VOCOlinc MistFlow Air Humidifier VH1 
28 490 Ft

Intelligens ultrahangos párásító 2,5 literes tartálytérfogattal. A VOCOlinc MistFlow Air Humidifier VH1 akár 40 m2 helyiségbe alkalmas, akár 30 órán át képes működni. Vezérlés a VOCOlink vagy az Apple HomeKit, az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével.

VOCOlinc Smart Aroma Diffuser Flowerbud
24 490 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Intelligens diffúzor és légnedvesítő elegáns virágos mintával. Vocolinc Smart Aroma Diffuser Flowerbud kellemesen hűvös vízködöt bocsát ki, illatosítja és felfrissíti az egész szobát, és bármilyen színű légköri LED-es világítást biztosít. Működőképes egyfolytában akár 10 órán át, automatikuson kikapcsol és alkalmazással, vagy hanggal van vezérelve.

VOCOlinc Smart Air Purifier VAP1
136 390 Ft 131 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens légtisztító nagyon csendes működéssel. A VOCOlinc  Smart Air Purifier VAP1 500 m3/óra tisztítási sebességet és háromszintes szűrést kínál, amely az ultralágy szennyeződések akár 99,97 %-át is eltávolítja. Vezérlés a VOCOlink vagy az Apple HomeKit, az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével.

VOCOlinc Smart Adapter VP3

VOCOlinc Smart Adapter VP3

Értékelés: 4
10 490 Ft

Okos Wi-Fi csatlakozó aljzat. A Vocolinc Smart Adapter VP3 lehetővé teszi a csatlakozhatott készülékek távvezérlését alkalmazás vagy hang utasítás segítségével, azok kapcsolási időtervének beállítását és az áramfogyasztás mérését. Kompatibilis az Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple HomeKit-tel, és a működéséhez nincs szükség semmilyen vezérlőegységre – csak a Wi-Fi-re és egy telefonra.

VOCOlinc Smart Adapter VP3 készlet, 2 db
18 990 Ft 9495,00 Ft/darab

2 darabból álló okos csatlakozó aljzat készlet. A Vocolinc Smart Adapter VP3 lehetővé teszi a csatlakozhatott készülékek távvezérlését alkalmazás vagy hang utasítás segítségével, azok kapcsolási időtervének beállítását és az áramfogyasztás mérését. Kompatibilis az Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple HomeKit-tel, és a működéséhez nincs szükség semmilyen vezérlőegységre – csak a Wi-Fi-re és egy telefonra.

VOCOlinc Smart Sensor VS1

VOCOlinc Smart Sensor VS1

Értékelés: 5
9 690 Ft

Okos ablak és ajtó érzékelő. A Vocolinc Smart Sensor VS1 mágnésének köszönhetően megbízhaóan érzekeli minden ablak vagy ajtó nyitását, és arról tájekoztat. Bluetooth segítségével kommunikál és az Apple HomeKit által beépíthethető az okos háztartásodba. Kis méretű és az elemei élettartama több mint fél év.

VOCOlinc Tartalék szűrők az intelligens VOCOlinc VAP1 tisztítóhoz
27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Két darabból álló szűrő készlet három szintes légszűréssel. A VOCOlinc Tartalék szűrők az intelligens VOCOlinc VAP1 előszűrőből, H12 HEPA szűrőből és szénszűrőből tevődik össze. A szűrők átlagos élettartama 6–9 hónap.

VOCOlinc Smart Color LightStrip LS2
14 990 Ft

Intelligens sötétíthető LED szalag állítható színű fénnyel. A Vocolinc Smart Color LightStrip LS2 lehetővé teszi, hogy saját magad válassz a 16 millió szín közül, valamint fényhatásokat használj és kedved szerint állítsd be a fényerőt. 2 méter hosszú, akár 10 m hosszúvá alakítható. Alkalmazással vagy hanggal vezérelhető.

VOCOlinc Smart izzó L3 ColorLight 2db készlet
23 990 Ft

2 intelligens izzó állítható színhőmérséklettel és színárnyalattal Vocolinc L3 Color Light lehetővé teszi a színhőmérséklet beállítását 2200–7000 K tartományban, tetszőlegesen 16 millió színből. Alkalmazás vagy hangvezérlés által vezérelt, 850 lumen fényerejű, E27 foglalattal. Örömmel tölt el az alacsony fogyasztása és a hosszú élettartama

VOCOlinc Smart izzó L3 ColorLight
13 490 Ft

Intelligens izzó állítható hőmérséklettel és színnel Vocolinc L3 Color Light lehetővé teszi a színhőmérséklet beállítását 2200–7000 K tartományban, tetszőlegesen 16 millió színből. Alkalmazás vagy hangvezérlés által vezérelt, 850 lumen fényerejű, E27 foglalattal. Örömmel tölt el az alacsony fogyasztása és a hosszú élettartama

VOCOlinc Smart PowerStrip VP2
24 990 Ft
Ingyen szállítás

Okos hosszabbító 4 aljzattal és 1,8m hosszú kábellel. A Vocolinc Smart PowerStrip VP2 lehetővé teszi a csatlakozhatott készülékek távvezérlését alkalmazás vagy hang utasítás segítségével, azok kapcsolási időtervének beállítását stb. Minden aljzat kapcsoló gombbal és LED jelzővel rendelkezik. A hosszabbító működéséhez nincs szükség semmilyen vezérlőegységre – elegendő a Wi-Fi és egy telefon.