Yankee Candle Lemongrass&Ginger Classic közepes 411 g
6 190 Ft 5 690 Ft

A friss citromfű lágy és finom illata a frissen felkockázott gyömbér illatával. A Yankee Candle a legkedveltebb Classic dizájnban üvegtetővel, ami a legjobb alapanyagok és teljesen természetes aromás kivonatok felhasználásával készült.

Yankee Candle Classic kicsi 104 g, Kubai mojito
3 390 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Illatgyertya a lime, menta, vanília és cukornád egzotikus illatával. A kicsi Yankee Candle Classic egy illatgyertya üvegben, amely teljes mértékben természetes összetevőkből készült. A szigetelt fedél ráadásul megakadályozza az illat elillanását, te pedig így hosszabb ideig élvezheted kedvenc illatodat.

Yankee Candle Classic kicsi 104 g Fekete kókusz
3 390 Ft 3 090 Ft

Illatgyertya a telt kókusz, cédrus és szigeti virágok egzotikus illatával. A kicsi Yankee Candle Classic egy illatgyertya üvegben, amely teljes mértékben természetes összetevőkből készült. A szigetelt fedél ráadásul megakadályozza az illat elillanását, te pedig így hosszabb ideig élvezheted kedvenc illatodat.

Yankee Candle Aroma diffúzor Black Cherry 120 ml
9 100 Ft 7 040 Ft

A Black Cherry 120 ml aroma diffúzor az édes, érett cseresznye illatát árasztja otthonába. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben. .

Yankee Candle Yankee gyertya FEKETE KOKUSZ Kis gyertya 104 g
4 251 Ft 3 067 Ft

Kis gyertya üvegből Yankee gyertya fekete kókuszdió 104 g, a legjobb alapanyagokból és természetes illatos kivonatokból készül. Természetes szálakból készült kanóca és egyenletesen illatos paraffin. 20–30 órán át tart égni. A gyertya teljesen meg fog égni. A kókuszdió, a cédrusfa és a virágok illat

Yankee Candle Autós aromák Lineáris Bolyhos Törölközővel 90 g
4 550 Ft 3 770 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú Bolyhos törölköző tok tökéletesen illatosítja az autóját a tisztító törölközők friss illatával, még mindig melegítve a szárítóból, egy kis citrommal, almával, levendulaval és liliommal.

Yankee Candle Fluffy Towels  autóillatosító - utántöltő 1 db 
2 060 Ft

A Fluffy Towels ​ autóillatosító – utántöltő előidézi a frissen mosott törülköző illatát, egy kis citrom, alma, levendula, liliom illatjegyeivel kombinálva.  Használhatja  más kisebb helyeken is, mint például szekrényben, fiókban, mellékhelységben.

Yankee Candle Yankee Candle készlet 9 db teamécses
3 690 Ft 2 090 Ft

Karácsonyi ajándékkészlet Yankee Candle 9 db viasz illatgyertyával. Egy gyertya körülbelül 4–6 órán át ég. A legmagasabb minőségű alapanyagokból és tiszta, természetesen kivont illóanyagokból készül. A Yankee gyertyák egyenletesen illatosak.

Yankee Candle Ajándék szett aroma lámpával
7 580 Ft

A szett a következőket tartalmazza:

Illatos viasz Karácsonyi süti (Christmas Cookie) 22 g Illatos viasz aromalámpába Szenteste (Christmas Eve) 22 g Illatos viasz Gyertyával megvilágított kunyhó (Candlelit Cabin) 22 g Fehér aromalámpa .

Yankee Candle Ajándékkészlet 2 db viasz illatgyertya 49 g + gyertyatartó
3 390 Ft 1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karácsonyi ajándékkészlet Yankee Candle 2 db viasz illatgyertya üveg gyertyatartóval. Egy gyertya körülbelül 15 órán át ég. A gyertyák teljesen megolvadnak, ezért megfelelő gyertyatartóban kell égetni. A Yankee Candle gyertyák egyenletes illatúak.

