X-lander X-Car Autós gyermekülés adapter, X-Cite/X-Fit
8 190 Ft
7 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-car autós gyermekülés adapter biztonságos elhelyezést nyújt az X-Lander típusú gyermekülésekhez a kisgyermek utaztatásánál. A néhány lépésben telepíthető eszköz stabilan megtartja a gyermekülést, erős anyagának köszönhetően nem kell tartani töréstől vagy elmozdulástól. Az adapter széleskörűen alkalmazható az X-Lander X-Cite és X-Fit ülésekhez.


X-lander X-Car Autós gyermekülés adapter, X-Move/X-Pulse/XQ/Navigation Cadet
8 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-Car autós gyermekülés adapter biztonságos elhelyezést nyújt az X-Lander típusú gyermekülésekhez a kisgyermek utaztatásánál. A néhány lépésben telepíthető eszköz stabilan megtartja a gyermekülést, erős anyagának köszönhetően nem kell tartani töréstől vagy elmozdulástól. Az adapter széleskörűen alkalmazható az X-Lander X-Move/X-Pulse/XQ/Navigation Cadet ülésekhez.


X-lander X-car Autós gyermekülés adapter, XA/X-Run
8 190 Ft
7 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-Car autós gyermekülés adapter biztonságos elhelyezést nyújt az X-Lander típusú gyermekülésekhez a kisgyermek utaztatásánál. A néhány lépésben telepíthető eszköz stabilan megtartja a gyermekülést, erős anyagának köszönhetően nem kell tartani töréstől vagy elmozdulástól. Az adapter széleskörűen alkalmazható az X-Lander XA, XT, X3, X1 és X-Run ülésekhez autóban vagy babakocsin.


X-lander X-Cosy Bundazsák, Grafitszürke
14 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-lander X-Cosy Bundazsák kiválóan tartja a hőt, miközben remek légáteresztő képeségekkel rendelkezik. Könnyedén felszerelhető a babakocsira, vagy autósülésre. Tágas belső terének köszönhetően a nagyobb gyerekek is kényelmesen elférnek benne.


X-lander X-Move babakocsi esővédő fólia
9 200 Ft

A praktikus X-lander X-Move babakocsi esővédő fólia tökéletesen illeszkedik a babakocsihoz és kiváló védelmet biztosít az esőben, zord időben. Megóvja a babát és a babakocsit az elázástól. Felhelyezése egyszerű, esőben is könnyen kivitelezhető.


X-lander X-Run babakocsi esővédő fólia
9 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus X-lander X-Run babakocsi esővédő fólia tökéletesen illeszkedik a babakocsihoz és tökéletes védelmet biztosít az esőben, zord időben. Megóvja a babát és a babakocsit az elázástól. Felhelyezése egyszerű, esőben is könnyen kivitelezhető.


X-lander X-Pram
55 280 Ft
+ ingyen szállítás

Az X-lander X-Pram egy praktikus és tágas mély rakodófelület az X- Run, XA, X-move, X-cite a X-pulse babakocsikhoz. Mindennel felszerelt – a csomag tartalmaz esőköpenyt és szúnyoghálót is.


X-lander X-Pulse babakocsi esővédő fólia
8 300 Ft

A praktikus X-lander X-Pulse babakocsi esővédő fólia tökéletesen illeszkedik a babakocsihoz és kiváló védelmet biztosít az esőben, zord időben. Megóvja a babát és a babakocsit az elázástól. Felhelyezése egyszerű, esőben is könnyen kivitelezhető.


X-lander X-Run

X-lander X-Run

Értékelés: 5
116 580 Ft
+ ingyen szállítás

Az X-lander X-Run egy praktikus háromkerekű babakocsi modern outdoor dizájnban felfújható kerekekkel. Sportra született – a babakocsi lehetővé teszi, hogy magaddal vidd a gyerekedet egy kis futásra vagy akár rekordok döntésére is.