Withings Steel HR 36mm Fitnesz karkötő, Fehér
69 490 Ft 67 490 Ft

Nokia Steel HR 36mm Fitnesz karkötő, Fehér tökéletes választás mindenki számára. A Steel HR készülék automatikus pulzusmérésre képes. Segítségével megfigyelhetjük, hogy a különböző sport gyakorlatok között, hogyan változik a pulzusszámunk, így akár javíthatunk is a teljesítményünkön. Az elvégzett gyakorlatokat követően értékelhetjük teljesítményünket egy alkalmazás segítségével.

Withings Pulse HR

Withings Pulse HR

Értékelés: 3
42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fitnesz karpánt, amely segít a szokásaid megváltoztatásában. A Withings Pulse HR figyeli az egésznapos szív aktivitásod, és segít optimalizálni az edzést, elemzi az alvást és felébreszt a megfelelő pillanatban, GPS segítségével megmutatja az útvonalad, a távolságot, a magasságot és az égett kalóriát. Továbbá vízálló és akár 20 napon át működik egy feltöltéssel.

Withings Steel HR Sport (40 mm), Fekete
74 990 Ft

Hibrid okosóra stílusos design-nal. Withings Steel HR Sport figyeli a pulzusod, elégetett kalóriákat, útvonalad és az alvásodat. Több mint 30 sporttevékenységet különböztetnek meg és tájékoztat az állapotodról. A kedvenc alkalmazásaidról értesítéseket jeleníthet meg, vízálló, és akár 20 napig is kitart egyetlen feltöltéssel.

Withings Steel HR (36mm) Fitnesz karkötő, Fekete
67 490 Ft

Nokia Steel HR 36mm Fitnesz karkötő, Fekete tökéletes választás mindenki számára. A Steel HR készülék automatikus pulzusmérésre képes. Segítségével megfigyelhetjük, hogy a különböző sport gyakorlatok között, hogyan változik a pulzusszámunk, így akár javíthatunk is a teljesítményünkön. Az elvégzett gyakorlatokat követően értékelhetjük teljesítményünket egy alkalmazás segítségével.

Withings Steel HR (36mm) - Rose Gold w/ Grey Silicone wristband
74 990 Ft

2 év garancia

Okosóra, mely magába foglalja az esztétika, dizájn és sok haladó funkció kombinációját a tökéletesen könnyű kezeléssel, mely biztos elbűvöl majd. Élvezd a kényelmet, és legyen áttekintésed minden tevékenységről 24 órán keresztül, a hét minden napján! Az óra nagyban hozzájárul az egészséged és a kondíciód javításához!

Withings Steel HR 40mm Fitnesz karkötő, Fekete
67 990 Ft

Nokia Steel HR 40mm Fitnesz karkötő, Fekete tökéletes választás mindenki számára. A Steel HR készülék automatikus pulzusmérésre képes. Segítségével megfigyelhetjük, hogy a különböző sport gyakorlatok között, hogyan változik a pulzusszámunk, így akár javíthatunk is a teljesítményünkön. Az elvégzett gyakorlatokat követően értékelhetjük teljesítményünket egy alkalmazás segítségével.

Withings a Nokia csoport tagja. Okoskiegészítő az egészségmegőrzés és az egészséges életmód lekövetéséhez alkalmasak, a Withings ezen eszközök gyártásával foglakozik.

Withings a Nokia csoport tagja. Okoskiegészítő az egészségmegőrzés és az egészséges életmód lekövetéséhez alkalmasak, a Withings ezen eszközök gyártásával foglakozik.