen ruhaszárító, amely néhány egyszerű lépésben megkettőzi a szárítási felületét. A lehajtható szárnyak a szárító felületet 11m-ről 22 m-re terjesztik ki. Összecsukva vagy szétnyitva egyaránt használható, a szárítandó ruha mennyiségétől függően. Kerekekkel,biztonsági zárral és tartóval ellátott, mely a kisebb ruhadarabokra alkalmas.

VILEDA Spin & Clean tartalék

VILEDA Spin & Clean tartalék

Értékelés: 4,6
2 990 Ft 2 290 Ft

Tartalék a Spin & Clean forgó mophoz a Vileda márkától, amely egyedi talajtisztító rendszerrel ellátott kézi dörzsölés nélkül. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas. A tartalék 60 °C-on mosható mosógépben.

VILEDA Steam Mop XXL-20%

VILEDA Steam Mop XXL

Értékelés: 4,7
29 990 Ft 23 790 Ft

Kiárusítás

Gőztisztító extra széles felmosó fejjel. A Vileda Steam Mop XXL forró gőzt használ a tisztításhoz, így eltávolítja a zsírokat és a szennyeződéseket a mikroaktív szálak segítségével. A porszívó minden típusú kemény padlóra és szőnyegre alkalmas.

VILEDA F18126 Stream gőzölős felmosó
25 490 Ft 21 990 Ft

2 év garancia

Vileda padlótisztító esetén gőzölős kivitelezésének köszönhetően nem szükséges kemikáliákat használnia a tökéletes tisztaságért. 15 másodperc alatt használatra kész, egy tartállyal 17–28 percig üzemel. A baktériumok és kórokozók 99,9%-át eltávolítja, ezzel biztosítva a higiénikus környezetet minden nap.

VILEDA Comfort Plus huzat

VILEDA Comfort Plus huzat

Értékelés: 4,8
3 590 Ft 3 390 Ft

A Vileda márkájú vasalódeszka huzat mindenféle deszkához alkalmas, mérethez igazítható. Három réteg a maximális vasalási kényelem érdekében. A vasalódeszka méretei 38–45 × 120–130 cm.