Woody Felfűzhető gyöngyök - Béka
5 640 Ft

Ez a vidám, béka alakú doboz készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez. A békát képkeretként is használhatod.

Woody Kitchen Island – Trendy
30 710 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Játék konyha – Trendy a kis szakácsok nagy örömére. A rózsaszín kis konyha bármelyik lány kedvencévé válhat. Minden kelléket megtalálnak benne a sütőtől a mikróig, ami csak kell a sütéshez, főzéshez. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. A játékkonyha összes ajtaja nyitható, csukaható. Már csak fel kell csapni a kukta sapkát és indulhat is a móka.

Woody Készítsd el a szendvicsed
2 880 Ft

Készítsd el a szendvicsed ezekből a nagyszerű fa és textil anyagokból. Csakis a kis mesterek szájaízén múlik, milyen reggelit készítenek maguknak. A készlet tartalmaz kenyeret, zöldséget, tojást, egy szelet sajtot, hagymát és más alapanyagokat.

Woody Összeszerelő építőjáték - Konstruktőr 100 db
3 970 Ft 3 840 Ft

A vödörben kapható Konstruktőr összeszerelő építőjáték a kis ezermestereknek való. A készlet a különböző összerakható építmények végtelen lehetőségeit kínálja, gépektől és autóktól elkezdve házig, daurig és megannyi másig.

Woody Villa Anna-Marie

Woody Villa Anna-Marie

Értékelés: 4,2
15 140 Ft

Villa Anne-Marie egy pontosan kidolgozott termék, rengeteg dizájnos és működőképes elemmel. Levehető mágneses balkonnal, variábilis lépcsőkkel, működő pántos ajtóval. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. -A csomagolásban 2 figura és tartozékok találhatók.

Woody Építő kocka 100db

Woody Építő kocka 100db

Értékelés: 4,7
4 810 Ft

Ez egy különleges 2az1ben fejlesztő játék. Egyrészt építhet lehet belőle, másrészt a tároló dobozának tetején lévő lukak segítségével külön válogathatja az építőelemeket, így ismerkedhet a formákkal is. Összesen 100db összetevőből áll. Rengeteg dolgot tud építeni belőle gyermekünk. TOVÁBB OLVASOM->

Woody Unikornis babakocsi - nagy
16 110 Ft

A kocsi az aktuális divathullámnak megfelelő Unikornis dizájnnal rendelkezik. A kocsi szerkezetének anyagai : fém, műanyag és textil. Alaptartozék a babahordozó kosár, hálós alsó rekesz és egy vászontáska a kocsi fogantyújára.

Woody Fém szerszámok fa dobozban
8 940 Ft

A Woody fém szerszámok remek szórakozást nyújtanak a kis ezermestereknek! A natúr fából készült dobozban 14 darab fém szerszám található. A márka nagy jelentőséget tulajdonít a kiváló minőség és biztonság mellett a játékok segítségével történő pszichológiai és pedagógiai fejlesztésnek is.

Woody Kolo Fa futóbicikli

Woody Kolo Fa futóbicikli

Értékelés: 4,6
18 720 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Kolo fa futóbiciklin könnyű megtanulni egyensúlyozni, így bevezethetjük gyermekünket a kerékpározás világába. A kiváló minőségű, rétegelt, ragasztott fa anyagú kerékpár ülése 3 magasságban állítható, használata rendkívül biztonságos. Teherbírása maximum 25 kg, használata 3 éves kortól ajánlott.

Woody Fajáték vonatkészlet, Városi vasút, 120 db-os
20 520 Ft

Woody Fa vonatkészlettel egy városi vasúthálózatot varázsolhat otthonába. A készlet összeszerelése is kihívás, a híddal és sorompóval bővített pályán az önfeledt szórakozás garantált. A készletben találhatók fák, bokrok, épületek és kisautók, így a sínek mellett igazi városi tájat is berendezhetsz. A kiváló minőségű fa készlet 120 elemet tartalmaz.

