Vorel Gola szett 1/4" bitekkel 57 db
9 890 Ft 9 790 Ft

A Gola készlet CrV acélból készült folyamatos működési mechanizmussal rendelkezik. Egy műanyag fogantyúba helyezve, aminek köszönhetően a munka ügyesen fog haladni. A bitekkel együtt a teljes készlet műanyag bőröndbe van csomagolva. A Vorel Gola készlet 1/4" bitekkel 57 db egy minőségi tartozék a csavarok meghúzásához, ahol nem lesz szűkséged ember feletti erőre.

Vorel Kereső készlet UV lámpával és védőszemüveggel
3 290 Ft

UV fény az autó légkondicionáló rendszerének szivárgásának érzékelésére. Alumíniumból készült. Hullámhossz 395nm Vorel kereső készlet UV lámpával és védőszemüveggel az garázsban található berendezések szerves részét képzi a nemkívánatos hibák elkerüléséért.

Vorel A gumiabroncs-felfújó pisztoly 2,8-10 bar nyomásmérővel
4 590 Ft

Gumiabroncs nyomásmérő pisztoly. Az anyagösszetétel a fő része az alumínium. 40 cm hosszú légtömlő. Működik 2,8-10 bar nyomáson. Vorel Pisztoly 2,8–10 bar nyomásmérővel ellátott gumiabroncs fúvó segítségével könnyedén és gyorsan segíthetsz a lefúvódott gumiabroncson.

Vorel Alumíniumszalag 48 mm x 50 m
2 590 Ft

Öntapadós alumíniumszalag, amely alkalmas ragasztáshoz, javításhoz, rések tömítéshez vagy vezetékek szigeteléséhez. Anyaga ellenáll a vízcseppeknek és kenőanyagoknak. Meglepő tartósság és élettartam. A Vorel alumíniumszalag 48 mm x 50 m fény- és hőenergia taszító rétegként is használható. Kiválóan alkalmas légkondicionáló rendszerek javításához.

Vorel Gola készlet 1/2" 11 db
12 290 Ft 11 190 Ft

Kiárusítás

A Gola készlet CrV acélból készült, 72 fogazott mechanizmusa segíti a zökkenőmentes működést Ergonomikus fogantyúba helyezve, így a kezed szabadon mozoghat A Vorel Gola készlet 1/2" 11 db egy minőségi eszköz a csavarok meghúzására, amihez nem lesz szükséged ember feletti erőre vagy Arnold bicepszre.

Vorel Gola készlet 1/4" 11 db
6 190 Ft 5 490 Ft

Kiárusítás

A Gola készlet CrV acélból készült, 72 fogazott mechanizmusa segíti a zökkenőmentes működést Ergonomikus fogantyúba helyezve, így a kezed szabadon mozoghat A Vorel Gola készlet 1/4" 11 db egy minőségi eszköz a csavarok meghúzására, amihez nem lesz szükséged ember feletti erőre vagy Arnold bicepszre.

Vorel Hever hidraulikus dugattyú 2t
5 290 Ft

Hidraulikus emelő fém testtel. A kis mérete és alacsony súlya miatt így is eléri a 2 t teherbírást és a 148 – 276 mm tartományt. Vorel Hever hidraulikus dugattyú 2t egyszerű kétkaros vezérlőrendszerrel rendelkezik, és a kivitelezés magas színvonalú.

Vorel Hever hidraulikus dugattyú 3t
6 090 Ft

Hidraulikus emelő fém testtel. A kis mérete és alacsony súlya miatt így is eléri a 3 t teherbírást és a 180 – 350 mm tartományt. Vorel Hever hidraulikus dugattyú 3t egyszerű kétkaros vezérlőrendszerrel rendelkezik, és a kivitelezés magas színvonalú.

Vorel Hever hidraulikus dugattyú 8t
9 890 Ft 9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hidraulikus emelő fém testtel. A kis mérete és alacsony súlya miatt így is eléri a 8 t teherbírást és a 190 – 365 mm tartományt. Vorel Hever hidraulikus dugattyú 8t egyszerű kétkaros vezérlőrendszerrel rendelkezik, és a kivitelezés magas színvonalú.

Vorel Hosszabbító kábel 15 m 4-es E típusú
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kábel hossza 15 m, amelyek kisebb házmódosításokhoz és nagyobb bontási munkákhoz használható. Megoldja a tápkábelek tápegységtől való szükséges távolságát 4 fiók az oldalán. Hosszabbító kábel 15 m 4-es E típusú230 V.

Vorel Hosszabbító kábel 30 m 4-es E típusú
17 490 Ft

A kábel hossza 30 m, amelyek kisebb házmódosításokhoz és nagyobb bontási munkákhoz használható. Megoldja a tápkábelek problémáját, a szükséges magasságban és a tápegységtől való távolságban. 4 klasszikus aljzat található a dob oldalán. Hosszabbító kábel 30 m 4-es E típusú230 V.

