VISTA Maxi Mozaik, 60 db
48x

VISTA Maxi Mozaik, 60 db

5 290 Ft

Seva Maxi mozaik egy 60 darabos, kreativitás fejlesztő játék, ami fiúknak, lányoknak egyaránt alkalmas. A különböző színű elemek segítségével rengeteg féle mintát lehet létrehozni. A játék használata 3 éves kortól ajánlott. A játék fejleszti a kreatív gondolkodást és a kézügyességet is, így a szórakozás mellett lehetőség van a gyerekeknek a játékos tanulásra is.

Forgalmazó: MALL
VISTA Építőjáték
25x

VISTA Építőjáték

3 990 Ft

Seva Építőjáték remek elfoglaltság lányok és fiúk részére, építhetnek az elemekből különböző formákat és épületeket is. A termékek kompatibilisek egymással, így lehet folyamatosan bővíteni a készletet. Fejleszti a kézügyességet, kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek a puzzledarabok. Az építőjáték 4 éves kortól ajánlott.

Forgalmazó: MALL
VISTA Mozaik Color 1 Fejlesztő építőjáték, 2016 db
27x

VISTA Mozaik Color 1 Fejlesztő építőjáték, 2016 db

6 790 Ft

Seva egyedülálló készlete a Mozaik Color 1 2016 db-os, csupa színes darabot tartalmaz, amiből gyermeke számtalan képet kirakhat az alaplapon. Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, kézügyességet, valamint hosszú időre képes lekötni kicsiket, nagyokat egyaránt.

Forgalmazó: MALL
VISTA Seko 4 Építőjáték
19x

VISTA Seko 4 Építőjáték

8 390 Ft
8 290 Ft

Seva Seko 4 építőjáték kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A készletben található puzzledarabokból össze lehet rakni hajót, házikót, malmot és egyéb eszközöket, épületeket. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek magukban a puzzle darabok. A játék használatát 5 éves kortól ajánljuk.

Forgalmazó: MALL
VISTA Blok 4 Zoo
1x

VISTA Blok 4 Zoo

13 690 Ft

Seva Blok 4 Zoo játékosan, kreatívan mutatja be az egzotikus állítokat. Az építőjáték főbb elemei közé tartozik 9 állat és pálmafa, összesen pedig 235 darabból áll. Bármely kisgyerek szívesen tölti kirakóssal az idejét, miközben fejleszti a koncetrációs, finommotorikus képességit.

Forgalmazó: MALL
VISTA Mosaic Color+ 1474ks
7x

VISTA Mosaic Color+ 1474ks

6 690 Ft

A Seba Mosaic Color + fejlesztő játék 3 éves kor feletti gyermekek számára. Csak helyezd a felületre az apró, színes darabokat, és rakd ki belőle a megadott képeket, vagy használd a fantáziád! A játék kompatibilis a többi Mosaic készlettel, így szabadon bővíthető, hogy még több lehetőség álljon rendelkezésre. A képek elkészítése fejleszti a kreativitást és a logikus gondolkodást.

Forgalmazó: MALL
VISTA Blok 2 készlet
12x

VISTA Blok 2 készlet

8 590 Ft

Seva Blok 2 készlet kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A játék nem laposodik el, hiszen többféle építmény létrehozható az elemekből. A játék elve nagyon egyszerű, szabadon kombinálható és könnyen érthető. Ezzel játszva gyermeke fantáziája szabadon szárnyalhat, miközben kreativitása is fejlődik.

Forgalmazó: MALL
VISTA Blok Flora 4 Építőjáték
4x

VISTA Blok Flora 4 Építőjáték

7 790 Ft

A Seva Blok Flora 4 kifejezetten kisebb gyerekek számára létrehozott fejlesztő építőjáték. A készlet elemeiből kedves, színes virágok építhetők, de az alkatrészek mind készleten belül, mind más készletekkel szabadon kombinálhatók. A játék nem tartalmaz apró alkatrészeket, kialakításának köszönhetően már 1 éves kortól ajánlott. Az építés során fejlődik gyermeke térbeli gondolkodása és kreativitása: a kirakható formáknak csak a fantázia szabhat határt.

Forgalmazó: MALL