Wooky Karkötők lábfejre, tetoválás és lakk 2 v1
2 090 Ft

Akció

Légy kreatív! Mesés karkötő létrehozása a lábfejre, gyönyörű tetoválások készítése, vagy lakkozd ki a körmeidet. Ennek a csodálatos kreatív készletnek a segítségével. Ne aggódj, hogy nem fogod tudni, a leírás szerint mindent megtanulhatsz.


Wooky Kötő készlet gyermekeknek
9 300 Ft

A Wooky Kötő készlet gyermekeknek segítségével gyermeke bátran szabadjára engedheti fantáziáját. A készlet elemeiből sapkát, de még akár kisebb bábokat is alkothat. Ráadásul akkor sem kell aggódnia, ha gyermeke még nem ismerkedett meg a kötés művészetével, ugyanis a csomag leírást is tartalmaz. 8 éves kortól ajánlott.


Wooky Lovas Kreatív Design Szett
2 540 Ft

Wooky Lovas Kreatív Design Szett minden lovakat szerető kislány álma. A Style Me Up! színző, sablon és matrica egy csomaban, így a gyermek egyszerre több alkotó képességét fejleszti. A Wooky Lovas szettje 28 különböző kiszínezhető formát, 4 sablont és színezési instrukciókat tartalmaz.


Wooky Varázslatos - Tervezői portfólió
3 310 Ft

A kis hercegnők vagy leendő művészek lelkesedni fognak érte . Varázslatos tervezői portfólió Design portfólió figyelemre méltó alkotások sablonjainak és a csomagon található utasításoknak az elkészítésére szolgál.