Prodac Pondkoi Color Haleledel, 3,5 kg
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Prodac Pondkoi Color Haleledel, tóban élő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Discus Haleledel, 90g
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Prodac Discus Haleledel, akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Fondovivo Táptalaj, 8kg
6 290 Ft

A Prodac Fondovivo Táptalaj, remek választás aljzat növényes akváriumokba. Rendkívül porózus szerkezetű, így a növények gyökereit engedi „lélegezni“, valamint szerkezetének köszönhetően, aktívan részt vesz az akvárium szűrésében. Természetes anyagokat, nyomelemeket és ásványi vas formájában, szulfátokat tartalmaz.

Prodac Speedy 6 v 1 Gyors tesztcsík
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Prodac Speedy 6 v 1 Gyors tesztcsíkkal egyszerűen mérhető ionok és vegyületek koncentrációja a vízben. Egyszerű a használata. Vegyünk ki egy tesztcsíkot a dobozból és azonnal zárjuk vissza a dobozt. A tesztcsíkot a vízbe vagy az oldatba kell mártani 1 másodpercre, lerázni a felesleges vízcseppet és 1 perc múlva összehasonlítani a színskálával.

Prodac Tablet Haleledel, 160g
3 290 Ft

A Prodac Tablet Haleledel, Corydoras halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Stick-on Tablet Haleledel, 60g
1 828 Ft 1 790 Ft

A Prodac Stick-on Tablet Haleledel, akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Pondsticks Haleledel, 1kg
4 190 Ft

A Prodac Pondsticks Haleledel, tóban élő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Cichlid Sticks Haleledel, 450g
3 590 Ft

A Prodac Cichlid Sticks Haleledel, akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Pondmix Haleledel, 1kg
5 490 Ft

A Prodac Pondmix Haleledel, tóban élő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Pondsticks Haleledel, 1,2kg
6 490 Ft

A Prodac Pondsticks Haleledel, tóban élő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Pondsticks Color 5 kg + 50 % free polybag
13 590 Ft 11 490 Ft

A pellet formájú eledel közepes és nagy díszhalak számára alkalmas. Naponta 2–3 alkalommal etetheted őket. Amennyiben az akvárium vizének hőmérséklete 10 °C alá csökken, ne etesd a halakat a Prodac Pondsticks Color 5 kg + 50 % free polybag eledellel.

Prodac Algae Wafers Haleledel, 125g
1 990 Ft

A Prodac Algae Wafers Haleledel, akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Vegetable Tablet Haleledel, 60g
1 590 Ft 1 490 Ft

A Prodac Vegetable Tablet Haleledel, növényevő halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.

Prodac Tropical Haleledel, 200g
4 190 Ft 3 490 Ft

A Prodac Tropical Haleledel akváriumi halak számára lett kifejlesztve. Kiváló minőségű, egészséges növekedést biztosít. Nem szennyezi a vizet.