Woody Rocking Fészekhinta, (85 cm)
24 990 Ft

19 340 Ft

Woody Rocking egy fészekhinta a gyerekek számára. Játssz a kertben, akár a játszótéren, klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Egyedül, de akár ketten is játszhatnak vele egyszerre. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz.


Woody Díszes kerti faház

Woody Díszes kerti faház

Értékelés: 4,5
59 005 Ft

44 030 Ft

Kerti faház gyerekeknek, vidám színekkel. Piros, sárga és kék festett szegély díszíti az ablakokat, az ajtót, tetőt, valamint a kis kerítést. A tetőn PVC fólia található. Erős, stabil kisház, melyben a gyerekek kedvükre játszhatnak.


Woody Emeletes babaház lifttel
31 990 Ft

28 110 Ft
+ ingyen szállítás

Woody emeletes, lifttel felszerelt babaház remek időtöltést ígér a kislányoknak. A Woody termékek kitűnő minőségűek és biztonságosak, segítik a gyermeket a fejlődésben. A bútorok különböző anyagok kombinációja.


Woody Fa Homokozó, négyzet alakú
11 950 Ft

Natúr fa négyzet alakú homokozó, mely vidám perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. A kiváló minőség és strapabíró képesség felejthetetlenné teszi gyermekek számára a homokozás minden pillanatát. A hozzá tartozó védőháló pedig megakadályozza a nem kívánt látogatók kártékony jelenlétét is.


Woody Garázs felvonóval és SIKU kisautóval
17 640 Ft

garázs nagyszerű kiegészítő a vonatpálya rendszerhez. El vannak készítve a zárak a vonatpálya sínjének csatlakoztatására és működő felvonóval is el van látva. A Woody garázs tartozékai közé tartozik most egy 5 darabos minőségi fém SIKU márkájú kisautó készlet is.


Woody Julia Konyha, Csíkos

Woody Julia Konyha, Csíkos

Értékelés: 4
18 990 Ft

16 330 Ft

Woody Julia Játék konyha – a kis szakácsok nagy örömére. A csíkokkal ellátott konyha teljesen felszerelt a konyhai eszközökkel és edényekkel. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. Ajtajai nyithatóak és csukahatóak. Vidám színekben, kiváló minőségű, természetes faanyagból készült.


Woody Rocking Fészekhinta (átmérője 85 cm)
28 020 Ft

19 430 Ft

Woody Rocking hinta egy fészekhinta a gyerekek számára. Játsszunk a kertben, vagy akár a játszótéren, ezzel a klasszikus gyerekjátékkal, amelyet a szabadtéren a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Egyedül, de akár ketten is játszhatnak vele egyszerre. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerekek kedvence lesz. 2011-ben az év játéka díj nyertese a kültéri játékok kategóriában.


Woody színes fa homokozó ülőkével
16 890 Ft

15 230 Ft

Kiváló minőségű natúr fa homokozó, mely felejthetetlen pillanatokat nyújt gyermeke számára. A 130×130 cm-es hatszög alakú homokozó részei az oldalsó padok és ülősarkok, így gyermeke a legnagyobb kényelemben játszhat. Mindezeken kívül még egy védőháló is tartozik hozzá, így megvéd a nem kívánt látogatóktól is.


Woody Hinta kerítéssel, színes
4 900 Ft

Hinta kerítéssel természetes fa kezelésben színes elemekkel, amelyek felhívják magukra a gyermekek figyelmét. Beltérbe és kültérbe egyaránt alkalmas. A gyerekek majd egész nap hintázni akarna rajta!


Woody Játék krikett szett

Woody Játék krikett szett

Értékelés: 4,5
4 699 Ft

4 390 Ft

A krikett egy egész világon népszerű játék, mely az egész családnak szórakozást nyújt. A cél az, hogy valaki minél előbb túljuttassa a labdáját az összes kapun. Az ütők kiváló minőségű fából készültek és a mellékelt hálónak köszönhetően könnyen szállítható, így akár utazás során is élvezheti a játékot.


Woody Fészekhinta zöldes piros (83 cm átmérő)
20 947 Ft

17 810 Ft

nem mindennapi hinta új dizájnja függő gyűrű formájában. A gyűrű átmérője 83 cm és 80 kg teherbírással rendelkezik. Egyidejűleg akár két gyermek is hintázhat rajta. A gyerekek is és a felnőttek is egész nap kint szeretnének rajta maradni!


