Wader Auto middle Truck szemétgyűjtő sárga
5 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Middle Truck szemétgyűjtő gyermek műanyag autó ideális választás kültéri és beltéri játékra. Ideális például homokozóba. A Wader játékok kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek és magas sérüléssel szembeni ellenállás jellemzi őket.

Wader Gigant Truck Dömper, 55 cm
7 890 Ft 7 760 Ft

Wader GIGANT TRUCK dömper nagy teherbírású, strapabíró gyerekjáték. A billenthető és rögzíthető platójával remek szórakozás kicsiknek és nagyobbaknak is. Anyaga időjárásálló, így szabadban is lehet vele játszani. A játékhoz csatlakoztatható opcionálisan pótkocsi is. 1 éves kortól ajánljuk.

Wader 3 emeletes műanyag mega garázs + 3 autó
15 530 Ft

Ez a színes, háromemeletes garázs körforgalommal és pálmákkal, valamint lifttel és szervizzel is el van látva. A csomagolás része a ** három kisautó** is. A gyerekek ezzel a készlettel rengeteg szórakozást élnek majd át.

Wader Middle Billenős teherautó
4 620 Ft

Wader Middle Billenős teherautó kényelmes fogantyúval. A teherautóval a gyerekek beleélhetik magukat a sofőrök nem mindennapi életébe. Szállíthatnak homokot vagy akár földet. A teherautó véletlen nyitás elleni védelemmel lett ellátva.

Wader Gigant Óriás dömper pótkocsival
13 760 Ft

Wader Gigant Dömper pótkocsival, amely kitünő szórakozást nyújt a homokozóban. A játék teherbírása 150 kg a hátsó része billenthető és bilincsel rögzíthető. Az autóhoz tartozik egy pótkocsi, melynek teherbírása 60 kg. A játék 1 éves kortól ajánlott.

Wader Party World - gáztűzhely edényekkel
3 340 Ft 2 990 Ft

Gáz főzőlap, edényekkel és kiegészítőkkel hagyományos színekben. A tűzhely és a tartozékok kiváló minőségű és ártalmatlan műanyagból készülnek. Nagyszerű kiegészítés minden kis szakács számára. – 1 éves kortól alkalmas

Wader Babaház

Wader Babaház

Értékelés: 4,5
8 200 Ft 7 890 Ft

Wader Babaház biztonságos, tartós műanyagból készült. A színes ház nemcsak kialakításában élethű, de berendezésében is. Hálószobával, fürdőszobával és nappalival biztosítja a felhőtlen szórakozást. A házikó minden sarka könnyedén elérhető és bebútorozható, így nagyszerű játékélményt nyújt kislányunknak, valamint fejleszti kreativitását.

Wader Műanyag Teke szett

Wader Műanyag Teke szett

Értékelés: 4,4
2 580 Ft

Wader Műanyag Teke szett 9 bábuból és 2 golyóból áll. Ideális kerti játékhoz, de nyaralásokra, a strandra is magával viheti. Az egész család számára remek szórakozást biztosít.

Wader Kid Cars 3D Rendőrség

Wader Kid Cars 3D Rendőrség

Értékelés: 4,7
7 060 Ft 6 670 Ft

Kid Cars 3D Rendőrség elengedhetetlen része minden Kid Cars városnak. Az állomás pályája 3,8 m hosszú és minden Wader Kid Cars autó használható rajta.

Wader Építőkockák Middle Blocks 33db
3 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 33 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.

Wader Auto Multitruck Billenőkocsi
3 660 Ft 3 120 Ft

Wader Auto Multitruck Billenőkocsi tökéletes játék kültéren és beltéren egyaránt. A dömper kb 38 cm hosszú, billenthető raktérrel. Kiváló minőségű, nem mérgező műanyagból készült.

