Yankee Candle Aroma diffúzor Black Cherry 120 ml-24%
9 070 Ft 6 850 Ft

A Black Cherry 120 ml aroma diffúzor az édes, érett cseresznye illatát árasztja otthonába. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben. .

Yankee Candle Ajándék szett aroma lámpával
7 560 Ft

A szett a következőket tartalmazza:

Illatos viasz Karácsonyi süti (Christmas Cookie) 22 g Illatos viasz aromalámpába Szenteste (Christmas Eve) 22 g Illatos viasz Gyertyával megvilágított kunyhó (Candlelit Cabin) 22 g Fehér aromalámpa .

Yankee Candle Ajándékszett dísz gyertyagyűrűvelMagic al Christmas Morning
6 350 Ft

A készlet tartalma:

A Classic Unwrap The Magic illatgyertya (Csomagolja ki a varázst) – illatnak, gazdag, édes illata van, pézsma háttérrel Arany színű gyertyagyűrű

  Jellemzői:

égési idő 25–40 óra, a legfinomabb alapanyagokból készült, felhasznált tiszta, természetes illatú kivonatok

Yankee Candle  Angel’s Wings illatgyertya 12 x 9,8 g
4 090 Ft

Az Angel’s Wings illatgyertya a gyengéd fehér virágok, a cukorrács és vanília finom krémes illatát tartalmazza. Az illatgyertya kíváló minőségű alapanyagokból készült, természetes illóolajokat tartalmaz. Égési idő 4–6 óra, dekorációs kiegészítőkbe- gyertyatartókba is elhelyezhető.

Yankee Candle Aroma diffúzor Cherry Blossom 120 ml
9 070 Ft 8 250 Ft

A Cherry Blossom aroma diffúzor a cseresznyevirág illatával árasztja be otthonát. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben. .

Yankee Candle Aroma diffúzor Fresh Cut Roses® 120 ml
9 070 Ft 8 400 Ft

A Fresh Cut Roses aroma diffúzor az angol kertben frissen vágott rózsa illatával árasztja el otthonát. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben.

Yankee Candle Aroma diffúzor Midnight Jasmine 120 ml
9 070 Ft 7 750 Ft

Midnight Jasmine aroma diffúzor a jázmin virág illatával. A fa kupak könnyen nyitható és a nyílás lehetővé teszi a szalmaszálaknak, hogy szépen helyezkedjenek el és az illatanyag párologtatásával maximális frissességet nyújtsanak a helyiségben.

Yankee Candle Aroma diffúzor Vanilla Lime 120 ml
9 070 Ft 8 400 Ft

A Vanilla Lime 120 ml aroma diffúzor a vanília krémes gazdagságának tökéletes illatát adja, amelyet ebben a viaszban édes cukornád és egy csepp lime juice képvisel.

Yankee Candle Autó szaga 90 g geometriai bolyhos törölközővel-28%
4 520 Ft 3 240 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú Bolyhos törölköző tok tökéletes friss illatot nyújt a friss, friss törölköző illatának, amely a szárítóból még meleg, egy citrommal, almával, levendulaval és liliommal. Használhatja más kis terek, például szekrények vagy WC-k illatához is.

Yankee Candle Autó szaga a Linear Black Cherry 90 g-vel-18%
4 530 Ft 3 670 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú fekete cseresznye töltelék tökéletesen illatosítja az autóját édes, érett cseresznye illatával, hogy emlékeztesse az ünnepi utazásokra. Használhatja más kis terek, például szekrények vagy WC-k illatához is.

Yankee Candle Autóillat Square Black Cherry 90 g-val-24%
4 530 Ft 3 440 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú fekete cseresznye töltelék tökéletesen illatosítja autóját édes, érett cseresznye illatával, hogy emlékeztesse az ünnepi utazásokra, amikor boldognak érezte magát. Használhatja más kis terek, például szekrények vagy WC-k illatához is.

Yankee Candle Autóillatosító pálca  Black Cherry 4 db-19%
2 410 Ft 1 940 Ft

A Black Cherry autóillatosító pálca az édes érett cseresznye illatával árasztja el autóját, amely emlékeztetni fogja Önt a kirándulásokra, amikor boldognak, szabadnak és gondtalannak érezte magát.  Használhatja  más kisebb helyeken is, mint például szekrényben, fiókban, mellékhelységben.

Yankee Candle Autóillatosító pálca Clean Cotton 4db-19%
2 410 Ft 1 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Clean Cotton® autóillatosító pálca tiszta pamut illatát rejti magába.  Használhatja  más kisebb helyeken is, mint például szekrényben, fiókban, mellékhelységben.  Különleges összetétele semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Yankee Candle Autóillatosító pálca  Vanilla Lime 4 db-28%
2 410 Ft 1 720 Ft

A Vanilla Lime autóillatosító pálca – a viaszban vanília krémes gazdagsága édes cukornáddal és egy csepp limével keveredik.  Használhatja  más kisebb helyeken is, mint például szekrényben, fiókban, mellékhelységben.  Különleges összetétele semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Yankee Candle Autóillatosító Soft Blanket 1 p-21%
1 350 Ft 1 060 Ft

A Soft Blanke autóillatosító friss citrusos illatot, luxus vanília és meleg borostyán illatjegyeit árasztja autójába.  Használhatja egyéb kisebb helyeken is, mint például szekrényben, fiókban, mellékhelységben.  Különleges összetétele semlegesíti a kellmetlen szagokat.

Yankee Candle AutóillatosítóSunny Daydream - utántöltő 1 db
2 800 Ft

A Sunny Daydream kerámiai autóillatosító az álmodozás illatát képviseli egy forró nyári napon. Sétáljon lassan a virágok között, és érezze az egzotikus ylang ylang, bergamott és jázmin édes illatát. Használható egyéb kisebb helyeken is, mint például szekrény vagy mellékhelyiségben.

Yankee Candle Autós aromák Lineáris Bolyhos Törölközővel 90 g-16%
4 530 Ft 3 760 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú Bolyhos törölköző tok tökéletesen illatosítja az autóját a tisztító törölközők friss illatával, még mindig melegítve a szárítóból, egy kis citrommal, almával, levendulaval és liliommal.

Yankee Candle Autós parfüm a Linear Midsummer´s Night-val 90 g-22%
4 530 Ft 3 490 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú Szentiváné utántöltő tökéletesen illatosítja autóját maszkusz, pacsuli, zsálya és mahagóni kölni férfias és érzéki illatával. Használhatja más kis terek, például szekrények vagy WC-k illatához is. Különleges formula semlegesíti a szagokat.

Yankee Candle Autós parfüm a Szent János esti órákban 90 g-16%
4 530 Ft 3 760 Ft

Az alapegység, amelybe az illatpatront behelyezik. A karcsú Midsummer´s Night patron tökéletesen illatosítja autóját maszkusz, pacsuli, zsálya és mahagóni kölni maszkulin és érzéki illatával. Különleges formula semlegesíti a szagokat.

Yankee Candle Black Cherry autóillatosító - utántöltő 1 db -16%
2 560 Ft 2 140 Ft

A Black Cherry autóillatosító – utántöltő az édes érett cseresznye illatával árasztja el autóját, amely emlékeztetni fogja Önt a kirándulásokra, amikor boldognak, szabadnak és gondtalannak érezte magát.  Használhatja  más kisebb helyeken is, mint például szekrényben, fiókban, mellékhelységben.