Yankee Candle Ajándékkészlet 4 db viasz illatgyertya 49 g
4 090 Ft 2 190 Ft

Karácsonyi ajándékkészlet Yankee Candle 4 db viasz illatgyertyával. Egy gyertya körülbelül 15 órán át ég. A gyertyák teljesen megolvadnak, ezért megfelelő gyertyatartóban kell égetni. A Yankee Candle gyertyák egyenletes illatúak.

Yankee Candle Ajándékszett dísz gyertyagyűrűvelMagic al Christmas Morning
6 370 Ft

A készlet tartalma:

A Classic Unwrap The Magic illatgyertya (Csomagolja ki a varázst) – illatnak, gazdag, édes illata van, pézsma háttérrel Arany színű gyertyagyűrű

  Jellemzői:

égési idő 25–40 óra, a legfinomabb alapanyagokból készült, felhasznált tiszta, természetes illatú kivonatok

Yankee Candle American Home Moonlit Night gyertya, 538 g
8 490 Ft

Újdonság

Kényeztesd magad a Yankee Candle gyártó American Home Moonlit Night 538 g gyertyával, mellyel illatossá válik otthonod. A gyertya finomított paraffinból és mély holdfényes éjszakára emlékeztető illatos olajok keverékéből készült. Mindezt kiegészít egy kézzel csomózott pamut kanóc. Amerikai otthon a te otthonodban akár 125 órán keresztül.

Yankee Candle American Home Tropical Sky gyertya, 538 g
4 890 Ft

Újdonság

Kényeztesd magad a Yankee Candle gyártó American Home Tropical Sky 538 g gyertyával, mellyel illatossá válik otthonod. A gyertya finomított paraffinból és tengeri levegőre, fás tónusokra és virágokra emlékeztető illatos olajok keverékéből készült. Mindezt kiegészít egy kézzel csomózott pamut kanóc. Amerikai otthon a te otthonodban akár 125 órán keresztül.

Yankee Candle American Home Wine Country gyertya, 538 g
8 490 Ft

Újdonság

Kényeztesd magad a Yankee Candle gyártó American Home Wine Country 538 g gyertyával, mellyel illatossá válik otthonod. A gyertya finomított paraffinból és szőlőborra emlékeztető illatos olajok keverékéből készült. Mindezt kiegészít egy kézzel csomózott pamut kanóc. Amerikai otthon a te otthonodban akár 125 órán keresztül.

Yankee Candle  Angel’s Wings illatgyertya 12 x 9,8 g
4 110 Ft

Az Angel’s Wings illatgyertya a gyengéd fehér virágok, a cukorrács és vanília finom krémes illatát tartalmazza. Az illatgyertya kíváló minőségű alapanyagokból készült, természetes illóolajokat tartalmaz. Égési idő 4–6 óra, dekorációs kiegészítőkbe- gyertyatartókba is elhelyezhető.

Yankee Candle ANGELS WINGS Nagy gyertya 623g
10 600 Ft 7 728 Ft

Nagyméretű gyertya üvegből Yankee Candle Angel's Wings 623 g, a legjobb alapanyagokból és természetes illatos kivonatokból készül. Természetes szálakból készült kanóca és egyenletesen illatos paraffin. 110 – 150 órán át ég. A gyertya teljesen meg fog égni. Ünnepi finom illatú édes vattacukor, illat

Yankee Candle Aroma diffúzor Cherry Blossom 120 ml
9 100 Ft 8 280 Ft

A Cherry Blossom aroma diffúzor a cseresznyevirág illatával árasztja be otthonát. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben. .

Yankee Candle Aroma diffúzor Fresh Cut Roses® 120 ml
9 100 Ft 8 430 Ft

A Fresh Cut Roses aroma diffúzor az angol kertben frissen vágott rózsa illatával árasztja el otthonát. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben.

Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
9 100 Ft 7 780 Ft

Midnight Jasmine aroma diffúzor a jázmin virág illatával. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben.