Wood Partner Baba szék ROBI lakk/fehér

Wood Partner Baba szék ROBI natur

17 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű ROBI szék bükkfából készült, bükkfa rétegelt lemezzel kombinálva. A bükkfa rétegelt lemezből készült, így a szék több színkombinációban is rendelhető. A ROBI A gyermekszéket összeállítatlan állapotban szállítjuk (IKEA rendszer). Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanemEurópában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sokszín és típus közül.

Forgalmazó: MALL
Wood Partner Nagy textil ülőpárna a LUCA székhez – kezek

Wood Partner Nagy textil ülőpárna a LUCA székhez

6 790 Ft

Nagy textil ülőpárna a kicsivel növő LUCA székhez, ami egy kiváló kiegészítő a kicsi kényelméért ülés közben. A nagy textil ülőpárna textil kötőkkel rendelkezik, hogy hozzá lehessen rögzíteni a szék ülőrészéhez. A nagy textil ülőpárna a kicsivel növő LUCA székhez nem csökkenti a szék egyedi formatervezésű ülésének az ergonómiáját.

Forgalmazó: MALL
Wood Partner gyerekszék WENDY 3 az 1-ben natur/lakk

Wood Partner Gyerekszék WENDY 3 az 1-ben natur

18 990 Ft

Az egyedi WENDY 3 az 1-ben székek garantáltan praktikus darabjai lesznek a gyerekszobának. A gyermeked már rajzolni vagy írni szeretne? Semmi probléma – mindjárt varázsolunk egy asztalt! Přijde za ním kamarád? Tökéletes! Ha pedig már nincs rá szükség akkor széket csinálunk belőle.

Forgalmazó: MALL
Wood Partner Gyerekszék UNIVE 3v1, natur/lakk

Wood Partner Gyerekszék UNIVE 3az1ben, lakk

17 790 Ft

UNIVE 3az1ben minőségi faszék gyerekeknek, amely nyír furnérból készült. A szék számés színkombinációban kapható. Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanem Európában is, aki ergonomikusan kialakított támlával és ülőrésszel ellátott termékeket gyárt. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülnek rajta, minden európai országban. Ezért nyugodtan te is ráülhetsz. Válassz a számos szín és típus közül.

Forgalmazó: MALL
Wood Partner Gyermek növekvő asztal MAXÍK lakk/cseresznye

Wood Partner Gyermek MAXIK lakk asztal

38 890 Ft
Ingyen szállítás

MAXIK kiváló minőségű fából készült asztal bükkfából készült, nyír rétegelt lemezzel kombinálva. A nyír rétegelt lemezből, így az asztal több színkombinációban is rendelhető. Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanem Európában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sok szín és típus közül.

Forgalmazó: MALL
Wood Partner ROBI natur lakk gyermek asztal

Wood Partner ROBI natur gyermek asztal

22 290 Ft

ROBI kiváló minőségű fából készült asztal bükkfából készült, nyír rétegelt lemezzel kombinálva. A nyír rétegelt lemezből áll és így az asztal több színkombinációban is rendelhető. Az első a gyermekbútorok piacán. A Wood Partner csak a legjobbat adja a gyerekeknek, mivel az egyetlen, nemcsak a hazai piacon, hanem Európában is, ergonómikusan kialakított üléssel van ellátva, ergonómikus kialakítású hátlapok mellett. Mind a gyerekek, mind a felnőttek ülhetnek rajta, minden európai országban. Ülj rájuk te is! Válassz a sok szín és típus közül.

Forgalmazó: MALL