Woody Fa mágnes- és rajztábla, 65 cm
5 500 Ft

Woody Fa mágnes- és rajztábla, 65 cm kreatív gyermekek számára nagyszerű választás. Könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, miközben kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai érzéke is fejlődik. A rajztábla nagyszerű kialakításának köszönhetően kényelmesen tárolhatja polcán az alkotáshoz szükséges eszközöket.

Woody Emeletes babaház lifttel
29 210 Ft 26 290 Ft

Akció

Woody emeletes, lifttel felszerelt babaház remek időtöltést ígér a kislányoknak. A Woody termékek kitűnő minőségűek és biztonságosak, segítik a gyermeket a fejlődésben. A bútorok különböző anyagok kombinációja.

Woody Vonatpálya csúszdával és daruval
18 930 Ft 17 900 Ft

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.

Woody "Lily" Játékkonyha

Woody "Lily" Játékkonyha

Értékelés: 4,7
37 730 Ft 33 050 Ft

Woody Kitchen „Lily“ játékonyha minden kis háziasszony álma, hiszen ebben a fantasztikus fából készült konyhában minden eszköz megtalálható, ami a sütéshez, vagy főzéshez szükséges. Beépített sütő, főzőlap és hűtőszekrény, akár csak az igazi konyhában. A nyitható szekrény mágneses gombokkal még hitelesebbé teszi a játékot. Felejthetetlen játékörömöt nyújt a gyermek számára, hiszen bevetheti az édesanyjától ellesett praktikákat a saját kis konyhájában.

Woody Fajáték vonatszett, 40 db
8 940 Ft

Woody fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.

Woody Kétemeletes házikó erkéllyel-16%
15 580 Ft 12 990 Ft

Akció

Dizájnos házikó műanyag erkéllyel és nagy terasszal a felső emeleten kihangsúlyozza az első köztársasági városi villák eleganciáját. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát.

Woody Julia Konyha, Csíkos

Woody Julia Konyha, Csíkos

Értékelés: 4,3
17 900 Ft

Woody Julia Játék konyha – a kis szakácsok nagy örömére. A csíkokkal ellátott konyha teljesen felszerelt a konyhai eszközökkel és edényekkel. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. Ajtajai nyithatóak és csukahatóak. Vidám színekben, kiváló minőségű, természetes faanyagból készült.

Woody Játékvonat híddal és megállóval, 90 rész
15 560 Ft

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott pálya 90 részből áll. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házat tartalmaz.

Woody Vonat, autó játékpálya
12 940 Ft

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott vonat 60 részből áll. A szerelvény elektromos gépet tartalmaz. A nyomvonalat minden alkalommal eltérő módon lehet építeni, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal.

Woody Vonatpálya - Ipari terület
27 400 Ft
+ ingyen szállítás

Vonatpálya elektromos mozdonnyal, összesen 200 darabot tartalmaz. Ebből a vonatpályából nagy ipari udvar építhető fel átrakodóval, két daruval és töltőállomással. Ez a készlet számos tartozékot tartalmaz, mint például műanyag felhajtókat, forgatókorongot, alagutakat, depót, jelzőtáblákat, vonatokat, utcai világítást stb.

Woody Játékkonyha, Piros

Woody Játékkonyha, Piros

Értékelés: 4,3
31 830 Ft 30 300 Ft

Az élethű Woody játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá méretes munkafelületén akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Számos rekesszel, valamint sütővel, és mikróval is rendelkezik, mindemellett sok apróbb részletgazdag tartozékot tartalmaz, melyek garantálja a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.

Woody 3 Szintes Parkolóház

Woody 3 Szintes Parkolóház

Értékelés: 3,9
18 200 Ft 17 480 Ft

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.

