Wrangler férfi bokacipő Tucson WM92030A,-23%
35 490 Ft 27 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi bokacipő a Wrangler márkától szigorúan a rossz időjárásba alkalmas, és megbirkózik a hóval és a hideg idővel is, sőt még az egyenetlen terep és a kavicsos utak sem jelentenek neki gondot, a durva mintájú talpának köszönhetően. A cipő felső része matt felületű Nubuk megnevezésű csiszolt bőrből készült.

Wrangler férfi bokacipő Yuma WM92000A
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi bokacipő a Wrangler márkától. Részletes kidolgozású, tartós varratokkal ellátott. Ideális nyirkos napokra és egyenetlen terepre. A cipő felső része valódi bőrből készült, matt felületi kezeléssel ellátott. A talp vastag csúszásgátló mintázatú, a cipő alacsony sarkú, kialakítása magasabb, fűzős.

Wrangler Alaska WL92512A női bokacipő-23%
35 490 Ft 27 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alaska női bokacipő az elismert Wrangler márkától kiváló szolgálatot tesz a nyirkos és hűvös napokon. A cipő felső része a Nubuk megnevezésű csiszolt bőrből készült. A bokát műszőrme veszi körül, amely melegen tart és egyben megakadályozza, hogy a hó a cipőbe jusson. A Wrangler márkájú cipők a becsületes kidolgozás garanciái.

Wrangler Denver Boot WL92523A női bokacipő-24%
39 490 Ft 29 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A neves Wrangler márkájú női bokacipő** kiváló minőségű és kiválóan alkalmas téli és hideg napokra. A cipő felső része valódi bőrből készült csillogós felületkezeléssel. A talp durva csúszásgátló mintája felülete a stabilitást még csúszós és egyenetlen felületeken is. A bokát vastag szőrme veszi körül, amely melegíti és megakadályozza a hó bejutását a cipő belsejébe.

Wrangler női bokacsizma WL92643A-24%
27 490 Ft 20 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Női bokacsizma eredeti nem hétköznapi megjelenésű az elismert Wrangler márkától ami alkalmas az őszi havas napkora és a téli időbe is. Már az első pillantásra magával ragad az ötletes felületkezelése. Oldalsó cipzárral, divatos rétegelt platformmal.