Wiky Habszivacs puzzle, 30x30 cm, 10 db
3 760 Ft

A Teddies Habszivacs puzzle vidám és szórakoztató játék gyerekeknek. Az élénk színek és a különféle formák felkeltik a kicsik figyelmét. Gyermeke számára nagy sikerélmény, ha a formák a helyükre kerülnek. A puzzle segítségével gyermeke megismerkedhet az építés élményeivel. Könnyű és könnyen tisztítható anyagból készült.


Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
7 960 Ft

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.


Wiky Mentő 34 cm
9 853 Ft

6 900 Ft

Mentőautó üresjáraton hang és fény effektusokkal lenyűgöznek minden gyereket, akik szeretik a mentést. Az autónak nyitható hátsó ajtajai vannak. A fény és hang aktiválására szolgáló gomb a mentőautó oldalán található.


Wiky Szobatelefon akkumulátorral 2 db
3 970 Ft

Működő szobatelefon akkumulátorral. Egy pár telefon szobáról szobára 7 méter hosszú kábellel összekötve. A játék nem csak gyerekeknek játszásra jó, hanem anyuval is beszélhetnek a konyhában. Elég csak megnyomni a számlapot és a másik telefon máris csörögni kezd.


Wiky Top Racer Autópálya, 97x48x9cm-29%
12 690 Ft

8 890 Ft

Akció

Teddies Top Racer Autópálya minden kisfiú számára feledhetetlen élményt nyújt, melyben kiélheti a versenyzés iránti rajongását. A versenypályán hajtűkanyarok, hidak és hurkok találhatók, melyen 2 versenyautó erejét mérheted össze. A mágneses technológia erős tapadást garantál, a tartozékok pedig igazi élethű futamot rekonstruálnak.


Wiky Autó csata
12 665 Ft

9 290 Ft

Élj át egy igazi autós kergetőzést, ki lesz a gyorsabb? Bankrabló vagy rendőr leszel? Az autók vadul csapódnak egymásnak, amelyik fordul fel elsőnek az veszít. De ne add fel, fordulj kerekekre és folytasd a harcot!


Wiky Fashion Angels egyszarvú
4 171 Ft

3 710 Ft

Nagyszabású születésnapi parti készülődik és te tökéletes kivételes szeretnél lenni? Díszítsd ki magad színes csillámokkal és színes egyszarvú szarvval és légy az est sztárja! Készlet minden kis és nagy divatozónak.


Wiky Fúró 18 cm
3 030 Ft

A fúró tökéletes hasonmásával a kis szerelő rengeteg szórakozást élhet át. Semmilyen felszerelésből sem hiányozhat ez a szuper fúró, mely szinte megkülönbözhetetlen az igazitól. Ha a fiad az apukájára szeretne hasonlítani, akkor ez a fúró biztos örömet okoz majd neki.


Wiky Fúró 28 cm
3 151 Ft

1 980 Ft

A fúró tökéletes hasonmásával a kis szerelő rengeteg szórakozást élhet át. Semmilyen felszerelésből sem hiányozhat ez a szuper fúró, mely szinte megkülönbözhetetlen az igazitól. Ha a fiad az apukájára szeretne hasonlítani, akkor ez a fúró biztos örömet okoz majd neki.


Wiky Képességfejlesztő asztal
8 859 Ft

6 630 Ft

Az interaktív asztal tökéletes minden kis felfedezőnek. Hogyha a kicsi a földön szeretne játszani, akkor a lábait le lehet csatolni. A színes asztalon különböző játékok találhatók, amik hosszú időre lekötik a kicsi figyelmét.


Wiky Kisbaba, mely igazi könnyeket sír
11 701 Ft

8 760 Ft

Az imádni való édes arcával és rózsaszín ruhájával, mely illik a baba fejvédőjéhez, a gyerekeket első pillantásra elragadják. Mi történt? A kisbaba sír. Töröld le könnyeit, vedd a karodba és itasd meg.


