Westmark 5 darabos fűszertartó
4 190 Ft

Elegáns nemesacél fűszertartó a Westmark márkától négy dobozból és egy nemesacél alátétből áll. A dobozok alja praktikus mágnessel van ellátva, így biztonságosan ül az alátéten, valamint kétféle módon nyithatók a kiváló adagolás érdekében. A termékre 5 éves garancia vonatkozik.


Westmark Digitális hőmérő sütéshez
2 190 Ft

Fontos tudni, mennyi ideig szükséges a csirke vagy a máj sütése. Ez a hőmérő sütéshez a Westmark márkától nemcsak a hőmérséklet skáláját jeleníti meg, hanem a szimbólumokat is különböző húsfajtákhoz a megfelelő hőmérséklet dedukálásához.


Westmark Digitális hőmérő sütéshez, vezeték nélkül
13 690 Ft

Praktikus vezeték nélküli digitális hőmérő sütéshez, amellyel ellenőrizheted a sütés folyamatát akár még 30 m távolságból is. Rozsdamentes acél mérőszondával ellátva, az alaphoz egy ellenálló kábellel csatlakozik. Előtelepített hőmérséklettel különféle húsokhoz, vagy az Ön által meghatározott hőmérséklethez.


Westmark "Frecher Fritz" húsdaráló
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mechanikus húsdaráló különböző húsdaráló ** tárcsákkal. A Westmark Frecher Fritz két cserélhető tárcsával ellátott, valamint tárcsával pékáru gyártásra. Könnyen szétszedhető, karbantartása nagyon egyszerű. Alapja **tapadókorongos, így könnyebben dolgozhatsz vele.


Westmark Hasábburgonya-vágó, műanyag nemesacél pengékkel
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű műanyag hasábburgonya-vágó a Westmark márkától három nemesacél pengével. Ideális hasábburgonya, zöldségek és gyümölcsök háromféle méretre történő vágására.


Westmark Mandula daráló
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mandula daráló mandula, dió, csokoládé vagy keményebb sajtok lágy darálására alkalmas. A Westmark márkájú daráló tapadókorong talpakkal ellátott a sima felületre való rögzítés érdekében. A daráló rozsdamentes acélból készült speciális technológiával, az éles és tartós pengék érdekében.


Westmark Rozsdamentes acél shaker 0,75 l
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi shaker, 0,75 l űrtartalommal a Westmark márkától nemesacél kialakításban beépített szűrővelnem hiányozhat a koktélok szerelmeseinek, vagy a bárpultosok gyűjteményéből.


Westmark Sajtszeletelő "Fromarex"
5 690 Ft

Ez az ügyes sajtszeletelő a Westmarktól nagyon könnyen irányítható, és a sajton kívül szeletelhet vele puha szalámit vagy zöldséget is. Fokozott minőségű műanyagból készült, rozsdamentes acél pengéből úgy, hogy a lehető legtovább szolgáljon.


Westmark Steak hőmérő, 2 drb
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindenki máshogy szereti a húst átsütve, ezért nehezebb a vendégek számára való elkészítése. Ebben segít a steakhoz ajánlott hőmérő a Westmarktól – három fokozatú átsütést biztosít, hogy elkészítése olyan könnyű legyen, amennyire az csak lehetséges. Szett 2 db.


Westmark Sütési hőmérő krumplihoz Pommi, 2 drb
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tökéletesen átsült burgonya a mesterszakács remeke, ennek a hőmérőnek köszönhetően ez mindig sikerülni fog Hőmérő krumplihoz Pommi a Westmarktól elegendő a krumpli közepébe szúrni, és megfigyelni a skálát, amikor megjelenik annak átsülési mutatója. Szett 2 db.


Westmark Tartály konyhai tárolóval - 4 részes szett "Roma"
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az áttekinthető konyhában jó főzni. Tégy rendet a konyhában ennek a konyhai tartályos tárolónak köszönhetően a Westmarktól. Roma szett három 1 l űrtartalmú tárolóval, amelybe minden szükséges belefér.


Westmark Torta spatula és kés, rozsdamentes acélból
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

torta spatula a Westmark márkától, amelyet késként is használhatsz a tészta vágásához, vagy akár krém és öntet kenéséhez is ideális. Az édesség készítése hihetetlenül egyszerű lesz ezzel a segítővel.


