Wiky Rock Buggy Goliash RC

Wiky Rock Buggy Goliash RC

Értékelés: 4,1
18 040 Ft

A ROCK BUGGY nem kérdezi merre vezet az út. Sem a fű, sem a göröngyös terep vagy nagy kövek nem állítják meg. Nem egy versenyautó, ami tépi az aszfaltot, ami azoknak van csak akik nem tudnak vezetni a saját utaikon. Ezért ne habozz és vágj neki a hozzáférhetetlen terepeknek.

Wiky Autópálya autóval
5 681 Ft 4 390 Ft

Kreatív színes pálya sötét alagúttal. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. Tartozéka a sok kiegészítő és egy elemes autó.

Wiky Magic Tracks - Mágikus világító autópálya
4 520 Ft

Akció

mágikus világító autópálya rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek. Rugalmas darabokból áll, amelyek könnyen összekapcsolható bármilyen színkombinációba. A pálya 220 részből áll és egy kisautót tartalmaz.

Wiky Habszivacs puzzle, 32x32 cm, 10 db
7 560 Ft

A Teddies Habszivacs puzzle vidám és szórakoztató játék gyerekeknek. Az élénk színek és a különféle formák felkeltik a kicsik figyelmét. Gyermeke számára nagy sikerélmény, ha a formák a helyükre kerülnek. A puzzle segítségével gyermeke megismerkedhet az építés élményeivel. Könnyű és könnyen tisztítható anyagból készült.

Wiky Történelmi tankcsata játék
21 340 Ft
+ ingyen szállítás

Találd el ellenfeledet és szerezd meg az életének egy részét. Mindenkinek 4 élete van. Ronts be a háborús csata közepébe. Irányítsd a tankodat és keresd az ellenfelet. Haladj igényes terepeken, játszd ki az ellenfelet és lődd ki. Akit 4 találat ér az veszít.

Wiky Lovacska istállóval
10 320 Ft

Teljesítsd be álmodat és szerezz be egy szép lovat magadnak. A 16 cm lovacskaistállóval és tartozékokkal nem hiányozhat egy állatfarmos készletből sem . A lovak a gyerekek legkedveltebb állatkái.

Wiky RC bagr

Wiky RC bagr

Értékelés: 3,9
12 690 Ft

Részletesen kidolgozott báger másolat táviránításra. Méretarány 1:16 Valósítsd meg álmodat és kezelj egy bágert. Nagyméretű távirányítású báger acél lapáttal és sok egyéb funkcióval.

Wiky Autó lószállítóval
7 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ruccanj ki a lovaddal a versenypályára vagy csak egy lovaglásra. Ez a luxus autó utánfutóval elszállítja mindkét lovadat bárhová, teljes kényelmesen . A szett nem hiányozhat egyetlen gyűjtőnek sem.

Wiky Kisvakond vízfestmény

Wiky Kisvakond vízfestmény

Értékelés: 3,5
2 880 Ft

Wiky Kisvakond vízfestő tökéletes választás olyan gyerekek számára, akik imádnak rajzolni. A speciális toll segítségével megrajzolt formák 5 perc alatt eltűnnek a felületről, így az készen áll egy újabb alkotásra. Ezzel a kézügyesség fejlesztő játékkal gyermekünk addig folytathatja a rajzolást, amíg csak akarja, hiszen ez a speciális tábla sosem fog betelni.

Wiky Ház/sátor gyermekeknek, Kisvakond
8 250 Ft

A közkedvelt Kisvakond és barátai mintával ellátott gyermek ház. A ház nyári évszakok során lehet felállítva kisebb kertekben. Gyerekszobában szintén használható. A házban legfeljebb két gyermek fér el. Vinil anyagból készült, műanyag szerkezetű.

Wiky Maruska éneklő baba

Wiky Maruska éneklő baba

Értékelés: 4,7
9 630 Ft

Az éneklő Maruska baba nagyon hamar a legjobb barátnőd lesz. Ennek a gyönyörű babának varázslatos nyakéke van. Gyengéden nyomd meg és hallgasd az ismert mesedallamot. Akarsz más éneket hallani? Nyomd meg a nyakéket még egyszer.

Wiky Nevető és ficánkoló kutyus
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kedves kiskutyával gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. A kutya rengeteg dolgot tud, biztos nagyon jó barátja lesz a gyerekeknek.

Wiky RC buldózer

Wiky RC buldózer

Értékelés: 3,8
10 320 Ft

Egy buldózer élethű másolata 1:18 méret arányban, amely nem hiányozhat a nagy építkezéseknél és talaj egyenlítéseknél. A nagy kerekek kiválóan irányíthatók szinte minden terepen. Minden fiú megörül ennek a buldózernek.

Wiky Auto SWAT
15 200 Ft 12 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SWAT elhárító csapatának páncélozott autója, fényeffektusokkal, távirányításra. Méretarány 1:12 Terepautó amely elmegy fűben is! Szirénái és fényszórói állíthatóak. Állítható alváz a pontos menetirány beigazítására.

Wiky Mosolygó kutyus

Wiky Mosolygó kutyus

Értékelés: 5
6 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel az aranyos mosolygó kutyussal a gyerekek rengeteget szórakozhatnak. A lányok és a fiúk négylábú plüss barátja elemmel működik. Mosolyogva minden könnyebben megy.

Wiky Fúró 28 cm

Wiky Fúró 28 cm

Értékelés: 5
2 660 Ft 2 600 Ft

A fúró tökéletes hasonmásával a kis szerelő rengeteg szórakozást élhet át. Semmilyen felszerelésből sem hiányozhat ez a szuper fúró, mely szinte megkülönbözhetetlen az igazitól. Ha a fiad az apukájára szeretne hasonlítani, akkor ez a fúró biztos örömet okoz majd neki.