VISTA Blok Ski műanyag építőkocka 116 darab
6 730 Ft

A Blok építőkocka variábilis részekből áll, melyekből az kis építészek pl. hójárgányt, kotrógépet, helikoptert építhet és sok más egyebet. Képzelet nem ismer határokat!

VISTA Maxi Mozaik, 60 db

VISTA Maxi Mozaik, 60 db

Értékelés: 5
4 350 Ft 3 900 Ft

Seva Maxi mozaik egy 60 darabos, kreativitás fejlesztő játék, ami fiúknak, lányoknak egyaránt alkalmas. A különböző színű elemek segítségével rengeteg féle mintát lehet létrehozni. A játék használata 3 éves kortól ajánlott. A játék fejleszti a kreatív gondolkodást és a kézügyességet is, így a szórakozás mellett lehetőség van a gyerekeknek a játékos tanulásra is.

VISTA Mozaik Color 1 Fejlesztő építőjáték, 2016 db
5 690 Ft

Seva egyedülálló készlete a Mozaik Color 1 2016 db-os, csupa színes darabot tartalmaz, amiből gyermeke számtalan képet kirakhat az alaplapon. Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, kézügyességet, valamint hosszú időre képes lekötni kicsiket, nagyokat egyaránt.

VISTA Blok 4 Zoo

VISTA Blok 4 Zoo

Értékelés: 5
11 860 Ft

Seva Blok 4 Zoo játékosan, kreatívan mutatja be az egzotikus állítokat. Az építőjáték főbb elemei közé tartozik 9 állat és pálmafa, összesen pedig 235 darabból áll. Bármely kisgyerek szívesen tölti kirakóssal az idejét, miközben fejleszti a koncetrációs, finommotorikus képességit.

VISTA Építőjáték

VISTA Építőjáték

Értékelés: 4,6
4 040 Ft

Seva Építőjáték remek elfoglaltság lányok és fiúk részére, építhetnek az elemekből különböző formákat és épületeket is. A termékek kompatibilisek egymással, így lehet folyamatosan bővíteni a készletet. Fejleszti a kézügyességet, kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek a puzzledarabok. Az építőjáték 4 éves kortól ajánlott.

VISTA Seko 4 Építőjáték

VISTA Seko 4 Építőjáték

Értékelés: 4,8
7 290 Ft

Seva Seko 4 építőjáték kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A készletben található puzzledarabokból össze lehet rakni hajót, házikót, malmot és egyéb eszközöket, épületeket. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek magukban a puzzle darabok. A játék használatát 5 éves kortól ajánljuk.