Woody Fajáték Super Train vonatszett
44 990 Ft
44 190 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Super Train Fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.


Woody Színes Játék Center

Woody Színes Játék Center

Értékelés: 4,5
8 999 Ft

8 280 Ft

Woody Játék Center egy kivételesen jó minőségű készségfejlesztő játék. A termék rendkívüli módon képes lekötni a gyerekek figyelmét, hiszen minden oldalán más – más izgalmas játék található. A termék segítségével játszva taníthatja meg gyermekét az óra használatára, illetve az összeadást és a kivonást is gyakorolhatja a golyós számológépen. Remekül fejleszti a gyerekek a motorikus képességeket, illetve a logikai képességeket is. Gyönyörű és változatos színeivel, és figyelemfelkeltő formáival rabul ejti a kisgyerekeket, és minden egyes alkalommal új és új meglepetéseket okoz játék közben! Gyermeke ezzel a játékkal önfeledten játszhat, és közben fejlesztheti képességeit és tudását is! TOVÁBB OLVASOM->


Woody Fa Homokozó

Woody Fa Homokozó

Értékelés: 4,5
13 820 Ft
13 330 Ft

Natúr fa homokozó, mely vidám perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. A kiváló minőség és strapabíró képesség felejthetetlenné teszi gyermeke számára a homokozás minden pillanatát. A hozzá tartozó védőháló pedig megakadályozza a nem kívánt látogatók kártékony jelenlétét is.


Woody Fészekhinta, Kék
24 990 Ft

21 360 Ft
+ ingyen szállítás

Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Gyerekei kedvükre játszhatnak az udvaron vagy a játszótéren. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz. Alakja és kialakítása lehetővé teszi a kényelmes ringatózást ülő és fekvő helyzetben egyaránt.


Woody Fészekhinta, téglalap
21 820 Ft

Woody Fészekhinta, téglalap kivitelezésének köszönhetően nem csak ülve, hanem akár fekve is használható. Egyszerre két gyerek is elfér rajta. Beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető a két gyűrű segítségével.


Woody Kerti pihenő kihúzható homokozóval
46 238 Ft

43 830 Ft

2 év garancia

Miután a játék a homokozóban befejeződött, a pihenővel lefedhető a homokozó teljes felülete. A pihenő azzá alakítható, amivé csak szeretnéd: házacska, lányszoba, egy katonai bázis, egy kiterjesztett helyet a homokozónak és egy játékok raktározásának számára.


Woody Kötél létra, (50 kg)

Woody Kötél létra, (50 kg)

Értékelés: 4,5
3 090 Ft

2 910 Ft

Woody egy gyerekenek készült kötél létra. Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültéren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a létrát és már kezdőthet is a móka. Minőségi fa anyagának köszönhetően sokáig a gyerekek kedvence lesz.


Woody Mászókötél

Woody Mászókötél

Értékelés: 5
5 170 Ft

mászókötél nagyszerű aktív játék az örökmozgó gyerekeknek. Főleg kertbe ajánlott, ahol fára akaszthatjuk, de bizonyára otthon a szobában is megörvendezteti a gyerekeket. A lépéseknek köszönhetően a legkisebb gyermekeknek is megfelel.


Woody Wisteria babaház

Woody Wisteria babaház

Értékelés: 3
23 780 Ft
+ ingyen szállítás

Viktoriánus stílusú babaház, melynek minden emelete be van rendezve bútorral. A ház részét képezi két baba is, amelyek a házban laknak. A ház minden része elérhető, nyitható szárnyasajtaja és mozgólépcsője van.


Woody 3 Szintes Parkolóház
17 130 Ft

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.


Woody Vonatpálya csúszdával és daruval-33%
19 740 Ft

13 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.


Woody Laphinta

Woody Laphinta

Értékelés: 4,5
3 310 Ft

Woody egy gyereknek készült laphinta. Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültérren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a hintát és már kezdőthet is a móka. Minőségi fa anyagának köszönhetően sokáig a gyerekek kedvence lesz.


Woody Madárfészek, zöld, felakasztható sátor
31 090 Ft

26 570 Ft
+ ingyen szállítás

A felakasztható madárfészek hinta és sátor egyben. Kiváló választás a kertbe és a gyerekszobába egyaránt. Kényelmességével, méretével és 100 kg-os teherbírásával emelkedik ki.


Woody Tányérhinta, (30 kg)
3 830 Ft

Woody hinta egy klasszikus tányérhinta a gyerekeknek . Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültéren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a hintát és már kezdőthet is a móka.


