Winning Moves Monopoly Budapest HU
12 490 Ft 11 190 Ft

Akció

Vegyetek részt egy nagyszerű Budapesti kiránduláson, ahol a különböző látnivalókat nem csak megnézni lehet, hanem megszerezni is! Alkudozzatok, vásároljatok, építkezzetek, aztán kövessétek figyelemmel, miként térülnek meg a befektetéseitek! A játék során csakis rajtatok múlik, hogy milyen döntéseket hoztok, mennyire tudjátok kihasználni az előttetek álló lehetőségeket – és persze az is, hogy melyik fővárosi helyszíneket szeretnétek birtokolni. A csúcson csak egy hely van, itt az ideje, hogy próbára tegyétek rátermettségeteket és szerencséteket egyaránt az egyedi hangulatú Budapest Monopolyval!

Winning Moves Cluedo Harry Potter HU
12 490 Ft 12 290 Ft

Rejtélyes módon eltűnt egy barátod! Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna vagy Neville bőrébe bújva ki kell derítened, hogy KI, HOL és MILYEN eszköz segítségével támadta meg diáktársadat. Különböző mágikus fenyegetések és támadások nehezítik a nyomozást, ezért nagyon óvatosnak kell lenned! Használd a Hop hálózatot, hogy gyorsabban haladhass ebben a misztikus világban, de figyelj a kandallókban kialvó tüzekre! Amikor meggyőződtél a tényekről, menj az Odúba a végső vádemeléshez és a játék megnyeréséhez!

Winning Moves Trivial Pursuit Harry Potter HU
5 390 Ft 3 890 Ft

Ez a Trivial Pursuit kvíz alapú társasjáték 600 kérdést tartalmaz a Harry Potter filmek világával kapcsolatban. A kérdések egy része még tapasztalt varázslókon is kifoghat! A játékhoz nincs szükségetek táblára, és bárhová magatokkal vihetitek sajtszeletre hasonlító dobozában.

Winning Moves Match Frozen 2
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a Jégvarázs 2 karaktereinek motívumával rendelkezik.

Winning Moves Jóbarátok puzzle 1000 darab
3 390 Ft 3 260 Ft

Ennek a csodálatos puzzle-nek köszönhetően a népszerű Jóbarátok sorozat kiválasztott jeleneteinek közepén találod magad. Az 1000 darabból álló kép kirakása igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Match Paw Patrol
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatos kék színű, a Mancs őrjárat karaktereinek motívumaival.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Harry Potter
2 690 Ft 2 610 Ft

Harry Potter film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Harry Potter
2 490 Ft 2 190 Ft

Harry Potter film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Match Super Mario
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a Super Mario karaktereinek motívumával rendelkezik.

Winning Moves Monopoly Fast And Furious Angol verzió
12 290 Ft 11 780 Ft

A Fast and Furious Monopoly különlegessége tele van izgalommal, magas tétű eseményekkel és őrült versenyekkel. Válassz a 6 ikonikus autók közül egyet, amelyekkel játszani fogsz. És indulj egy őrült utazásra Fast and Furious stílusban.

Winning Moves Puzzle Harry Potter: Kviddics 1000 db
3 390 Ft 3 260 Ft

Merülj el Harry Potter világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal egy kviddics mérkőzés középpontjában találod magad. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Puzzle Harry Potter: Roxfort 1000 db
3 390 Ft 3 260 Ft

Merülj el Harry Potter világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal a Roxfort falai között találod magad. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Monopoly Friends HU
12 490 Ft 10 490 Ft

Itt az ideje, hogy megszerezd a legendás Jóbarátokhoz – a televízió történetének egyik legnépszerűbb sorozatához – készült Monopoly társasjátékot! Ahogy átfordítod a játéktáblát, felismerheted a Jóbarátok sorozat legjobb, legvidámabb pillanatait.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Marvel Comics Retro
2 490 Ft 1 990 Ft

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Összesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Marvel Universe
2 590 Ft

népszerű Marvel kiadó képregény motívumával ellátott játékkártya minden szuperhős kedvelőt megörvendeztet! Egyesítsétek erőtöket és játsszatok olyan kedvenc kártyajátékokat, mint a römi, vagy rakj ki egy passziánszt. Nem bírsz betelni a képregény képekkel!

Winning Moves Cluedo Rick And Morty Angol verzió
10 990 Ft 10 460 Ft

Rick portál pisztolyának tervrajzait ellopták! Rick, Morty, Summer, Jerry, Beth és Mr. Poopybutthole feladata, hogy visszaszerezzék Ehhez ki kell találniuk, hogy ki lopta el a terveket, hol rejtegeti és mivel hajtotta végre a gaztettet. Ha úgy érzed, hogy megoldottad a rejtélyt, akkor térj vissza a Földre és helyezd vissza a tervrajzokat Rick páncélszekrényébe.

Winning Moves Harry Potter Roxforti házak 500 darab
3 390 Ft 3 260 Ft

Merülj el Harry Potter világába ezzel a gyönyörűen illusztrált Roxforti házak motívumú puzzle-val. Mindegyikük képviseli a saját házát – Griffendél, Mardekár, Hollóhát és Hugrabug. Az 500 darabból álló kép kirakása igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Harry Potter Winning moves puzzle 1000 darabos
3 390 Ft 3 260 Ft

Merülj el Harry Potter világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal Harry Potter és Lord Voldemort varázslatos világában találod magad. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden rajongó számára!

