Woody Vonatpálya csúszdával és daruval
19 740 Ft 16 890 Ft

Kiárusítás

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.

Woody Felfűzhető gyöngyök - Béka
4 390 Ft 3 990 Ft

Ez a vidám, béka alakú doboz készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez. A békát képkeretként is használhatod.

Woody Garázs felvonóval és SIKU kisautóval
17 339 Ft 15 140 Ft

garázs nagyszerű kiegészítő a vonatpálya rendszerhez. El vannak készítve a zárak a vonatpálya sínjének csatlakoztatására és működő felvonóval is el van látva. A Woody garázs tartozékai közé tartozik most egy 5 darabos minőségi fém SIKU márkájú kisautó készlet is.

Woody Készítsd el a szendvicsed
3 880 Ft

Készítsd el a szendvicsed ezekből a nagyszerű fa és textil anyagokból. Csakis a kis mesterek szájaízén múlik, milyen reggelit készítenek maguknak. A készlet tartalmaz kenyeret, zöldséget, tojást, egy szelet sajtot, hagymát és más alapanyagokat.

Woody Kitchen Island – Trendy
44 990 Ft 34 990 Ft

Kiárusítás

Woody Játék konyha – Trendy a kis szakácsok nagy örömére. A rózsaszín kis konyha bármelyik lány kedvencévé válhat. Minden kelléket megtalálnak benne a sütőtől a mikróig, ami csak kell a sütéshez, főzéshez. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. A játékkonyha összes ajtaja nyitható, csukaható. Már csak fel kell csapni a kukta sapkát és indulhat is a móka.

Woody Összeszerelő építőjáték - Konstruktőr 100 db
4 010 Ft

Kiárusítás

A vödörben kapható Konstruktőr összeszerelő építőjáték a kis ezermestereknek való. A készlet a különböző összerakható építmények végtelen lehetőségeit kínálja, gépektől és autóktól elkezdve házig, daurig és megannyi másig.

Woody Tic-tac-toe MAXI

Woody Tic-tac-toe MAXI

Értékelés: 5
5 687 Ft 4 680 Ft

Ez a legkisebbeknek tervezett játék alkalmas a kertbe vagy a gyerekszobába is. A játékmezőt egy háló alkotja, minden négyzet sarkában fagolyókkal. A készlet két jelet tartalmaz – kört és keresztet

Woody Fajáték vonat készlet

Woody Fajáték vonat készlet

Értékelés: 4,6
9 890 Ft 8 840 Ft

Kiárusítás

Minőségi fából készült vonat készlet a Woodytól. A vidám, élénk színű elektromos mozdony és a mágnessel csatlakoztatható kocsik felkelti a kicsik figyelmét. A különféle formájú sínpálya elemeit rengeteg kombinációban tudják összeépíteni. A készlethez tartozó kiegészítőkkel fantáziadús történeteket lehet kitalálni.

Woody Fajáték vonatkészlet, Városi vasút, 120 db-os
21 290 Ft 16 890 Ft

Kiárusítás

Woody Fa vonatkészlettel egy városi vasúthálózatot varázsolhat otthonába. A készlet összeszerelése is kihívás, a híddal és sorompóval bővített pályán az önfeledt szórakozás garantált. A készletben találhatók fák, bokrok, épületek és kisautók, így a sínek mellett igazi városi tájat is berendezhetsz. A kiváló minőségű fa készlet 120 elemet tartalmaz.

Woody Bábszínház

Woody Bábszínház

Értékelés: 4,8
40 190 Ft 34 860 Ft

Kiárusítás

A bábszínház fa konstrukcióját cseh tervező készítette el. Az illusztrációkat pedig egy cseh művésznőnek köszönhetjük. A bábszínházhoz sok kiegészítő tartozik. Minden karakter kétoldalas, és némelyik mindkét oldalán eltérő karakter látható. A színház mechanikus bársonyfüggönnyel van felszerelve. Az előadás után az egész színház egyszerűen szétszedhető és egy fadobozban tárolható, ami kötélfogantyúval van ellátva és aktatáska alakú.

Woody Egyszarvú konyhasarok

Woody Egyszarvú konyhasarok

Értékelés: 4,2
26 790 Ft 21 180 Ft

Kiárusítás

A konyhában sütő és mosogató is van, valamint számos kiegészítővel is fel van szerelve (fazék, serpenyő, sótartó, fűszertartó, szedőkanál, fedelek stb.). Nyitható ajtaja van, forgatható vezérlőgombjai és forgatható óramutatókkal is rendelkezik. A konyhasarkot nem összeszerelt állapotban szállítjuk.

Woody Emeletes babaház lifttel
31 990 Ft 30 830 Ft

Woody emeletes, lifttel felszerelt babaház remek időtöltést ígér a kislányoknak. A Woody termékek kitűnő minőségűek és biztonságosak, segítik a gyermeket a fejlődésben. A bútorok különböző anyagok kombinációja.

