Whirlpool W Collection WHFG 63 F LE X kürtős páraelszívó
1x
B

Whirlpool W Collection WHFG 63 F LE X kürtős páraelszívó

131 990 Ft
Ingyen szállítás

B energiaosztályú rozsdamentes acél kürtős páraelszívó felső légkivezetéssel hatékonyan távolítja el a nem kívánt szagokat a konyhából. A beépített gombok segítségével 3 sebességet állíthatsz be az elszíváshoz. A Whirlpool W Collection WHFG 63 F LE X minden konyhában megfelelő segédeszköz.

Forgalmazó: MALL
-35%
Whirlpool WHVP 62F LT SD kürtős elszívó
A

Whirlpool WHVP 62F LT SD kürtős elszívó

156 590 Ft
100 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az A energiaosztályú kürtős páraelszívó rozsdamentes acél kivitelben, 60 cm szélességgel, elektromos vezérléssel és energiatakarékos LED világítással rendelkezik. A Whirlpool WHVP 62F LT SD 650 m3/h maximális elszívási teljesítményű motorral, 4 elszívási teljesítményszinttel és automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-12%
Whirlpool WHVP 63 LT W Kürtős fali páraelszívó
B

Whirlpool WHVP 63 LT W Kürtős fali páraelszívó

117 990 Ft
102 990 Ft

Whirlpool WHVP 63 LT W fali kürtős páraelszívó fehér üveg borítással, ez a készülék igazán szép eleme lehet konyjájának, míg a LED égők segítenek a megvilágításban egyszerűbbé téve konyhai teendőit.

Forgalmazó: MALL
-9%
Whirlpool kéményes páraelszívó WHBS 62F LT K
3x
A

Whirlpool kéményes páraelszívó WHBS 62F LT K

169 990 Ft
153 990 Ft

Kürtős páraelszívó A++ energiaosztályban érintőkijelzős vezérléssel és LED világítással. A Whirlpool WHBS 62F LT K 6. érzék technológiával rendelkezik, mely a központi gomb és az előre beállított teljesítményszintek segítségével beállítja az elszívás megfelelő teljesítményét a főzéshez.

Forgalmazó: MALL
-35%
Whirlpool WHVP 65F LM K kürtős elszívó

Whirlpool WHVP 65F LM K kürtős elszívó

109 890 Ft
70 490 Ft

Kéményes páraelszívó az D energiaosztályból fekete színben, gombos vezérléssel, költséghatékony LED diódás világítással és 3 teljesítményfokozattal. A Whirlpool WHVP 65F LM K lehetővé teszi a munkát kipufogó és recirkulációs üzemmódban. Maximális szívóteljesítmény akár 647 m3 / h.

Forgalmazó: MALL
-40%
Whirlpool WHVP 62F LT W kürtős elszívó
A

Whirlpool WHVP 62F LT W kürtős elszívó

148 990 Ft
87 990 Ft
Újdonság

A energiaosztályú fehér kürtős páraelszívó, 60 cm szélességgel, elektromos vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Whirlpool WHVP 62F LT W 650 m3/h maximális elszívási teljesítményű motorral, 4 elszívási teljesítményszinttel és automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-32%
Whirlpool AKR 62F LT K kürtős elszívó
2x

Whirlpool AKR 62F LT K kürtős elszívó

125 990 Ft
84 990 Ft

Kéményes páraelszívó az A energiaosztályból fekete színben, gombos vezérléssel, költséghatékony LED diódás világítással és 4 teljesítményfokozattal. A Whirlpool AKR 62F LT K lehetővé teszi a munkát kipufogó és recirkulációs üzemmódban. Maximális szívóteljesítmény akár 700 m3 / h.

Forgalmazó: MALL
-32%
Whirlpool AKR 036/1 G BL
1x
D

Whirlpool AKR 036/1 G BL

103 990 Ft
70 490 Ft

Kéményes páraelszívóa D energiaosztályból fekete színben, elektronikus vezérléssel, LED diódás világítással és 3 teljesítményfokozattal. A Whirlpool AKR 036/1 G BL elszívó és recirkuláló üzemmódban is képes üzemelni, zsír és szénszűrővel is rendelkezik, amik az alaptartozékai közé tartoznak.

