Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Marvel Comics Retro-32%
2 610 Ft 1 760 Ft

Akció

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Összesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Marvel Universe-34%
2 670 Ft 1 760 Ft

Akció

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Egyesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékokat, mint a römi, vagy rakj ki egy passziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

Winning Moves Monopoly Budapest HU-27%
11 320 Ft 8 160 Ft

Akció

Vegyetek részt egy nagyszerű Budapesti kiránduláson, ahol a különböző látnivalókat nem csak megnézni lehet, hanem megszerezni is! Alkudozzatok, vásároljatok, építkezzetek, aztán kövessétek figyelemmel, miként térülnek meg a befektetéseitek! A játék során csakis rajtatok múlik, hogy milyen döntéseket hoztok, mennyire tudjátok kihasználni az előttetek álló lehetőségeket – és persze az is, hogy melyik fővárosi helyszíneket szeretnétek birtokolni. A csúcson csak egy hely van, itt az ideje, hogy próbára tegyétek rátermettségeteket és szerencséteket egyaránt az egyedi hangulatú Budapest Monopolyval!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Harry Potter-32%
2 610 Ft 1 760 Ft

Akció

Harry Potter film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Match Paw Patrol-24%

Winning Moves Match Paw Patrol

Értékelés: 4,9
6 590 Ft 4 990 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatos kék színű, a Mancs őrjárat karaktereinek motívumaival.

Winning Moves Monopoly Warhammer 40000 - English version
14 690 Ft 13 890 Ft
Ingyen szállítás

Ez a speciális kiadása a Monopoly játéknak elvezet téged a Warhammer 40000 játék sötét világába! Készülj fel a távoli jövő komor sötétségére, kényelem és remény nélkül. A kegyetlen istenek vérontásának, ölésének és szúrásának örökkévalósága áll előtted, és az előrelátó ajándékkal rendelkezők azt mondják, hogy ez csak rosszabb lesz. Fogadd el a halál és a születés körforgását, amikor utazol az űrben, meghódítod a helyeket és a legerősebb harcos leszel e disztópikus rémálomban.

Winning Moves Jóbarátok Scrapbook 1000 darabos puzzle-21%
4 490 Ft 3 530 Ft

Akció

Ennek a csodálatos puzzle-nek köszönhetően a népszerű Jóbarátok sorozat néhány ikonikus jelenetének kellős közepén találhatod magad. Az 1000 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Riverdale Monopoly Angol verzió-37%
13 090 Ft 8 160 Ft

Akció

Térj vissza Riverdale megtévesztő idilljéhez a megnyerő Monopoly új kiadása által. Csatlakozz Veronica, Archie, Jughead, Betty, Cheryl és Pop közé. Vásárolj és nevezz meg minden érdekes helyet, amely megjelent a sorozatban. Tárgyalj az ártatlannak tűnő város teljes tulajdonjogáról, ügyesen játssz és talán életben is maradsz…

Winning Moves Jóbarátok Apartment 1000 darabos puzzle
5 390 Ft

Ennek a csodálatos puzzlenek köszönhetően a népszerű Jóbarátok sorozat ikonikus jelenetének kellős közepén találhatod magad. Az 1000 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Match DC Comics
5 990 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a DC Comics karaktereinek motívumával rendelkezik

Winning Moves Jóbarátok Happy Birthday 1000 darabos puzzle-17%
4 290 Ft 3 530 Ft

Akció

Ennek a csodálatos puzzlenek köszönhetően a népszerű Jóbarátok sorozat ikonikus jelenetének kellős közepén találhatod magad. Az 1000 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Puzzle Harry Potter: Kviddics 1000 db
3 660 Ft

Akció

Merülj el Harry Potter világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal egy kviddics mérkőzés középpontjában találod magad. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Barátok-32%
2 610 Ft 1 760 Ft

Akció

Barátok film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Jóbarátok Lépcsők 1000 darabos puzzle-21%
4 490 Ft 3 530 Ft

Akció

Ennek a csodálatos puzzle-nek köszönhetően a népszerű Jóbarátok sorozat ikonikus jelenetének kellős közepén találhatod magad. Az 1000 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Harry Potter Roxforti házak 500 darab
3 520 Ft 3 120 Ft

