Weina Interaktív járássegítő támasztókerékkel
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina interaktív járássegítő nem csak a járás talulásában támogatja gyermekét, de interaktív készségfejlesztő játékként is használható. A vidám, élénk színű formákkal díszített járássegítő kiskocsi nagy segítség az első lépéseknél. Másrészt a sok kiegészítővel való játék közben gyermeke megismeri a különböző színeket, formákat, és fejleszti térérzékét, kézügyességét és koordinációs képességeit. A járássegítő támasztókerekeinek köszönhetően igazán stabil. Fény- és hangeffektekkel ösztönzi gyermekét a tanulásra.

Weina Járóka világítós játékkonzollal
24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weine járóka segítségével játékosan fejleszthetőek gyermekek koordinációs képességei, mindemellett garantált a jókedv. A járóka ülése 3 pozícióban állítható, a váz pedig összecsukható, így tárolása könnyed és egyszerű. A járókán található játékkonzol leszerelhető, amely hang- és fényhatásokkal biztosítja gyermeke nyugalmát az éjszakai órákban.

Weina Bounce Roadster Deluxe Lábbal hajtós játék
25 600 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Weina Bounce Roadster Deluxe lábbal hajtós játék egy multifunkcionális ugráló, melynél 4 különböző mód közül válaszathatunk. 9 és 36 hónap között ajánlott, így hosszú ideig okozhat gyermeke számára örömet. A bölcső, a babakocsi és az ugráló mód segítségével több szempontból is hasznos termék, így mindenképpen elengedhetetlen a család számára. A játék sokoldalúsága miatt nagy segítséget nyújt egy kismamának.

Weina Formaválogató játék
8 990 Ft 8 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina Formaválogató játék ideális választás 18 hónapnál idősebb gyermekének. A vidám játék segítségével gyermeke megtanulhatja a színeket és a formákat. A megfelelő forma beillesztését vidám hanghatások jelzik.

Weina Multifunkcionális lábbal hajtós játék
21 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina Multifunkcionális lábbal hajtós játék ideális választás 9 hónapos kortól. Nagy segítséget jelent a kisgyermek első lépéseinél, később pedig nagyszerű lábbal hajtós. A hang- és színeffektek még élvezhetőbbé teszik a játékot.

Weina Roadster Kisautó

Weina Roadster Kisautó

Értékelés: 5
16 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Weina Bounce Roadster kisautó tökéletes választás a kisbabáknak. A „Push & Walk“ fogantyú úgy van kialakítva mint a bébikomp. Ösztönzi a gyereket, hogy folyamatosan aktív legyen.

Weina Zenélő formaválogató játék
9 990 Ft 9 150 Ft

Weina Zenélő formaválogató játék ideális választás 18 hónaposnál idősebb gyermekeknek. Az aranyos kisautó formájú játék nagyszerű készségfejlesztő. A megfelelő forma beillesztését elismerő hang- és színeffektek jelzik.

Weina Járóka

Weina Járóka

Értékelés: 5
15 400 Ft

Weine Interaktív járássegítőnek köszönhetően játékossá válik a tanulás gyermeke számára. Vidám, élénk színű formákkal ellátott járóka gondoskodik gyermeke megfelelő koordinációs képességének, valamint kézügyességének a fejlődéséről. Fény- és hangeffektek garantálják a maximális elégedettséget. A járóka összecsukható, ezért tárolása egyszerűen megoldható.

Weina EasyGo Etetőszék

Weina EasyGo Etetőszék

Értékelés: 4,5
11 490 Ft

2 év garancia

Weina EasyGo etetőszék segítségével gyermeke kényelmesen étkezhet otthon, de akár egy étteremben is. A tálca levehető, ha nincs rá szükség, a három különböző magassági fokozat beállításával többféle székhez is ideális lehet. Az etetőszék könnyedén, kicsire összecsukható, így tárolása és hordozása nem okoz nehézséget.

Weina Interaktív járássegítő
17 199 Ft 16 990 Ft

Weina interaktív járássegítő interaktív készségfejlesztő játék és a járástanulásban hasznos eszköz egyben. A vidám, élénk színű formákkal díszített járássegítő kiskocsi nagy segítség az első lépéseknél, különösképp praktikus, kényelmes fogantyújának köszönhetően. Emellett a sok kiegészítővel való játék közben gyermeke megismeri a különböző színeket, formákat, és fejleszti térérzékét, kézügyességét és koordinációs képességeit. A járássegítő támasztókerekeinek köszönhetően igazán stabil. Fény- és hangeffektekkel, állathangokkal ösztönzi gyermekét a tanulásra.

Weina Járóka

Weina Járóka

Értékelés: 4,5
22 490 Ft

Weina Járóka egy vidám, szórakoztató bébikomp, amellyel gyermeke biztonságosan játszhat a lakás bármely pontján. Segítségével kiválóan fejleszthető a gyerekek koordinációs képességei, a játékpanel pedig egyéb készségek fejlesztésére szolgál. A járóka első kerekei mozgathatók, így a könnyed mozgás biztosított. A bébikomp ülése három pozícióba állítható, és a váza összecsukható, így igazán praktikus szerkezet.

Weina Walker Járóka

Weina Walker Járóka

Értékelés: 4,5
23 990 Ft

A Weina Walker Járóka segítségével könnyedén fejleszthető gyermeke járásképessége. Kényelmes, párnázott üléssel rendelkezik, mely háromféle pozícióban állítható. A járóka első kerekei forgathatóak, ezáltal a könnyed mozgás biztosított. Összecsukható vázának köszönhetően a tárolása egyszerűen megoldható.

Weina Macis vetítő

Weina Macis vetítő

Értékelés: 4
11 490 Ft

Wein macis vetítő játék a kiságy legjobb tartozéka. Úgy alakították ki, hogy az ágyra szerelve a baba is könnyedén be tudja kapcsolni. A különböző módoknak köszönhetően funkcionálhat éjszakai fényként, vetítőként, vagy ha akarjuk, altató dalt is játszik. Az elemes működésnek köszönhetően az ágy bármely részére fel tudjuk szerelni.

Weina Zenélő játék
11 990 Ft 9 300 Ft

Weina zenélő játék vidám mintákkal inspirálja a kis zenészeket. Fejleszti a gyerekek zenei készségeit, a szórakoztató dallamok és színes fények hosszú időre lekötik a kicsiket. 1 éves kortól ajánlott.