Woody Hinta abroncs - zöld

Woody Hinta abroncs - zöld

Értékelés: 4
16 377 Ft
15 930 Ft
+ ingyen szállítás

Élvezd a rengeteg szórakozást ezen a színes gumiabroncson. Rakd fel egy fára vagy mennyezetre, és játssz ezzel a legendás játékkal. Formájával és konstrukciójával kényelmes hintázást biztosít álló és ülő helyzetben.


Woody Játékkonyha, Piros

Woody Játékkonyha, Piros

Értékelés: 4,5
39 860 Ft

Az élethű Woody játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá méretes munkafelületén akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Számos rekesszel, valamint sütővel, és mikróval is rendelkezik, mindemellett sok apróbb részletgazdag tartozékot tartalmaz, melyek garantálja a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.


Woody Kitchen Island – Trendy
44 990 Ft

28 510 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Játék konyha – Trendy a kis szakácsok nagy örömére. A rózsaszín kis konyha bármelyik lány kedvencévé válhat. Minden kelléket megtalálnak benne a sütőtől a mikróig, ami csak kell a sütéshez, főzéshez. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. A játékkonyha összes ajtaja nyitható, csukaható. Már csak fel kell csapni a kukta sapkát és indulhat is a móka.


Woody Mágneses torony játék
3 680 Ft

Woody összecsukható piramis szétválasztható, mágneses félkörökből áll. A játék remekül fejleszti a gyerekek finom motorikus készségeit, és közben szórakoztatva tanítja is őket. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 2 éves kortól ajánljuk.


Woody Összecsukható fészekhinta, Narancssárga
24 990 Ft

22 580 Ft
+ ingyen szállítás

Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Gyerekei kedvükre játszhatnak az udvaron vagy a játszótéren. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerek kedvence lesz. Alakja és kialakítása lehetővé teszi a kényelmes ringatózást ülő és fekvő helyzetben egyaránt.


Woody Rocking gumiabroncs 91861, Kék
16 377 Ft
15 950 Ft

Akassza fel a fára vagy a mennyezetre és gyermeke máris élvezheti a szórakoztató játékot. Közkedvelt darab a gyermekek körében, melynek sikere az egyszerűségében rejlik. Tartós anyagának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú ideig maradhat a kicsik kedvence. Kötélzetének hossza állítható, így bármilyen hintaállványhoz vagy akár faághoz könnyen rögzíthető. 3 éves kortól ajánljuk.


Woody Tic-tac-toe MAXI
5 687 Ft

5 170 Ft

Ez a legkisebbeknek tervezett játék alkalmas a kertbe vagy a gyerekszobába is. A játékmezőt egy háló alkotja, minden négyzet sarkában fagolyókkal. A készlet két jelet tartalmaz – kört és keresztet


Woody Vidéki farm fa vonatszett, 45 db-os
15 090 Ft

10 920 Ft

Woody vonatkészlet egy csodálatos vidéki utazásra kalauzol a farm körül. A vidéki farmon találhatók házi- és haszonállatok, fák és bokrok, melyek gondoskodnak a teljeskörű játékélményről. A vonaton szállíthatjuk a tápot az állatok etetéséhez. A kiváló minőségű fa készlet 45 elemet tartalmaz.


Woody Fajáték vonat készlet

Woody Fajáték vonat készlet

Értékelés: 4,5
9 890 Ft

8 010 Ft

Minőségi fából készült vonat készlet a Woodytól. A vidám, élénk színű elektromos mozdony és a mágnessel csatlakoztatható kocsik felkelti a kicsik figyelmét. A különféle formájú sínpálya elemeit rengeteg kombinációban tudják összeépíteni. A készlethez tartozó kiegészítőkkel fantáziadús történeteket lehet kitalálni.


Woody Fa hintaló - fehér színben
7 990 Ft

7 190 Ft

Letisztult, tetszőlegesen díszíthető natur fa hintaló, mely megfelel a magas minőségi elvárásoknak. Kényelmes és biztonságos.


Woody Fa színes építőkocka formaválogató dobozban, 45db
3 970 Ft

Építkezz ezekkel a remek fa kockákkal, amiknek nem lehet ellenállni. A kis kezekben is remekül használhatóak ezek a színes építőelemek, melyeknek tárolódoboza is egy plusz funkcióval bővült. A teteje ugyanis formaválogatós lyukakkal van ellátva, így a gyerekek gyakorolhatják formafelismerő képességüket. Játssz és fejlődj egyszerre!


