Walplus Virágok WS9022 + Swarovski WSSS10001
7 290 Ft

Swarovski köves piros virágokat ábrázoló matricák a Walplus márkától. Díszítsd fel nappalidat vagy hálószobádat a felragasztható matricákkal, amelyeket saját fantáziád alapján díszíthetsz Swarovski kövekkel.

Walplus Mediterrán cserép WM10008
6 990 Ft

Fali matricák mediterrán cserép mintával a Walplus márkától. A kék színű mozaik csodás kiegészítő például egy mediterrán stílusban berendezett lakásba. Az, hogy hogyan ragasztod fel, csak rajtad múlik.

Walplus Magnóliák WS5017

Walplus Magnóliák WS5017

Értékelés: 4,7
3 790 Ft

Magnóliák fali matrica a Walplus márkától. Díszítsd nappalidat vagy hálószobádat csodás tapétával, mely rózsaszín magnólia virágokat ábrázol. A matrica a falra és a ruhásszekrényre egyaránt felragasztható.

Walplus Fehér tábla a falra WS1110
3 790 Ft

Fali felragasztható tábla Walplus márkától. Változtasd meg a szobádat ezzel az eredeti fali matricával. Használhatod dolgozó szobába, gyermekszobában vagy a folyosón. A táblára írhatsz filctollal

Walplus Vintage Butterflies 25 cm
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a pillangómintás falióra 25 cm átmérőjű és műanyagból készült. A kör alakú számlap másodpercmutatóval is el van látva, amely azonban csendes járásának köszönhetően nem ketyeg.

Walplus 24 cserép mintájú matrica szett WT1017
3 790 Ft

A mintás cserép alakú matricák kiválóan alkalmasak az unalmas és régi bátorok vagy üres falak felélénkítésére. Felragasztás után a matricák könnyen eltávolíthatók és később máshova is felragaszthatók. Nem hagynak nyomot.

Walplus Sleepy Owls 25 cm

Walplus Sleepy Owls 25 cm

Értékelés: 4
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám óra gyerekeknek bagolymintákkal, 25 cm átmérővel, így minden kislány és kisfiú szobájának kiváló kiegészítője lesz. A számlap másodpercmutatóval is rendelkezik, amely azonban folyamatos haladásának köszönhetően nem zavar ketyegésével.

Walplus Falmatrica, Tavaszi virágok
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, tavaszi virág mintával a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Stone Wall öntapadós tapéta
6 790 Ft

Kőfal mintájú öntapadós tapéta a Walplus márkától, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Flower öntapadós tapéta
6 690 Ft

Gyönyörű rózsa mintás öntapadós tapéta a Walplus márkától, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Ocean Blue tiles öntapadós tapéta
6 990 Ft

Díszes öntapadós tapéta a Walplus márkától, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Falmatrica, Zafir és pergamen
4 290 Ft

Falmatrica Zafír- és pergamenmintákkal a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.

Walplus Lisbon Blue öntapadó csempék
3 590 Ft

A mintás cserép alakú matricák kiválóan alkalmasak az unalmas és régi bútorok vagy üres falak felélénkítésére. Felragasztás után a matricák levehetők és átragaszthatók más helyre. Nem hagynak nyomot.

Walplus Mozaik WF10004

Walplus Mozaik WF10004

Értékelés: 3
7 590 Ft

Fali mozaik matricák a Walplus márkától. A kék színű mozaik csodás kiegészítő például egy mediterrán stílusban berendezett lakásba. Az, hogy hogyan ragasztod fel, csak rajtad múlik.

Walplus WDDM020 Régi ajtó
15 290 Ft 10 990 Ft

Öntapadós dekor fólia tapéta ajtóra régi fa ajtó motívummal a Walplus cégtől Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és ** adj neki egyéniséget. Az egyszerűbb és gyorsabb felragasztás érdekében a tapéta két részre van osztva. A vízálló PVC használatának köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik.

Walplus Falmatrica, Márvány mozaik
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, márvány mozaik motívummal a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Purbeck-sziget
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, Purbeck mintával a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Santa Rosa
4 290 Ft

Falmatrica Santa Rosa mintával a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.

Walplus Minimalista falióra WC2050, fekete
13 590 Ft 10 490 Ft

Dekoratív falióra, amely az egyszerű és egyedi designnal felkelti az érdeklődésedet. A Walplus márkájú órákkal a nappalidnak vagy irodádnak egyediséget és személyiséget kölcsönzöl. Hagyományos fekete színű, alumíniumból gyártva.

