-6%
Whirlpool AKP 458 IX Beépíthető sütő
45x
A

Whirlpool AKP 458 IX Beépíthető sütő

79 490 Ft
73 990 Ft
Ingyen szállítás

Whirlpool AKP 458 IX beépíthető sütő. A Sütőben 8 alapvető sütési funkció van , ami magában foglalja a grillezés, felolvasztást és a légkeveréses sütést is. A kapacitása 63 liter így könnyű sütni nagy darab húsokat is sütni.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool OAKZ9 6200 CS IX
71x
A+

Whirlpool OAKZ9 6200 CS IX

133 990 Ft
Ingyen szállítás

Whirlpool OAKZ9 6200 EN IX beépíthető sütő A+ energiaosztályban, amely a profi 6. érzék technológiát használja. Elegendő kiválasztani az egyik előre beállított kategóriát, beadni a súlyt és a sütő mindent elvégez. Ezen felül a SmartClean öntisztító funkciót is értékelni fogod.

Forgalmazó: MALL
-24%
Whirlpool AKZ9 6230 NB
7x
A+

Whirlpool AKZ9 6230 NB

158 990 Ft
119 990 Ft
Ingyen szállítás

Beépített forrólevegős sütő A+ energiaosztályban fekete kivitelben a sütéshez modern 6. érzékű technológiát használ, amely lehetővé teszi az érzékelőknek, hogy 6 különböző főzési ciklusból válasszanak előre beállított értékekkel. A Whirlpool AKZ9 6230 NB sütő az Absolute dizájnnak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető egy központi gombbal.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool AKZ9 6230 WH
12x
A+

Whirlpool AKZ9 6230 WH

149 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Beépített forrólevegős sütő A+ energiaosztályban fehér kivitelben a sütéshez modern 6. érzékű technológiát használ, amely lehetővé teszi az érzékelőknek, hogy 6 különböző főzési ciklusból válasszanak előre beállított értékekkel. A Whirlpool AKZ9 6230 WH sütő az Absolute dizájnnak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető egy központi gombbal.

Forgalmazó: MALL
-12%
Whirlpool AKP 449 IX Sütő
79x
A

Whirlpool AKP 449 IX Sütő

70 490 Ft
61 990 Ft
Ingyen szállítás

A Whirlpool AKP 449 IX sütőv több sütési funkcióval. A energiaosztályú sütő . Könnyen kezelhető. Gyorsan és egyszerűen elkészíthetjük vele ételeinket. TOVÁBB OLVASOM ->

Forgalmazó: MALL
-13%
Whirlpool AKP 745 IX
4x
A

Whirlpool AKP 745 IX

122 990 Ft
106 990 Ft
Ingyen szállítás

Beépíthető sütő A energiaosztályban, kör formájú fűtőtesttel, 9 programmal. A Whirlpool AKP 745 IX rozsdamentes acél forrólevegős sütő a SmartCelan öntisztító programnak hála egyszerűen tisztítható, ugyanis a program hatékonyan távolítja el a zsiradékokat, vízgőz elvén működik. Az Absolute Core intuitív vezérlés szintén megkönnyíti a beállításokat.

Forgalmazó: MALL
-7%
Whirlpool AKP 745 NB
2x
A

Whirlpool AKP 745 NB

122 690 Ft
113 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Beépíthető sütő A energiaosztályban, kör formájú fűtőtesttel, 9 programmal. A Whirlpool AKZ 6270 IX forrólevegős sütő a tisztításhoz SmartClean programot használ, amely víz párologtatása segítségével tünteti el a szennyeződéseket. Az ajtók biztonságos hőmérsékletéről a hűtő ventilátor gondoskodik, amely légáramlást biztosít az ajtók üvegei közt.

Forgalmazó: MALL
-7%
Whirlpool AKZ 6270 IX
7x
A+

Whirlpool AKZ 6270 IX

187 990 Ft
172 990 Ft
Ingyen szállítás

Beépített forrólevegős sütő A+ energiaosztályban, rozsdamentes acélból, az automatikus pirolízis rendszernek köszönhetően megkönnyíti a tisztítást, amelyben a szennyeződések magas hőmérsékleten hamuvá égnek. A Whirlpool AKZ9 6270 IX sütő modern 6. érzék technológiát alkalmaz a sütéshez.

