Wader Needle Blocks Építőjáték, 64 db
3 270 Ft

Wader Needle Blocks Építőjáték különleges alakjának köszönhetően rengeteg módon variálható. Jótékony hatással van a finommotoros-készségekre, a kreatív gondolkodásra és koncentrációs képességre is. A szett összesen 64 db színes, kiváló minőségű anyagból készült építőelemet tartalmaz.


Wader Babaház

Wader Babaház

Értékelés: 5
7 970 Ft

Wader Babaház biztonságos, tartós műanyagból készült. A színes ház nemcsak kialakításában élethű, de berendezésében is. Hálószobával, fürdőszobával és nappalival biztosítja a felhőtlen szórakozást. A házikó minden sarka könnyedén elérhető és bebútorozható, így nagyszerű játékélményt nyújt kislányunknak, valamint fejleszti kreativitását.


Wader GIGANT TRUCK Óriás dömper
7 320 Ft

Wader GIGANT TRUCK óriás dömper nagy teherbírású, strapabíró gyerekjáték. A billenthető és rögzíthető platójával remek szórakozás kicsiknek és nagyobbaknak is. Anyaga időjárásálló, így szabadban is lehet vele játszani. A játékhoz csatlakoztatható opcionálisan pótkocsi is. 1 éves kortól ajánljuk.


Wader Tőzoltó autó, piros
3 450 Ft

Wader Auto tűzoltó autó tökéletes játszótárs a gyerekek számára. Fel van szerelve egy létrával, ami forgatható és meghosszabbítható 77 cm-re. Tartalmaz továbbá egy oltó csövet, amely vizet tud spriccelni.


Wader Multi dömper homlokrakodóval
3 180 Ft

Színes és részletes játékok lehetőséget adnak, hogy gyermeke fejlessze kéz és szem koordinációját. Az emelők és konténerek több irányba mozgathatóak. Hosszú órákra lefoglahatja gyermekét a homokózban játszva. Garantáltan több időt fog a szabadban tölteni. A csomag 2 játék autóból áll: dömper és homokrakodó.


Wader Super Truck Kukásautó
7 390 Ft

6 900 Ft

A Wader Super Truck kukásautó rendkívül élethű játék. Az autókedvelő gyermekek számára tökéletes ajéndék. Hosszú órákig el tudja szórakoztatni gyermekét, a többféle állítható és mozgatható résznek köszönhetően. Erős és strapabíró műanyagból készült.


Wader Gigant rakodó

Wader Gigant rakodó

Értékelés: 5
9 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wader Gigant rakodó egy nagy teherbírású játékautó, melyre a gyermek nyugodtan rá is ülhet. Nagyszerű élményt nyújt a homokozóban és a kertben egyaránt. Magas minőségű műanyagból készült, színe a napfény hatására sem fakul ki.


Wader 3 emeletes műanyag mega garázs + 3 autó
18 864 Ft

14 050 Ft

Ez a színes, háromemeletes garázs körforgalommal és pálmákkal, valamint lifttel és szervizzel is el van látva. A csomagolás része a ** három kisautó** is. A gyerekek ezzel a készlettel rengeteg szórakozást élnek majd át.


Wader 3 Szintes Parkolóház
6 640 Ft

Wader Parkolóház 3 emeletes játék, mely nagy játszóterületet biztosít gyermekének. A parkolón belül több kiegészítő játék is megtalálható, többek között kisautó szervíz, benzinkút és egy lift is helyet kap a játékon belül. A játék kiváló minőségű, strapabíró, **egészségre nem káros műanyagból készült.


Wader Auto Gigant szemétgyűjtő 65cm
10 360 Ft

A szemeteskocsi nyitott tartállyal és 50 kg terheléssel vonzza a fiúkat. A jármű ajándékdobozba van csomagolva. – A játék nagyon kiváló minőségű műanyagból készült.


Wader Auto middle Truck betonkeverő sárga
4 100 Ft

A Middle Truck Betonkeverő gyerek műanyag autó ideális választás kültéri és beltéri játékra. Ideális például homokozóba. A Wader játékok kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek és magas sérüléssel szembeni ellenállás jellemzi őket.


Wader Auto middle Truck billenthető sárga
4 070 Ft

Műanyag autó teherautó kényelmes támasszal szállításhoz minden fiút felvidít, homok vagy szennyeződések szállításához. A teherautó spontán billenés ellen biztosított.