Woody Fajáték vonat készlet

Woody Fajáték vonat készlet

Értékelés: 4,5
9 220 Ft

Minőségi fából készült vonat készlet a Woodytól. A vidám, élénk színű elektromos mozdony és a mágnessel csatlakoztatható kocsik felkelti a kicsik figyelmét. A különféle formájú sínpálya elemeit rengeteg kombinációban tudják összeépíteni. A készlethez tartozó kiegészítőkkel fantáziadús történeteket lehet kitalálni.

Woody Adventi naptár

Woody Adventi naptár

Értékelés: 4,2
6 670 Ft 6 190 Ft

Ebben a naptárban exkluzív részeket találsz a fa vasúthoz, amik maguk is egy játékkészletet alkotnak az utolsó ablak kinyitása után. A készlet tartalma a csomagolás is, ami játéktérként szolgál. A 24 ablak mögött egy teljes játékkészletet található mozdonnyal, állatokkal, karakterekkel, vonatokkal és más részekkel.

Woody Gyermek sátor Teepee-16%

Woody Gyermek sátor Teepee

Értékelés: 4,4
14 420 Ft 11 990 Ft

Akció

A sátor megfelelő játék főként a belső térbe, ahol biztonságérzetet nyújt a gyerekeknek, el tudnak rejtőzni és meghatározza a magán területüket. A padló alján lévő vízálló anyagnak köszönhetően a sátrat napsütéses napokon el lehet helyezni a teraszon vagy a ház előtt állógyepen is.

Woody Sarokkonyha műanyag kosarakkal, fehér
33 050 Ft

Elfogott konyhasarok hang- és fényhatásokkal minőségi kivitelezés a Woody márkától. Az edény feltöltése után a főzőlapot egy vörös fény világítja meg, és egy buborékos víz hallható. A füstölőszekrény gombjának megnyomása után a füstölőszekrény alján lévő fény kigyullad. Egyszerű kialakításával és fehér színével a konyhasarok minden gyermek szobájába belefér.

Woody Építőkocka - natúr és színes
4 120 Ft

Klasszikus építőkocka színes fakockákból. A gyermek az építéssel megtanulja megragadni az tárgyakat és fejleszteni képzelőerejét. A festett kockák bükkfából készülnek, ártalmatlanok az egészségre.

Woody Tisztító kocsi

Woody Tisztító kocsi

Értékelés: 4,5
12 940 Ft

Tisztító kocsi kis tisztítószerekhez a Woody márkától. A fa kocsi rendelkezik beépített porszívóval, mop- és seprűnyílásokkal, kanállal, mosószerrel és egy kis állati szőrkefével. A lányok segíthetnek édesanyjuknak a lakás tisztításában.

Woody Szerelő készlet Fajáték
10 580 Ft 8 250 Ft

Woody szerelő készlet kizárólag fa anyagból készült szerelőjáték, ami egy praktikus tárolódobozban található. Rengeteg variációs lehetőség van az összeállítására, amihez a gyerekek kreativitására van szükség. A gyártó emellett nagy hangsúlyt fektett a minőségre és a biztonságra.

Woody Extra nagy depó

Woody Extra nagy depó

Értékelés: 3,7
9 080 Ft

Exkluzív és gyönyörűen kidolgozott vonatgarázs, melyben egyszerre 5 vonat pihenhet. Egyik vasút sem lehet teljes ezek nélkül a gyönyörű garázsok nélkül. A depó egy olyan hely, ahol apróbb javításokat is végeznek.

Woody Wisteria babaház

Woody Wisteria babaház

Értékelés: 3,5
21 430 Ft 18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Viktoriánus stílusú babaház, melynek minden emelete be van rendezve bútorral. A ház részét képezi két baba is, amelyek a házban laknak. A ház minden része elérhető, nyitható szárnyasajtaja és mozgólépcsője van.

Woody Garázs felvonóval és SIKU kisautóval
17 480 Ft

garázs nagyszerű kiegészítő a vonatpálya rendszerhez. El vannak készítve a zárak a vonatpálya sínjének csatlakoztatására és működő felvonóval is el van látva. A Woody garázs tartozékai közé tartozik most egy 5 darabos minőségi fém SIKU márkájú kisautó készlet is.

