Westige TANA 2,5 cm

Westige TANA 2,5 cm

Értékelés: 4,3
8 190 Ft

Westige Piros, színes mintás önfelfújó matrac egy szeleppel. 75D poliészterből készült, ellenálló PVC felületkezeléssel. Méretei 183 × 51 × 2,5 cm alapján kevés helyet foglal, így kisebb sátrakba is kényelmesen befér.

Westige Lappi 75l

Westige Lappi 75l

Értékelés: 4,8
20 990 Ft

A Westige Lappi 75 márka egy új hátrészi rendszerrel és új kialakítással lép elő. A megfelelő zsebek könnyű hozzáférést biztosítanak a fő rekeszhez, így ez a hátizsák a legjobb választás az expedíciós hegymászásához, utazásához, hosszú távú vidéki tartózkodáshoz vagy turistáskodáshoz.

Westige DAILY M törülköző-32%

Westige DAILY M törülköző

Értékelés: 4,5
2 790 Ft 1 890 Ft

Akció

WESIGE DAILY jó nedvszívó képességű törülköző alkalmas sportoláshoz, utazáshoz, valamint strandra egyaránt. A törülköző antibakteriális védelemmel ellátott.

Westige Airbrake

Westige Airbrake

Értékelés: 4,5
9 990 Ft

Az Airbrake snowboard és síszemüveg védi a szemet a napsugaraktól, hótól és széltől, a visszafogott keret nem zavar a kilátásban, a szemüveg pedig nem csúszik el a helyéről. A háromrétegű habszivacs kényelmet biztosít az egész napos használat során.

Westige Prime gyermek snowboard-59%
12 490 Ft 5 090 Ft

Akció

Gyermek műanyag snowboard kötéssel a kis kezdő „snowboardosoknak“… Kötés állítható mikrokapoccsal, magasított saroktartó a nagyobb stabilitás érdekében. Nagyszerű ajándék a gyermekek szórakozásához a hóban, kiváló áron. – maximális terhelhetőség 70 kg-ig – hossza: 98 cm

Westige Gerincvédő DEFENDER

Westige Gerincvédő DEFENDER

Értékelés: 4,5
13 990 Ft

A Westige DEFENDER gerincvédő úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletes kényelmet és védelmet biztosítson bármilyen kihívás teljesítése közben a sílécen vagy a snowboardon.

Westige Gyerek hátvédő SHELL
8 190 Ft 6 990 Ft

Akció

A Westige SHELL egy gyerek hátvédő bevált konstrukcióval, amely technológiája extrém flexibilitást biztosít mozgás közben és védelmet viselés közben.

Westige Hátgerinc-védő Vest

Westige Hátgerinc-védő Vest

Értékelés: 4,3
19 990 Ft

A WESTIGE Vest hátvédő, ami flexibilisebb, mint a klasszikus védők, viszont ugyan olyan védelmet biztosít. A konstrukcióját puha, hab alapú anyag alkotja, ami az egyedi rácsos szerkezetének köszönhetően légáteresztő, rugalmas és elvezeti az izzadtságot.