Vorel Hosszabbító kábeldob 25 m 4-es E típusú
15 690 Ft 15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kábel hossza 25 m, amelyek kisebb házmódosításokhoz és nagyobb bontási munkákhoz használható. Megoldja a tápkábelek problémáját, a szükséges magasságban és a tápegységtől való távolságban. 4 klasszikus aljzat található a dob oldalán. Vorel Hosszabbító kábeldob 25 m 4-es E típusú dugó 230 V.

Vorel Imbuszkulcs 8db-os készlet
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi imbuszkulcs készlet acélból. Kevésbé hozzáférhető helyekre tervezték, a lehető legtöbb csavarfejhez. Praktikus fogantyúba helyezve, így nem veszíted el azonnal. A Vorel Imbuszkulcs 8db-os készlet egy fontos tartozék kerékpárok javításához vagy bútor összeszereléséhez.

Vorel Imbuszkulcs 8db-os készlet golyóval
2 590 Ft

Minőségi imbuszkulcs készlet acél gömbfejjel. Kevésbé hozzáférhető helyekre tervezték, a lehető legtöbb csavarfejhez. Praktikus fogantyúba helyezve, így nem veszíted el azonnal. A Vorel Imbuszkulcs 8db-os készlet golyóval egy fontos tartozék kerékpárok javításához vagy bútor összeszereléséhez.

Vorel Kézi olajleszívó pumpa 200 cm3
2 590 Ft

Kézi olajleszívó pumpa 200 ml kapacitással. Különböző gépi berendezések tartályában lévő olaj leszívására is alkalmas. Injektálható típus, amely átlátszó színű műanyag csővel van ellátva a jobb áttekinthetőség érdekében. A Vorel kézi olajleszívó pumpa 200 cm3 nagy segítséget jelent olyan esetekben, amikor nincs kéznél áramellátás.

Vorel Kombinált csavarkulcs készlet 12 db 6-22 mm
6 990 Ft

Kiváló minőségű húzókulcs készlet acél CrV. Ha meg kell húzni a fűnyíró csavarjait, vagy kombinálni kell a bútoralkatrészeket, akkor ezek a csavarok az ideális választás. A Vorel kombinált csavarkulcs készlet 12 db 6 – 22 mm része a kézműves szerszámoknak, de hasznos lehet az otthoni szerszámoknál is.

Vorel Kombinált csavarkulcs készlet 4 db
9 990 Ft 8 990 Ft

Kiárusítás

Kiváló minőségű húzókulcs készlet 40Cr. Ha meg kell húzni a fűnyíró csavarjait, vagy kombinálni kell a bútoralkatrészeket, akkor ezek a csavarok az ideális választás. A Vorel kombinált csavarkulcs készlet 4 db része a kézműves szerszámoknak, de hasznos lehet az otthoni szerszámoknál is.

Vorel Kombinált csavarkulcs készlet 6 db 8-17 mm
3 090 Ft 2 790 Ft

Kiárusítás

Kiváló minőségű húzókulcs készlet acél CrV. Ha meg kell húzni a fűnyíró csavarjait, vagy kombinálni kell a bútoralkatrészeket, akkor ezek a csavarok az ideális választás. A Vorel kombinált csavarkulcs készlet 6 db 8 – 17 mm része a kézműves szerszámoknak, de hasznos lehet az otthoni szerszámoknál is.

Vorel Kombinált csavarkulcs készlet 8 db 6-22 mm
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű húzókulcs készlet acél CrV. Ha meg kell húzni a fűnyíró csavarjait, vagy kombinálni kell a bútoralkatrészeket, akkor ezek a csavarok az ideális választás. A Vorel kombinált csavarkulcs készlet 8 db 6 – 22 mm része a kézműves szerszámoknak, de hasznos lehet az otthoni szerszámoknál is.

Vorel Kombinált csavarkulcs készlet 8 db 8-19 mm
5 490 Ft 4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű húzókulcs készlet CrV acél. Ha meg kell húzni a fűnyíró csavarjait, vagy kombinálni kell a bútoralkatrészeket, akkor ezek a csavarok az ideális választás. A Vorel kombinált csavarkulcs készlet 8 db 8 – 19 mm része a kézműves szerszámoknak, de hasznos lehet az otthoni szerszámoknál is.

Vorel Kombinált csavarkulcs készlet 9 db 1-4 mm
5 490 Ft

Kiváló minőségű húzókulcs készlet króm-vanádium acél. Ha meg kell húzni a fűnyíró csavarjait, vagy kombinálni kell a bútoralkatrészeket, akkor ezek a csavarok az ideális választás. A Vorel kombinált csavarkulcs készlet 9 db 1/4 – 3/4 mm része a kézműves szerszámoknak, de hasznos lehet az otthoni szerszámoknál is.