Wader Middle Truck - Betonkeverő
5 260 Ft 4 490 Ft

A Middle Truck Betonkeverő műanyag autó ideális választás kültéri és beltéri játékra. Ideális például homokozóba. A Wader játékok kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek és magas sérüléssel szembeni ellenállás jellemzi őket. Az autók olyan játékok, amelyek kicsiket és nagyokat egyaránt megörvendeztetnek.

Wader Auto Multitruck Bowling

Wader Auto Multitruck Bowling

Értékelés: 4,8
3 800 Ft

Wader Multitruck Bowling billenőautó remek játéka lehet gyermekének a homokozóban. A billenőkocsival együtt járó bowling bábuk és golyó pedig csak tovább fokozza az örömöt amit a játék a gyerekének nyújthat.

Wader Color Cars Műanyag Rakodó
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wader Color Cars Műanyag Rakodó kültéren és beltéren egyaránt használható, ideális a homokozóba is. A rakodó kb 36 cm hosszú, a színe nem választható, a raktáron lévő készletből szállítanak.

Wader Middle Blocks 140db kockák
9 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 140 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.

Wader Multi dömper homlokrakodóval
3 800 Ft

Színes és részletes játékok lehetőséget adnak, hogy gyermeke fejlessze kéz és szem koordinációját. Az emelők és konténerek több irányba mozgathatóak. Hosszú órákra lefoglahatja gyermekét a homokózban játszva. Garantáltan több időt fog a szabadban tölteni. A csomag 2 játék autóból áll: dömper és homokrakodó.

Wader Multitruck autó műanyag kockákkal 37 cm
4 620 Ft

Színes teherautó minőségi műanyagból dönthető rakodófelülettel és csomó különböző építőelemmel, amikből a gyerekek a saját fantáziájuk szerint építhetnek. Két színváltozatban!

Wader Strandkocsi + Homokozó készlet Mancs őrjárat
5 440 Ft

Megtalálod benne az összes fontos játékot ebben a praktikus készlethez, ami a homokozáshoz szükséges mindezt a népszerű Mancs őrjárat licensz alatt. Az összes kiegészítő, mint a vödör, lapát és az formák berakhatók a kocsiba és kényelmesen szállíthatók.

Wader GIGANT TRUCK Óriás dömper
8 580 Ft

Wader GIGANT TRUCK óriás dömper nagy teherbírású, strapabíró gyerekjáték. A billenthető és rögzíthető platójával remek szórakozás kicsiknek és nagyobbaknak is. Anyaga időjárásálló, így szabadban is lehet vele játszani. A játékhoz csatlakoztatható opcionálisan pótkocsi is. 1 éves kortól ajánljuk.

Wader Gigant Óriás traktor utánfutóval
13 210 Ft

Wader Gigant óriás traktor utánfutóval nagy teherbírású, színes nagyméretű utánfutós traktor, szabadba, illetve benti használatra egyaránt ajánlott. Kislányok és kisfiúk részére is. Kiváló mínőségű műanyagból készült. Időjárásálló ezért a szabadban is tárolható.

Wader Middle Truck Szemeteskocsi
5 230 Ft 4 760 Ft

Wader Middle Truck Szemeteskocsi* tökéletes játék lesz minden fiú gyermek számára. A szemetes tartalma beönthető a konténerbe, a konténer pedig külön megemelhető a szállítás utáni ürítéshez, pont mint a valóságban. Kiváló mínőségű műanyagből készült. Időjárásálló, ezért a **szabadban is tárolható.

Wader Farmer kézikocsi, 95cm

Wader Farmer kézikocsi, 95cm

Értékelés: 4,4
5 910 Ft 5 300 Ft

Wader kézikocsija remek szállítóeszköz különféle játékok, vagy akár kerti eszközök számára. Használata 1 éves kortól ajánlott, terherbírása 60 kg. A játék kiváló minőségű, időjárásálló műanyagból készült, így akár a szabadan is tárolhatjuk.

Wader Middle Blocks 70db kockák
5 940 Ft 5 170 Ft

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 70 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.

