Yeelight Yeelight Ambience Lámpa
18 490 Ft

Elegáns, időtlen dizájn, fényerő zökkenőmentes átmenete, újratölthető és hordozható. Ez az új Xiaomi Yeelight Ambience Lamp lámpa.

Yeelight Yeelight Lightstrip Plus-27%
18 690 Ft 13 590 Ft

Akció

Intelligens LED szalag a megfelelő otthoni légkör megteremtéséhez. Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus szabályozható a fény ereje és színe, szabadon vághatod és formázhatod és kényelmesen vezérelheted a telefonoddal. Élvezd a romantikus vacsorát és ébredj megfelelő megvilágítással. A szalag hossza akár 10 m is lehet.

Yeelight Yeelight Lightstrip Plus Extension
6 390 Ft 5 190 Ft

Intelligens LED szalag a megfelelő otthoni légkör megteremtéséhez. A Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus Extension további 1 méteres megvilágítást biztosít, amelyet szabadon alakíthatsz. állítható fényerő és a fény színe és kényelmesentelefonnalvezérelhető.

Yeelight Yeelight Portable LED Lamp
16 090 Ft 12 490 Ft

Elegáns asztali LED lámpa saját akkumulátorral. A Xiaomi Yeelight Portable LED Lamp állítható fényerejű és színű, így megfelelő megvilágítást biztosít minden alkalomra. Áramellátás nélkül akár 5 órán át is képes világítani, sőt még hosszú élettartammal is büszkélkedhet.

Yeelight Yeelight Remote Control
4 490 Ft 4 090 Ft

Távvezérlés az okos Xiaomi LED világítótestekhez. A Xiaomi Yeelight Remote Control minden Smart LED lámpa és mennyezeti lámpa vezérlésére szolgál. A világítótestek Bluetooth segítségével kommunikálnak.