ZOPA Little Owl, Grey Gyermektakaró
4x

ZOPA Gyermek takaró Little Owl

7 490 Ft
Utolsó darab!

ZOPA Little Owl Gyermektakaró könnyű 80 × 100 cm gyermektakaró. Ideális a tavaszi, nyári hónapokig. Egyedi kétoldalas design bájos baglyos motívummal. 100% pamut, mosógépben mosható.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Étkező szék MONTI, Baby
70x

ZOPA MONTI Etetőszék

30 990 Ft
Ingyen szállítás

Aranyos, kisállatmintás MONTI etetőszék a Zopa Design jóvoltából, mely optimális segédeszköz a mindennapos babaetetéshez. Az ellenálló felépítésű etetőszék állítható méreteivel a baba gyors növekedése mellett is hosszútávon és kényelmesen használható. A puha, vízálló támla növeli a baba komfortérzetét.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Altató plüss mosómedve
5x

ZOPA Altató plüss mosómedve

8 790 Ft

Altató plüss mosómedve gyerekeknek a Zopa márkától, ami egy aranyos, nélkülözhetetlen játék elalvó barát, aki segít a gyermekeket a születéstől kezdve a rendszeres alvás fenntartásában. A puha plüss mosómedve zenél és világít, és arra ösztönzi a babát, hogy fejlessze a hallását és tapintását.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Monna ágyrács, Animal Beige
583x

ZOPA Monna ágyrács

14 990 Ft

ZOPA Monna ágyrács megóvja a gyermeket az ágyból való kieséstől, így a szülőknek nem kell aggódniuk amiatt, ha a gyermeket néhány percig felügyelet nélkül hagyják.. Könnyen összeszerelhető, kezelhető és karbantartható – könnyen összecsukható és magával viheted az utazásokkor is.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Zooter pedál nélküli gyerek Army
232x

ZOPA Zooter pedál nélküli gyerekkerékpár

13 890 Ft

Zooter egy gyönyörű pedál nélküli gyerekkerékpár állatos motívummal. Szerkezete a fém keretnek köszönhetően nagyon tartós. A kényelmet a párnázott ülőrész biztosítja. A kerekek technológiával ellátottak a csendes és biztonságos működés érdekében.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Tricikli ZooGo fehér
33x

ZOPA Tricikli ZooGo

29 090 Ft

Az új ZOPA ZooGo tricikli 18 hónapos és 6 év közötti gyermekek számára készült. Változottságának köszönhetően növekszik a gyermekeddel, és hozzájárul az önállóság és a finom-motorikus készségek fejlesztéséhez. A triciklit a gyermeked korának megfelelően módosíthatod 4 különböző fázisban.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Easy-Way pedál nélküli gyerek, Lime Green
68x

ZOPA Easy-Way pedál nélküli gyerekkerékpár

15 290 Ft

Az Easyway pedál nélküli gyerekkerékpár kiváló közlekedési eszköz a szórakoztató utakra gyermekednek 18 hónapos kortól. A sportos design robusztus konstrukcióval és tartós kerettel kiváló stabilitást biztosít. A kerekek technológiával ellátottak a csendes és zaj nélküli működés érdekében.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Pedál nélküli gyerekkerékpár, Racer, fekete
28x

ZOPA Pedál nélküli kerékpár, Racer

27 890 Ft
Ingyen szállítás

Mega meghajtású jármű a kis versenyződ számára a Qplay istállóból, a Zopa zászló alatt versenyezhet. A visszapattanó fel van szerelve puha üléssel, gumi markolatokkal a kormányon és felfújható kerekekkel. Az autósülés növekszik a gyermekeddel együtt a magasság és szélesség szabadon állítható. A magnéziumszerkezetnek köszönhetően a visszapattanó nagyon erős és könnyű egyszerre, csak 3,7 kg tömegű.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Relax pihenőszék Grey Butterflies
187x

ZOPA Relax pihenőszék

28 990 Ft
Ingyen szállítás

Zopa Relax luxus pihenőszék születésétől akár 18 kg-ig alkalmas. A kényelmes anyagok és a biztonsági övek a biztonságról gondoskodnak a gyermekek számára születésüktől fogva.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Pihenőszék Wave Elephant Green
13x

ZOPA Pihenőszék Wave

25 990 Ft
Utolsó darab!

Wave pihenőszék a ZOPA márkától gyerekeknek újszülött kortól 9 kg-os súlyig. Különösen akkor fogod értékelni a pihenőszéket, amikor a baba nem alszik, és szeretne valamilyen módon lefoglalni, megnyugtatni és szórakoztatni. A pihenőszék automatikus ringatás funkcióval is rendelkezik, dallamot játszik le és a kicsi figyelmét színes játékhíddal vonja magára.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Pihenőszék Lullaby, Triangle
31x

ZOPA Pihenőszék Lullaby

49 490 Ft

A Zopa Lullaby pihenőszék képes megnyugtatni, elfoglalni, és ezzel egyidejűleg bevonni a gyermeket a családi történésekbe. A 360°-os elforgatást kínáló egyedülálló szerkezeti kialakítás lehetővé teszi az ülés egy bizonyos, egyúttal a hintáztatás módját is megválasztó helyzetbe állítását. A baba megnyugtatására dallamok és a természet hangjai is rendelkezésre állnak.

Forgalmazó: MALL
ZOPA Prime tricikli, szürke
22x

ZOPA Prime tricikli

70 590 Ft
Ingyen szállítás

Ez az exkluzív, 6–36 hónapos gyermekeknek alkalmas tricikli a Qplay márka együttműködésével lett kifejlesztve. A Zopa márka vezérhajójaként nemcsak a külsejét illetően különleges, hanem a hasznos tulajdonságait illetően is. A könnyen forgatható és állítható ülésnek köszönhetően, bizonyos mértékben, a babakocsi szórakoztató alternatívájaként is használható. Míg a gyermek biztonságáról az 5-pontos biztonsági öv, a fék és az UV védelemmel ellátott tető gondoskodik. Azáltal, hogy a gyermek növekszik és a te igényeid változnak, a Prime tricikli 4-féle használati módot kínál.

Forgalmazó: MALL