Wader Kid Cars3D Garázs Több Parkolóhely 9,1 m
11 990 Ft 10 490 Ft

Kiárusítás

Wader Kid Cars 3D Több Parkolóhely 9,1 m játékgarázs egy multifunkcionális parkoló. A garázs anyaga biztonságos műanyag. A 9,1 m hosszú pályán minden Kid Cars autó használható.

Wader Húzható kertészkocsi 8 db-os
3 190 Ft

A *Wader Húzható Kertészkocsi** szettben minden megtalálható, ami a homokozáshoz elengedhetetlen. Minden kiegészítő felpakolható a húzható kocsira, így a játék végeztével könnyen mozgatható és a praktikus elrendezésnek köszönhetően kevés helyet foglal. A kiváló minőségű műanyagoknak miatt rendkívül tartós készlet.

Wader Gigant Óriás traktor utánfutóval
11 990 Ft 10 990 Ft

Kiárusítás

Wader Gigant óriás traktor utánfutóval nagy teherbírású, színes nagyméretű utánfutós traktor, szabadba, illetve benti használatra egyaránt ajánlott. Kislányok és kisfiúk részére is. Kiváló mínőségű műanyagból készült. Időjárásálló ezért a szabadban is tárolható.

Wader 3 Szintes Parkolóház

Wader 3 Szintes Parkolóház

Értékelés: 4,4
6 390 Ft

Kiárusítás

Wader Parkolóház 3 emeletes játék, mely nagy játszóterületet biztosít gyermekének. A parkolón belül több kiegészítő játék is megtalálható, többek között kisautó szervíz, benzinkút és egy lift is helyet kap a játékon belül. A játék kiváló minőségű, strapabíró, **egészségre nem káros műanyagból készült.

Wader Babaház

Wader Babaház

Értékelés: 4,4
9 990 Ft 8 190 Ft

Kiárusítás

Wader Babaház biztonságos, tartós műanyagból készült. A színes ház nemcsak kialakításában élethű, de berendezésében is. Hálószobával, fürdőszobával és nappalival biztosítja a felhőtlen szórakozást. A házikó minden sarka könnyedén elérhető és bebútorozható, így nagyszerű játékélményt nyújt kislányunknak, valamint fejleszti kreativitását.

Wader Gyerekkonyha tartozékok, 30 db
3 490 Ft

Wader Gyerekkonyha tartozékok egy olyan szett mely 30 darab elemből tevődik össze. A kis háziasszonyok kellemes időt tölthetnek el egy ilyen játékkal. Minden része nem mérgező, strapabíró műanyagból készült, így nem éri káros hatás a gyermekeket. A színkombinációk minden kislány tetszését elnyerik.

Wader Gyermekkonyha tartozékok, 11 db
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wader Gyerekkonyha tartozékok, 11db egy kicsiknek tervezett készlet, amivel anyuhoz hasonlóan tudnak főzni, sütni.11 elemből tevődik össze, ezek között megjelennek fazekak, lábasok, egy felszolgáló tálca és további konyhai tartozékok. A rózsaszín készlet gyönyörű, kislányoknak kiváló ajándék. A kis háziasszonyok örömüket fogják lelni ebben a remek játékban.

Wader Gyermekkonyha tartozékok, 11 db
2 283 Ft 2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wader Gyerekkonyha tartozékok egy olyan szett, mely 11 darab elemből tevődik össze. A kis háziasszonyok kellemes időt tölthetnek el egy ilyen játékkal. Minden része nem mérgező, strapabíró műanyagból készült, így nem éri káros hatás a gyermekeket. A színkombinációk minden kislány tetszését elnyerik.

Wader Kid Cars 3D Garázs, 2 emelet
5 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Warder Kid Cars 3D Garázs, 2 emelet egy kör alakú, 3.4 méter hosszúságú pálya, amely az emeletre is felkalauzolja a sofőrőket. A készletben 1 darab kisautó is található amivel gyermeke játszadozhat a pályán, vagy akár a saját kisautóit is használhatja. A pálya kompatibilis az összes többi Wader pályával! A Wader márkanév garantálja a minőséget.

Wader Kid Cars 3D Garázs 5,5 m
8 660 Ft

Kid Cars 3D Garázs 5,5 m játékgarázs színes, izgalmas játék lehet bármelyik fiú szobájában. A pályán számos híd, alul- és felüljáró és körforgalom járható be. A pályát alkotó darabok mint egy puzzle rakhatók össze, ezzel fejlesztve a kreatív, motoros és kognitív képességeket.