Forgalmazó: MALL
-16%
Whirlpool AKZM 8420 IX Beépíthető sütő
4x
A+

Whirlpool AKZM 8420 IX Beépíthető sütő

169 990 Ft
141 990 Ft
Ingyen szállítás

Whirlpool AKZM 8420 IX beépíthető sütő hagyományos és speciális funkcióinak köszönhetően könnyen megfőzheti kedvenc ételét. A gyors előmelegítés, alsó-felső sütés, grill és turbogrill funkciók mellett eco hőlégbefúvás és kelesztési, Ready2Cook és Cook3 funkció teszi sokrétűvé a sütő használatát. Hatodik érzék funkcióval, melynek segítségével a készülék az étel súlya és fajtája alapján automatikusan beállítja az időt és az egyéb paramétereket a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Az elektronikus gombzár gyermekzárként funkcionál, így biztosítva, hogy a kisgyerekek ne tehessenek kárt magukban. Űrtartalma 73 liter. Az ujjlenyomatmentes Inox felületnek köszönhetően a zsíros szennyeződések, ujjlenyomatok, maszatok kevésbé látszódnak meg, és könnyebben eltávolíthatók róluk. Emellett a gépek karcmentesek maradnak, így tovább őrzi meg eredeti állapotát. Finoman csukódó sütőajtó és elektronikus hőmérséklet szabályozás teszik még kényelmesebbé a használatát.

Forgalmazó: MALL
-6%
Whirlpool Beépíthető sütő AKP 462/IX
75x
A

Whirlpool Beépíthető sütő AKP 462/IX

103 990 Ft
96 990 Ft
Ingyen szállítás

A Whirlpool AKP 462/IX beépíthető sütő elegáns ACTUAL dizájnnal rendelkezik, szabályos vonalakkal és rozsdamentes acél fogantyúval. A sütő kör alakú testtel és 8 alapvető sütési funkcióval rendelkezik. Az ajtó belső oldalán található SMART-CLEAN felületnek köszönhetően a hihetetlenül egyszerű karbantartást is élvezni fogod. Ez a felület homogén, így az égett ételmaradékok nem ülepednek le sehol.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool Beépíthető sütő AKP 459 IX
167x
A

Whirlpool Beépíthető sütő AKP 459 IX

73 490 Ft
Ingyen szállítás

Whirlpool beépített sütő AKP 459 IX Actual kivitelben. Ez az új kialakítás szabályos vonalakkal és rozsdamentes acélból készült négyzet alakú fogantyúval rendelkezik. A hőmérsékletet és a sütés típusát a klasszikus forgatógombok segítségével állíthatod be. A sütő 8 alapvető főzési funkcióval rendelkezik, beleértve a forró levegőt, grillezést és gyors kiolvasztást. A 60 literes belső térfogattal kényelmesen megsütheti a nagyobb húsdarabokat vagy süteményeket is. A sütő az ajtó belső oldalán található Smart-clean felületnek köszönhetően hihetetlenül könnyen tisztítható. A felület homogén, így sehol nem rakódnak le égett ételmaradékok.

Forgalmazó: MALL
-8%
Whirlpool AKP 742 IX
3x
A

Whirlpool AKP 742 IX

109 990 Ft
100 990 Ft
Ingyen szállítás

Beépíthető forrólevegős sütő A energiaosztályban, 65 l űrtartalommal, 9 programmal. A Whirlpool AKP 742 IX rozsdamentes acél kivitelű sütő kerek fűtőtesttel ellátott, egyedi SmartClean programmal kiegészített, amely a belső falak zománcozott felületével ötvözve egyszerűen megtisztítható a zsiradékoktól.