Wiky Kisvakond gyereksátor

Wiky Kisvakond gyereksátor

Értékelés: 4,5
4 990 Ft
4 770 Ft

Wiky Kisvakondos gyereksátor egy kitűnő szórakozást biztosító gyermekjáték. A sátor beltéri használatra lett tervezve, így a szó szoros értelmében mégsem sátor, inkább egy szobai kis odú ahova gyermeke kedvére elvonulhat, vagy nyáron a szabadban játszhat. A mindenki által jól ismert, és méltán kedvelt Kisvakond díszíti ezt a sátrat, így egészen biztos, hogy gyermeke imádni fogja!


Wiky Kisvakond vízfestmény
2 630 Ft

Wiky Kisvakond vízfestő tökéletes választás olyan gyerekek számára, akik imádnak rajzolni. A speciális toll segítségével megrajzolt formák 5 perc alatt eltűnnek a felületről, így az készen áll egy újabb alkotásra. Ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal gyermekünk addig folytathatja a rajzolást, amíg csak akarja, hiszen ez a speciális tábla sosem fog betelni.


Wiky Lovacska istállóval
12 411 Ft

8 000 Ft

Teljesítsd be álmodat és szerezz be egy szép lovat magadnak. A 16 cm lovacskaistállóval és tartozékokkal nem hiányozhat egy állatfarmos készletből sem . A lovak a gyerekek legkedveltebb állatkái.


Wiky Mega hangszer szett
11 333 Ft

8 120 Ft

Nevelj egy zenész sztárt! Szép és praktikus hangszer szett. A gyerekeket elkápráztatja a sokféle hangszer, sok és remek szórakozást kínál. Ki lesz a dobos, ki a gitáros vagy ki fog tamburázni?


Wiky Mosolygó kutyus

Wiky Mosolygó kutyus

Értékelés: 5
7 047 Ft

4 900 Ft

Ezzel az aranyos mosolygó kutyussal a gyerekek rengeteget szórakozhatnak. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. Mosolyogva minden könnyebben megy.


Wiky Munkaasztal szerszámokkal
10 763 Ft

8 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Van egy kis ügyes emberkéd otthon? Akkor biztosan szüksége lesz erre a minőségi munkaasztalra. A munkaasztal széleskörű szórakoztatást kínál a kis ügyes kezű emberkéknek. A javítások mostantól gyerekjáték lesz.


Wiky Nyerítő Mustang ló
9 495 Ft

7 390 Ft

Ki nem szeretne saját lovat? Teljesítsd be álmodat és szerezz be egy szép lovat magadnak. Mozdítsd meg a lovat és meghallod ahogy nyerít és a patkó kopogásokat. A lovak a gyerekek legkedveltebb állatkái.


Wiky RC motorkerékpár
11 081 Ft

7 690 Ft

Szuper gyors verseny motorkerékpár távvezérlővel, melyet a sofőr vezérelhet, aki még a legmeredekebb kanyarokban sem esik le róla. A motorkerékpár fényeffektusokkal rendelkezik. Rendezz szuper gyors versenyeket és légy a leggyorsabb!


Wiky Rock Buggy Goliash RC
36 751 Ft

26 560 Ft
+ ingyen szállítás

A ROCK BUGGY nem kérdezi merre vezet az út. Sem a fű, sem a göröngyös terep vagy nagy kövek nem állítják meg. Nem egy versenyautó, ami tépi az aszfaltot, ami azoknak van csak akik nem tudnak vezetni a saját utaikon. Ezért ne habozz és vágj neki a hozzáférhetetlen terepeknek.


Wiky Szerszámos láda
3 970 Ft

Gyerek szerszámos láda minden kis ezermester számára. Javítani kell vagy segíteni apunak? Ez a szett ebben nagy segítségedre lesz. A sok apró szerszámod egy helyen lesz ebben az erős hordozható kofferban.


Wiky Vontató 4 kisautóval
13 394 Ft

9 420 Ft

Vontató pótkocsival, mely négy személyautót szállít, a gyerekek remek játszótársa lesz órákon át. A kabinon levő gombbal aktiválod a fény- és hangeffektusokat.