Wader Kid Cars Garázs 3D 2 Emelet, 3,4 m
7 060 Ft

Wader Kid Cars Garázs 3D 2 emelt, 3,4 m színes játék garázs, mellyel minden Wader Kid autó használható. Anyaga biztonságos műanyag. A pálya belső átmérője 9 cm.

Wader Konyhai edény készlet, 59 darabos
7 369 Ft 6 130 Ft

Hagyd a kis gazdasszonyodat, hogy nagy háziasszonyá alakulhasson! Ezzel a nagy konyhai készlettel ínycsiklandozó ételeket főzhetsz és ezután nagy lakomát rendezhetsz szüleidnek és barátaidnak.

Wader Tálca edénykészlet 30 részes
3 590 Ft

Kis háziasszonyod szívesen készít valami harapnivalót és ezzel a nagy edénykészlettel nagyszerű partit szervez az összes barátnőjének. Teát is felszolgál, melyet tálcán kínál, mint egy igazi vendéglátó.

Wader Needle Blocks Építőjáték, 64 db
3 990 Ft

Wader Needle Blocks Építőjáték különleges alakjának köszönhetően rengeteg módon variálható. Jótékony hatással van a finommotoros-készségekre, a kreatív gondolkodásra és koncentrációs képességre is. A szett összesen 64 db színes, kiváló minőségű anyagból készült építőelemet tartalmaz.

Wader GIGANT TRUCK Óriás dömper
7 340 Ft

Wader GIGANT TRUCK óriás dömper nagy teherbírású, strapabíró gyerekjáték. A billenthető és rögzíthető platójával remek szórakozás kicsiknek és nagyobbaknak is. Anyaga időjárásálló, így szabadban is lehet vele játszani. A játékhoz csatlakoztatható opcionálisan pótkocsi is. 1 éves kortól ajánljuk.

Wader Tőzoltó autó, piros

Wader Tőzoltó autó, piros

Értékelés: 4,9
3 720 Ft

Wader Auto tűzoltó autó tökéletes játszótárs a gyerekek számára. Fel van szerelve egy létrával, ami forgatható és meghosszabbítható 77 cm-re. Tartalmaz továbbá egy oltó csövet, amely vizet tud spriccelni.

Wader Super Truck Kukásautó

Wader Super Truck Kukásautó

Értékelés: 4,9
7 330 Ft

A Wader Super Truck kukásautó rendkívül élethű játék. Az autókedvelő gyermekek számára tökéletes ajéndék. Hosszú órákig el tudja szórakoztatni gyermekét, a többféle állítható és mozgatható résznek köszönhetően. Erős és strapabíró műanyagból készült.

Wader Gigant rakodó

Wader Gigant rakodó

Értékelés: 4,9
10 000 Ft

Wader Gigant rakodó egy nagy teherbírású játékautó, melyre a gyermek nyugodtan rá is ülhet. Nagyszerű élményt nyújt a homokozóban és a kertben egyaránt. Magas minőségű műanyagból készült, színe a napfény hatására sem fakul ki.

Wader 3 emeletes műanyag mega garázs + 3 autó
18 864 Ft 14 670 Ft

Ez a színes, háromemeletes garázs körforgalommal és pálmákkal, valamint lifttel és szervizzel is el van látva. A csomagolás része a ** három kisautó** is. A gyerekek ezzel a készlettel rengeteg szórakozást élnek majd át.

Wader Auto Gigant szemétgyűjtő 65cm
10 290 Ft

A szemeteskocsi nyitott tartállyal és 50 kg terheléssel vonzza a fiúkat. A jármű ajándékdobozba van csomagolva. – A játék nagyon kiváló minőségű műanyagból készült.

Wader Auto middle Truck betonkeverő sárga
4 790 Ft

A Middle Truck Betonkeverő gyerek műanyag autó ideális választás kültéri és beltéri játékra. Ideális például homokozóba. A Wader játékok kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek és magas sérüléssel szembeni ellenállás jellemzi őket.

Wader Auto middle Truck billenthető sárga
4 690 Ft

Műanyag autó teherautó kényelmes támasszal szállításhoz minden fiút felvidít, homok vagy szennyeződések szállításához. A teherautó spontán billenés ellen biztosított.

Wader Auto middle Truck szemétgyűjtő sárga
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Middle Truck szemétgyűjtő gyermek műanyag autó ideális választás kültéri és beltéri játékra. Ideális például homokozóba. A Wader játékok kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek és magas sérüléssel szembeni ellenállás jellemzi őket.

Wader Auto Multitruck Billenőkocsi
2 790 Ft

Wader Auto Multitruck Billenőkocsi tökéletes játék kültéren és beltéren egyaránt. A dömper kb 38 cm hosszú, billenthető raktérrel. Kiváló minőségű, nem mérgező műanyagból készült.

