ZAPF CREATION Sally, 63 cm

ZAPF CREATION Sally, 63 cm

Értékelés: 4,6
15 190 Ft 14 840 Ft
+ ingyen szállítás

A Sally baba egy nagyszerű barátnő a játszáshoz, ölelkezéshez és a titkok megosztásához. A baba szereti a lezser stílust és a méretének köszönhetően kipróbálhatja a valódi gyermekruhákat is. Kedvenc pólója hosszú ujjú, színes egyszarvú és szivárvány mintával. A póló harmonizál a rózsaszínű balerinákkal és a vidám mintás nadrággal. A hosszú szőke haj kiválóan alkalmas az új frizurák kitalálásához.

ZAPF CREATION Babák LIL' SNAPS (1.série), 14 fajta
3 590 Ft 2 590 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok **, amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Cserélgesd a babák fejét, törzsét és lábait, és hozz létre egy vadonatúj karaktert. Kék göndör haj, test szivárványos pólóval és igazi rocker lábakkal. Vagy próbáljon meg egy másik összeállítást. Pattintsd egymásba a baba különböző részeit és mutassa meg az igazi hangulatát! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktárkészlet alapján kerülnek kézbesítésre.

ZAPF CREATION Dolly Moda Rugdalózó sapkával 43 cm
4 902 Ft 4 290 Ft

A Dolly Moda ruhákban minden baba csinosan mutat. Méghozzá esőben is! A kényelmes szabásának köszönhetően ezt a ruhadarabot a 39 – 46 cm-es babák kölcsönadhatják egymásnak. Ez a lila kötött rugdalózó pónimintával a legjobb választás a barátokkal töltött délutánra. Egy türkizpöttyös póló és lila sapka is a garnitúra része.

ZAPF CREATION Medál LIL' SNAPS (2.sorozat), 15 fajta
1 990 Ft 1 390 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok , amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Egyszarvú, hattyú, jegesmedve vagy szív mintával. **Akaszd fel a medálokat mindig a hangulatodnak megfelelően! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktár készlet szerint szállítjuk.

ZAPF CREATION Dolly Moda póló tütü szoknyával 43 cm
4 288 Ft 4 190 Ft

A Dolly Moda ruhákban minden baba csinosan mutat. A kényelmes szabásának köszönhetően ezt a ruhadarabot a 39 – 46 cm-es babák kölcsönadhatják egymásnak. A fehér pólót színes sörényű egyszarvú díszíti, és a gyönyörűen kialakított szoknya tele van színes pöttyökkel..

ZAPF CREATION Dolly Moda rugdalózó 43 cm
4 288 Ft 3 690 Ft

A Dolly Moda ruhákban minden baba csinosan mutat. A kényelmes szabásának köszönhetően ezt a ruhadarabot a 39 – 46 cm-es babák kölcsönadhatják egymásnak. Ez a szivárványszínű rugdalózó egyszarvú képével a legjobb választás az otthoni lustálkodáshoz. Az oldalát színes rojtok díszítik.

ZAPF CREATION Dolly Moda Esőruha 43 cm
5 885 Ft 4 490 Ft

A Dolly Moda ruhákban minden baba csinosan mutat. Méghozzá esőben is! A kényelmes szabásának köszönhetően ezt a ruhadarabot a 39 – 46 cm-es babák kölcsönadhatják egymásnak. Kék nadrág piros folttal a térdén és elbűvölő, kék zsebekkel díszített sárga esőkabát a legjobb választás a szórakozáshoz rossz időjárás esetén is.

ZAPF CREATION Dolly Moda nadrág és pulóver 43 cm
4 330 Ft

A Dolly Moda ruhákban minden baba csinosan mutat. A kényelmes szabásának köszönhetően ezt a ruhadarabot a 39 – 46 cm-es babák kölcsönadhatják egymásnak. Kék nadrág csíkos folttal a térdén, valamint szórakoztató kotrógép lenyomatával ellátott póló, amely a legjobb választást jelenti az otthoni vagy játszótéri játékhoz.

ZAPF CREATION Dolly Moda póló tütü szoknyával 36 cm
4 490 Ft

A Dolly Moda ruhákban minden játék baba csinosan mutat. A kényelmes szabásának köszönhetően ezt a ruhadarabot a 34 – 38 cm-es babák kölcsönadhatják egymásnak. A fehér pólót színes sörényű egyszarvú díszíti, és a gyönyörűen fodros tütü szoknya tele van színes pöttyökkel.

ZAPF CREATION Dolly Moda ruha kötött kabátkával 43 cm
4 902 Ft 4 590 Ft

A Dolly Moda ruhákban minden baba csinosan mutat. Méghozzá esőben is! A kényelmes szabásának köszönhetően ezt a ruhadarabot a 39 – 46 cm-es babák kölcsönadhatják egymásnak. Kötött ruhácska nyuszival, melynek füleit masni díszíti, valamint piros pulóver színes pöttyökkel a legjobb választás a barátokkal rendezett ünnepségekre.

ZAPF CREATION Babák LIL' SNAPS (2.série), 15 fajta
3 590 Ft 2 990 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok , amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Cserélgesd a babák fejét, törzsét és lábait, és hozz létre egy vadonatúj karaktert. Fej virágos fejpánttal díszített hajjal, test vámpírköpennyel és hozzá egy csillogó szoknya. Vagy próbáljon meg egy másik összeállítást. **Pattintsd egymásba a baba különböző részeit és mutassa meg az igazi hangulatát! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktárkészlet alapján kerülnek kézbesítésre.

ZAPF CREATION Medál LIL' SNAPS (1.sorozat), 14 fajta
1 990 Ft 1 690 Ft

LIL‘ SNAPS meglepetéscsomagok , amelyek játékosan ötvözik a babákat és az ékszereket. Dalmata a karkötőn, hamburger a hátizsákon, gitár a nyakláncon vagy cipő a farmer dzsekiden. **Akaszd fel a medálokat mindig a hangulatodnak megfelelően! **A babák és az egyes színváltozatai nem választhatók ki. A raktárkészlet alapján kerülnek kézbesítésre.