Wiky Autó lószállítóval
9 495 Ft

6 500 Ft

Ruccanj ki a lovaddal a versenypályára vagy csak egy lovaglásra. Ez a luxus autó utánfutóval elszállítja mindkét lovadat bárhová, teljes kényelmesen . A szett nem hiányozhat egyetlen gyűjtőnek sem.


Wiky Autópálya 4 kisautó
13 268 Ft

10 090 Ft

Parkolóház, ami főleg a kisfiúk figyelmét köti le játékkal és szórakozással több órán keresztül. A parkolóház egy saját lifttel rendelkezik az 1. emeletig. Parkolj le az autóddal az épület tetején. A csomag része 3 kisautó és egy helikopter.


Wiky Csavaros vonat
7 594 Ft

4 980 Ft

csavaros mozdony a kisfiúk kedvenc játékai közé tartozik. A csavarhúzó motorként használható! Amikor a mozdony össze van szerelve, alulról helyezzük a mozdonyba, és a mozdony elindul!


Wiky Fém edénykészlet 9 db
4 794 Ft

3 310 Ft

Edénykészlet minden kis szakácsnak és szakácsnőnek rozsdamentes kivitelben. A kilenc részes készlet tartalma: lábas, nagy és kis edény fedéllel, serpenyő és három darab konyhai eszköz.


Wiky Garázs 3 kisautóval
5 932 Ft

4 610 Ft

Miért csak egy garázsod legyen a kisautóidra? Ezzel a garázs boxal rögtön három autót parkolhatsz egy garázsba. Parkold be a kisautóidat a garázsba, zárd be kulccsal, és vidd őket magaddal bárhova.


Wiky Gyerek konyhai szett
3 970 Ft

Műanyag konyhai szett a kis háziasszonyoknak. Ezzel a készlettel megvendégelheted barátnőidet akár bent de egy kerti partin is. Minden szükséges felszerelést megtalálsz benne, akár teakészítéshez.


Wiky Hintaló
11 397 Ft

8 820 Ft

Favázas plüss hintaló jó minőségű plüss anyagbevonattal jó játszóeszköz gyermekeidnek . Méretei 74 × 28 × 65 cm, alkalmas a benti használatra, egyenes padlón.


Wiky Hintaló, hang effektusokkal
16 214 Ft

13 270 Ft

Favázas plüss hintaló jó minőségű plüss anyagbevonattal jó játszóeszköz gyermekeidnek . A füleiben szenzor van, ezek kapcsolják a hang effektusokat, mint nyerítés vagy patkó dobogás.


Wiky Képességfejlesztő kocka
7 591 Ft

4 490 Ft

Szórakoztató képességfejlesztő kocka fény és hangeffektusokkal, ami stimulálja a logikai gondolkodást. A kocka figyelemlekötő hangokat és dallamokat játszik le. Különböző a motorikus képességeket fejlesztő funkciókkal rendelkezik.


Wiky Lovacskák, 6db szett

Wiky Lovacskák, 6db szett

Értékelés: 5
6 326 Ft

4 770 Ft

Melyik lovadat küldöd a lóversenyre? Választhatsz a hat tiszta vérű lovad közül. Figyeld meg, milyen szép a szőrszínük. Fogd a fésűt és fésüld meg a sörényüket vagy fonj bele copfot. A kis lókedvelő lányok beleszeretnek ebbe a szettbe.


Wiky Magic Tracks - Mágikus világító autópálya
4 370 Ft

mágikus világító autópálya rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek. Rugalmas darabokból áll, amelyek könnyen összekapcsolható bármilyen színkombinációba. A pálya 220 részből áll és egy kisautót tartalmaz.


Wiky Maserati autópálya
24 074 Ft

16 730 Ft

Fusd szét magad a Maserati – val. Elindulhat az akció. Gondolod, hogy képes vagy túllépni a 300 km/h sebességet? Egy próbát biztosan megér! Élj át rengeteg kalandot és gyorsaságot ezzel az autópályával.


Wiky Mély babakocsi
15 165 Ft

10 620 Ft

Mély rózsaszín babakocsi babáknak örömet fog okozni minden kicsi anyukának. A babakocsi alatt található nagy kosár mindkét tartozékhoz és játékhoz használható. Max. 43 cm-es méretű babáknak alkalmas.