Woody Játékkonyha, Piros

Woody Játékkonyha, Piros

Értékelés: 4,5
32 180 Ft

Kiárusítás

Az élethű Woody játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá méretes munkafelületén akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Számos rekesszel, valamint sütővel, és mikróval is rendelkezik, mindemellett sok apróbb részletgazdag tartozékot tartalmaz, melyek garantálja a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.

Woody Játékvonat híddal és megállóval, 90 rész
19 190 Ft 16 750 Ft

Kiárusítás

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott pálya 90 részből áll. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házat tartalmaz.

Woody Játékvonat vasútállomással, 130 rész
38 390 Ft 32 850 Ft

Kiárusítás

Nagy játékvonat cseh tervező által tervezett eredeti kiegészítőkkel. A csomagolás 130 darabot tartalmaz. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házakat tartalmaz.

Woody Julia Konyha, Csíkos

Woody Julia Konyha, Csíkos

Értékelés: 4,2
18 990 Ft 15 140 Ft

Kiárusítás

Woody Julia Játék konyha – a kis szakácsok nagy örömére. A csíkokkal ellátott konyha teljesen felszerelt a konyhai eszközökkel és edényekkel. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. Ajtajai nyithatóak és csukahatóak. Vidám színekben, kiváló minőségű, természetes faanyagból készült.

Woody "Lily" Játékkonyha

Woody "Lily" Játékkonyha

Értékelés: 4,8
35 550 Ft 33 520 Ft

Kiárusítás

Woody Kitchen „Lily“ játékonyha minden kis háziasszony álma, hiszen ebben a fantasztikus fából készült konyhában minden eszköz megtalálható, ami a sütéshez, vagy főzéshez szükséges. Beépített sütő, főzőlap és hűtőszekrény, akár csak az igazi konyhában. A nyitható szekrény mágneses gombokkal még hitelesebbé teszi a játékot. Felejthetetlen játékörömöt nyújt a gyermek számára, hiszen bevetheti az édesanyjától ellesett praktikákat a saját kis konyhájában.

Woody „Romano“ tanya szett állatokkal
26 790 Ft 20 510 Ft

Kiárusítás

A háziállatok tanyáját úgy alakították ki, hogy még a pótkocsival felszerelt traktorok is probléma nélkül el tudjon haladni. A gazdaság magában foglalja a szükséges kiegészítőket is, például emberek és állatok figuráit és egy Siku-val felszerelt traktort is.

Woody Sarokkonyha műanyag kosarakkal, fehér-29%
45 590 Ft 32 180 Ft

Kiárusítás

Elfogott konyhasarok hang- és fényhatásokkal minőségi kivitelezés a Woody márkától. Az edény feltöltése után a főzőlapot egy vörös fény világítja meg, és egy buborékos víz hallható. A füstölőszekrény gombjának megnyomása után a füstölőszekrény alján lévő fény kigyullad. Egyszerű kialakításával és fehér színével a konyhasarok minden gyermek szobájába belefér.

Woody Tisztító kocsi-31%

Woody Tisztító kocsi

Értékelés: 4,5
15 690 Ft 10 720 Ft

Kiárusítás

Tisztító kocsi kis tisztítószerekhez a Woody márkától. A fa kocsi rendelkezik beépített porszívóval, mop- és seprűnyílásokkal, kanállal, mosószerrel és egy kis állati szőrkefével. A lányok segíthetnek édesanyjuknak a lakás tisztításában.

Woody Villa Anna-Marie

Woody Villa Anna-Marie

Értékelés: 4,4
14 480 Ft 13 400 Ft

Kiárusítás

Villa Anne-Marie egy pontosan kidolgozott termék, rengeteg dizájnos és működőképes elemmel. Levehető mágneses balkonnal, variábilis lépcsőkkel, működő pántos ajtóval. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. -A csomagolásban 2 figura és tartozékok találhatók.

Woody Beillesztős doboz - kicsi
3 490 Ft

Beillesztős doboz különböző színes alakokkal. Gyönyörű fa játék, amely fejleszti a finom motorikát. A gyerekek szórakoztató formában tanulják meg felismerni a geometriai formákat és a színeket.

Woody Fa Homokozó

Woody Fa Homokozó

Értékelés: 4,2
13 820 Ft 13 400 Ft

Natúr fa homokozó, mely vidám perceket nyújt kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. A kiváló minőség és strapabíró képesség felejthetetlenné teszi gyermeke számára a homokozás minden pillanatát. A hozzá tartozó védőháló pedig megakadályozza a nem kívánt látogatók kártékony jelenlétét is.