Forgalmazó: MALL


A Whirlpool Corporation elődjét, az Upton vállalatot három fivér alapította 1911-ben az egyesült államokbeli Michigan-ben.
[* 5160717 <] A testvérek első megrendelése a Federal Electric-től érkezett, amelynek eredményeképpen százas nagyságrendben kezdték el gyártani saját találmányukat, a mai mosógép közvetlen elődjének számító elektromos mángorlógépet. A gyors fejlődésnek induló vállalkozás a második világháború után, 1946-ban kilépett a tőzsdére is, de a Whirlpool Corporation nevet csak, 1950-ben vette fel a cég, méghozzá az első automata mosógépük neve nyomán, amely miatt informálisan már korábban is csak Whirlpool-ként emlegették a vállalatot ( Whirlpool örvényt jelent magyarul).
A cég a háborút követő időszak gazdasági konjunktúrájának köszönhetően folyamatosan fejlődött és bővült. Még az *űrkutatásban* is részt vettek a kutató mérnökök, olyannyira, hogy a Whirlpool által kifejlesztett „űrkonyhát” több amerikai űrhajón (Gemini, Apollo, Skyland) is használták. Kezdetben olyan módszerek kidolgozásával bízták meg a vállalatot, amelynek segítségével a súlytalanság állapotában is tápláló ételt lehet előállítani. A megbízás sikeres teljesítését követően a cég, hasonló kutatásokkal vett részt az Apollo és a Skylab elnevezésű űrkutatási programokban is. 1962-ben a NASA Gemini projektjében a Whirlpool Corporation feladata volt az élelmezési és hulladékkezelő technológia kidolgozása.
[* 5163216 >]1986-ban az USA-ban minden második eladott mosógép Whirlpool volt, ezzel az Egyesült Államok piacvezető háztartási gép gyártójává vált a cég. Azonban az 1980-as években a gazdasági növekedés lelassult, és az amerikai piacon már jóformán csak ezrelékben volt mérhető az eredményjavulás. A gyorsan fejlődő piacok meghódításának esélyeit kereső vállalat Európára kacsingatott, nem is eredménytelenül. 1989-ben a Whirlpool közös céget alapított a holland Philips elektronikai vállalttal, amely később 100 százalékos tulajdonban a Whirlpool birtokába került a Philips kivásárlásával. 1990-es években folytatódott a világméretű expanzió, minek folyományaként a konszern Dél-Amerikában és Ázsiában és Afrikában is megvetette a lábát. 1994-ben négy kínai és négy indiai gyárat 1997-ben pedig két Dél-afrikai üzemet vásárolt fel a cég. 1998-ban pedig Dél Amerika legnagyobb fehéráru gyártójával a brazil Multibrasszal vegyesvállalatot hozott létre a Whirlpool, amely 100 százalékos tulajdonosává vált 2000-ben. A Whirlpool ma már világszerte 13 gyártóbázissal rendelkezik, 68 ezer alkalmazottat foglalkoztat és több, mint 30 kutatóközpont tartozik hozzá. Termékeit 170 országban forgalmazza 12 fontosabb márkanév alatt, mellyel a forgalmazás területén is vezető szerepet vívott ki magának. A világ egyik legnagyobb háztartásigép- gyártójaként Európában és Magyarországon is alig másfél évtized alatt az élmezőnybe küzdötte fel magát. A Whirlpool mint márka legfőbb értéke mindig is az innováció volt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vállalat által megcélzott vásárlóközönség igényeit leginkább az újabb és újabb technológiai fejlesztésekkel lehet kiszolgálni. Ezért az innováció a cégcsoport márkái számára stabil versenyelőnyt biztosít a piacon, értéket teremtve a vásárlók a kereskedelmi partnerek és a részvényesek számára egyaránt. A termékújdonságoknak köszönhetően a vásárlók hűségesek maradnak a márkához, ez pedig a bevételek újbóli növekedését eredményezi. Az így kapott forrásokat a cég ismét a márkaépítésre, a kutatásfejlesztésre fordíthatja.
A magyar leányvállalat 1992. április 2-án alakult, amely a mai napig kizárólag kereskedelmi-, valamint ezt kiegészítő logisztikai- és marketing tevékenységet folytat. A több, mint tíz éves fennállás alatt a Whirlpool Magyarországon is vezető háztartási márkává vált. A vállalat Magyarországon mindhárom klasszikus disztribúciós csatornán keresztül értékesít termékeket. Jelen van a nagykereskedésekben, a műszaki cikkekkel foglalkozó szakkereskedésekben, valamint a hipermarketekben is. Partnerei között az összes, a szegmensben érdekelt meghatározó gazdasági szereplő megtalálható.


[* 5161478 <] **Mike Todman üzenete**
(Elnök, Whirlpool International)

A Whirlpool 16 éve van jelen Európában, és ezidő alatt az ismeretelen névből vezető háztartási gép márka lett szerte Európában. Elkötelezettségünk lelke a strtatégiai befektetés mind a márkákba, az innocváció területére, a gyártásba és a közösségbe, hogy fenntartsuk vásárlóink lojalitását és vezető helyzetünket az iparágon belül.


További információk a www.whirlpool.com és a www.whirlpool.hu weboldalakon találhatók.