Yankee Candle Midnight Jasmine diffúzor 240 ml
11 780 Ft

A Midnight Jasmine a jázmin virágos illatával tölti meg otthonát.  A nádpálcák segítségével 4 hónapon át illatozik.  Élvezze a világ legélethűbb illatait az otthonodban egy igazán dekoratív és stílusos formában. A diffúzorok – a pálcákon keresztül – folyamatosan illatoznak a helyiségben.

Yankee Candle Illatgyertya Classic Crisp Campfire Apples 623 g
11 750 Ft

A legjobb minőségű gyertyák közé tartozik a világon, a Crisp Campfire Apples magába foglalja a tűzön sült friss alma illatát, a szegfűszeg, a mandarin levél, fahéj, tonkabab és a világos fa tónusait, amely tökéletesen illatosítja otthonát. .

Yankee Candle IllatgyertyaClassic Christmas Morning Punch 623 g - nagy
11 750 Ft

A Christmas Morning Punch a világ legminőségibb illatgyertyái közé tartozik, amely magába foglalja a rubinvörös gránátalma, eper és áfonya keverékét. Ünnepi téli illat, amelybe az egész család beleszeret. Összetétel:

Fejjegy – gránátalma, fekete ribizli, bergamott. Szívjegy – eper, áfonya.

Yankee Candle IllatgyertyaClassic Surprise Snowfall 623 g - nagy
11 750 Ft

A Surprise Snowfall a világ legminőségibb illatgyertyái közé tartozik, amely magába foglalja a hópelyhek illatát egy fagyos téli reggelen, amely a verbéna, az ezüst lucfenyő és a téli gyümölcs friss illatát idézi.   Összetétel:

Fejjegy – verbéna, bodza, rozmaring.

Yankee Candle IllatgyertyaClassic Vanilla French Toast 623 g - nagy
11 750 Ft

A Vanilla French Toast illatgyertya (francia pirítós vanília) az aranysült francia pirítós finom aromáját árasztja otthonába cukorsziruppal leöntve. Összetétel:

Fejjegy: karamellizást cukor, Szívjegy: arany szirup, vanília, Alapjegy: tej akkord, karamell, tonkabab. .

Yankee Candle IllatgyertyaClassic Holiday Hearth 623 g - nagy
11 750 Ft

A Holiday Heart a karácsonyi díszekkel díszített kandalló mellett emlékezteti a baráti összejövetelekre. A fűszerek és édességek meleg illata a kedvenc karácsonyi illatává válik. Összetétel: Fejjegy: ánizs, fahéj és szegfűszeg. Szívjegy: gardénia, cédrus és tölgy moha.

Yankee Candle IllatgyertyaClassic Singing Carols 623 g - nagy
11 750 Ft

A Classic Singing Carols illatgyertya a tűlevelű fák és a fűszeres tónusok illatát árasztja otthonába, amely megfelelő karácsonyi hangulatot idézi elő. Fejjegy – mandarin, eukaliptusz. Szívjegy – fenyő, boróka, szegfűszeg. Alapjegy – szeder, cédrus, fenyő. .