Village Candle Illatgyertya Angol virágok  (English Flower Shop) 390 g
6 750 Ft 5 940 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal eg  üveg mécsesben a cseresznyevirág, az édes borsó és a tavaszi harmat nemes illatát rejti magába.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya Angol virágok (English Flower Shop) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal eg  üveg mécsesben a cseresznyevirág, az édes borsó és a tavaszi harmat nemes illatát rejti magába.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya Babarózsa (English Flower Shop) 262 g
6 750 Ft 5 940 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal eg  üveg mécsesben tavaszi finom illatú sakura virág, pünkösdi rózsa, rózsák és zöld levelek  illatát rejti magába.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya Frissítő tonic (Grapefruit Turmeric Tonic) 390 g
6 750 Ft 5 940 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal eg  üveg mécsesben a szantálfa, kurkuma, grapefruit és borostyán energikus illatát rejti magába.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya Frissítő tonic (Grapefruit Turmeric Tonic) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben szantálfa, kurkuma, grapefruit és borostyán energikus illatát rejti magába.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Aspen Holiday) 645 g
8 550 Ft 7 520 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben fedéllel  boróka, cédrus és borsmenta illatát árasztja otthohába.   A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Autumn Aster) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

Dekoratív illatgyertya két kanóckal egy üvegedénybe fedéllel. Ez a  tökéletes illat az őszi hangulatot idézi elő a gyöngyvirág, a krizantém és a jázmin illatának köszönhetően, amelyet  cédrusfa illatjegyei egészítenek ki.

Village Candle Illatgyertya üvegben  (Chalet Latte) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben fedéllel előidézi  télen a pihentető illatával eljuttatja a hegyi kunyhóba.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Chestnut Spice) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben fedéllel a sült gesztenye ünnepi illatát árasztja otthonába.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Confetti Prosecco) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben fedéllel a bor- és szórakozás  aromáját árasztja otthonába. A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Cypress & Iced Currant) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

Dekoratív illatú gyertya két kanóckal üveg mécsesben fedővel és téli erdő illatával.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják. Csak  élelmiszer-paraffinviasz és viasz keverékek használtak fel gyártásához.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Fireside Fir) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal   üveg mécsesben fedéllel egy tábortűzhöz varázsolja el  Önt egy fenyves erdőbe.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben ( Fresh Cut Peony ) 602 g-25%
8 550 Ft 6 370 Ft

Akció

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben a tavaszi finom illatú sakura virág, pünkösdi rózsa, rózsák és zöld levelek illatát rejti magába.  A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Glam Apple) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben fedéllel nemes virágok és alma illatjegyeit árasztják otthonába. A tengervíz kora ősz friss hangulatát idézi elő, amely finoman belekeveredik a virág hangulatába.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Holiday Chutney) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben fedállel az  áfonyás pite illatát árasztja otthonába. A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Purple Basil & Fig) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

Dekoratív  illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben, fedéllel  a nyár végi  őszi hangulatot árasztja otthonába. A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.

Village Candle Illatgyertya üvegben (Snoconut) 602 g
7 980 Ft 7 020 Ft

A dekoratív illatgyertya két kanóccal egy  üveg mécsesben fedéllel  friss kókuszdió illatával árasztja be otthonát. A gyertyák tiszta illóolajokat és növényi kivonatokat tartalmaznak a világ minden tájáról, amelyek a legszebb illatokat biztosítják.