White Pearl Fehérítő fogkrém, 75 ml
1 390 Ft

White Pearl Fehérítő fogkrém azoknak készült, akik vakító fehéren ragyogó mosolyra vágynak. A speciális recept olyan enzimeket tartalmaz, mely gyengéden távolítja el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptató részecskéket tartalmazna. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét.


White Pearl NanoCare Paszta, 100 ml
1 390 Ft

A White Pearl NanoCare Paszta jótékony hatást gyakorol a száj higiéniájára. A nano-ezüst részecskék megszüntetik a káros kórokozók jelenlétét, esetleges baktériumokat is. Egészséges fogakat és ínyt eredményez rendszeres használata.


White Pearl Fehérítő fogkrém dohányzóknak, 75 ml
1 390 Ft

White Pearl Fehérítő fogkrém kifejezetten a dohányzók számára készült. A speciális recept olyan enzimeket tartalmaz, mely gyengéden távolítja el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptató részecskéket tartalmazna. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét.


White Pearl NanoCare Fehérítő fogkrém, 100 ml
1 990 Ft

1 790 Ft

White Pearl NanoCare Fehérítő fogkrém speciális receptjének köszönhetően olyan nano-ezüst részecskéket tartalmaz, melyek gyengéden távolítják el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptatnák. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét. Megszünteti a káros kórokozókat és baktériumokat is, használata rendkívül higiénikus.


White Pearl Smile Mentol+ Fogfehérítő por, 30 g
1 290 Ft

1 090 Ft

Ha mindig is vakító fehér mosolyra vágyott, a White Pearl Smile Mentol+ Fogfehérítő por ideális választás! A forradalmasított technológiának köszönhetően a fogzománc csiszolása nélkül, ugyanakkor hatékonyan szünteti meg a fogak elszíneződését. Fehérítse fogait otthona kényelmében, olyan jótékony hatásokat élvezve, mint az erősített fogzománc és a fogszuvasodás elleni aktív védelem.


White Pearl Smile Fluor+ Fogfehérítő por, 30 g
1 290 Ft

1 090 Ft

Ha mindig is vakító fehér mosolyra vágyott, a White Pearl Smile Fluor+ Fogfehérítő por ideális választás! A forradalmasított technológiának köszönhetően a fogzománc csiszolása nélkül, ugyanakkor hatékonyan szünteti meg a fogak elszíneződését. Fehérítse fogait otthona kényelmében, olyan jótékony hatásokat élvezve, mint az erősített fogzománc és a fogszuvasodás elleni aktív védelem.


White Pearl NanoCare Silver Charcoal fehérítő fogpor
4 362 Ft

3 490 Ft

A praktikus fehérítőpor aktív szén és nano-ezüst részekkel segít a fogak színének visszaállításában. Hatékony segítség a kifakult fogak esetében, ha nagy mennyiségű kávét fogyasztasz, vagy esetleg cigarettázol. A besárgult fogak a múlté, és nem kell többé takargatni a fogaidat, amikor társaságba mész, hanem gyönyörű mosolyoddal kápráztathatsz el mindenkit.


White Pearl Fogfehérítő készlet, 130 ml
7 890 Ft

White Pearl Fogfehérítő készlettel fogorvosi szakértelemmel végezhet otthoni fogfehérítést. Peroxid mentes összetételének köszönhetően kíméletesen fehérít, óvja a fogzománcot és csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának esélyét is. Érzékeny fogakon is alkalmazható, az applikátor pedig felveszi fogai formáját, hogy akadálytalanul hathasson a fogfehérító gél az egész eljárás alatt.


White Pearl Smile Freshsweet Fogfehérítő por, 30 g
1 090 Ft

Ha mindig is vakító fehér mosolyra vágyott, a White Pearl Smile Freshsweet Fogfehérítő por ideális választás! A forradalmasított technológiának köszönhetően a fogzománc csiszolása nélkül, ugyanakkor hatékonyan szünteti meg a fogak elszíneződését. Fehérítse fogait otthona kényelmében, olyan jótékony hatásokat élvezve, mint az erősített fogzománc és a fogszuvasodás elleni aktív védelem.


White Pearl Fogfehérítő toll, 3 db
4 190 Ft

White Pearl Fogfehérítő toll kifejezetten az érzékeny fogakhoz készült, peroxid nélkül. Az egyfázisú fehérítő eljárásnak köszönhetően kényelmesen, otthon használható. Eltávolítja az elszíneződéseket és ragyogó fehér mosolyt varázsol.