VISTA Maxi Mozaik, 60 db

VISTA Maxi Mozaik, 60 db

Értékelés: 5
4 020 Ft

Kiárusítás

Seva Maxi mozaik egy 60 darabos, kreativitás fejlesztő játék, ami fiúknak, lányoknak egyaránt alkalmas. A különböző színű elemek segítségével rengeteg féle mintát lehet létrehozni. A játék használata 3 éves kortól ajánlott. A játék fejleszti a kreatív gondolkodást és a kézügyességet is, így a szórakozás mellett lehetőség van a gyerekeknek a játékos tanulásra is.

VISTA Mosaic Color+ 1474ks

VISTA Mosaic Color+ 1474ks

Értékelés: 4,5
6 090 Ft

A Seba Mosaic Color + fejlesztő játék 3 éves kor feletti gyermekek számára. Csak helyezd a felületre az apró, színes darabokat, és rakd ki belőle a megadott képeket, vagy használd a fantáziád! A játék kompatibilis a többi Mosaic készlettel, így szabadon bővíthető, hogy még több lehetőség álljon rendelkezésre. A képek elkészítése fejleszti a kreativitást és a logikus gondolkodást.

VISTA Blok 2 készlet

VISTA Blok 2 készlet

Értékelés: 5
7 090 Ft

Seva Blok 2 készlet kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A játék nem laposodik el, hiszen többféle építmény létrehozható az elemekből. A játék elve nagyon egyszerű, szabadon kombinálható és könnyen érthető. Ezzel játszva gyermeke fantáziája szabadon szárnyalhat, miközben kreativitása is fejlődik.

VISTA Blok 4 Zoo

VISTA Blok 4 Zoo

Értékelés: 5
12 790 Ft

Seva Blok 4 Zoo játékosan, kreatívan mutatja be az egzotikus állítokat. Az építőjáték főbb elemei közé tartozik 9 állat és pálmafa, összesen pedig 235 darabból áll. Bármely kisgyerek szívesen tölti kirakóssal az idejét, miközben fejleszti a koncetrációs, finommotorikus képességit.

VISTA Blok Farm 3

VISTA Blok Farm 3

Értékelés: 5
8 290 Ft

Seva Blok Farm 3 készlet elemeiből igazi népes farmot építhetnek a gyerekek. A játék fejleszti a kicsik logikáját, képzelőerejét és kognitív képességeit. A csomag 197 darabos, így gondoskodik arról, hogy gyermeke soha ne unatkozzon. A játék elve nagyon egyszerű, könnyen érthető és szabadon kombinálható. 3 éves kortól ajánlott.

VISTA Blok Flora 4 Építőjáték
6 190 Ft

A Seva Blok Flora 4 kifejezetten kisebb gyerekek számára létrehozott fejlesztő építőjáték. A készlet elemeiből kedves, színes virágok építhetők, de az alkatrészek mind készleten belül, mind más készletekkel szabadon kombinálhatók. A játék nem tartalmaz apró alkatrészeket, kialakításának köszönhetően már 1 éves kortól ajánlott. Az építés során fejlődik gyermeke térbeli gondolkodása és kreativitása: a kirakható formáknak csak a fantázia szabhat határt.

VISTA Építőjáték

VISTA Építőjáték

Értékelés: 5
2 690 Ft

Seva Építőjáték remek elfoglaltság lányok és fiúk részére, építhetnek az elemekből különböző formákat és épületeket is. A termékek kompatibilisek egymással, így lehet folyamatosan bővíteni a készletet. Fejleszti a kézügyességet, kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek a puzzledarabok. Az építőjáték 4 éves kortól ajánlott.

VISTA Mozaik Color 1 Fejlesztő építőjáték, 2016 db
6 090 Ft

Seva egyedülálló készlete a Mozaik Color 1 2016 db-os, csupa színes darabot tartalmaz, amiből gyermeke számtalan képet kirakhat az alaplapon. Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, kézügyességet, valamint hosszú időre képes lekötni kicsiket, nagyokat egyaránt.

VISTA Seko 4 Építőjáték
6 290 Ft

Seva Seko 4 építőjáték kellemes elfoglaltság fiúknak, lányoknak egyaránt. A készletben található puzzledarabokból össze lehet rakni hajót, házikót, malmot és egyéb eszközöket, épületeket. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást, hiszen megannyi lehetőséget rejtenek magukban a puzzle darabok. A játék használatát 5 éves kortól ajánljuk.

VISTA Blok Ski műanyag építőkocka 116 darab
6 700 Ft

A Blok építőkocka variábilis részekből áll, melyekből az kis építészek pl. hójárgányt, kotrógépet, helikoptert építhet és sok más egyebet. Képzelet nem ismer határokat!

VISTA Mosaic Color Jumbo, 167 db
10 290 Ft

Seva Mosaic Color Jumbo 167 darab színes elemet tartalmaz, amivel rengeteg féle mozaikképet lehet létrehozni. Kiváló elfoglaltság gyerekeknek, fejleszti a kreativitást és a kézügyességet is. A játék 4 éves kortól ajánlott.