Zenker 3D Nyuszi alakú sütőforma
4 590 Ft

Készíts aranyos húsvéti nyuszit az ünnepi asztalra!A Zenker 3D sütőformában könnyen elkészítheted a nyuszi alakú süteményt. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően a tészta nem ragad bele a formába, így könnyen kiveheted belőle. A kisült tésztát töltsd meg krémmel, majd díszítsd ki a nyuszit tejszínhabbal, vagy mázakkal.


Zenker Sütikiszúró, pecsételő - betűk
3 410 Ft

Nagyszerűsütikiszúró betűk, számok és jelek a Zenkertől. Ideális a száraz sütemény tésztára, de fondantra, vagy marcipánra is. A betűk mérete 1 cm. Mosogatógépekbe alkalmas.


Zenker forma a püspökkenyérre
5 490 Ft

püspökkenyér forma nagyon ellenálló és tapadásmentes anyagból készült. Folyóvíz alatt ajánlott mosni, nem alkalmas a mosogatógépben való tisztításra. Magassága állítható 25 – 35 cm-es tartományban.


Zenker Kuglóf forma CANDY 22 cm
3 990 Ft

A rózsaszín színű kuglóf forma 22 cm hátmérőjű, amely megörvendeztet mindenkit és ne felejtse el beszerezni a Candy sorozat többi termékét sem. A forma Ilag Basic felülettel rendelkezik.


Zenker Energy Püspökkenyér sütőforma, 30cm
2 590 Ft

A fekete színű püspökkenyér forma 30 cm hosszúságú és tapadásmentes Teflon Classic Energy bevonattal rendelkezik. A Zenker püspökkenyér sütőforma használatával akár 20%-os energiamegtakarítást is elérhetsz a hagyományos sütőformákhoz képest.


Zenker tepsi a vaníliás kiflikre
4 790 Ft

Tepsi a vaníliás kiflikre, ami tapadásmentes teflonból készült. Egy tepsin 42 kiflicske készíthető el, amik egyformák lesznek. Mosogatógépben nem mosható.


Zenker Univerzális tepsi, kihúzható
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nincs mindig kéznél a szükséges méretű tepsi? A kihúzható, állítható Zenker márkájú tepsiben akármilyen méretű buktát süthet.


Zenker Püspökkenyér forma CANDY 30 cm
2 720 Ft

A rózsaszín színű püspökkenyér forma 30 cm hosszúságú, amely megörvendeztet mindenkit és ne felejtse el beszerezni a Candy sorozat többi termékét sem. A forma Ilag Basic felülettel rendelkezik.


Zenker Szilikon bonbonforma szett
3 990 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zenker szilikon bonbonforma szett*el bármikor ínycsiklandó desszerteket készíthet. A forró csokoládé a formában tovább alakítható, díszíthető a **cukrászkéssel- és az ecsettel. A formák sütőbe, mélyhűtőbe és mosogatógépbe rakhatók.


Zenker Szilikon Macaron Sütőforma
3 490 Ft

Zenker Szilikon macaron sütőforma segítségével egyszerűen elékészítheti a népszerű francia édességet. Kiváló választás mindenki számára, aki szeret sütni-főzni, illetve remek ajándék válhat belőle. Praktikus szilikon kialakítása miatt egyszerű a használata és a tisztántartása egyaránt.


Zenker Csokiolvasztó tál, Rozsdamentes acél
1 890 Ft

Zenker Csokiolvasztó tál rozsdamentes acélból készült, kezelése, tisztítása egyszerű és gyors. A csokoládé biztonságos olvasztását teszi lehetővé hosszú nyelével, mert távol tartja kezét a forró vízgőztől. Két oldalán elhelyezett nyílásai segítségével a megolvadt csokoládémasszát könnyen formába tudja önteni vagy akár a sütemény tetejére folyatni.


Zenker sodrófa fondantra/marcipánra
4 260 Ft

Zenker sodrófa a marcipán vagy fondant nyújtására. Díszített domborzat bebizosítja a torták luxus befedését. A henger hossza 31 cm. Nem alkalmas mosogatógépekbe.