Woody Modern villa - kocka
13 920 Ft

11 660 Ft

Modern tégla babaház északi stílusban. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. Egyszerű szerelés 8 fa csavarral.


Woody Fa autó – Szemetes

Woody Fa autó – Szemetes

Értékelés: 5
2 510 Ft

A gumi kerekekkel ellátott faautó a gyerekek kis kezeihez van igazítva. A kerekek tökéletesen forognak, és nem csúsznak el. A szemetesautó hátsó testének billenőajtaja van. Melyik kisfiú nem akar szemetes lenni?


Woody Fa Építőkocka Vödörben, 100 DB
6 990 Ft

6 510 Ft

Woody fából készült építőkocka színes és natúr darabokból áll, amelyek segítségével gyermeke kiélheti építő és alkotó kedvét. A kiváló minőségű kockák különböző méretekkel rendelkeznek, s használatával gyermeke nem csak remekül szórakozik, de egyúttal fejleszti vele képzelőerejét és motorikus képességeit is. Tárolása kifejezetten praktikus, mivel a hozzá adott vödörbe egyszerűen elpakolható. A kockák, hengerek és háromszögek körülbelül 3 cm nagyságúak, így 3 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott.


Woody Fajáték vonatszett, 40 db
7 560 Ft

Woody fa vonatszettteljes mértékben minőségi fából készült.Többféleképpen összeállítható, a mozdony és a szerelvények mágnessel kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak vidám és szórakoztató, hanem a játék közben a gyerekek még a képességeiket is fejleszthetik.


Woody Mágneses iskolatábla „GOYA nature“
8 853 Ft

7 880 Ft

Mágneses iskolatábla praktikus, kétoldalas. Egyik oldalról mosható fehér felület száraz filctollal festhető a másik oldala fekete krétával festhető.


Woody Vonatpálya - Ipari terület
33 805 Ft

26 540 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vonatpálya elektromos mozdonnyal, összesen 200 darabot tartalmaz. Ebből a vonatpályából nagy ipari udvar építhető fel átrakodóval, két daruval és töltőállomással. Ez a készlet számos tartozékot tartalmaz, mint például műanyag felhajtókat, forgatókorongot, alagutakat, depót, jelzőtáblákat, vonatokat, utcai világítást stb.


Woody Fa munkapad

Woody Fa munkapad

Értékelés: 4,5
4 010 Ft

Vidám színű, élethű szerszámokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt fa munkapad. A szerszámok alkalmasak a valóságos faipari munkálatok eljátszására. Rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.


Woody Háziállatos Bélyegek, Fajáték
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Woody háziállatos bélyegek, fajáték tanúsított, rendkívül jó minőségű és biztonságos. Igazi élményt nyújt a kicsiknek, szórakozva tanulhatnak, hiszen a játék fejleszti az ügyességüket és kreativitásukat is egyben. 9 db kiszínezhető kisállatos bélyeg jár hozzá, melyek a megfelelő formákra ragaszthatóak, majd ezek a saját helyükre illeszthetőek, így egy látványos képet létrehozva.


Woody Perfect konyhai készlet fajáték
4 990 Ft

4 390 Ft

Akció

A jól ismert Woody cég ismét egy zseniális fa termékkel ajándékozza meg a kicsiket! Ebben a szuper szettben minden megtalálható ami a finom sütemény elkészítéséhez szükséges. Segítségével a kicsik is átélhetik a sütemény készítés varázsát! És ami a legcsodálatosabb ebben a játékban, hogy a kicsik szórakozás közben fejlesztik képességeiket!


Woody Színes fa vonat építőelemekkel
6 230 Ft

Woody színes fa vonat variálható építőelemeivel, fény és hang effektjeivel szórakoztató játékot biztosít a gyerekeknek, miközben fejleszti a finom motorikus készséget is. A csomag tartalmazz 2 db AAA elemet. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 2 éves kortól ajánljuk.


Woody Fajáték építőkocka készlet, 66 db-os
5 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kislányok számára készült, vidám élénk színű és különféle mintákkal díszített fa építőkocka készlet. A 66 db-os készlet sokféle színű és formájú eleme leköti gyermeke figyelmét és kiélheti alkotó, építő kedvét. A lekerekített élek gondoskodnak a biztonságos játékról minden kisgyermek számára.