White Pearl Fogfehérítő készlet, 130 ml
9 690 Ft

White Pearl Fogfehérítő készlettel fogorvosi szakértelemmel végezhet otthoni fogfehérítést. Peroxid mentes összetételének köszönhetően kíméletesen fehérít, óvja a fogzománcot és csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának esélyét is. Érzékeny fogakon is alkalmazható, az applikátor pedig felveszi fogai formáját, hogy akadálytalanul hathasson a fogfehérító gél az egész eljárás alatt.

White Pearl Fehérítő fogkrém, 75 ml-31%
1 890 Ft 1 290 Ft

Akció

White Pearl Fehérítő fogkrém azoknak készült, akik vakító fehéren ragyogó mosolyra vágynak. A speciális recept olyan enzimeket tartalmaz, mely gyengéden távolítja el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptató részecskéket tartalmazna. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét.

White Pearl NanoCare Paszta, 100 ml
1 790 Ft

A White Pearl NanoCare Paszta jótékony hatást gyakorol a száj higiéniájára. A nano-ezüst részecskék megszüntetik a káros kórokozók jelenlétét, esetleges baktériumokat is. Egészséges fogakat és ínyt eredményez rendszeres használata.

White Pearl Fehérítő fogkrém dohányzóknak, 75 ml
1 790 Ft

White Pearl Fehérítő fogkrém kifejezetten a dohányzók számára készült. A speciális recept olyan enzimeket tartalmaz, mely gyengéden távolítja el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptató részecskéket tartalmazna. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét.

White Pearl Fogfehérítő toll, 3 db
4 690 Ft 4 190 Ft

White Pearl Fogfehérítő toll kifejezetten az érzékeny fogakhoz készült, peroxid nélkül. Az egyfázisú fehérítő eljárásnak köszönhetően kényelmesen, otthon használható. Eltávolítja az elszíneződéseket és ragyogó fehér mosolyt varázsol.

White Pearl Smile Mentol+ Fogfehérítő por, 30 g
1 590 Ft 1 490 Ft

Ha mindig is vakító fehér mosolyra vágyott, a White Pearl Smile Mentol+ Fogfehérítő por ideális választás! A forradalmasított technológiának köszönhetően a fogzománc csiszolása nélkül, ugyanakkor hatékonyan szünteti meg a fogak elszíneződését. Fehérítse fogait otthona kényelmében, olyan jótékony hatásokat élvezve, mint az erősített fogzománc és a fogszuvasodás elleni aktív védelem.

White Pearl NanoCare Silver Charcoal fehérítő fogpor
3 890 Ft

A praktikus fehérítőpor aktív szén és nano-ezüst részekkel segít a fogak színének visszaállításában. Hatékony segítség a kifakult fogak esetében, ha nagy mennyiségű kávét fogyasztasz, vagy esetleg cigarettázol. A besárgult fogak a múlté, és nem kell többé takargatni a fogaidat, amikor társaságba mész, hanem gyönyörű mosolyoddal kápráztathatsz el mindenkit.

White Pearl NanoCare Fehérítő fogkrém, 100 ml
2 190 Ft

White Pearl NanoCare Fehérítő fogkrém speciális receptjének köszönhetően olyan nano-ezüst részecskéket tartalmaz, melyek gyengéden távolítják el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptatnák. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét. Megszünteti a káros kórokozókat és baktériumokat is, használata rendkívül higiénikus.