Vorel Órás csavarhúzó + 32 db bit
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szett csavarhúzóval kisebb típusú bitekkel a részletesebb munkához. A jobb tárolhatóság érdekében tartóban vannak elhelyezve. Órás csavarhúzó + 32 db bit, tartalmaz kereszt, lapos és Torx bitet. A szilárd tartás műanyag markolattal van rögzítve. Acél rész a bitek megfelelő tapadásához.

Vorel Racsnis csavarhúzó bitekkel szett 25 db
6 290 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Racsnis csavarhúzó szettben kiterjesztett bit típusokkal. A tokban való elhelyezésének köszönhetően az összes alkatrészt egyben tartja. Vorel Racsnis csavarhúzó tartozékokkal szet 25 db tartalmaz lapos biteket, PH, PZ, Torx és imbusz biteket. A hegyei mágneses réteggel vannak ellátva. A szilárd tartás műanyag markolattal van biztosítva.

Vorel Racsnis csavarhúzó kiegészítőkkel 29 db
4 190 Ft 3 790 Ft

Kiárusítás

Racsnis csavarhúzó cserélhető bitekkel. A jobb tárolhatóság érdekében tartóban vannak elhelyezve. Vorel Racsnis csavarhúzó kiegészítőkkel 29 db tartalmaz kereszt, lapos, imbusz, Torx biteket és a Gola diók. A szilárd tartás műanyag markolattal van rögzítve. Magnetikus rész a bitek jobb tapadása érdekében.

Vorel Tisztító pisztoly 4 mm 1,2 - 3 bar hosszú
2 590 Ft

Bővített szájfúvó pisztoly. Anyagösszetétel alumíniumból készült. 4 mm-es fúvóka támogatja a levegő áthaladását. Működik 1,2-3 bar nyomáson. A Vorel Pisztoly 4 mm 1,2–3 bar hosszú, amely segítségével könnyen és gyorsan megszabadulhat az eltömődött szennyeződésektől.

Vorel TORX 8db-os kulcskészlet CrV
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Torx kulcskészlet minőségi acélból. Hatpontos csavarfejekhez és csatlakozókhoz tervezték. Praktikus fogantyúba helyezve, így nem veszíted el azonnal. A Vorel TORX 8db-os kulcskészlet CrV egy fontos tartozék, amely számos ilyen típusú csavarral felszerelt bútoralkatrész meghúzására használható.

Vorel Univerzális tartozék 1/2"
6 590 Ft

Kiváló minőségű CrV acélból készült adapter a csavarfejek széles skálájához, beleértve a kevésbé gyakori elemeket is. Együttműködik racsnival és ütvecsavarozóval. Vorel Univerzális tartozék 1/2" egy fontos kiegészítő, minden szerelőnek, amely minden bizonnyal hasznos lesz, akár váratlan eseteknél is.

Vorel Univerzális tartozék 3/8"
3 390 Ft

Kiváló minőségű CrV acélból készült adapter a csavarfejek széles skálájához, beleértve a kevésbé gyakori elemeket is. Együttműködik racsnival és ütvecsavarozóval. Vorel Univerzális tartozék 3/8" egy fontos kiegészítő, minden szerelőnek, amely minden bizonnyal hasznos lesz, akár váratlan eseteknél is.

Vorel Zseblámpa 36+1 LED
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akkumulátoros zseblámpa 4db AAA 1,5 V elemmel működik. Kiváló fényerőt biztosít az SMD LED. Beépített mágnes és szíj a rögzítéshez A Vorel zseblámpa 36 + 1 LED, a garázs, a műhely és a háztartás szerves része, melynek élettartama 50 000 óra.

Vorel Zsírzó 300ml /78303 /
2 590 Ft

Tartállyal és éles orr résszel rendelkező zsírzó. A tartály űrtartalma 300 ml. A fém test karral és füllel ellátott, amelyek kellemesebbé varázsolják a pumpálást. A garázsban vagy a műhelyben használatos kenőanyagokhoz alkalmas. A Vorel Zsírzó 300ml /78303 / segít működésben tartani eszközeidet.

Vorel Zsírzó 400 cm3
3 790 Ft

Kézi zsírzó karos rendszerrel és tartós orr résszel. Űrtartalma 400 ml. Az alumínium test karos fogantyúval ellátott a kellemesebb pumpálás érdekében. Ipari gépekre, járművekre és egyéb kenőanyagokhoz készült. A Vorel Zsírzó 400 cm3 segít működésben tartani eszközeidet.

Vorel Zsírzó 400 cm3 AL

Vorel Zsírzó 400 cm3 AL

Értékelés: 4
5 090 Ft

Kézi zsírzó karos rendszerrel. Űrtartalma 400 ml. Az alumínium test ergonomikus fogantyúval ellátott a kellemesebb pumpálás érdekében. Közepes sűrűségű kenőanyaghoz alkalmas. A Vorel Zsírzó 400 cm3 AL segít működésben tartani eszközeidet.