Forgalmazó: MALL


A Whirlpool Corporation elődjét, az Upton vállalatot három fivér alapította 1911-ben az egyesült államokbeli Michigan-ben.
[* 5160717 <] A testvérek első megrendelése a Federal Electric-től érkezett, amelynek eredményeképpen százas nagyságrendben kezdték el gyártani saját találmányukat, a mai mosógép közvetlen elődjének számító elektromos mángorlógépet. A gyors fejlődésnek induló vállalkozás a második világháború után, 1946-ban kilépett a tőzsdére is, de a Whirlpool Corporation nevet csak, 1950-ben vette fel a cég, méghozzá az első automata mosógépük neve nyomán, amely miatt informálisan már korábban is csak Whirlpool-ként emlegették a vállalatot ( Whirlpool örvényt jelent magyarul).
A cég a háborút követő időszak gazdasági konjunktúrájának köszönhetően folyamatosan fejlődött és bővült. Még az *űrkutatásban* is részt vettek a kutató mérnökök, olyannyira, hogy a Whirlpool által kifejlesztett „űrkonyhát” több amerikai űrhajón (Gemini, Apollo, Skyland) is használták. Kezdetben olyan módszerek kidolgozásával bízták meg a vállalatot, amelynek segítségével a súlytalanság állapotában is tápláló ételt lehet előállítani. A megbízás sikeres teljesítését követően a cég, hasonló kutatásokkal vett részt az Apollo és a Skylab elnevezésű űrkutatási programokban is. 1962-ben a NASA Gemini projektjében a Whirlpool Corporation feladata volt az élelmezési és hulladékkezelő technológia kidolgozása.
[* 5163216 >]1986-ban az USA-ban minden második eladott mosógép Whirlpool volt, ezzel az Egyesült Államok piacvezető háztartási gép gyártójává vált a cég. Azonban az 1980-as években a gazdasági növekedés lelassult, és az amerikai piacon már jóformán csak ezrelékben volt mérhető az eredményjavulás. A gyorsan fejlődő piacok meghódításának esélyeit kereső vállalat Európára kacsingatott, nem is eredménytelenül. 1989-ben a Whirlpool közös céget alapított a holland Philips elektronikai vállalttal, amely később 100 százalékos tulajdonban a Whirlpool birtokába került a Philips kivásárlásával. 1990-es években folytatódott a világméretű expanzió, minek folyományaként a konszern Dél-Amerikában és Ázsiában és Afrikában is megvetette a lábát. 1994-ben négy kínai és négy indiai gyárat 1997-ben pedig két Dél-afrikai üzemet vásárolt fel a cég. 1998-ban pedig Dél Amerika legnagyobb fehéráru gyártójával a brazil Multibrasszal vegyesvállalatot hozott létre a Whirlpool, amely 100 százalékos tulajdonosává vált 2000-ben. A Whirlpool ma már világszerte 13 gyártóbázissal rendelkezik, 68 ezer alkalmazottat foglalkoztat és több, mint 30 kutatóközpont tartozik hozzá. Termékeit 170 országban forgalmazza 12 fontosabb márkanév alatt, mellyel a forgalmazás területén is vezető szerepet vívott ki magának. A világ egyik legnagyobb háztartásigép- gyártójaként Európában és Magyarországon is alig másfél évtized alatt az élmezőnybe küzdötte fel magát. A Whirlpool mint márka legfőbb értéke mindig is az innováció volt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vállalat által megcélzott vásárlóközönség igényeit leginkább az újabb és újabb technológiai fejlesztésekkel lehet kiszolgálni. Ezért az innováció a cégcsoport márkái számára stabil versenyelőnyt biztosít a piacon, értéket teremtve a vásárlók a kereskedelmi partnerek és a részvényesek számára egyaránt. A termékújdonságoknak köszönhetően a vásárlók hűségesek maradnak a márkához, ez pedig a bevételek újbóli növekedését eredményezi. Az így kapott forrásokat a cég ismét a márkaépítésre, a kutatásfejlesztésre fordíthatja.
A magyar leányvállalat 1992. április 2-án alakult, amely a mai napig kizárólag kereskedelmi-, valamint ezt kiegészítő logisztikai- és marketing tevékenységet folytat. A több, mint tíz éves fennállás alatt a Whirlpool Magyarországon is vezető háztartási márkává vált. A vállalat Magyarországon mindhárom klasszikus disztribúciós csatornán keresztül értékesít termékeket. Jelen van a nagykereskedésekben, a műszaki cikkekkel foglalkozó szakkereskedésekben, valamint a hipermarketekben is. Partnerei között az összes, a szegmensben érdekelt meghatározó gazdasági szereplő megtalálható.


[* 5161478 <] **Mike Todman üzenete**
(Elnök, Whirlpool International)

A Whirlpool 16 éve van jelen Európában, és ezidő alatt az ismeretelen névből vezető háztartási gép márka lett szerte Európában. Elkötelezettségünk lelke a strtatégiai befektetés mind a márkákba, az innocváció területére, a gyártásba és a közösségbe, hogy fenntartsuk vásárlóink lojalitását és vezető helyzetünket az iparágon belül.


További információk a www.whirlpool.com és a www.whirlpool.hu weboldalakon találhatók.