Woody Fészekhinta, téglalap

Woody Fészekhinta, téglalap

Értékelés: 3,8
25 470 Ft

Woody Fészekhinta, téglalap kivitelezésének köszönhetően nem csak ülve, hanem akár fekve is használható. Egyszerre két gyerek is elfér rajta. Beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető a két gyűrű segítségével.

Woody Laphinta

Woody Laphinta

Értékelés: 4,4
3 340 Ft

Woody egy gyereknek készült laphinta. Örök és megunhatalan klasszikus a kicsik körében, kültérren és beltéren egyaránt használható. Egyszerűen akassza fel a hintát és már kezdőthet is a móka. Minőségi fa anyagának köszönhetően sokáig a gyerekek kedvence lesz.

Woody Színes fa vonat építőelemekkel
7 770 Ft

Woody színes fa vonat variálható építőelemeivel, fény és hang effektjeivel szórakoztató játékot biztosít a gyerekeknek, miközben fejleszti a finom motorikus készséget is. A csomag tartalmazz 2 db AAA elemet. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 2 éves kortól ajánljuk.

Woody Vonat, autó játékpálya
15 670 Ft 13 400 Ft

Kiárusítás

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott vonat 60 részből áll. A szerelvény elektromos gépet tartalmaz. A nyomvonalat minden alkalommal eltérő módon lehet építeni, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal.

Woody Babaház bútorok, Konyha
3 690 Ft 3 590 Ft

Woody Babaház bútorai tökéletesen alkalmasak egy szép, takaros konyha berendezéséhez. A szett tartalmaz egy nagyobb, kerek asztalt négy székkel, tűzhelyet, páraelszívót és kisszekrényt az ételeknek. A bútorok kiváló minőségű hársfából készültek. Ha szeretnénk fejleszteni gyermekünk kreativitását, lakberendező vénáját, ez a bútorszett tökéletes választás. Nem csak igazi élményt nyújt, de a régi idők természetes játékainak emlékét is idézi.

Woody Fürdőszoba babaház kiegészítő
3 790 Ft 3 190 Ft

Woody Fürdőszoba babaház kiegészítő nem hiányozhat egyetlen babaházból sem, ahol újszülöttek is vannak. A kis család mindent megtalál a kényemles berendezési tárgyak között, amire a bébinek szüksége lehet. A készlet tartalmaz egy mosdót, kádat, WC-t és egy széket. A bútorok minőségi hársfából készültek, kék színre festettek.

Woody Hálószoba bútorok

Woody Hálószoba bútorok

Értékelés: 4,8
4 590 Ft

Woody Hálószoba bútorok kiváló minőségi fa anyagokból készültek a narancssárga és természetes színek kombinációjában. A játékot teljessé és élethűvé teszik. A készlet a szekrénytől kezdve az ágyon át az asztali lámpáig minden lényeges darabot tartalmaz.

Woody Játszószoba babaház kiegészítő
4 790 Ft

A Woody Játszóház babaház kiegészítő nem hiányozhat egyetlen babaházból sem, ahol újszülöttek is vannak. A kis család mindent megtalál a kényemles berendezési tárgyak között, amire a bébinek szüksége lehet. A készlet tartalmaz egygyermekágyat, étkezőszéket, babakocsit és egy emeletes ágyat. A bútorok minőségi hársfából készültek.

Woody Modern villa - kocka-67%

Woody Modern villa - kocka

Értékelés: 3
13 920 Ft 4 550 Ft

Kiárusítás

Modern tégla babaház északi stílusban. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. Egyszerű szerelés 8 fa csavarral.

Woody Szeletelhető gyümölcsök
6 160 Ft

Kiárusítás

A játékkonyhád nélkülözhetetlenen kelléke, ez a kiváló minőségű fából készült vágódeszka, játékkés és az élethűen elkészített gyümölcsök. Készíts minél több finom ételt a különféle gyümölcsökből. A gyümölcsök már be vannak vágva és tépőzárral vannak összetapasztva, így könnyen szétvághatod őket. TOVÁBB OLVASOM->

Woody Fa építő torony

Woody Fa építő torony

Értékelés: 4
5 350 Ft

Woody fa építő torony oktató jellegű játék a legkisebbek számára. A három különböző torony felépítése elősegíti a gondolkodás és a kombinatorika fejlődését és segít a gyermekeknek a formák és színek megkülönböztetésében.

Woody Húzható kiskocsi fakockákkal, 34 részes
3 490 Ft 3 340 Ft

Woody Húzható kiskocsi fakockákkal, 34 részes kiszerelésben a kis építők számára ideális játék. A kocsit a megfelelő helyszínre húzva kezdődhet is az építés! A különböző színű és formájú kockák segítségével a gyerekek fejleszthetik a kreativitásukat. A játék 2 éves kortól ajánlott.

Woody Kamion beilleszthető alakokkal - állatok
5 390 Ft

kamion beilleszthető alakokkal megtanítja a gyermeket az állatalakok felismerésére és azoknak a megfelelő nyílásba helyezésére. A játék a motorika fejlesztésére is ajánlott. Hozzá tartozik egy madzag is, amellyel húzni lehet, vagyis a gyerekek valóban eljátszhatnak vele.

Woody Kocsi kockákkal/ABC bélyegzővel
3 534 Ft 3 340 Ft

Fa kocsi természetes kivitelben piros kerekekkel és színes kockákkal. Minden kocka két oldalán színes és plasztikusan úgy tervezték, hogy bélyegzőként szolgáljon. A másik oldalán egyszínű számok, betűk, képek és egyéb gyermek motívumok szerepelnek.

Woody Lap ráüthető alakokkal - Autók
4 680 Ft

Parafa lap rákalapálható alakokkal. Játékos formában mélyíti el a kézügyességet és a képzelőerőt. A gyermek a mellékelt alakok segítségével bármilyen képet kimodellezhet, minden alakzatot a laphoz kell erősítenie gömbölyű fejű szögek segítségével.

Woody Összerakós színes torony - fejtörő
3 390 Ft

Összerakós színes torony fejtörő új kivitelezésben. A torony különféle színű darabokból áll, amelyek alakjukban is különböznek, de ha helyesen rakjuk őket össze, összeillenek és együtt egy tornyot alkotnak. Fejleszti a képzeletet és a logikus gondolkodást.

Woody Összeszerelhető betonkeverő
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

összeszerelhető betonkeverő olyan alkatrészekből van összeállítva, amelyeket szét lehet szedni, majd újra összerakni. Kisebb gyerekek használhatják húzható autóként is. Nagyszerű játék, amely fejleszti a gyermek motorikáját.

Woody Repülő papagáj - kicsi
4 190 Ft

Masszív fából készült repülő papagáj, amely a zsinór meghúzásával hintázik és lengeti a szárnyát. A papagáj felakasztható például a csillárra, hogy vonzza a gyermekek figyelmét. Kiváló dekoráció a gyerekszobába.

Woody Állatos zenélő puzzle
3 992 Ft 3 390 Ft

Woody Zenés Állatos Puzzle szórakoztató és hasznos a gyermekek számára: nem csak játékos módon tanulják meg az kakas, kutya, cica, kacsa, tehén vagy a malac hangját, de játék közben fejlődik a mozgáskoordinációjuk is.

Woody Fajáték építőkocka készlet, 50 db
3 610 Ft

A woody fa építőkocka készlet 50 natúr színű fakockát tartalmaz. A kockákból gyeremeke szinte bármit megépíthet, a játéknak csak képzelete szabhat határt. Már 1 éves kortól ajánlott.

Woody Színes fa építőkocka, 50 db
4 010 Ft

Woody fa építőkocka színes, nyomtatott mintájával vidám perceket szerezhet gyermekének, miközben fejleszti a készségeit. A visszazárható, praktikus vödör tetején kivágott formákkal tovább fejleszthetjük a játékélményt. A tömör fára nyomtatott minták, kopásállóak, és orvosilag biztonságosak, nem mérgezőek. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

Woody Favonat építőkockákkal Fajáték
3 740 Ft

Woody favonat egy nagy rakomány építőkockával érkezik, amelyek színesek, változatosak, inspirálják a gyerekek kreativitását. A játék rendszeres használata fejleszti a motoros készségeket, valamint fizikai alapismereteket is szerezhetnek, ahogy egyre magasabb és egyre stabilabb építményeket hoznak létre. A vonat és az építőelemek anyaga fa, az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. 2 éves kortól ajánlott.

Woody Felfűzhető Kubus - háziállatok
3 166 Ft 2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klasszikus kockákból álló gyerek kubus képekkel, melynek ráadásul olyan funkciója, hogy a gyerekek felfűzhetik a kockákat a nyelekre. A képek és a termék dizájnja a cseh tervező által lettek kifejlesztve. A nyeleknek biztonsági funkciójuk van, és ha a gyerek ráesik a nyelekre, azok meghajlanak.

Woody Frog Építőkocka hordozó kiskocsi Fajáték
9 490 Ft

Woody Frog építőkocka hordozó építőkockák hordozására lett kitalálva, de csak a gyermek képzelete szab határt neki, hogy mit pakol bele. Kifejezetten apró léptű, fiatalabb gyerekekre méretezték. A csomag tartalmaz még 24 db színes építőkockát, amely plusz szórakozást nyújt a gyerkőcnek. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánljuk.

Woody Golyópálya 26 darab

Woody Golyópálya 26 darab

Értékelés: 3
5 054 Ft 3 990 Ft

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.