Woody Baba család, 6 db babával
6 090 Ft

Woody Baba család hat tagú, így a három generáció, papa-mama-gyerekek és nagyszülők együtt élhetnek egy kedves mesevilágban. A fából készült babák végtagjai mozgathatók, így ülni, térdelni is tudnak, még élménydúsabbá varázsolva ezzel gyermekünk játékélményét. A hat karakternek egyedi formája és jópofa öltözéke a régi idők játékainak emlékét idézi, ha valami értékeset szeretnénk csemeténknek adni, a Woody család szépen megmunkált játékai tökéletes választás.

Woody ABC tábla betűkkel, papírtekercscsel és csészékkel
17 070 Ft

Kétoldalas, állítható magasságú tábla praktikus kivitelben, rúddal a papírtekercshez. Az egyik oldal zöld, hogy krétával lehessen rá írni, a másik fehér mágneses felület, amelyre fixszel lehet írni. A deszka fölött van egy beépített rúd, amely rögzíti a papírtekercset, amelyet le lehet tekerni és festeni a táblák által biztosított felületre. Ide tartoznak a betű alakú mágnesek, valamint a vízhez és a festékhez készített csészék.

Woody Fa Építőkocka Vödörben, 100 DB
6 290 Ft

Akció

Woody fából készült építőkocka színes és natúr darabokból áll, amelyek segítségével gyermeke kiélheti építő és alkotó kedvét. A kiváló minőségű kockák különböző méretekkel rendelkeznek, s használatával gyermeke nem csak remekül szórakozik, de egyúttal fejleszti vele képzelőerejét és motorikus képességeit is. Tárolása kifejezetten praktikus, mivel a hozzá adott vödörbe egyszerűen elpakolható. A kockák, hengerek és háromszögek körülbelül 3 cm nagyságúak, így 3 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott.

Woody Fa logikai játék

Woody Fa logikai játék

Értékelés: 2,3
3 490 Ft

A játék kezdetekor az első játékos titokban négy különböző színű csavar kombinációját helyezi el a játékmező fedett részébe. A másik játékos megpróbálja kitalálni ezt a kombinációt úgy, hogy négy kombinációt hoz létre egymás után következő sorokban a játéktáblán. A játék akkor fejeződik be, amikor a kitaláló játékos pontosan kitalálja az összes színcsavar kombinációját.

Woody „Romano“ tanya szett állatokkal
21 620 Ft
+ ingyen szállítás

A háziállatok tanyáját úgy alakították ki, hogy még a pótkocsival felszerelt traktorok is probléma nélkül el tudjon haladni. A gazdaság magában foglalja a szükséges kiegészítőket is, például emberek és állatok figuráit és egy Siku-val felszerelt traktort is.

Woody Gőzmozdony szénnel és vagonokkal
3 160 Ft

Ennek a gőzmozdonynak hozzáadott kocsija van szénnel és két személyszállító vagonja. Ez egy ideális kiegészítő bármely fából készült vasúti vonat készlethez. Az egyes vagonok mágnessel kapcsolódnak egymáshoz.

Woody Felvonóhíd

Woody Felvonóhíd

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A felvonóhíd akár a vonatpályánk remek kiegészítője is lehet. A híd fa és műanyag keverékéből készül, és két vasúti felüljárót is tartalmaz. Könnyedén csatlakoztathatsz egy másikat is a sínekhez, ezzel kibővítve a sávot. Az elem más márkákkal is kompatibilis.

Woody Kubus 3x3 Színes állatok
3 790 Ft 2 880 Ft

A képekkel díszített fa kockák egy tradicionális játék minden kis építész számára. A nemcsak javítja a gyerekek finommotoros és építési képességeiket, hanem emellett még élvezhetik a szép képeket is. A kilenc kocka mindegyikének más-más nyomtatott minta található, ami a helyes elforgatás mellett a többi kockával együtt létrehozza a hat állatból készült kép egyikét.

