Zassenhaus Salátás/Gyümölcsös tál, akác, 30 cm
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zassenhaus tál minden háztartás alapvető és praktikus tartozéka is egyben. A tál akácfából készült és kiválóan alkalmas zöldség és gyümölcs saláták elkészítéséhez és tálalásához. 30 cm-es átmérője lehetővé teszi hogy bőséges adag salátát készíthessünk a család számára. Természetes barna színe miatt a tál a konyánk elegáns kiegészítője lehet. Továbbá a tál fa anyaga miatt nem alkalmas gépi mosogatásra.

Zassenhaus Fa szervírozó tálca
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különösen praktikus Zassenhaus Fa szervírozó tálca nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem! A fa tálcát speciálisan ágybeli használatra tervezték: a stabil szerkezet biztos tartást ad a ráhelyezett ételnek, így nem kell attól félnünk, hogy kiborul az üdítő vagy leesik a reggelire szánt péksütemény. Az ergonomikusan kialakított füleknek köszönhetően a tálca rendkívül könnyen hordozható, s összecsukható kivitelezése miatt kis helyen is gond nélkül elfér. A hasznos peremrész segítségével a tálcán maradnak az étkezés közben keletkezett morzsaszemek, kisebb szennyeződések is.

Zassenhaus Sajttálaló üvegfedéllel, 25 cm
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Zassenhaus Sajttálaló egy kiváló minőségű, akácfából készült deszka. A hozzá tartozó átlátszó üvegfedő biztosítja a tálalandó ételek frissességét, valamint gondoskodik a stílusos felszolgálásról is. A 25 cm átmérőjű deszka keménységének köszönhetően stabil, nélkülözhetetlen eleme lehet minden háztartásnak.

Zassenhaus Vágódeszka 28x20x1,5 cm
4 490 Ft

A Zassenhaus Vágódeszka kiváló minőségű bambuszból készült, amely stabil, megbízható minőségű. A 28 × 20 × 1,5 cm-es deszka nélkülözhetetlen eleme lehet minden háztartásnak. Kiválóan alkalmas zöldségek, húsok szeleteléséhez, minden főzés praktikus kiegészítője.

Zassenhaus Vágódeszka 36x23x2cm
8 890 Ft 8 590 Ft

Zassenhaus Vágódeszka kiváló minőségű bambuszból készült, amely igazán stabil, nélkülözhetetlen eszköze lehet minden konyhának. A 36×23×2cm-es deszka kiválóan alkalmas húsok, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére, darabolására. A vágódeszka szélén lévő mélyedés összegyűjti a folyadékot, így nem kell aggódnia, hogy a konyhapult nedves lesz.

Zassenhaus Vágódeszka 26x17x1cm, 2 db
3 890 Ft 3 590 Ft

Zassenhaus Vágódeszka kiváló minőségű bambuszból készült, amely stabilitásának és időtálló tulajdonságának köszönhetően egyre népszerűbb. A 2 db 26 × 17 × 1 cm-es deszkákkal igazán élvezetes a húsok és zöldségek szeletelése, darabolása.

Zassenhaus Kenyérvágó deszka 42 cm
9 090 Ft

Zassenhaus Kenyérvágó deszka kiváló minőségű bambuszból készült, amely igazán stabil, nélkülözhetetlen eszköze lehet minden konyhának. A 42×22 cm-es deszka kiválóan alkalmas kenyér és különböző sütemények szeletelésére. A vágódeszka közepén lévő rácsok alatt összegyűlik a morzsa, így egyszerre, könnyedén eltávolítható, nem kell attól félnie, hogy a konyhapult morzsás lesz.

Zassenhaus Salátás/gyümölcsös tál, Akác, 20 cm
10 937 Ft 8 990 Ft

Zassenhaus tál minden háztartás alapvető és praktikus tartozéka is egyben. A tál akácfából készült és kiválóan alkalmas zöldség- és gyümölcssaláták elkészítéséhez és tálalásához. 20 cm-es átmérője lehetővé teszi, hogy bőséges adag salátát készíthessünk a család számára. Természetes barna színe miatt a tál konyhánk elegáns kiegészítője lehet.