Akció

Merülj el Harry Potter világába ezzel a gyönyörűen illusztrált Roxforti házak motívumú puzzle-val. Mindegyikük képviseli a saját házát – Griffendél, Mardekár, Hollóhát és Hugrabug. Az 500 darabból álló kép kirakása igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Bádogdobozos Top Trumps kártya - Paw Patrol-33%
5 490 Ft 3 660 Ft

Akció

Csatlakozzon Chase-hez és a csapathoz egy csodálatos mancs őrjárat mentő küldetésen. Fedezd fel kalandjaikat, hősiességüket, szórakozásukat és csapatmunkájukat a kártyajátékban a Paw Patrol Top Trumps-al, amelyet pléh hordozható dobozban tárolnak!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: DC Superheroes Retro-32%
2 610 Ft 1 760 Ft

Akció

népszerű DC Comics kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Mario Kart Funracer 1000 darabos
3 530 Ft

Akció

Merülj el Mario Kart világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal a verseny középpontjában találod magad Márióval és a barátaival. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden Mario Kart rajongó számára!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: No. 1 Gold
2 790 Ft

Játékkártyák arany színben holografikus effektussal, amik minden játék közben ragyogni fognak. A luxus kivitelezésük első látásra megragadja a tekintetet. Játssz velük a kedvelt kártyajátékokból, mint például a römi vagy a pasziánsz.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Rick and Morty
2 790 Ft

Rick és Morty rajzfilmsorozat motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Puzzle Harry Potter: Roxfort 1000 db
3 660 Ft

Akció

Merülj el Harry Potter világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal a Roxfort falai között találod magad. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Riverdale-41%
2 990 Ft 1 760 Ft

Akció

Kártyák a Riverdale sorozat témájával. A varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játszd a kedvenc kártyajátékaid, mint például a Kent vagy a passziánsz. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Star Wars kártya: The Mandalorian-41%
2 990 Ft 1 760 Ft

Akció

Kártyajátékok a Mandalorian sorozat szereplőivel örömet szereznek a Star Wars univerzum történet minden rajongójának! Játszd a kedvenc kártyajátékaid, mint például a Kent vagy a passziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Monopoly Spongebob Squarepants Angol változat
14 690 Ft 13 890 Ft
Ingyen szállítás

Ez a Monopoly különkiadás az óceán fenekére vezet el, ahol az ananász házában él SpongyaBob Kockanadrág! Játssz a kedvenc barátaidként a Bikinifenék víz alatti városból, vásárold meg és cseréld el kedvenc helyszíneidet ebből az animációs sorozatból.

Winning Moves Cluedo Rick And Morty Angol verzió
8 680 Ft 8 390 Ft

Rick portál pisztolyának tervrajzait ellopták! Rick, Morty, Summer, Jerry, Beth és Mr. Poopybutthole feladata, hogy visszaszerezzék Ehhez ki kell találniuk, hogy ki lopta el a terveket, hol rejtegeti és mivel hajtotta végre a gaztettet. Ha úgy érzed, hogy megoldottad a rejtélyt, akkor térj vissza a Földre és helyezd vissza a tervrajzokat Rick páncélszekrényébe.

Winning Moves The Big Bang Theory Cluedo, angol verzió
13 090 Ft 12 490 Ft
Ingyen szállítás

Válj igazi nyomozóvá a Cluedo különkiadásában, a már kultikus Agymenők sorozat témájával. Sheldont elárulták! Miután meggondolatlan és szörnyű cselekedetet fedezett fel, Sheldon hat gyanúsítottat hív össze és igazságot követel. Keress nyomokat és oldd meg a rejtélyt, amely már rád vár!

Winning Moves The Big Bang Theory monopoly, angol verzió
10 290 Ft

monopoly speciális The Big Bang Theory kiadása izgalommal, akcióval és főként szórakozással teli. Vásárolj és nevezz meg minden érdekes helyet, amely megjelent a sorozatban. Látogass el tehát Wolowitzné házába, vagy Penny, Sheldon és Leonard lakásába. Építsd fel stratégiádat és vágj neki a győzelem felé vezető útnak.

Winning Moves Puzzle Harry Potter: A nagyterem 1000 darabból.
3 970 Ft 3 490 Ft

Merülj el Harry Potter világába ezzel a gyönyörűen illusztrált puzzle-al. Ennek a szuper puzzlenak köszönhetően egyenesen a Roxforti nagyterem varázslatos világában érezheted magad. Az 1000 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Match Super Mario
4 790 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a Super Mario karaktereinek motívumával rendelkezik.

Winning Moves Monopoly Rick And Morty, Angol verzió
8 890 Ft 8 190 Ft

A Rick and Morty Monopoly különkiadása izgalommal, akcióval és különösen szórakoztató. Vásárolj és cserélj el minden érdekes pontot, amely a Rick and Morty sorozatban megjelent. Készíts stratégiát, és kezd el a győzelem útját.

Winning Moves Cluedo Harry Potter HU
13 090 Ft

Rejtélyes módon eltűnt egy barátod! Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna vagy Neville bőrébe bújva ki kell derítened, hogy KI, HOL és MILYEN eszköz segítségével támadta meg diáktársadat. Különböző mágikus fenyegetések és támadások nehezítik a nyomozást, ezért nagyon óvatosnak kell lenned! Használd a Hop hálózatot, hogy gyorsabban haladhass ebben a misztikus világban, de figyelj a kandallókban kialvó tüzekre! Amikor meggyőződtél a tényekről, menj az Odúba a végső vádemeléshez és a játék megnyeréséhez!

Winning Moves Batman Puzzle, 1000 darabos
4 490 Ft 4 190 Ft

Ennek a csodálatos puzzle-nek köszönhetően egy szobában találhatod magad szemben a népszerű gazemberrel, Jokerrel, akit a DC Comics Batman világából ismerhetsz. Az 1000 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Match Harry Potter
4 890 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatosan van kivitelezve Harry Potter világának karaktereivel.

Winning Moves Puzzle Harry Potter: Karácsonyi pulóverek, 1000 darab
4 490 Ft 4 190 Ft

Merülj el Harry Potter világába ezzel a gyönyörűen illusztrált puzzleval. Ennek a csodálatos puzzlenak köszönhetően közvetlenül a karácsonyfa mellett találod magad pulóver kicsomagolás közben Mrs. Weasleytől. Az 1000 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Puzzle Super Mario Odyssey 500 darabos
3 390 Ft

Ezeknek a csodálatos rejtvényeknek köszönhetően emlékezni fogsz kedvenc pillanataidra a Super Mario Odyssey játékból a 2017-es Nintendo Switch számára. Az 500 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Harry Potter Winning moves puzzle 1000 darabos
3 890 Ft

Merülj el Harry Potter világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal Harry Potter és Lord Voldemort varázslatos világában találod magad. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Jóbarátok Banquet 1000 darabos puzzle
4 290 Ft 3 890 Ft

Ennek a csodálatos puzzlenek köszönhetően a népszerű Jóbarátok sorozat ikonikus jelenetének kellős közepén találhatod magad. Az 1000 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Match Frozen 2
4 790 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a Jégvarázs 2 karaktereinek motívumával rendelkezik.

Winning Moves Match Paw Patrol Dino Rescue
6 590 Ft 6 290 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match pont neked való! Kiváló játék, ahol nem csak a logikus gondolkodás és az ügyesség kap szerepet, hanem a szerencse is! A játék alapelve 5 egyforma kép egy sorba történő kombinálása, hamarabb, mint az ellenfeleid. Ezenkívül az egész játék csodálatos kialakítású, a Mancs őrjárat Dino Rescue karaktereinek motívumaival.

Winning Moves Match Star Wars
4 790 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatosan van kivitelezve a Star Wars világ karaktereivel.

Winning Moves Monopoly DC Comics Retro Angol verzió
8 680 Ft 8 390 Ft

A Monopoly DC Comics Retro speciális kiadása tele izgalommal, akcióval és főleg szórakozással. Vásárolj és cserélj el minden képregény hőst és gazembert, akik megjelentek ebben a képregény világban. Hozz létre egy csapatot Supermannel, Batmannel vagy a legendás Jokerrel. Látogasd meg a játékban LexCorp -t vagy a Wayne Industries-t. Hozz létre egy stratégiát, és indulj el a győzelem útján.

Winning Moves Puzzle Harry Potter: Bölcsek köve, 500 darab
3 390 Ft

Merülj el Harry Potter világába ezzel a gyönyörűen illusztrált puzzleval. Ennek a csodálatos puzzlenak köszönhetően közvetlenül a Harry Potter és a bölcsek köve című film ikonikus jeleneteinek kellős közepén találhatod magad. Az 500 darab összerakása egy képpé igazi kihívás minden rajongó számára!