Zenker Special Cooking tepsi 33x25x5 cm
6 190 Ft

Tepsi a Zenker márka Special Cooking sorozatból Diamant Emaille zománcozott felület kezeléssel 400°C-ig. A 33×25×5 cm méretű tepsi, amiben megsüthetsz mindent amihez kedved van.


Zenker Special Cooking tepsi 40x29x6 cm
6 723 Ft

6 090 Ft

A 40×29×6 cm méretű tepsi, amiben megsüthetsz mindent amihez kedved van. Tepsi a Zenker márka Special Cooking sorozatból Diamant Emaille zománcozott felület kezeléssel 400°C-ig.


Zenker Special Countries tepsi 36,5x27x5 cm
3 356 Ft

2 890 Ft

Ez a tepsi a Zenker márkától nem csak a lasagne sütésre. Special Countries tepsi 36,5×27×5 cm csodálatos dupla ILAG SPECIAL tapadásmentes felülettel rendelkezik.


Zenker Special Countries tepsi 40x29x6 cm
4 143 Ft
3 990 Ft

Special Countries tepsi 40×29×6 cm csodálatos dupla ILAG SPECIAL tapadásmentes felülettel rendelkezik. Ez a tepsi a Zenker márkától nem csak a lasagne sütésre.


Zenker Szitával és fedővel ellátott cukortartó
2 815 Ft
2 690 Ft

A kuglófot a végén meg kell szórni cukorral. Rozsdamentes cukortartó szitával és fedéllel a tökéletes tálaláshoz. Ez a cukortartó nem hiányozhat semmilyen háztartásból.


Zenker Tepsi fogantyúkkal Hand 28x20,5x4,5cm
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tepsi fogantyúkkal, zománcozott kivitelben alkalmas mosogatógépekbe és minden típusú tűzhelyre. A tepsi leghosszab része 28 cm. Alkalmas lasagne vagy más ételek sütésére.


Zenker Tepsi fogantyúkkal Hand 41x32x6,5cm
12 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tepsi fogantyúkkal, zománcozott kivitelben alkalmas mosogatógépekbe és minden típusú tűzhelyre. A tepsi leghosszab része 41 cm. Alkalmas lasagne vagy más ételek sütésére.


Zenker Tepsi Hand 33,5x2,45x15cm
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ovális sütő zománcozott kivitelben, alkalmas mosogatógépekbe és minden típusú tűzhelyhez. A sütő leghosszabb része 33,5 cm. Ennek része egy praktikus fedő.


Zenker Tepsi Hand 34x28x5cm
5 606 Ft

5 290 Ft

Tepsi, zománcozott kivitelben alkalmas mosogatógépekbe és minden típusú tűzhelyre. A tepsi leghosszab része 34 cm. Alkalmas lasagne vagy más ételek sütésére.


Zenker Tortaforma CANDY 26 cm
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rózsaszín színű tortaforma 26 cm hátmérőjű, amely megörvendeztet mindenkit és ne feledkezzen meg beszerezni a Candy sorozat többi termékét sem. A forma Ilag Basic felülettel rendelkezik.


Zenker Tepsi Hand 40x27,5x7,7cm
8 540 Ft

Tepsi, zománcozott kivitelben alkalmas mosogatógépekbe és minden típusú tűzhelyre. A tepsi leghosszab része 40 cm. Alkalmas lasagne vagy más ételek sütésére.


Zenker tepsi pizzára

Zenker tepsi pizzára

Értékelés: 4
1 951 Ft
1 890 Ft

Tepsi a pizzára, ami tapadásmentes teflonból készült. Lyukacsos tepsi, amitől ropogós lesz a házi pizzatészta. Mosogatógépben nem mosható. A tepsi mérete 32 cm.


Zenker 3D Bárány sütőforma
4 890 Ft

Készíts aranyos húsvéti bárányt az ünnepi asztalra!A Zenker 3D bárány sütőformában könnyen elkészítheted a bárány alakú süteményt. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően a tészta nem ragad bele a formába, így könnyen kiveheted belőle. A kisült tésztát töltsd meg krémmel, majd díszítsd ki a bárányt tejszínhabbal, vagy mázakkal.