Woodwick Illat gyertya Tisztaság és kényelem 609,5 g
9 290 Ft

Illatgyertya különleges illatokkal, mint a szárított ruhanemű, gyümölcs és a pézsma illat. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Egyedülálló design illeszkedik bármilyen belső térbe, amely égés közben ropog, és ennek köszönhetően úgy érzed majd magad, mint a ki a kandalló mellett ül. A gyertya 100% -ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


Woodwick Illatgyertya Almafa 453,6 g
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Illatgyertya az almafa illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 50 órán át ég. Az egyedülálló dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Almafa 609,5 g
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Illatgyertya az almafa illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Az egyedülálló dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya 100%-ban természetes kanóccal rendelkezik és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


Woodwick Illatgyertya Almás kosár 609,5 g
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Illatgyertya alma, körte, barack és enyhe ibolya és jázmin illattal. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Egyedülálló design illeszkedik bármilyen belső térbe, amely égés közben ropog, és ennek köszönhetően úgy érzed majd magad, mint a ki a kandalló mellett ül. A gyertya 100% -ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


Woodwick Illatgyertya Ámbra és tömjén 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya az ámbra, szantálfa és egzotikus fűszerek illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Borostyán és füstölő 609,5 g
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Illatgyertya borostyán szantálfa és egzotikus fűszer illattal. Az illatos Woodwick dekoráció akár 130 óráig elkápráztat. Egyedülálló design illeszkedik bármilyen belső térbe, amely égés közben ropog, és ennek köszönhetően úgy érzed majd magad, mint a ki a kandalló mellett ül. A gyertya 100% -ban természetes kanóccal rendelkezik, és biológiailag lebontható viaszból készült, így nem kell félni a környezetre gyakorolt negatív hatás miatt.


Woodwick Illatgyertya Fehér tíkfa 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya a jegenyefa, szantálfa, cédrusfa és a tölgyfa illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Tengeri só és pamut 275 g
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Illatgyertya a tengeri szellő, gyapotcserje virága és fa illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Tengeri só és pamut 453,6 g
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Illatgyertya a tengeri szellő, gyapotcserje virága és fa illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 50 órán át ég. Az egyedülálló dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Tisztaság és kényelem 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya a szárított ruhák, gyümölcs és a pézsma illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatos gyertya 275 g Ősz
6 923 Ft

6 290 Ft

Illatos gyertya a WoodWick márkától őszi kalács illattal, mely akár 60 órán át képes égni. A gyertya nagyon esztétikus és minimalista benyomás kelt, és a természetes kanócnak köszönhetően, mely égés közben ropog, úgy fogod magad érezni, mintha a kandallónál ülnél.


Woodwick Illatos gyertya 275 g Vörös berkenye
6 923 Ft

6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Illatos gyertya a WoodWick márkától vörös berkenye illattal, mely akár 60 órán át képes égni. A gyertya nagyon esztétikus és minimalista benyomás kelt, és a természetes kanócnak köszönhetően, mely égés közben ropog, úgy fogod magad érezni, mintha a kandallónál ülnél.


Woodwick Illatos gyertya 275 g Zabkeksz
6 923 Ft

6 290 Ft

Illatos gyertya a WoodWick márkától zabkeksz illattal, mely akár 60 órán át képes égni. A gyertya nagyon esztétikus és minimalista benyomás kelt, és a természetes kanócnak köszönhetően, mely égés közben ropog, úgy fogod magad érezni, mintha a kandallónál ülnél.


Woodwick Illatos gyertya Trilogy 275 g Desszert a kávézóban
7 301 Ft

6 290 Ft

Illatos gyertya a WoodWick márkától kávézóban való desszert illatával, mely akár 60 órán át képes égni. A gyertya nagyon esztétikus és minimalista benyomás kelt, és a természetes kanócnak köszönhetően, mely égés közben ropog, úgy fogod magad érezni, mintha a kandallónál ülnél.


Woodwick Orgona illatgyertya 453,6 g
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyertya orgonás kert illattal. A Woodwick márka illatos dekorációja 50 órán át ég. Az egyedi design minden típusú beltérre alkalmas. Az égés közben pattogó kanócnak hála úgy fogod érezni magadat, mintha a kandalló mellet ücsörögnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból áll, tehát környezetbarát.


Woodwick Borostyán és füstölő illatgyertya 453,6 g
9 090 Ft

Borostyán és szantálfa illatú illatgyertya, amely egzotikus fűszerek illatával kiegészített. A Woodwick márka illatos dekorációja 50 órán át ég. Az egyedi design minden típusú beltérre alkalmas. Az égés közben pattogó kanócnak hála úgy fogod érezni magadat, mintha a kandalló mellet ücsörögnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból áll, tehát környezetbarát.


Woodwick Illatgyertya 275 g Szantálfa
6 923 Ft

6 290 Ft

Illatgyertya a WoodWick márkától szantálfa illatával, akár 60 óra égési idővel. A gyertya nagyon esztétikus és minimalista benyomás kelt, és a természetes kanócnak köszönhetően, mely égés közben pattog, úgy fogod magad érezni, mintha a kandallónál ülnél.


Woodwick Illatgyertya Citromfű és liliom 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya a citromfű és liliom illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatgyertya Fűszeres szeder, 275 g
6 890 Ft

Illatgyertya az érett szeder, fahéj és vanília illatával. Az illatos Woodwick dekoráció akár 60 órán át ég. Az elegáns dizájn minden belső térhez jól illik és az égés közben ropogó kanócnak köszönhetően úgy fogod érezni, mintha a kandalló mellett ülnél. A gyertya természetes kanócból és biológiailag lebomló viaszból készült a környezet védelme érdekében.


Woodwick Illatos gyertya 453,6 g Vörös berkenye
9 066 Ft

7 590 Ft

Illatos gyertya a WoodWick márkától vörös berkenye illattal, mely akár 50 órán át képes égni. A gyertya nagyon esztétikus és minimalista benyomás kelt, és a természetes kanócnak köszönhetően, mely égés közben ropog, úgy fogod magad érezni, mintha a kandallónál ülnél.