Wiky Motoros láncfűrész
4 805 Ft

3 840 Ft

láncfűrész minden kis favágó hasznos szerszáma. Élethű kinézet. Mozgó lánc, amely úgy néz ki mint a valódi. Erős és ellenálló műanyagból készült.


Wiky Nevető és ficánkoló kutyus
7 087 Ft

4 320 Ft

Ezzel a kedves kiskutyával gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.


Wiky Pisilős baba

Wiky Pisilős baba

Értékelés: 5
4 884 Ft

3 440 Ft

Az imádnivaló édes arcával és aranyos ruhájával, mely illik a baba fejvédőjéhez, a gyerekeket első pillantásra elragadják. Adj neki inni, és ültesd a bilire. A baba pisil, mint a valódi baba.


Wiky RC  autóbusz

Wiky RC autóbusz

Értékelés: 5
5 282 Ft

3 710 Ft

Ezzel a sárga autóbusszal nagyokat fognak játszani a gyerkőcök. A játék 28 cm hosszú, részletesen kidolgozott, fény- és hangeffektusokkal rendelkezik. ON/OFF kapcsoló az alvázon, alulról található.


Wiky Rendőr állomás kisautóval
5 047 Ft

3 710 Ft

Rendőr állomás és garázs kisautóval. Csavarozható rendőr állomás kisautóval lehetővé teszi, hogy mindent megtegyél, amit a jó rendőrnek meg kell tennie. Hívd el a barátaidat és élvezzétek a sok szórakozást együtt.


Wiky Rendőrségi géppisztoly
3 180 Ft

Rendőrségi géppisztoly minden kisfiú számára, aki ki akarja próbálni, milyen egy pisztolyt kézben tartani. A S.W.A.T.: Különleges egység tagjává válhatsz és harcolhatsz a gengszterek és a terroristák ellen. A játék világít és lövöldöző hangot ad ki.


Wiky Rock Buggy Blue RC
24 074 Ft

21 910 Ft

Szereted a kihívásokat, a nehéz terepet és videóra szeretnéd rögzíteni a kaszkadőr mutatványaidat vagy kalandjaidat? A wifi kamera a szuper autó motorháztetejére van rögzítve. Készíts képeket és videó felvételeket! Minden a telefon vagy tablet memóriájába rögzítődik ezáltal az élményeidet a barátaiddal is megoszthatod.


Wiky Sétáló és ugató kutyus
4 778 Ft

3 550 Ft

Ezzel az aranyos kutyával a gyerekeid biztos rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.


Wiky Síró és pisilő bébi
5 555 Ft

3 970 Ft

Az imádnivaló édes arcával és aranyos ruhájával, mely illik a baba fejvédőjéhez, a gyerekeket első pillantásra elragadják. Na ne, a baba sír! Adj neki inni, és ültesd a bilire. A baba pisil, mint a valódi baba.


Wiky Sportos babakocsi
10 485 Ft

7 300 Ft

Elragadó babakocsi gyengéd rózsaszín kombinációban minden kislánynak, aki szereti a hosszú sétákat a babákkal. A sportos babakocsinak köszönhetően a séták nagyon kényelmesek lesznek. A babakocsi praktikus kosárral is rendelkezik.


Wiky Színes fém főzőedény készlet
4 400 Ft

3 180 Ft

Ez a fém főzőedény készlet nem hiányozhat egy modern konyhából sem. A készlet tartalmaz egy nagy fazékot fedéllel, egy kis edényt és fedelet egy fedéllel, amelyben a kis szakácsok kiváló ebédet vagy vacsorát készíthetnek.


Wiky Történelmi tankcsata játék
24 581 Ft

21 250 Ft

Találd el ellenfeledet és szerezd meg az életének egy részét. Mindenkinek 4 élete van. Ronts be a háborús csata közepébe. Irányítsd a tankodat és keresd az ellenfelet. Haladj igényes terepeken, játszd ki az ellenfelet és lődd ki. Akit 4 találat ér az veszít.