Wader Gigant pótkocsi

Wader Gigant pótkocsi

Értékelés: 4,8
14 850 Ft

Wader Gigant pótkocsi kiváló minőségű műanyagból készült és remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nagy teherbírású, így nem probléma ha a gyermek ráül.A pótkocsi egy csuklós panelen rögzíthető a traktorhoz.

Wader Húzós kocsi homokozó szettel-30%
5 100 Ft 3 530 Ft

A Wader Húzós kocsi homokozó szettel alkalmas azoknak a gyerekeknek, akik szívesen homokoznak, hiszen játékait ezen a kocsin bárhová magukkal vihetik. Minden szükséges eszköz elfér rajta, hiszen alulra a vödröt, a felső tárolóba a gereblyét és a lapátot lehet betenni. A játékok és a kocsi könnyen tárolható és hordozható még a legkisebb gyermekek számára is.

Wader Mini építőkockák, 300 db
6 120 Ft

minőségi műanyagból készült Wader Mini építőkockák garantáltan felhőtlen szórakozást nyújtanak gyermekének. Az építőelemekkel való játék segít a finommotoros-készségek és kreatív gondolkodás fejlesztésében. Praktikus kartondoboz csomagolással rendelkezik, mely fogantyúval ellátott.

Wader Tálca edénykészlet 30 részes
4 010 Ft 3 530 Ft

Kis háziasszonyod szívesen készít valami harapnivalót és ezzel a nagy edénykészlettel nagyszerű partit szervez az összes barátnőjének. Teát is felszolgál, melyet tálcán kínál, mint egy igazi vendéglátó.

Wader Kézikocsi, piros/kék

Wader Kézikocsi, piros/kék

Értékelés: 4,5
6 800 Ft

A Wader kézikocsija remek szállítóeszköz különféle játékok, vagy akár kerti eszközök számára. Használata 1 éves kortól ajánlott, terherbírása 60 kg. A játék kiváló minőségű, időjárásálló műanyagból készült, így akár a szabadan is tárolhatjuk.

Wader Auto middle Truck betonkeverő sárga
5 290 Ft 4 760 Ft

A Middle Truck Betonkeverő gyerek műanyag autó ideális választás kültéri és beltéri játékra. Ideális például homokozóba. A Wader játékok kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek és magas sérüléssel szembeni ellenállás jellemzi őket.

Wader Auto middle Truck billenthető sárga
4 350 Ft

Műanyag autó teherautó kényelmes támasszal szállításhoz minden fiút felvidít, homok vagy szennyeződések szállításához. A teherautó spontán billenés ellen biztosított.

Wader Farm

Wader Farm

Értékelés: 4,7
8 030 Ft

Színes tanya valódi gazdálkodóknak. A tanyán valóban zajlik az élet, a kis gazdák nevelhetnek: tyúkokat, lovat, bárányt, malacot és tehenet. A tanyán gépek a föld megművelésére alkalmas gépek is vannak a valódi gazdák számára. A tanya bezárható és szállítható, vagy magaddal is viheted az utazásaid során.

Wader Gigant rakodó

Wader Gigant rakodó

Értékelés: 4,9
10 080 Ft

Wader Gigant rakodó egy nagy teherbírású játékautó, melyre a gyermek nyugodtan rá is ülhet. Nagyszerű élményt nyújt a homokozóban és a kertben egyaránt. Magas minőségű műanyagból készült, színe a napfény hatására sem fakul ki.

Wader Gyermekkonyha tartozékok, 11 db
2 850 Ft

Wader Gyerekkonyha tartozékok, 11db egy kicsiknek tervezett készlet, amivel anyuhoz hasonlóan tudnak főzni, sütni.11 elemből tevődik össze, ezek között megjelennek fazekak, lábasok, egy felszolgáló tálca és további konyhai tartozékok. A rózsaszín készlet gyönyörű, kislányoknak kiváló ajándék. A kis háziasszonyok örömüket fogják lelni ebben a remek játékban.