Wader Auto middle Truck szemétgyűjtő sárga
4 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Middle Truck szemétgyűjtő gyermek műanyag autó ideális választás kültéri és beltéri játékra. Ideális például homokozóba. A Wader játékok kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek és magas sérüléssel szembeni ellenállás jellemzi őket.


Wader Auto Multitruck Billenőkocsi
3 020 Ft

Wader Auto Multitruck Billenőkocsi tökéletes játék kültéren és beltéren egyaránt. A dömper kb 38 cm hosszú, billenthető raktérrel. Kiváló minőségű, nem mérgező műanyagból készült.


Wader Auto Multitruck Bowling
3 290 Ft

3 020 Ft

Wader Multitruck Bowling billenőautó remek játéka lehet gyermekének a homokozóban. A billenőkocsival együtt járó bowling bábuk és golyó pedig csak tovább fokozza az örömöt amit a játék a gyerekének nyújthat.


Wader Auto Super Tech Truck Kamion és konténer
7 970 Ft

Wader Auto Super Tech Truck Kamion és konténer tökéletes játék minden kreatív gyermek számára. A kamionnal egyszerűen és gyorsan szállítható a konténer bármilyen építkezésre. A pótkocsi könnyedén leválasztható amikor nincs rá szükség.


Wader Color Cars Műanyag Rakodó
2 190 Ft

2 080 Ft

Wader Color Cars Műanyag Rakodó kültéren és beltéren egyaránt használható, ideális a homokozóba is. A rakodó kb 36 cm hosszú, a színe nem választható, a raktáron lévő készletből szállítanak.


Wader Építőkockák, 102 db
4 630 Ft

minőségi műanyagból készült Wader Építőkockák garantáltan felhőtlen szórakozást nyújtanak gyermekének. Az építőelemekkel való játék segít a finommotoros-készségek és kreatív gondolkodás fejlesztésében. Praktikus kartondoboz csomagolással rendelkezik, mely fogantyúval ellátott.


Wader Építőkockák dobozban, 132 db
7 610 Ft

minőségi műanyagból készült Wader Építőkockák garantáltan felhőtlen szórakozást nyújtanak gyermekének. A hozzá tartozó dobozban könnyedén tárolható a 132 darab kocka. Már egy éves kortól használhatóak nagy méretüknek köszönhetően. Összesen 132 db különböző színű és formájú építőelem található a szettben. Vidám, élénk színeik, izgalmas kombinálhatóságuk teszi érdekessé a játékot a legkisebbek számára is.


Wader Építőkockák Middle Blocks 33db
2 370 Ft

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 33 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.


Wader Farmer kézikocsi, 95cm
5 310 Ft

Wader kézikocsija remek szállítóeszköz különféle játékok, vagy akár kerti eszközök számára. Használata 1 éves kortól ajánlott, terherbírása 60 kg. A játék kiváló minőségű, időjárásálló műanyagból készült, így akár a szabadan is tárolhatjuk.


Wader Funny Blocks Építőjáték, 36 db
2 750 Ft

Wader Funny Blocks Építőjáték különleges alakjának köszönhetően végtelen módon variálható. Jótékony hatással van a finommotoros-készségekre, a kreatív gondolkodásra és koncentrációs képességre is. A szett összesen 32 db színes, kiváló minőségű anyagból készült építőelemet tartalmaz.


Wader Gigant Óriás dömper pótkocsival
13 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wader Gigant Dömper pótkocsival, amely kitünő szórakozást nyújt a homokozóban. A játék teherbírása 150 kg a hátsó része billenthető és bilincsel rögzíthető. Az autóhoz tartozik egy pótkocsi, melynek teherbírása 60 kg. A játék 1 éves kortól ajánlott.


Wader Gigant Óriás traktor utánfutóval
12 560 Ft

Wader Gigant óriás traktor utánfutóval nagy teherbírású, színes nagyméretű utánfutós traktor, szabadba, illetve benti használatra egyaránt ajánlott. Kislányok és kisfiúk részére is. Kiváló mínőségű műanyagból készült. Időjárásálló ezért a szabadban is tárolható.


Wader Gigant pótkocsi

Wader Gigant pótkocsi

Értékelés: 5
13 290 Ft
12 980 Ft

Wader Gigant pótkocsi kiváló minőségű műanyagból készült és remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nagy teherbírású, így nem probléma ha a gyermek ráül.A pótkocsi egy csuklós panelen rögzíthető a traktorhoz.