Westmark Torta spatula és kés, rozsdamentes acélból
2 290 Ft

Torta spatula a Westmark márkától, amelyet szokásos késként is használhatsz. Nagyszerű a krémek és a cukor mázolása számára. Az extra hosszú rozsdamentes acél pengének köszönhetően a krémet is szélesen szétkenheted a tésztán.


Westmark "V-PLUS" zöldségszeletelő
14 690 Ft

zöldségszeletelő magas minőségű rozsdamentes acélból készült a Westmark márkától. Ez a V-PLUS szeletelő 5 könnyen cserélhető vágószerkezettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyümölcsök és zöldségek különböző vastagságú és formájú vágását.


Westmark Zöldségvágó "Spiromat"
11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Westmark csúcsminőségű műanyag és rozsdamentes spirálvágó 3 eltávolítható rozsdamentes pengével rendelkezik. A Spiromat olyan zöldségspirálokat hoz létre, amelyek tányér dekorációként használhatók. Még káposztát is vághatsz vele.


Westmark Tészta nyomó - rozsdamentes acél
8 190 Ft

Tészta nyomó elsőosztályú rozsdamentes acélból, minőségi műanyag kombináció a Westmark márkától varázslatos édességet varázsol. A díszítő segítségével, 8 rozsdamentes acél fejjel és 8 formázó fejjel eredeti mintákat hozhatsz létre pár másodperc alatt.


Westmark Daráló dióra, zöldségre és sajtra "Trio"
4 290 Ft
4 240 Ft

Univerzális kézi daráló dióra, sajtra, csokoládéra, zöldségre és gyümölcsre a Westmark márkától. Minőségi ABS műanyagból és rozsdamentes acélból, melynek és a 3 cserélhető résznek köszönhetően durva és finom őrlés is lehetséges.


Westmark Kerámia mákdaráló "Poppy"
9 590 Ft

Mákdaráló elsőosztályú műanyagból, minőségikerámia őrlőmechanizmussal a Westmark márkától. „Poppy“ daráló az őrlés folyamatos durvaságának beállításával, darálhatsz vele különféle gabonaféléket és magvakat, mint például a lenmag.


Westmark Mandula daráló rozsdamentes acélból
10 990 Ft

Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült manduladaráló. Mandula, dió, csokoládé vagy keményebb sajtok lágy darálására alkalmas. A Westmark márkájú daráló tapadókorong talpakkal ellátott a sima felületre való rögzítés érdekében. A daráló rozsdamentes acélból készült speciális technológiával, az éles pengék érdekében.


Westmark Só és borsdaráló Acryl
2 490 Ft

Elegáns kézi fűszerőrlő kiváló minőségű fekete akrilból ezüst kiemeléssel a Westmark márkától. A kerámia őrlőmechanizmus mindenekelőtt só, bors és más fűszerek őrlésére alkalmas. A termékre 5 év garancia vonatkozik.


Westmark Sütő és grillező villa hőmérővel
5 690 Ft

Praktikus grillező villa beépített hőmérővel a Westmarktól megmutatja a grillezett hús sütési állapotát és a hőmérsékletét Ideális kinti és otthoni grillezéshez, mindig tökéletesen átsült ételt érsz el vele, ahogy azt kívántad.


Westmark Tároló 6 konyhai tartállyal "Venezia"
7 490 Ft

Minden konyhamesternek rendet kell tartania a konyhában. Hogy tudd mi hol van, szerezz be magadnak egy ilyen tárolót 6 konyhai tartállyal, mindegyik 1 l űrtartalommal. Rögtön áttekinthetőbb lesz a konyhád.


Westmark Univerzális hőmérő
4 790 Ft

Konyhai hőmérő nélkül nehéz meghatározni az elkészült étel hőmérsékletét. A konyhai hőmérő a Westmark márkától minden konzisztenciájú ételek elkészítésére, beleértve a folyadékokat is.


Westmark Csiszolókő
10 590 Ft

Csiszolókő a károsodott élesség megjavítására kések esetében, vagy azok megélesítésére. A Westmark cég úgy ajánlotta, hogy minden oldala más funkcióval rendelkezzen. A biztonságosabb használatért biztonsági gumis alátéttel rendelkezik.


Westmark Digitális hőmérő sütéshez
5 990 Ft

Ezt a digitális hőmérőt megállíthatod akár egyenes felszínen vagy megfogathatod mágnessel is, amíg az ellenálló csatlakozó kábel méri a sülő hús hőmérsékletét. Hangjelzést ad a kívánt hőmérséklet elérése esetén. Konyhai időzítő óraként is használható.