Wader Homokozó készlet 9 db Mancs őrjárat
2 710 Ft

Megtalálod benne az összes fontos játékot, ráadásul a népszerű Mancs őrjárat licensz alatt. A csomag olyan kiegészítőket tartalmaz, mint a vödör, formák, malom, szita és egy lapáttal ellátott gereblye. Minden része kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan műanyagból készült.

Wader Húzható kertészkocsi 8 db-os
4 080 Ft

A *Wader Húzható Kertészkocsi** szettben minden megtalálható, ami a homokozáshoz elengedhetetlen. Minden kiegészítő felpakolható a húzható kocsira, így a játék végeztével könnyen mozgatható és a praktikus elrendezésnek köszönhetően kevés helyet foglal. A kiváló minőségű műanyagoknak miatt rendkívül tartós készlet.

Wader Kid Cars 3D Építkezés
7 170 Ft 7 080 Ft

Wader Kid Cars 3D Építkezés tökéletes alkotóeleme minden Kid Cars városnak. A játékkészlet hossza 3,7 m, biztonságos műanyagból készült. A szett tartalmaz 3 munkagépet, de használható minden Kid Cars autóval.

Wader Kid Cars 3D Garázs 5,5 m-27%
13 090 Ft 9 530 Ft

Kid Cars 3D Garázs 5,5 m játékgarázs színes, izgalmas játék lehet bármelyik fiú szobájában. A pályán számos híd, alul- és felüljáró és körforgalom járható be. A pályát alkotó darabok mint egy puzzle rakhatók össze, ezzel fejlesztve a kreatív, motoros és kognitív képességeket.

Wader Kid Cars 3D Kórház

Wader Kid Cars 3D Kórház

Értékelés: 4,3
7 210 Ft 6 670 Ft

Wader Kid Cars 3D Kórház szükséges része minden Kid Cars városnak. A két emeletes pálya 4,8 m hosszú, biztonságos műanyagból készült. A csomaghoz tartozik egy mentőautó és egy helikopter, de a pályán használható minden Kid Cars autó is.

Wader Konyhai edény készlet, 59 darabos
6 120 Ft

Hagyd a kis gazdasszonyodat, hogy nagy háziasszonyá alakulhasson! Ezzel a nagy konyhai készlettel ínycsiklandozó ételeket főzhetsz és ezután nagy lakomát rendezhetsz szüleidnek és barátaidnak.

Wader Super Truck Platós teherautó
7 620 Ft

A nagyméretű Wader Super Truck Platós teherautó lenyitható platójáról könnyedén levehetjük a kisebb buldózert. A vidám színeknek és az egyszerű formáknak, a könnyű anyagnak köszönhetően a szett minden kisgyermeket azonnal leköt, hiszen a tartós műanyagból készült járműveket a kicsik igényeit és érdeklődését szem előtt tartva tervezték. A kiváló minőségű, strapabíró játékok a lehetőségek tárházát kínálja. A kisautók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így nyugodtan tárolhatjuk őket a szabadban is.

Wader Szerszámoskocsi

Wader Szerszámoskocsi

Értékelés: 4,7
5 750 Ft

Wader szerszámoskocsi sok kiegészítővel van ellátva, ami fiúk számára ideális játékot biztosít. A kis szerelők felfedezhetik műszaki érzéküket és kiélhetik vele kreativitásukat. A húzós kocsinak köszönhetően a készelt szállítása gyors és egyszerű.

Wader Tőzoltó autó, piros

Wader Tőzoltó autó, piros

Értékelés: 4,9
3 940 Ft

Wader Auto tűzoltó autó tökéletes játszótárs a gyerekek számára. Fel van szerelve egy létrával, ami forgatható és meghosszabbítható 77 cm-re. Tartalmaz továbbá egy oltó csövet, amely vizet tud spriccelni.