Zassenhaus Salátás/gyümölcsös tál, akác, 25 cm
10 990 Ft

Zassenhaus tál minden háztartás alapvető és praktikus tartozéka is egyben. A tál akácfából készült és kiválóan alkalmas zöldség és gyümölcs saláták elkészítéséhez és tálalásához. 25 cm-es átmérője lehetővé teszi hogy bőséges adag salátát készíthessünk a család számára. Természetes barna színe miatt a tál a konyánk elegáns kiegészítője lehet. Továbbá a tál fa anyaga miatt nem alkalmas gépi mosogatásra.

Zassenhaus Szögletes fa tálca, 44x36x7 cm
8 690 Ft

Zassenhaus fa tálca nagyon praktikus szögletes formája, így könnyedén tálalhatjuk az ételt. A tálca kiváló minőségű, ellenálló és kemény gumifából készült. A gumifa gyorsan megújuló erőforrás, ami nem szennyezi a környezetet a műanyag tálcákkal szemben. Természetes színe miatt konyhánk elegáns kiegészítője lehet.

Zassenhaus Sajttálaló üvegfedéllel, 30 cm, Akácfa
21 990 Ft

Zassenhaus Sajttálaló egy kiváló minőségű, akácfából készült kerek deszka. Az átlátszó, ellenálló üvegfedő gondoskodik a sajtok és felvágottak stílusos tálalásáról, miközben megőrzi azok frissességét. A 30 cm átmérőjű deszka keménységének köszönhetően igazán stabil, nélkülözhetetlen eszköze lehet minden konyhának.

Zassenhaus Vágódeszka 40x25x3cm
9 790 Ft

Zassenhaus Vágódeszka kiváló minőségű bambuszból készült, amely igazán stabil, nélkülözhetetlen eszköze lehet minden konyhának. A 40×25×3cm-es deszka kiválóan alkalmas húsok, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére, darabolására.

Zassenhaus Vágódeszka, 45x30x4,5 cm
22 990 Ft

Zassenhaus vágódeszka egy prémium termék, amely kialakításának köszönhetően remek kiegészítője is lehet a konyhapultnak. A strapabító kialakítás és tompított szélek valóban időtálló és biztonságos használatot garantálnak. Ráadásul kompakt méretének köszönhetően könnyedén elfér bármelyik sarokban.

Zassenhaus Vágódeszka 36x23x1,8 cm
5 090 Ft 4 890 Ft

Zassenhaus Vágódeszka kiváló minőségű bambuszból készült, amely igazán stabil, nélkülözhetetlen eszköze lehet minden konyhának. A 36×23×1,8 cm-es deszka kiválóan alkalmas húsok, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére, darabolására. A vágódeszka letisztult stílusával igazán praktikus kiegészítője a konyhának.

Zassenhaus Vágódeszka 42x27,5x2cm
7 090 Ft 6 790 Ft

Zassenhaus Vágódeszka kiváló minőségű bambuszból készült, amely igazán stabil, nélkülözhetetlen eszköze lehet minden konyhának. A 42×27,5×2cm-es deszka kiválóan alkalmas húsok, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére, darabolására. A vágódeszka szélén lévő mélyedés összegyűjti a folyadékot, így nem kell aggódnia, hogy a konyhapult nedves lesz.

Zassenhaus Késélező

Zassenhaus Késélező

Értékelés: 4,3
4 790 Ft

Zassenhaus Késélező egy két nyílású csiszoló ABS műanyagból. A gumírozott fogantyú biztos fogást garantál. A késélező finomcsiszolásra alkalmas, két fázisban élesíti meg a bele helyezett késeket.