Walplus Falmatrica, Madarak egy ágon
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, Madarak egy ágon mintával a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Spanyol klasszikus
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica klasszikus Spanyol motívummal a Walplus cégtől . Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Török mozaik, zöld
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, török mozaik motívummal a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Vintage, porcelán
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica Vintage motívummal a Walplus cégtől . Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Öntapadós matrica falra Francia klasszikus zöld
4 290 Ft

Öntapadós matrica falra klasszikus francia motívummal a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét különös mintával és kölcsönöz neki egyediséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Vintage kék tapéta WM5108X4
6 990 Ft

Fali matricák vintage tapéták Walplus márkától. A kék tapéták gyönyörű kiegészítése a lakásnak. Falra vagy bútorra helyezhetők. Hogyan és hová ragasztod fel, az csak rajtad áll.

Walplus 24 cserép mintájú matrica szett WT1007
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A színes cserép alakú matricák kiválóan alkalmasak az unalmas és régi bátorok vagy üres falak felélénkítésére. Felragasztás után a matricák könnyen eltávolíthatók és később máshova is felragaszthatók. Nem hagynak nyomot.

Walplus Colourful Butterflies öntapadós tapéta
6 990 Ft

Gyönyörű pillangó mintás tapéta a Walplus márkától, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Falmatrica, Antik virágok
4 290 Ft

Falmatrica antik virágok mintájával a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.

Walplus Falmatrica, Az ég a Földközi-tengeren
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, az ég a Földközi-tengeren motívummal a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Középkori design
4 290 Ft

Falmatrica hagyományos középkori mintákkal a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.

Walplus Falmatrica, Marokkó
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, Marokkó mintával a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Marokkói rózsa, piros
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica marokkói rózsa motívummal a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Tulipán
4 290 Ft

Falmatrica tulipánmintákkal a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.

Walplus Öntapadó tábla a földre, puzzle
2 890 Ft

A fekete Walplus matricák puzzle formájában olyan a felülete, mint egy klasszikus iskolai táblának, így írhatsz és rajzolhatsz rajta. könnyen eltávolítható a felület károsítása nélkül és felragasztható egy másik helyre.

Walplus Öntapadós matrica falra Angol vintage zöld
4 290 Ft

Öntapadós matrica falra Angol vintage motívummal a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét különös mintával és kölcsönöz neki egyediséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Retro barna falmatrica
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica retró motívummal a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus 24 cserép mintájú matrica szett WT1008
3 690 Ft

A mintás cserép alakú matricák kiválóan alkalmasak az unalmas és régi bátorok vagy üres falak felélénkítésére. Felragasztás után a matricák könnyen eltávolíthatók és később máshova is felragaszthatók. Nem hagynak nyomot.

Walplus 24 cserép mintájú matrica szett WT1011
7 900 Ft 3 490 Ft

A mintás cserép alakú matricák kiválóan alkalmasak az unalmas és régi bátorok vagy üres falak felélénkítésére. Felragasztás után a matricák könnyen eltávolíthatók és később máshova is felragaszthatók. Nem hagynak nyomot.

Walplus Diamonds Pattern öntapadós tapéta
6 390 Ft

Elegáns fekete-fehér öntapadós tapéta, amivel könnyedén felfrissítheted a belső tereket, bútorokat, ajtókat vagy más sima felületű helyeket. Nem hagy nyomot eltávolítás után. A csomag 4 lapot tartalmaz, amiket szükség szerint felvághatsz és ragaszthatsz egymás mellé, így alakítva ki az egy nagy darabból álló tapétát.

Walplus Falmatrica, Földközi-tenger
4 290 Ft

Falmatrica a Földközi-tenger térségére jellemző mintákkal a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.

Walplus Falmatrica, Földközi-tengeri klasszis
4 290 Ft

Falmatrica hagyományos földközi-tengeri mintákkal a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.

Walplus Falmatrica, Hollandia
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, Hollandia mintával a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Karácsonyi csillag
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, karácsonyi csillag mintával a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, London
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica London motívummal a Walplus cégtől . Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Lyon Encaustic
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, Lyon Encaustic mintával a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Mália, sokszínű
4 290 Ft

Öntapadós falmatrica, Mália mintával a Walplus cégtől. Alakítsd át a szoba kinézetét szokatlan mintával és adj neki egyéniséget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás tartalma 24 darab 15 × 15 cm méretben.

Walplus Falmatrica, Marokkó, színes
4 290 Ft

Falmatrica hagyományos marokkói mintákkal a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.

Walplus Falmatrica, Marokkói klasszis
4 290 Ft

Falmatrica hagyományos marokkói mintákkal a Walplus márkától. Változtasd meg helyiségeid kinézetét rendhagyó mintákkal és adj neki sajátos jelleget. A matrica gyorsan és egyszerűen felragasztható. Bármikor eltávolíthatod és újra felragaszthatod anélkül, hogy a falat megrongálná. A csomagolás 24 darab 15 × 15 cm méretű matricát tartalmaz.