Wader Auto Multitruck Bowling

Wader Auto Multitruck Bowling

Értékelés: 4,9
3 990 Ft

Wader Multitruck Bowling billenőautó remek játéka lehet gyermekének a homokozóban. A billenőkocsival együtt járó bowling bábuk és golyó pedig csak tovább fokozza az örömöt amit a játék a gyerekének nyújthat.

Wader Auto Super Tech Truck Kamion és konténer
7 916 Ft 7 590 Ft

Wader Auto Super Tech Truck Kamion és konténer tökéletes játék minden kreatív gyermek számára. A kamionnal egyszerűen és gyorsan szállítható a konténer bármilyen építkezésre. A pótkocsi könnyedén leválasztható amikor nincs rá szükség.

Wader Color Cars Műanyag Rakodó
2 750 Ft

Wader Color Cars Műanyag Rakodó kültéren és beltéren egyaránt használható, ideális a homokozóba is. A rakodó kb 36 cm hosszú, a színe nem választható, a raktáron lévő készletből szállítanak.

Wader Doki kocsi orvos műszerekkel
6 770 Ft

a Wader: Doki kocsi orvos műszerekkel ha gyermeked is orvos szeretne lenni, ez a megfelelő játék számára. A műanyag kocsiban egy vödröt találhatsz, amiben rengeteg orvosi műszer kapott helyet. A készlet tartalmaz sztetoszkópot, fecskendőt, szemüveget, hőmérőt és egyéb eszközöket, amelyek meghatározzák a beteg állapotát.

Wader Farm

Wader Farm

Értékelés: 5
7 690 Ft

Színes tanya valódi gazdálkodóknak. A tanyán valóban zajlik az élet, a kis gazdák nevelhetnek: tyúkokat, lovat, bárányt, malacot és tehenet. A tanyán gépek a föld megművelésére alkalmas gépek is vannak a valódi gazdák számára. A tanya bezárható és szállítható, vagy magaddal is viheted az utazásaid során.

Wader Gigant Óriás dömper pótkocsival
12 530 Ft

Wader Gigant Dömper pótkocsival, amely kitünő szórakozást nyújt a homokozóban. A játék teherbírása 150 kg a hátsó része billenthető és bilincsel rögzíthető. Az autóhoz tartozik egy pótkocsi, melynek teherbírása 60 kg. A játék 1 éves kortól ajánlott.

Wader Gigant pótkocsi

Wader Gigant pótkocsi

Értékelés: 4,8
13 330 Ft

Wader Gigant pótkocsi kiváló minőségű műanyagból készült és remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nagy teherbírású, így nem probléma ha a gyermek ráül.A pótkocsi egy csuklós panelen rögzíthető a traktorhoz.

Wader Gigant Truck Dömper, 55 cm
8 130 Ft

Wader GIGANT TRUCK dömper nagy teherbírású, strapabíró gyerekjáték. A billenthető és rögzíthető platójával remek szórakozás kicsiknek és nagyobbaknak is. Anyaga időjárásálló, így szabadban is lehet vele játszani. A játékhoz csatlakoztatható opcionálisan pótkocsi is. 1 éves kortól ajánljuk.

Wader Húzós kocsi homokozó szettel
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Wader Húzós kocsi homokozó szettel alkalmas azoknak a gyerekeknek, akik szívesen homokoznak, hiszen játékait ezen a kocsin bárhová magukkal vihetik. Minden szükséges eszköz elfér rajta, hiszen alulra a vödröt, a felső tárolóba a gereblyét és a lapátot lehet betenni. A játékok és a kocsi könnyen tárolható és hordozható még a legkisebb gyermekek számára is.

Wader Kamion pótkocsival

Wader Kamion pótkocsival

Értékelés: 5
5 190 Ft

Wader kamionnal még nagyobb élmény a gyerekeknek a homokozás, hiszen platójában könnyedén szállítható a homok, így a homokvár még gyorsabban elkészül. A pótkocsi billenthető és kitűnő minőségű műanyagból készült, ami könnyedén áthalad a kisebb-nagyobb homokbuckákon is.

Wader Kid Cars 3D Építkezés
6 690 Ft

Wader Kid Cars 3D Építkezés tökéletes alkotóeleme minden Kid Cars városnak. A játékkészlet hossza 3,7 m, biztonságos műanyagból készült. A szett tartalmaz 3 munkagépet, de használható minden Kid Cars autóval.

Wader Kid Cars 3D Rendőrség

Wader Kid Cars 3D Rendőrség

Értékelés: 4,6
6 660 Ft

Kid Cars 3D Rendőrség elengedhetetlen része minden Kid Cars városnak. Az állomás pályája 3,8 m hosszú és minden Wader Kid Cars autó használható rajta.

Wader Kid Cars 3D Tűzoltók
8 900 Ft 6 190 Ft

nagy tűzoltóállomásba a kis hősöd első látásra beleszeret. És főleg ha megszólal a riasztó. Az út ellenálló, egészségre nem ártalmas műanyagból készült. A csomag 3 tűzoltó autót is tartalmaz. Nagyszerűen illik a gyerekszobához.

Wader Kid Cars Állomás

Wader Kid Cars Állomás

Értékelés: 5
8 390 Ft

Wader Kid Cars Állomás lehetővé teszi, hogy gyerekük a szobájában építhessen magának egy komplett autópályát. A készlet rengeteg kanyart, kereszteződést és felüljárót tartalmaz amelyek lehetővé teszik, hogy a gyermekük szobája szórakoztató úthálózattá változhasson.

Wader Leaves Blocks Építőjáték, 200 db
3 190 Ft

Wader Leaves Blocks Építőjáték különleges alakjának köszönhetően végtelen módon variálható. Jótékony hatással van a finommotoros-készségekre, a kreatív gondolkodásra és koncentrációs képességre is. A szett összesen 200 db színes, kiváló minőségű anyagból készült építőelemet tartalmaz.

Wader Middle Billenős teherautó
3 860 Ft

Wader Middle Billenős teherautó kényelmes fogantyúval. A teherautóval a gyerekek beleélhetik magukat a sofőrök nem mindennapi életébe. Szállíthatnak homokot vagy akár földet. A teherautó véletlen nyitás elleni védelemmel lett ellátva.

Wader Middle Blocks 140db kockák
9 060 Ft

A Wader műanyag színes nagy kockák szórakoztatni fogják a gyermekeket. A kockák méretének hála gyermekeknek már 1 éves kortól alkalmas. A csomag 140 darab különböző színű és formájú kockát tartalmaz. A készlet támogatja a finommotoros készségek és a kreativitás fejlődését.

Wader Middle Truck - Betonkeverő
4 090 Ft

A Middle Truck Betonkeverő műanyag autó ideális választás kültéri és beltéri játékra. Ideális például homokozóba. A Wader játékok kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek és magas sérüléssel szembeni ellenállás jellemzi őket. Az autók olyan játékok, amelyek kicsiket és nagyokat egyaránt megörvendeztetnek.

Wader Middle Truck Szemeteskocsi
5 720 Ft

Wader Middle Truck Szemeteskocsi* tökéletes játék lesz minden fiú gyermek számára. A szemetes tartalma beönthető a konténerbe, a konténer pedig külön megemelhető a szállítás utáni ürítéshez, pont mint a valóságban. Kiváló mínőségű műanyagből készült. Időjárásálló, ezért a **szabadban is tárolható.

Wader Műanyag Teke szett

Wader Műanyag Teke szett

Értékelés: 4,5
2 390 Ft

Wader Műanyag Teke szett 9 bábuból és 2 golyóból áll. Ideális kerti játékhoz, de nyaralásokra, a strandra is magával viheti. Az egész család számára remek szórakozást biztosít.

Wader Multi dömper homlokrakodóval
3 190 Ft

Színes és részletes játékok lehetőséget adnak, hogy gyermeke fejlessze kéz és szem koordinációját. Az emelők és konténerek több irányba mozgathatóak. Hosszú órákra lefoglahatja gyermekét a homokózban játszva. Garantáltan több időt fog a szabadban tölteni. A csomag 2 játék autóból áll: dömper és homokrakodó.

Wader Multitruck autó műanyag kockákkal 37 cm
4 390 Ft

Színes teherautó minőségi műanyagból dönthető rakodófelülettel és csomó különböző építőelemmel, amikből a gyerekek a saját fantáziájuk szerint építhetnek. Két színváltozatban!

Wader Pótkocsis kamion

Wader Pótkocsis kamion

Értékelés: 4,3
7 490 Ft

Wader pótkocsis kamion tökéletes ajándék a kisgyermekek részére. Oldalsó és hátsó ajtaja nyitható a pótkocsinak. Időjárás álló anyagának köszönhetően a szabadban is használható. Különböző színváltozások!

Wader Super Truck Betonkeverő autó
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wader Super Truck betonkeverő valódi funkciókkal rendelkezik. A betonkeverő tartályába homokot töltünk, egy külön tartályba pedig vizet lehet önteni, ami gombnyomásra spriccel ki. Az egészet pedig egy tekerőgombbal össze lehet keverni.