Wader Gigant Truck Dömper, 55 cm
7 530 Ft

Wader GIGANT TRUCK dömper nagy teherbírású, strapabíró gyerekjáték. A billenthető és rögzíthető platójával remek szórakozás kicsiknek és nagyobbaknak is. Anyaga időjárásálló, így szabadban is lehet vele játszani. A játékhoz csatlakoztatható opcionálisan pótkocsi is. 1 éves kortól ajánljuk.


Wader Gyerekkonyha tartozékok, 30 db
3 290 Ft

Wader Gyerekkonyha tartozékok egy olyan szett mely 30 darab elemből tevődik össze. A kis háziasszonyok kellemes időt tölthetnek el egy ilyen játékkal. Minden része nem mérgező, strapabíró műanyagból készült, így nem éri káros hatás a gyermekeket. A színkombinációk minden kislány tetszését elnyerik.


Wader Gyermekkonyha tartozékok, 11 db
2 283 Ft

2 110 Ft

Wader Gyerekkonyha tartozékok, 11db egy kicsiknek tervezett készlet, amivel anyuhoz hasonlóan tudnak főzni, sütni.11 elemből tevődik össze, ezek között megjelennek fazekak, lábasok, egy felszolgáló tálca és további konyhai tartozékok. A rózsaszín készlet gyönyörű, kislányoknak kiváló ajándék. A kis háziasszonyok örömüket fogják lelni ebben a remek játékban.


Wader Gyermekkonyha tartozékok, 11 db
2 380 Ft

Wader Gyerekkonyha tartozékok egy olyan szett, mely 11 darab elemből tevődik össze. A kis háziasszonyok kellemes időt tölthetnek el egy ilyen játékkal. Minden része nem mérgező, strapabíró műanyagból készült, így nem éri káros hatás a gyermekeket. A színkombinációk minden kislány tetszését elnyerik.


Wader Húzható kertészkocsi 8 db-os
3 310 Ft

A *Wader Húzható Kertészkocsi** szettben minden megtalálható, ami a homokozáshoz elengedhetetlen. Minden kiegészítő felpakolható a húzható kocsira, így a játék végeztével könnyen mozgatható és a praktikus elrendezésnek köszönhetően kevés helyet foglal. A kiváló minőségű műanyagoknak miatt rendkívül tartós készlet.


Wader Húzós kocsi homokozó szettel
3 710 Ft

A Wader Húzós kocsi homokozó szettel alkalmas azoknak a gyerekeknek, akik szívesen homokoznak, hiszen játékait ezen a kocsin bárhová magukkal vihetik. Minden szükséges eszköz elfér rajta, hiszen alulra a vödröt, a felső tárolóba a gereblyét és a lapátot lehet betenni. A játékok és a kocsi könnyen tárolható és hordozható még a legkisebb gyermekek számára is.


Wader Kamion pótkocsival

Wader Kamion pótkocsival

Értékelés: 5
5 120 Ft

Wader kamionnal még nagyobb élmény a gyerekeknek a homokozás, hiszen platójában könnyedén szállítható a homok, így a homokvár még gyorsabban elkészül. A pótkocsi billenthető és kitűnő minőségű műanyagból készült, ami könnyedén áthalad a kisebb-nagyobb homokbuckákon is.


Wader Kid Cars 3D Építkezés
6 640 Ft

Wader Kid Cars 3D Építkezés tökéletes alkotóeleme minden Kid Cars városnak. A játékkészlet hossza 3,7 m, biztonságos műanyagból készült. A szett tartalmaz 3 munkagépet, de használható minden Kid Cars autóval.


Wader Kid Cars 3D Garázs, 2 emelet
5 040 Ft

Warder Kid Cars 3D Garázs, 2 emelet egy kör alakú, 3.4 méter hosszúságú pálya, amely az emeletre is felkalauzolja a sofőrőket. A készletben 1 darab kisautó is található amivel gyermeke játszadozhat a pályán, vagy akár a saját kisautóit is használhatja. A pálya kompatibilis az összes többi Wader pályával! A Wader márkanév garantálja a minőséget.


Wader Kid Cars 3D Garázs 5,5 m
9 230 Ft

Kid Cars 3D Garázs 5,5 m játékgarázs színes, izgalmas játék lehet bármelyik fiú szobájában. A pályán számos híd, alul- és felüljáró és körforgalom járható be. A pályát alkotó darabok mint egy puzzle rakhatók össze, ezzel fejlesztve a kreatív, motoros és kognitív képességeket.


