Yankee Candle Illatos viasz aromalámpa Moonlit Blossoms 22 g-26%
890 Ft 650 Ft

Az illatos viasz romantikus virág illattal tölti meg otthonát.   A jázmin, a kakaó illat, a levendula és az amra illatjegyei keverednek az illatban az alma és a szeder gyümölcsös árnyalataival, és mindezt kiegészíti a  fehér pézsma, így jön létre egy tökéletes illatkompozíció.

Yankee Candle Illatos viasz Pink Sands 22 g-24%
890 Ft 670 Ft

A Pink Sands illatos viasz a friss citrusfélék, édes virágos tónusok és a vanília illatát árasztja otthonába. A viasz 8 órán át tartó illatot biztosít, a viaszt aromalámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk. Többször is lehet használni- hagyja megkötni, majd újra oldja fel.

Yankee Candle Illatos viasz Vanilla Lime 22 g-20%
890 Ft 710 Ft

A Vanilla Lime -  ebben az illatos viaszban a vanília krémes gazdagsága édes cukornáddal és egy csepp limével keveredik. A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk.

Yankee Candle Illatos viasz Midnight Jasmine 22 g-17%
890 Ft 730 Ft

A Midnight Jasmine illatos viasz  magába foglalja az illatos vízi jázmin, édes lonc, neroli és mandarinvirág illatjegyeit.  A 14 legkelendőbb Yankee gyertya közé tartozik a világon.

Yankee Candle Illatos viasz Fluffy Towels 22 g-17%
890 Ft 730 Ft

A Fluffy Towels illatos viasz előidézi a frissen mosott törülköző illatát, egy kis citrom, alma, levendula, liliom illatjegyeivel kombinálva.  A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk.

Yankee Candle Illatos Red Raspberry 22 g-17%
890 Ft 730 Ft

A Red Raspberry illatos viasz magába foglalja a frissen szedett málna illatát. A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk. Többször is lehet használni- hagyja megkötni, majd újra oldja fel.

Yankee Candle Illatos viasz Blush Bouquet 22 g-17%
890 Ft 730 Ft

A Blush Bouquet illatos viasz magába foglalja a rózsaszín pünkösdi rózsa, liliom, citrusfélék, cseresznye virágok, szagosbükköny és borostyán.  A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk.

Yankee Candle Illatos viasz Shea Butter 22 g-17%
890 Ft 730 Ft

A Shea Butter magába foglalja Shea vaj meleg, nyugtató illatát . A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk. Többször is lehet használni- hagyja megkötni, majd újra oldja fel.

Yankee Candle Illatos viasz Misty Mountains 22 g-17%
890 Ft 730 Ft

A Misty Mountains  magába foglalja a ködös hegyek illatát.  Kilátással a végtelen hegycsúcsokra, fenyőfákkal borított, csendes és hűvös köd hangjai. A viasz 8 órán át tartó illatosítást biztosít, a viaszt aroma lámpába helyezzük, és tea gyertya segítségével feloldjuk.

Yankee Candle Illatgyertya Cseresznyefa virág 49 g-28%
1 040 Ft 740 Ft

A Cherry Blossom illatgyertya a cseresznyefa virág gyümölcsös aromájával tölti be otthonát. Ez a csodálatos  rózsa, jázmin, cseresznyevirág és szantálfa illatkompozíció tökéletes légkört nyújt lakásába.

Yankee Candle Illatgyertya Misty Mountains 49 g-28%
1 040 Ft 740 Ft

Az illatgyertya egy tipikus illatot áraszt otthonába. Az illat elején fenyő és menta illat érezhető, a levendula rejtózik a szívében és az alapillatot a  pacsuli, vetiver és cédrusfa kombinációja zárja.

Yankee Candle Illatgyertya Coconut Splash 49 g-28%
1 040 Ft 740 Ft

Az illatgyertya a  kókuszdió tiszta illatával tölti be otthonát. Az illat elején érezhető a görögdinnye, a kókuszdió víz, a mangó, a szívében rejtőzik a kókuszdió és a kókusztej illata, és az alapillatban kibontakoznak a  vanília és szantálfa illatjegyei. .

Yankee Candle Illatgyertya Mango Peach Salsa 49 g-29%
1 050 Ft 740 Ft

A Salsa illatgyertya  a mangó és  őszibarack édes és egyben fűszeres illatát árasztja otthonába. A lédús mangó, az őszibarack, a citrom, a gyömbérvirág és mindez rózsaszín borssal fűszerezve tökéletes és kellemes légkört teremt lakásába.