Winning Moves Malacpóker Party kiadás
5 490 Ft 5 230 Ft

A nemzedékek óta kedvelt klasszikus kockajáték új party kiadásban tért vissza. Dobj a malacfigurákkal, várj és számold össze hány pont jár az elfoglalt testhelyzetük és értékük alapján a kiválasztott kártyától függően. A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjti! Próbáld megdönteni egyéni rekordjaidat minden új játékban.

Winning Moves Mario Kart Funracer 1000 darabos
3 390 Ft 3 260 Ft

Merülj el Mario Kart világában ezzel a gyönyörű mintájú puzzleval. Ezzel a kiváló puzzleval azonnal a verseny középpontjában találod magad Márióval és a barátaival. Mind az 1000 darab összerakása egyetlen képpé egy igazi kihívás minden Mario Kart rajongó számára!

Winning Moves Match Avengers
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatos kék színű, az Avangers karaktereinek motívumaival.

Winning Moves Match DC Comics
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat a Match neked való! Ez egy kitűnő játék, amiben nem csak a logikus gondolkodás és gyorsaság, de a szerencse is nagyon fontos tényező! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet kombinálj egy sorban, mielőtt az ellenfelednek sikerülne. Ezen felül az egész játék csodálatos dizájnnal, a DC Comics karaktereinek motívumával rendelkezik

Winning Moves Match Harry Potter
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatosan van kivitelezve Harry Potter világának karaktereivel.

Winning Moves Match L.O.L
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match pont neked való! Kiváló játék, ahol nem csak a logikus gondolkodás és az ügyesség kap szerepet, hanem a szerencse is! A játék alapelve 5 egyforma kép egy sorba történő kombinálása, hamarabb, mint az ellenfeleid. A játék rózsaszín kivitelű, L.O.L. Surprise babák motívumával Surprise!.

Winning Moves Match Princess
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Az egész játék csodálatos dizájnban készült Disney hercegnők és kisállat barátaik mintával.

Winning Moves Match Star Wars
4 790 Ft 4 570 Ft

Ha szereted a gyors és izgalmas játékokat, a Match-et neked találták ki! Egy szuper játék, ami nem csak a logikai gondolkodástól és tudástól függ, hanem a szerencsétől is! A játék alapelve az, hogy öt azonos képet rendezz sorba, mielőtt az ellenfélnek sikerülne. Ezenkívül az egész játék csodálatosan van kivitelezve a Star Wars világ karaktereivel.

Winning Moves Monopoly DC Comics Retro Angol verzió
12 290 Ft 11 780 Ft

A Monopoly DC Comics Retro speciális kiadása tele izgalommal, akcióval és főleg szórakozással. Vásárolj és cserélj el minden képregény hőst és gazembert, akik megjelentek ebben a képregény világban. Hozz létre egy csapatot Supermannel, Batmannel vagy a legendás Jokerrel. Látogasd meg a játékban LexCorp -t vagy a Wayne Industries-t. Hozz létre egy stratégiát, és indulj el a győzelem útján.

Winning Moves Monopoly Rick And Morty, Angol verzió
12 290 Ft 11 780 Ft

A Rick and Morty Monopoly különkiadása izgalommal, akcióval és különösen szórakoztató. Vásárolj és cserélj el minden érdekes pontot, amely a Rick and Morty sorozatban megjelent. Készíts stratégiát, és kezd el a győzelem útját.

Winning Moves The Big Bang Theory monopoly, angol verzió
12 290 Ft 11 780 Ft

monopoly speciális The Big Bang Theory kiadása izgalommal, akcióval és főként szórakozással teli. Vásárolj és nevezz meg minden érdekes helyet, amely megjelent a sorozatban. Látogass el tehát Wolowitzné házába, vagy Penny, Sheldon és Leonard lakásába. Építsd fel stratégiádat és vágj neki a győzelem felé vezető útnak.

Winning Moves Trivial Pursuit The Big Bang Theory Angol verzió
4 790 Ft 4 570 Ft

Egy szórakoztató kvízjáték, amely próbára teszi tudását a The Big Bang Theory kultusz sorozatából, 600 kérdést tartalmaz. Ezek az első – hetedik évadon alapulnak, és néhányuk összetévesztheti a sorozat legnagyobb rajongóit is! A kártyákat praktikusan tárolhatod, és hosszú utazás alatt is játszhatsz velük.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Barátok
2 690 Ft 2 610 Ft

Barátok film motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: No. 1 Gold
2 690 Ft 2 610 Ft

Játékkártyák arany színben holografikus effektussal, amik minden játék közben ragyogni fognak. A luxus kivitelezésük első látásra megragadja a tekintetet. Játssz velük a kedvelt kártyajátékokból, mint például a römi vagy a pasziánsz.

Winning Moves Waddingtons Játékkártyák: Rick and Morty
2 690 Ft 2 610 Ft

Rick és Morty rajzfilmsorozat motívummal ellátott játékkártya a varázslatos sorozat minden rajongóját megörvendezteti! Játssz velük olyan kedvenc kártyajátékot, mint a römi vagy rakj ki egy pasziánszt. Nem bírsz betelni a gyönyörű képekkel!