Wader Kid Cars 3D Kórház

Wader Kid Cars 3D Kórház

Értékelés: 4
6 640 Ft

Wader Kid Cars 3D Kórház szükséges része minden Kid Cars városnak. A két emeletes pálya 4,8 m hosszú, biztonságos műanyagból készült. A csomaghoz tartozik egy mentőautó és egy helikopter, de a pályán használható minden Kid Cars autó is.


Wader Kid Cars 3D Rendőrség
6 640 Ft

Kid Cars 3D Rendőrség elengedhetetlen része minden Kid Cars városnak. Az állomás pályája 3,8 m hosszú és minden Wader Kid Cars autó használható rajta.


Wader Kid Cars 3D Tűzoltók
8 900 Ft

6 640 Ft

nagy tűzoltóállomásba a kis hősöd első látásra beleszeret. És főleg ha megszólal a riasztó. Az út ellenálló, egészségre nem ártalmas műanyagból készült. A csomag 3 tűzoltó autót is tartalmaz. Nagyszerűen illik a gyerekszobához.


Wader Kid Cars Állomás
9 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wader Kid Cars Állomás lehetővé teszi, hogy gyerekük a szobájában építhessen magának egy komplett autópályát. A készlet rengeteg kanyart, kereszteződést és felüljárót tartalmaz amelyek lehetővé teszik, hogy a gyermekük szobája szórakoztató úthálózattá változhasson.


Wader Kid Cars Garázs 3D 2 Emelet, 4,6 m
6 990 Ft

6 640 Ft

Wader Kid Cars Garázs 3D 2 emelt, 4,6 m színes játék garázs, mellyel minden Wader Kid autó használható. Anyaga biztonságos műanyag. A pálya belső átmérője 9 cm.


Wader Kid Cars3D Garázs Több Parkolóhely 9,1 m
11 880 Ft

Wader Kid Cars 3D Több Parkolóhely 9,1 m játékgarázs egy multifunkcionális parkoló. A garázs anyaga biztonságos műanyag. A 9,1 m hosszú pályán minden Kid Cars autó használható.


Wader Konyhai edény készlet, 59 darabos
7 369 Ft

5 950 Ft

Hagyd a kis gazdasszonyodat, hogy nagy háziasszonyá alakulhasson! Ezzel a nagy konyhai készlettel ínycsiklandozó ételeket főzhetsz és ezután nagy lakomát rendezhetsz szüleidnek és barátaidnak.


Wader Kostky műanyag puzzle, 120 db
4 620 Ft

Dice Kostky műanyag puzzle 120 darab elemből áll. A színes kirakós végtelen mennyiségű alakzaban kirakható, csak a gyermekek képzelete szabhat határt a formák sokaságának. A részek kiválóan összeillenek, könnyen egymás mellé, fölé, alá rakhatóak. A gyermekek játékosan tanulhatnak és fejleszthetik kéz ügyességüket illetve koncentráló képességüket.


Wader Leaves Blocks Építőjáték, 200 db
3 310 Ft

Wader Leaves Blocks Építőjáték különleges alakjának köszönhetően végtelen módon variálható. Jótékony hatással van a finommotoros-készségekre, a kreatív gondolkodásra és koncentrációs képességre is. A szett összesen 200 db színes, kiváló minőségű anyagból készült építőelemet tartalmaz.


Wader Middle Blocks 140db kockák
9 060 Ft

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 140 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.


Wader Middle Blocks 70db kockák
4 640 Ft

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 70 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.


Wader Middle Truck Szemeteskocsi
4 620 Ft

Wader Middle Truck Szemeteskocsi* tökéletes játék lesz minden fiú gyermek számára. A szemetes tartalma beönthető a konténerbe, a konténer pedig külön megemelhető a szállítás utáni ürítéshez, pont mint a valóságban. Kiváló mínőségű műanyagből készült. Időjárásálló, ezért a **szabadban is tárolható.


Wader Mini építőkockák, 300 db
5 310 Ft

minőségi műanyagból készült Wader Mini építőkockák garantáltan felhőtlen szórakozást nyújtanak gyermekének. Az építőelemekkel való játék segít a finommotoros-készségek és kreatív gondolkodás fejlesztésében. Praktikus kartondoboz csomagolással rendelkezik, mely fogantyúval ellátott.