Woody ZOO vonatpálya vonattal és állatokkal
11 150 Ft

vonatpálya egy teljes állatkertet alkot vonattal az állatok szállítására, parkolóval és bejárattal az állatkertbe. A készlet alap vonatpályaként felel meg, amelyet további sínekkel és tartozékokkal egészíthetsz ki.

Woody Jenga, Színes

Woody Jenga, Színes

Értékelés: 4,7
3 140 Ft

Akció

A Woody Jenga az egyik legszórakoztatóbb játék, mellyel közösen játszhat felnőtt és gyerek. A játék 54, fa lapocskát tartalmaz, melyből színes torony építhető. A Jenga fejlesztii a gyerekek kézügyességét és kombinációs kézségét.

Woody Pályakiegészítő - piros alagút felüljáróval
5 590 Ft

A felüljáróval ellátott fa alagút szépen kiegészíti a sínpályákat nemcsak a Woody-tól. Az alagút kiváló minőségű és tartós anyagból készült, amelyet az összes ifjú építő és szüleik is értékelni fognak. Az alagút élénk piros színű. Az alagút felett történő sínek összekötésével egy felüljárót lehet létre hozni.

Woody színes fa homokozó ülőkével
16 520 Ft

Kiváló minőségű natúr fa homokozó, mely felejthetetlen pillanatokat nyújt gyermeke számára. A 130×130 cm-es hatszög alakú homokozó részei az oldalsó padok és ülősarkok, így gyermeke a legnagyobb kényelemben játszhat. Mindezeken kívül még egy védőháló is tartozik hozzá, így megvéd a nem kívánt látogatóktól is.

Woody Kamion beilleszthető alakokkal - állatok
4 820 Ft 4 530 Ft

kamion beilleszthető alakokkal megtanítja a gyermeket az állatalakok felismerésére és azoknak a megfelelő nyílásba helyezésére. A játék a motorika fejlesztésére is ajánlott. Hozzá tartozik egy madzag is, amellyel húzni lehet, vagyis a gyerekek valóban eljátszhatnak vele.

Woody Szeletelhető gyümölcsök
6 190 Ft

A játékkonyhád nélkülözhetetlenen kelléke, ez a kiváló minőségű fából készült vágódeszka, játékkés és az élethűen elkészített gyümölcsök. Készíts minél több finom ételt a különféle gyümölcsökből. A gyümölcsök már be vannak vágva és tépőzárral vannak összetapasztva, így könnyen szétvághatod őket. TOVÁBB OLVASOM->

Woody Forgó-híd

Woody Forgó-híd

Értékelés: 5
3 570 Ft

A Woody Forgó-híd igazán különleges kiegészítő a vonatszettek kiegészítőinek. A híd nem csak sorompóval kiegészített látványos sín-elem, hanem egy igazi fordító is. Akár vonattal együtt is forgathat, így lesz csak igazán izgalmas a játék! Bármely vasúti készlethez kitűnően illeszthető, ami garantáltan feldobja a vonatos játékot!

Woody Színes Játék Center

Woody Színes Játék Center

Értékelés: 4,2
8 100 Ft 7 840 Ft

Woody Játék Center egy kivételesen jó minőségű készségfejlesztő játék. A termék rendkívüli módon képes lekötni a gyerekek figyelmét, hiszen minden oldalán más – más izgalmas játék található. A termék segítségével játszva taníthatja meg gyermekét az óra használatára, illetve az összeadást és a kivonást is gyakorolhatja a golyós számológépen. Remekül fejleszti a gyerekek a motorikus képességeket, illetve a logikai képességeket is. Gyönyörű és változatos színeivel, és figyelemfelkeltő formáival rabul ejti a kisgyerekeket, és minden egyes alkalommal új és új meglepetéseket okoz játék közben! Gyermeke ezzel a játékkal önfeledten játszhat, és közben fejlesztheti képességeit és tudását is! TOVÁBB OLVASOM->